7. Κώστας Βασιλειάδης

Αποστολέας Θέμα: 7. Κώστας Βασιλειάδης  (Αναγνώστηκε 7208 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 7. Κώστας Βασιλειάδης
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 24, 2015, 02:17:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Θέλω να παίξω στον τελικό του Κυπέλλου"

Ο Κώστας Βασιλειάδης στο ματς με τα Τρίκαλα έγινε ο ένατος παίκτης του ΠΑΟΚ που ξεπέρασε τους 2.000 πόντους στο πρωτάθλημα ενώ με τα δύο εύστοχα τρίποντα που είχε, έφτασε τα 311 με τον "Δικέφαλο" στο πρωτάθλημα και "έπιασε" στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας (από το 1992 και μετά) τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε για διάφορα θέματα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

Για το ότι ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός ξεχωρίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Οταν πήγα στην Μπιλμπάο μου έλεγαν πως, ό,τι κι αν γίνει ο τελικός θα είναι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα. Κι όμως, τα καταφέραμε και παίξαμε στον τελικό του πρωταθλήματος όπου ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί.  Αυτό είναι το σκεπτικό μου, πάντα θα πιστεύω ότι υπάρχουν πιθανότητες, έστω κι αν αυτές είναι λίγες. Ζώντας πλέον την κατάσταση, πράγματι είναι εξαιρετικά δύσκολο να διεκδικήσουν τον τίτλο άλλες ομάδες πλην των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού. Προσωπικά μ’ ενοχλεί που υπάρχει αυτό το ταβάνι, που τους κερδίζουμε μια στις τόσες. Δεν είναι καλό για το επίπεδο ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος. Φέτος ενισχύθηκαν σημαντικά τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Αρης. Για να αλλάξει κάτι θα πρέπει να δυναμώσουμε όλοι εμείς που βρισκόμαστε κάτω από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό".

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: "Γενικά είμαι άνθρωπος που κατευθύνεται από το συναίσθημα, πολλές αποφάσεις μου εμπεριέχουν συναίσθημα παρά λογική. Πριν υπογράψω στον ΠΑΟΚ μου είχαν τηλεφωνήσει μερικοί φίλοι μου από το Μπιλμπάο για να μου πουν ότι ο τοπικός Τύπος έγραφε ότι σκέφτομαι να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Γελούσαν. Όταν τους είπα ότι είχα αποφασίσει να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Ο ένας μου είπε ‘είναι θεότρελος’. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση,  απλά χρειαζόταν σκέψη, συζήτηση. Πάνω απ’ όλα ήθελα μια ομάδα που θα με ενέπνεε να βγω και πάλι έξω και να βγάλω ό,τι έχω μέσα στην καρδιά. Αυτό είχα χάσει τα τελευταία χρόνια. Ηθελα να έρθω, αξιολογώντας και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα, όπως για παράδειγμα τη διευθέτηση του μεγαλύτερου μέρους των χρεών. Συν την προοπτική δημιουργίας μεγαλύτερου μπάτζετ για την επόμενη χρονιά. Είναι αλήθεια ότι είχα προτάσεις με περισσότερα χρήματα, καμία από αυτές γέμισε τη ψυχή μου. Το θέμα δεν είναι να πας και να πάρεις τα λεφτά. Εχει μεγαλύτερη αξία να σε γεμίσει μια πρόταση. Εχω επιλέξει ομάδες που πρόσφεραν λιγότερα χρήματα γιατί μου τηλεφώνησε ο προπονητής της, μου εξήγησε τον ρόλο μου, έδειξε ενδιαφέρον για μένα και σε τελική ανάλυση κατάφερε να κάνει το σχέδιό του και δικό μου".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Η γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη. Δεν περίμενα ότι το γήπεδο θα ήταν γεμάτο, ούτε όμως ότι θα ήταν τόσο άδειο. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές σε σχέση με την τελευταία φορά που έπαιξα στον ΠΑΟΚ. Τότε ακόμη και στα μη εμπορικά παιχνίδια ο κόσμος στις κερκίδες ήταν περισσότερος. Ακόμη και τώρα όμως δεν παύω να εκτιμώ ότι και η ομάδα θα πρέπει να δώσει το κίνητρο της επιστροφής, μέσα από τις εμφανίσεις της. Οταν ζεις στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις και συζητάς με τον κόσμο αντιλαμβάνεσαι ότι θέλει το κάτι παραπάνω. Το να τερματίσει η ομάδα από την 3 έως και την 7 θέση, δεν προκαλεί θετικές ή αρνητικές σκέψεις στον κόσμο. Για μας, αυτό το ‘δεν μας ενδιαφέρει’ του κόσμου, δεν είναι τόσο εύκολο να το αλλάξουμε. Θέλει προσπάθεια. Για παράδειγμα, έχουμε μπροστά μας τον αγώνα του Κυπέλλου που μπορεί να μας οδηγήσει στον τελικό. Για να μην παρεξηγηθώ, το ότι απουσιάζει ο κόσμος δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάει την ομάδα, απλά περιμένει κι αυτός από την πλευρά του τον άνθρωπο (σ. σ. Ιβάν Σαββίδης) που πήγε στο ποδόσφαιρο κι άλλαξε την αύρα της ομάδας. Κι εγώ βλέπω ότι η ομάδα έχει φτάσει σ’ ένα επίπεδο, έχει πιάσει ταβάνι και πλέον χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να διεκδικήσει σπουδαιότερα πράγματα".

