Επειδη βλεπω οτι τελευταια εχει πεσει το επιπεδο και μου ποσταρετε ολο κατι νυμφιδια, αποφασισα να σας ποσταρω μια πολυ καλη μου φιλη που ειναι και αθλητρια μπας και μαθετε και τιποτα....
Μαλιστα, η συγκεκριμενη εχει σχεση -εμμεσα- και με τον ΠΑΟΚ....Οταν λοιπον απο τις ταξεις του μπασκετικου ΠΑΟΚ περασε αυτη η μεγαλη μορφη ο Χελιγουελ , ενα βραδυ στο σπιτι του που ημουν καλεσμενος μου γνωρισε μια συμπατριωτισσα του απο την Αυστραλια ,την "μικρη τοτε -
Μελανι Ανταμς ( Melanie Adams)...
Για να μην πολυλογω η φιλη μου ειναι σημερα 27 ετων και ασχολειται με το αλμα επι κοντω... Στους Ολυμπιακους του Λονδινου το 2012 δεν καταφερε να κερδισει καποιο μεταλλιο αλλα ανακηρυχθηκε η πιο σεξυ αθλητρια.... Προσωπικα να πω οτι της τρεφω απεραντο σεβασμο και εκτιμηση οπως και αυτη αλλωστε....
Απολαυστε την....
Οι φωτο 1, 2 και 3 ειναι απο το Καυτατζογλειο περυσι το καλοκαιρι... Η φωτο 4 απο το γηπεδο του Αγροτικου Αστερα (φαινονται πισω οι κερκιδες), και οι δυο τελευταιες φωτογραφιες ειναι (απο την προσωπικη μου συλλογη) οταν την φιλοξενησα στο γνωστο πλεον σε ολους σπιτι μου περυσι το καλοκαιρι....
Μαλιστα η φωτο Νο 4 ειναι ιστορικη....Επειδη της ειχα μιλησει για την ομαδα του ΠΑΟΚ με τον Σικαμπαλα που αποκλειστηκαμε στο κυπελλο απο τον Αγροτικο Αστερα , ειχε "λυσσαξει" να ερθει να δει και να πατησει το γηπεδο οπου περασε ο Μεγαλος αιγυπτιος μαγος....
Κατα τα αλλα ειναι ενας εξαιρετικος χαρακτηρας και απλο κοριτσι. Δηλωνει φαν του Σικαμπαλα και του Χελιγουελ , συλλεγει μανιωδως κομπολογια και μπεγλερια και λατρευει την ψητη γουρνοπουλα....