7. Κώστας Βασιλειάδης

Αποστολέας Θέμα: 7. Κώστας Βασιλειάδης  (Αναγνώστηκε 7207 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 7. Κώστας Βασιλειάδης
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 11, 2015, 01:16:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μεχρι ποτε?
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 20, 2015, 10:50:18 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«ΠΑΟΚ από μικρό παιδί»

Μεγάλη συνέντευξη του Κώστα Βασιλειάδη φιλοξενεί η ιστοσελίδα του Eurocup ενόψει του αυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ζενίτ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου αναφέρεται στην επιστροφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά, δίνοντας, παράλληλα, το στίγμα του πώς αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ την φετινή διαδρομή στο Eurocup.

Αναλυτικά:

Για το θετικό αποτέλεσμα με τη Ζολνόκι: «Ηταν πολύ σημαντική. Ήταν μια δύσκολη νίκη και θέλαμε να ξεκινήσει το Eurocup με νίκη στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Είδαμε πολλά βίντεο και ξέραμε πως η Ζολνόκι είναι μια καλή ομάδα και έπαιξε ένα μεγάλο παιχνίδι εναντίον μας. Παρ' όλα αυτά, είχαμε μια καλή αρχή και ελπίζω ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια, γιατί θα πρέπει να παίξουμε ενάντια σε μεγάλες ομάδες».

Για τις συνεχόμενες βολές στο τέλος του αγώνα με την Ζολνόκι: «Λοιπόν, έχω κάνει το ίδιο πράγμα με τις προηγούμενες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Να παίρνω την μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το να παίρνω το τελευταίο σουτ, μου αρέσει! Δεν φοβάμαι να πάρω την μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα και ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου κερδίσει,  είτε παίρνοντας το τελευταίο σουτ, είτε κερδίζοντας φάουλ και πηγαίνοντας στην γραμμή των ελεύθερων βολών».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Είναι πάντα ωραίο και όμορφο, γιατί ήμουν πάντα οπαδός του ΠΑΟΚ από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Είχα παίξει εδώ για επτά χρόνια. Είναι καλό που ήρθα πίσω. Εδώ είναι η πατρίδα μου, η οικογένεια μου είναι εδώ και επέστρεψα σε μια καλή στιγμή στην καριέρα μου καθώς μπορώ ακόμα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Ξέρω ότι δεν είμαστε στο επίπεδο των άλλων ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα ή στο Eurocup, αλλά νομίζω ότι με καλή δουλειά και με καλή χημεία, μπορούμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο αυτή την σεζόν».

Για το πόσο έχει αλλάξει ως παίκτης από τότε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ: «Έπαιξα με καλούς συμπαίκτες και μεγάλους προπονητές κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Έπαιξα πολλά παιχνίδια και έμαθα πολλά πράγματα. Οι προπονητές μου με βοήθησαν να βελτιώσω το παιχνίδι μου, όχι μόνο για να σουτάρω τρίποντα αλλά και να πάρω την μπάλα και να πετύχω δίποντα. Είμαι καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος. Ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ περισσότερο από ό,τι έκανα πριν».

Για το τι του έλειψε από τη Θεσσαλονίκη: «Έχασα τους φίλους μου όλα αυτά τα χρόνια, να είμαι μαζί τους και να περάσω λίγο χρόνο μαζί τους. Όπως και για τον σύλλογο... Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί σε μεγάλα ματς. Σε όλη την Ευρώπη, δεν νομίζω ότι κάποιος παίζει μπροστά σε τέτοια ατμόσφαιρα».

Για το ματς με την Ζενίτ και τον Ράιαν Τούλσον: «Είδα τα φιλικά παιχνίδια τους, ένα ματς στην VTB League και το πρώτο τους στο Eurocup. Παίζει πολύ καλά, ο Ράιαν είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ένας πολύ καλός συμπαίκτης! Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή είναι ένας εξαιρετικός τύπος που δουλεύει πολύ σκληρά».

Για το τι θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει την Ζενίτ: «Εναι δύσκολο για εμάς... Παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα στον Τούλσον και στον Ντόουντελ. Νομίζω είναι σημαντικό να σταματήσουμε αυτούς τους δύο παίκτες και να τα πάμε καλά στα ριμπάουντ. Πρέπει να παίξουμε το σετ παιχνίδι σετ μας και να γυρίσουμε την μπάλα για να σκοράρουμε. Αυτό ήταν το κύριο πρόβλημά μας στο πρώτο μας παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν γυρίσαμε καλά την μπάλα στα τελευταία πέντε λεπτά και χάσαμε στο τέλος».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο Eurocup: «Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Αυτός είναι ο στόχος μας αυτή την σεζόν. Νομίζω ότι έχουμε μια αρκετά καλή ομάδα για να γίνει αυτό. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι οι οπαδοί μας στα παιχνίδια μας. Εμείς χρειαζόμαστε την βοήθειά τους. Τους χρειαζόμαστε για να είναι μαζί μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Eurocup».
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 30, 2015, 11:09:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Θα βοηθήσει πολύ ο Σχορτσιανίτης"

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων είπε:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: "Είμαι χαρούμενος. Υπήρχε αγάπη και η προσμονή να γυρίσω πίσω, να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ".