Για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: "Φαινόταν ότι χρειαζόμασταν βοήθεια την οποία μας έδωσε ο Σοφοκλής. Όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε καλύτεροι διότι γνωριζόμαστε καλύτερα, αποκτούμε αυτοματισμούς. Γενικά η ομάδα βγάζει κάτι θετικό, μακάρι όμως να μην χάναμε τους αγώνες που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει όπως για παράδειγμα αυτό στην Πάτρα με τον Απόλλωνα. Θέλω να παίξω στον τελικό του Κυπέλλου και στο πρωτάθλημα να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση. Ο σπουδαιότερος στόχος είναι όμως ο τελικός του Κυπέλλου".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Κάποτε ήταν στα καλύτερα της Ευρώπης, πλέον η ποιότητα έχει μειωθεί αλλά αυτό είναι φυσιολογικό λόγω της ευρύτερης κατάστασης στην χώρα μας. Όλα έχουν αλλάξει στη ζωή μας. Ο αθλητισμός είναι ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Στο εξωτερικό εκτιμούν πάρα πολύ τους παίκτες που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο βιογραφικό τους. Ξέρουν ότι για να ανταποκριθεί ένας παίκτης στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος θα πρέπει να είναι ψυχική και σωματικά δυνατός".

Για τα πρόσωπα που τον έχουν βοηθήσει: "Είναι κυρίως συμπαίκτες γιατί μαζί τους περνάς χιλιάδες ώρες στο γήπεδο. Από τον Γκαρμπαχόθα, τον Μάρκους Μπράουν, τον Πέπε Σάντσεθ, τον προπονητή μου στην Μάλαγα, Σέρτζιο Σκαριόλο, έως τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με πολλούς μεγάλους παίκτες, από τον καθένα έπαιρνα κάτι. Άλλοι σε βοηθούσαν μέσα στο γήπεδο, μερικοί μιλούσαν στην καρδιά σου. Αυτός όμως που άλλαξε την καριέρα μου και με βοήθησε αφάνταστα ήταν ο Φώτης Κατσικάρης. Με εμπιστεύτηκε έπειτα από μια καλή χρονιά στην Ισπανία, με περίμενε γιατί είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και μαζί με τον Γιάννη Μεριχωβίτη με βοήθησαν πολύ στο να επιστρέψω".

Για το τι δεν έχει καταφέρει στην καριέρα του: "Έκανα κι έζησα πράγματα στο εξωτερικό, πέτυχα αρκετούς στόχους με τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα. Υπάρχει ένα κενό με τον ΠΑΟΚ. Δεν μπόρεσα να πετύχω κάτι, όπως για παράδειγμα να παίξω έναν τελικό. Φέτος έχουμε την ευκαιρία δίχως διάθεση υποτίμησης του αντιπάλου μας. Δεν είναι εύκολο να φτάσεις σ’ έναν τελικό, πόσο μάλλον να τον κερδίσεις".

Γεια σου μεγαλε Αρχηγέ... smilepaok
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 24, 2015, 03:02:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Και εμείς θέλουμε να σε δούμε να παίζεις!!!! :) :) :)
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 11:24:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αρχηγέ, πολύ χάλι...
Με το ζόρι 10 πόντους σπάζοντας τα καλάθια... :-\

« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 09, 2016, 07:29:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Με τα τέσσερα εύστοχα σουτ από τα 6.75 κόντρα στην Καβάλα, ο Βασιλειάδης έχει τα περισσότερα τρίποντα στον ΠΑΟΚ και ξεπέρασε τον Πρέλεβιτς (311) αναφορικά με την περίοδο του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

flag paokflag

« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 11, 2016, 11:04:46 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Πολλοί έκαναν τη μητέρα μου, την πιο ακριβή γυναίκα συνοδό…"

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έδειξε να είναι βαθιά ενοχλημένος από τα υβριστικά μηνύματα, που δέχθηκε από οπαδούς της ομάδας, μέσω των κοινωνικών δικτύων, μετά τον αποκλεισμό από το Φάρο Κερατσινίου.

