Παρασκευη λοιπον σημερα και ευκαιρια ειναι να ποσταρω καμμια ωραια και σοβαρη γυναικα αφου το εχετε κανει κ@λοχανειο εδω μεσα με ολη την τσοκαρια και τα ξεκ@λα που δημοσιευετε....
Περναω απευθειας στην φιλη μου...Το ονομα της
Ζακελιν Καρβαλχο (Jaqueline Carvalho) , γεννημενη την τελευταια ημερα του 1983, με υψος 1.86 , στην χωρα του Λουτσιανο , του Ζιοβανι και του Ρομπερτο Καρλος.... Ασχολειται επαγγελματικα με το βολλει ( ευκαιρια ειναι να μαθετε κατι , τωρα που φτιαξαμε υπερομαδα στο αντιστοιχο τμημα στον ΠΑΟΚ ) και μαλιστα εχει στεφθει δυο φορες χρυση ολυμπιονικης στα Olympic Games του Πεκινου και του Λονδινου .... Χωρια τα δυο αργυρα μεταλλια στο Παγκοσμιο της Ιαπωνιας το 2006 και το 2010 καθως και αλλοι τιτλοι στα πρωταθληματα που αγωνιστηκε...
Η αιτια που την αναφερω ειναι, οτι πριν λιγες ημερες μετα απο συνομιλια που ειχα με τον υπευθυνο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ με ρωτησαν ποια η γνωμη μου για την μεταγραφη του Θαναση Ντινα απο τον αρη στον ΠΑΟΚ... Αμεσως θυμηθηκα την καλη μου φιλη την Jaqueline , η οποια ως γνωστρια του αθληματος με ενημερωσε οτι αξιζει τον κοπο να γινει η μεταγραφη....
Βλεπετε λοιπον οτι υπαρχει και "αρωμα ΠΑΟΚ" στην σημερινη εξαιρετικη καλλονη που θα σας παρουσιασω.... Περναω ευθυς αμεσως στις εικονες ....
Οι 3 πρωτες φωτο ειναι κατα τη διαρκεια αγωνων , οι φωτο 4 και 5 ειναι οταν εκανε διακοπες πριν απο 2 χρονια σε κατι ενοικιαζομενα δωματια στα Δολιανα Αρκαδιας και συναντηθηκαμε εντελως τυχαια.... Η συγκεκριμενη μαλιστα φωτο νουμερο 5 ειναι απο ενα περιπατο μας στο κοντινο δασος και την εχω αποθανατισει τη στιγμη που εσκυψε να βοηθησει ενα τραυματισμενο μυρμηγκακι....
Οι 2 τελευταιες φωτο ειναι και αυτες απο την προσωπικη μου συλλογη και ειναι απο την ιδια περιοδο των διακοπων μας στην μαγευτικη Αρκαδια...
Ειναι μελος σε πολλες φιλοζωικες εταιριες , λατρευει το μπριαμ ( χαρη στο οποιο διατηρει αυτη την υπεροχη σιλουετα, οπως η ιδια κατα καιρους αναφερει ) και στο ελευθερο της χρονο παιζει μανιωδως "κουκο διπλο με δυο καπελα " .....