Για τις τέσσερις σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη: "Είναι άβολα. Δεν έχουμε συνηθίσει να χάνουμε συνεχόμενα ματς. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα παιχνίδι... Την Δευτέρα έρχεται ο Ολυμπιακός. Σιγά-σιγά πρέπει να σκεφτούμε δίχως πίεση και το τι φταίει. Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και πρέπει να το βγάλουμε στο γήπεδο για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα".

Για το ότι η ομάδα καθυστέρησε να αποκτήσει σέντερ: "Το να πάρεις κάτι βιαστικά, είναι κακό. Αν έρθει ο Σχορτσιανίτης είναι ό,τι το καλύτερο. Θα βοηθήσει πολύ και είναι παίκτης Ευρωλίγκας. Το θέμα είναι να κάνουμε μια καλή χημεία και να βγάλουμε στο γήπεδο ένα καλό αποτέλεσμα και όχι να χάνεις 20-30 πόντους όπως έγινε με την Μπεσίκτας".

Για το ότι ο κόσμος στήριξε την ομάδα παρά την κακή εμφάνιση με την Μπεσίκτας: "Υπήρχε χειροκρότημα. Φτάσαμε το ματς ως τους 9 πόντους και μπορούσαμε κι άλλο να γυρίσουμε τα ματς. Και γιατί όχι να κερδίζαμε μετά".

Για την απόδοσή του μέχρι στιγμής: "Θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο. Δεν ήμουν αυτός που έπρεπε να ήμουν".

Για το αν έκανε λάθος που ήρθε στον ΠΑΟΚ: "Οχι. Λάθος γιατί; Αυτό το βγάζουμε έξω. Σίγουρα προβληματισμός υπάρχει για το άδειο γήπεδο. Αλλά σε κάθε ματς, βλέπω περισσότερο κόσμο. Η ομάδα θέλει στήριξη".

Για την προοπτική ο ΠΑΟΚ να παίξει στον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: "Ελπίζεις να πας τελικό, άσχετα αν ο αντίπαλος σου είναι δυνατός. Το θέμα είναι να είσαι κοντά στο σκορ και ποτέ δεν ξέρεις. Χρειάζεται το βήμα παραπάνω. Αυτό είπα όταν ήρθα".

Για το σχέδιο της FIBA και αν αυτό μπορεί να είναι καλό για το μπάσκετ: "Πάλι θα πάρουν ομάδες επιλεκτικά και έτσι εμείς θα μείνουμε απ' έξω και θα παίζουμε στο Eurocup".

Για το εντός ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό: "Πάντα υπάρχει ελπίδα. Πιστεύω θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο ματς και να είμαστε κοντά στο σκορ. Οχι όπως με την Μπεσίκτας. Πρέπει είμαστε επιθετικοί σε ό,τι κάνουμε στο γήπεδο"

« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 11, 2015, 11:08:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Γινόμαστε καλύτεροι»

Ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Λιέτουβος Ρίτας στην Πυλαία, αποτέλεσμα που κρατά την ομάδα του «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης.

«Μας έχουν δείξει όλα αυτά τα ευρωπαϊκά ματς ότι είναι πολύ δύσκολα. Είναι πολύ θετικό ότι κερδίσαμε και σήμερα μετά τον αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο. Έχουμε βρει ρυθμό και βοηθάει πολύ σε αυτό ο Σοφοκλής. Σιγά-σιγά θα γινόμαστε και καλύτεροι. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, για να πάρουμε και άλλα δύσκολα ματς και να βρούμε καλύτερο ρυθμό», τόνισε ο διεθνής σούτινγκ γκαρντ και πρόσθεσε: «Είναι σίγουρο ότι γινόμαστε καλύτεροι. Στο τέλος θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση».

Μόνος σου τους καθάρισες... pano
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 12, 2015, 12:12:19 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Γεμισε το κενο του Μπιδη (σε ψυχη)
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 12, 2015, 09:58:13 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Γουσταρω να τον βλεπω να παιζει ρε.
Μεγαλη ψυχη και παθος, τεραστιος παικτης.
Πανω του κτιζεις ομαδα. pano

Η εμφάνισή του μάλιστα κόντρα στους Λιθουανούς, του "έφερε" τρία ρεκόρ καριέρας αναφορικά με τα ευρωπαϊκά του ματς ως καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, της Μάλαγα, του Ολυμπιακού, της Μπιλμπάο και της Εφές Πίλσεν.