Αφορμή για την κουβέντα με τον Βασιλειάδη ήταν η κατάρριψη του μεγάλου ρεκόρ του Μπάνε Πρέλεβιτς στα εύστοχα σουτ (315) τριών πόντων με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι ξεπέρασε τον Μπάνε Πρέλεβιτς στα εύστοχα τρίποντα και πέτυχε ένα μοναδικό ρεκόρ:

«Το να περάσω τον καλύτερο παίκτη που έχει παίξει στην ομάδα, είναι κάτι σημαντικό, αλλά είναι κάτι που βγαίνει μέσα από το παιχνίδι και από τη δουλειά. Είναι μεγάλη μου τιμή».

Για το ότι δύσκολα θα τον ξεπεράσει κάποιος στο συγκεκριμένο ρεκόρ:

«Εγώ πραγματικά εύχομαι να έρθει κάποιος και να το κάνει. Ας είναι κάποιος τα επόμενα χρόνια. Το θέμα είναι να φέρουμε ή να βγάλουμε παίκτες, οι οποίοι θα είναι τόσο ικανοί, που να μπορούν να ξεπερνούν τα ρεκόρ των προηγούμενων και φυσικά, να κάνουν την ομάδα καλύτερη, που είναι και το πιο σημαντικό».

Για το αν το χρωστάει και στον ίδιο τον Πρέλεβιτς που τον είχε προπονητή στο ξεκίνημα και τον πίεζε να σουτάρει διαρκώς:

«Αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί με έμαθε να μη φοβάμαι. Να παίζεις μέσα στο παιχνίδι, χωρίς άγχος ότι θα χάσεις ένα-δύο σουτ και θα πας στον πάγκο. Το θέμα είναι να μπορείς να βελτιώνεσαι χωρίς να έχεις κάποιον διαρκώς από πίσω σου, να σου λέει ότι και δέκα να χάσεις, πρέπει να συνεχίσεις να σουτάρεις».

Για το πως ζει τον Πρέλεβιτς ως πρόεδρο:

«Νομίζω ότι είναι από τους καλύτερους, γιατί ξέρει ακριβώς τι θέλει για την ομάδα. Ότι έχει πει, το κρατάει μέχρι τώρα και πραγματικά εύχομαι, όταν θα φτάσει αυτή η ομάδα στο μηδέν, να έρθει κάποιος άνθρωπος να τον βοηθήσει, γιατί έχει δώσει τόσα και δεν έχει πάρει τίποτα».

Για το πως είναι η ομάδα μετά τον αποκλεισμό στο Κερατσίνι:

«Η ομάδα έδειξε ότι και χωρίς εμένα και το Σοφοκλή, ότι μπορεί να κερδίσει και εκτός έδρας παιχνίδια. Τα παιδιά έχουν βρει ρυθμό. Είναι σημαντικό από εδώ και στο εξής να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι, γιατί με το πέρασμα του χρόνου και των παιχνιδιών είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τραυματισμοί και κάποιες απουσίες. Βλέπω τα παιδιά που δουλεύουν πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος που είναι έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι».

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Λιμόζ:

«Στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, επειδή δεν έπαιξα και το είδα απ’ έξω, είδα μια ομάδα που παλεύει. Από εδώ και πέρα, επειδή τα δύο επόμενα παιχνίδια στην Ευρώπη, είναι πολύ σημαντικά πιστεύω ότι άμα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και παλεύουμε σε κάθε λεπτό, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια και να δούμε πως θα τα πάμε στο δεύτερο γύρο, που αντιμετωπίζουμε τις ίδιες ομάδες, εκτός έδρας».

Για τη μέτρια εικόνας της ομάδας στο παιχνίδι με την Καβάλα για περίπου 25 λεπτά:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά. Στην άμυνα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, αν και έχασαν κάποια ελεύθερα σουτ. Ημασταν πολύ κακοί στην επίθεση και στις επιλογές μας, γιατί δε γυρίσαμε τη μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε αυτό που ξέρουμε καλά, που γυρίζουμε τη μπάλα και κάνουμε πολλές ασίστ, κάτι που μας βοηθάει να βρούμε ελεύθερα σουτ, να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να βάλουμε κάποια εύκολα καλάθια. Νομίζω ότι στα παιχνίδια με Λιμόζ και ΑΕΚ ότι πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά, γιατί είναι πολύ δύσκολο με 15-20 λεπτά καλής εμφάνισης, να κερδίσεις τέτοιες ομάδες».

