Eπειδη βλεπω οτι σας εχει "φαει" το μουντιαλ και σε λιγο θα εχετε ονειρωξεις με τον Νειμαρ και τον Μασερανο , θα σας ποσταρω τις φωτο μιας πολυ καλης μου φιλης που γνωριστηκαμε σε ενα ταξιδι μου στις ΗΠΑ πριν απο χρονια μπας και ξεστραβωθειτε λιγο....
Το ονομα της ειναι
Τορι Γουιλσον (Torrie Wilson) γεννηθηκε το 1975 - μαλιστα στις 25 Ιουλιου εχει γενεθλια και πρεπει να την παρω τηλεφωνο- και ειναι αθλητρια της παλης στις ΗΠΑ. Το γνωστο σε ολους μας αθλημα του Wrestling.... Σε ενα ταξιδι μου λοιπον στην Νεα Υορκη προσκεκλημενος μιας ομαδας του Αμερικανικου Φουτμπολ ωστε να τους βοηθησω στην εκγυμναση των cheerleaders (φωτο προσεχως), με συνοδευσαν σε ενα αγωνα γυναικειου Wrestling....
Εκει γνωρισα την Τορι (παγκομσια πρωταθλητρια παλης το 1999-2001) οπου γιναμε πολυ καλοι φιλοι και μαλιστα καναμε μαζι διακοπες σε ενα camping στη Σκοτινα ενω μετα απο λιγα χρονια την φιλοξενησα στο σπιτι μου ... Σας την παρουσιαζω χωρις πολλα λογια....
Οι φωτο 1 και 2 ειναι απο τον αγωνα της Τορι οταν βρεθηκα στις ΗΠΑ και γνωριστηκαμε.... Μαλιστα στη φωτο 2 διακρινομαι πεντακαθαρα στις κερκιδες που φοραω ενα μαυρο μπλουζακι απο το ΣΦ ΠΑΟΚ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ.... Οι φωτο 3 και 4 ειναι στις διακοπες μας στο camping στη Σκοτινα Πιεριας.... Η φωτο 5 ειναι απο την ιδια περιοδο οταν την πηγα ενα βραδυ σε ενα μαγαζι στον Πλαταμωνα οπου ειχε ερθει ο Τερλεγκας ...Μαλιστα οπως βλεπετε απο τις καρεκλες πισω απο την Τορι , το κλεισαμε το μαγαζι ....
Η φωτο 6 μεσα απο το camping που μου ζητησε να την κερασω ενα παγωτο γιατι ηθελε να βαλει κατι γλυκο στο στομα της....
Οι δυο τελευταιες φωτο ειναι απο το γνωστο πλεον σπιτι μου οπου την φιλοξενησα πριν απο 2 χρονια....
Να σας πω μονο οτι μιλαει 7 ξενες γλωσσες , "πεθαινει" κυριολεκτικα για λαχανοντολμαδες ( τακτικος θαμωνας στο γνωστο στεκι Vaggo's Malaperdas and Sons Restaurant στην Astoria ) και ειναι μονιμο μελος στη Φιλαρμονικη της πολης της παιζοντας κλαρινο....
Καλο ΣΚ....