Εχουμε και λέμε... Ο Βασιλειάδης έκανε ρεκόρ στο σκοράρισμα για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια με τους 26 πόντους που "πλήγωσε" την ομάδα του Μαρσέλο Νικόλα. Επίσης ρεκόρ υπήρχε και στο σύστημα αξιολόγησης για τον Ελληνα παίκτη καθώς ποτέ ξανά δεν συγκέντρωσε 35 βαθμούς στο ranking, όπως έγινε στο ματς της Τετάρτης (11/11). Τέλος το τρίτο του προσωπικό ρεκόρ ήταν στα ριμπάουντ "κατεβάζοντας" οχτώ απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας.

Οπως και να έχει, ο Βασιλειάδης μπορεί να... θυμάται αυτό το ματς όχι μόνο για την καλή του εμφάνιση αλλά και γιατί είχε αυτά τα "επιτεύγματα"-ρεκόρ αναφορικά με την συνολική ευρωπαϊκή του πορεία.

« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 16, 2015, 02:26:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Είναι ο παίκτης που μας έλειπε»

Ο πολύπειρος σουτέρ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ:

Κώστα, το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο με τον Κολοσσό. Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι ξεχωρίσατε και πήρατε τη νίκη;

‘’Το παιχνίδι με τον Κολοσσό ήταν πάρα πολύ δύσκολο, έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Έχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν σκληρά στην άμυνα και να πάρουν μεγάλα σουτ. Εμείς ήμασταν άστοχοι γενικώς. Σιγά-σιγά όμως, γινόμαστε καλύτεροι. Βελτιωθήκαμε στα ριμπάουντ και αυτό ήταν κάτι που μας έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια διότι δεν μπορούσαμε να τρέξουμε και να βάλουμε εύκολα καλάθια‘’.

Η αλήθεια είναι, ότι δεν έχετε κάνει το ξεκίνημα που περίμεναν πολλοί στο πρωτάθλημα. Θεωρείς ότι σας έχουν επηρεάσει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια;
‘’Δεν νομίζω ότι μας έχουν επηρεάσει. Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα. Η ήττα από την Κηφισιά ήταν ουσιαστικά εκτός προγράμματος. Σημασία όμως έχει τώρα, ότι έχουμε ξεκινήσει μία σειρά παιχνιδιών που παίζουμε καλά και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε‘’.

Ο Σοφοκλής, εκτός από δύναμη στη γραμμή των ψηλών, τι άλλο έχει δώσει στην ομάδα;
‘’Με τον Σοφοκλή έχει αλλάξει όλο το παιχνίδι μας, είναι ο παίκτης που μας έλειπε. Ο Σοφοκλής έχει το εύκολο καλάθι, ενώ μπορεί και να πασάρει. Όλοι οι παίκτες πέφτουν πάνω του και έτσι βρίσκουμε πιο πολλά ελεύθερα σουτ‘’.

Από τον Ολυμπιακό, ηττηθήκατε στις λεπτομέρειες. Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τι πιθανότητες δίνεις να κάνει ο ΠΑΟΚ την έκπληξη στο ΟΑΚΑ;
‘’Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι εκτός έδρας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και κοντά στο σκορ, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και γιατί όχι στο τέλος, να μπορέσουμε να το κλέψουμε. Σίγουρα όμως είναι πολύ δύσκολο και το ξέρουμε όλοι. Υπάρχει και το ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης που μετά θα μείνουμε Αθήνα. Οπότε, θα πρέπει να ξεκουραστούμε και μετά να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, για να κοιτάξουμε στα μάτια, μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό‘’.

« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 09, 2015, 11:05:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εκτος απο αρχηγος,εισαι και ΗΓΕΤΗΣ!!!!
Δεν υπάρχουν λογια  pano

« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 09:17:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Πριν από 15 χρόνια ακριβώς ξεκινούσε το... ταξίδι του Κώστα Βασιλειάδη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ηταν 16 Δεκεμβρίου του 2000 όταν έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς απέναντι στον Μακεδονικό. Για την ιστορία ο "Δικέφαλος" σε εκείνο το παιχνίδι είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 71-92 (πρώτος σκόρερ ο Λιαδέλης με 30 πόντους), με τον Βασιλειάδη να έχει πετύχει 2 πόντους.

Συγκεκριμένα είχε αγωνιστεί για 53 δευτερόλεπτα, το καλάθι του "ήρθε" μετά από εύστοχο δίποντο ενώ είχε δύο ριμπάουντ.

Παιδακι ηταν!!! :)

« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 10:57:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ! smilepaok