Για την εμφάνιση του Κώττα με την Καβάλα:

«Είμαστε σε διαφορετικές θέσεις, αλλά προσπαθώ να τον βοηθήσω κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας. Δηλαδή να μπαίνει μέσα και να μη φοβάται, να είναι σίγουρος για αυτά που κάνει και όχι να νομίζει ότι είναι ο μικρός που θα παίξει 1-2 λεπτά στο τέλος κάποιου παιχνιδιού. Του είπα και μετά το παιχνίδι με την Καβάλα, ότι αυτό πρέπει να κάνεις σε κάθε παιχνίδι, είτε παίζεις ένα λεπτό είτε είκοσι και επειδή έχεις ταλέντο, το θέμα είναι να δουλεύεις και να κάνεις αυτό το ταλέντο να βγαίνει σαν κάτι θετικό για την ομάδα».

Για το πως έζησε το βράδυ μετά τον αποκλεισμό στο Κερατσίνι:

«Δεν κοιμήθηκα δύο μέρες… Πολλοί έκαναν τη μητέρα μου, την πιο ακριβή γυναίκα συνοδό… Ήταν κάτι που με πλήγωσε πολύ. Ήταν από ανθρώπους που λένε ότι η οικογένεια είναι κάτι το πολύ σημαντικό… Και το ότι γύρισα στον ΠΑΟΚ ήταν το πιο σημαντικό, επειδή εμείς, είμαστε μια οικογένεια… Επειδή σέβομαι όλο τον κόσμο και τον καθένα ξεχωριστά, θέλω να σέβονται την οικογένεια μου. Όσο είμαι εδώ. Αυτό…»

Για το αν σκέφτηκε γιατί η ομάδα εμφανίστηκε έτσι στο Κερατσίνι:

«Με απλά λόγια, κατουρηθήκαμε πάνω μας! Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, έτσι είναι τα πράγματα… Μπαίνεις μέσα, παίζεις δυνατά, κάνεις αυτό που έκανες στα τελευταία παιχνίδια και κερδίζεις, έστω και ένα πόντο, δεν έχει σημασία, νίκη είναι. Δεν παίξαμε, μόλις παίξαμε 3 λεπτά αυτό που έπρεπε να κάνουμε για 40, δηλαδή παίξαμε άμυνα, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, βάλαμε τρία εύκολα καλάθια, γύρισε το παιχνίδι και εκεί σταματήσαμε πάλι. Το είπαμε και μεταξύ μας μετά, που ηρέμησαν τα πράγματα, ότι αυτό πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα. Αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει και στατικό μπάσκετ και να τρέξει και να παίξει και πιο γρήγορο μπάσκετ. Είναι καλό να το κάνουμε μέχρι το τέλος, γιατί πιστεύω ότι μπορεί να μας δώσει την τρίτη θέση».

ΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ ΣΤΑ @@ ΣΟΥ!
ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ....

« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 11, 2016, 11:23:50 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ελα ρε Κωστακη, στον ΠΑΟΚ παιζεις να ουμ και ξερω γω ενταξει!
Τι δεν καταλαβαινεις? ::)
Εδω τα ακουσε ο Μπανε καποτε, εσυ θα γλιτωνες?
Σαν την μ@λ@κια του καθενος δεν εχει.
Λες και αυτοι στεναχωρεθηκαν παραπανω απο εμας δηλαδη! facepalm
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 11, 2016, 11:29:54 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Για ρωτα ρε Κωστακη τον Μπανε οταν ειχε μπει ενας μαμελουκος μεσα στο Παλε και τον κλωτσησε ... Μην παιρνεις χαμπαρι μ@λακες ειναι ολοι αυτοι....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 12, 2016, 08:55:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μεγαλη καβλα το 3ποντο στο τελος της 3ης περιοδου!
ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ! >:D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 12, 2016, 09:01:05 μμ από jim »

« Απάντηση #38 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 09:18:53 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Πολύ καλός και χθες.
Μπράβο ΑΡΧΗΓΕ!

« Απάντηση #39 στις: Ιανουαρίου 16, 2016, 06:36:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Απο καβλες πως παμε ΑΡΧΗΓΕ?  :)) paokara pano smilepaok