33. Χρήστος Σαλούστρος

Αποστολέας Θέμα: 33. Χρήστος Σαλούστρος  (Αναγνώστηκε 3136 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

33. Χρήστος Σαλούστρος
« στις: Αυγούστου 17, 2014, 09:22:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Χρήστο Σαλούστο για τα επόμενα τρία χρόνια (μέχρι και την σεζόν 2016-17).

Ο Χρήστος Σαλούστρος γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 29 Μαρτίου του 1990, έχεις ύψος 2μ.01 και αγωνίζεται ως γκαρντ/φόργουορντ. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Κρήτη και σε ηλικία 14 ετών, αρχικά στον Αστέρα και στη συνέχεια στο Μίνωα, προτού μετακομίσει στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του το 2006. Έπαιξε στο Κουκάκι για δύο χρόνια και ως το 2008, στη συνέχεια ήταν μέλος της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού, ενώ την σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στον Σπόρτιγκ και ακολούθησε μία τριετία (2010-13) στον Φιλαθλητικό. Στη διάρκεια της περσινής σεζόν (2013-14) έκανε το ντεμπούτο του στην Α1, με την ομάδα του Πανιωνίου.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε»

Ο Χρήστος Σαλούστρος είναι ο τελευταίος παίκτης που προστέθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, θα βρει και στη Θεσσαλονίκη δύο συμπαίκτες του από την περσινή σεζόν, τον Marc Antonio Carter και τον Kevin Langford, γεγονός που τον παρακίνησε να έρθει στον ΠΑΟΚ και του δίνει ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για την επόμενη σεζόν.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ μίλησε στο paokbc.gr για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε σίγουρος για την επιλογή του, ανυπόμονος για την στιγμή που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά και έτοιμος για τις προκλήσεις της επόμενης σεζόν…

-Στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ λοιπόν. Νέα ομάδα, αλλά με πολλά γνωστά πρόσωπα…
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και σίγουρος για την επιλογή μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει όλα όσα θα ήθελα, αλλά κι εγώ από την πλευρά μου πιστεύω ότι πληρώ τις προϋποθέσεις που θέλει η ομάδα από έναν παίκτη. Ουσιαστικά την ξέρω την ομάδα, γιατί θα βρω ξανά τον Carter και τον Langford, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά τα είχα αντιμετωπίσει αρκετές φορές. Γνωριζόμαστε... Ο κόουτς από την άλλη, που έχει τεράστια εμπειρία, νομίζω ότι με ξέρει σαν παίκτη, πιστεύω ότι θα έχουμε μία άριστη συνεργασία. Ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσουμε».

-Πόσο πιστεύεις ότι θα βοηθήσει και τους τρεις σας, η παρουσία Langford και Carter, μαζί με σένα στην ομάδα…
«Όλο αυτό το διάστημα είχαμε επαφή με τα παιδιά, μιλούσαμε, συζητήσαμε την πρόταση που είχε ο καθένας μας από τον ΠΑΟΚ και επειδή, χρονικά έκλεισε πρώτα ο Marc και στη συνέχεια ο Kevin, νομίζω ότι αυτή η εξέλιξη έκανε πολύ πιο εύκολη και τη δική μου απόφαση. Είναι πολύ σημαντικό που θα είμαστε και οι τρεις μαζί στην ομάδα και σίγουρα έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και στη δική μου απόφαση. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι και ατομικά θα μας βοηθήσει που θα είμαστε ξανά μαζί στην ίδια ομάδα. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο πολύ καλά κι αυτό βοηθά μέσα στο παιχνίδι, αλλά και στο να αφομοιωθούμε πιο γρήγορα και καλύτερα στο παιχνίδι της ομάδας. Νομίζω ότι θα έχουμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα και με πολλές νίκες στην επόμενη σεζόν, για να μας οδηγήσει εκεί που όλοι μας θέλουμε».

-Η επόμενη χρονιά έχει και Ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και Eurocup…
«Η συμμετοχή στο Eurocup είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο. Για μένα μάλιστα που πέρσι έπαιξα πρώτη χρονιά και στην Α1, αλλά και στην Ευρώπη, πιστεύω ότι τώρα πια θα έχω και περισσότερη εμπειρία, αλλά και την δυνατότητα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου. Το Eurocup ήταν από τους πιο σημαντικούς λόγους που με οδήγησαν σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Και σίγουρα μας περιμένει μία χρονιά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη, όπου η ομάδα θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να προχωρήσει. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί μπορεί να περνούν πλέον τέσσερις ομάδες από τον όμιλο, αλλά έχει ανέβει πολύ το επίπεδο. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας».

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/3742
Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία... pano
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Μιχάλης Σαλούστρος
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 17, 2014, 10:33:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μπορει για καποιους να ειναι ασημαντο η λεπτομερεια, παντως ο Σαλουστρος γνωριζει πολυ καλα Καρτερ και Λανγκφορντ, και αυτο θα βοηθησει αρκετα ως προς το παιχνιδι και τον τροπο προσαρμογης.

Καλως ηρθες στην ΠΑΟΚΑΡΑ  smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 26, 2014, 06:08:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Υπέγραψε ο Χρήστος Σαλούστρος…

Στον ΠΑΟΚ ανήκει και επίσημα από σήμερα ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος το μεσημέρι υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα, το οποίο έχει τριετή διάρκεια. Ο 24χρονος καλαθοσφαιριστής πέρασε νωρίς το πρωί από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις (αιματολογικός και εργομετρικός έλεγχος) και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/3761

« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 27, 2014, 04:01:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Πολύ βαριά η φανέλα του ΠΑΟΚ»

Tον Χρήστο Σαλούστρο παρουσίασε ο μάνατζερ της ΚΑΕ, Τέλης Ζουρνατσίδης, ο οποίος στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: «Είναι χαρά μας σήμερα να παρουσιάσουμε ένα νέο παιδί, ένα παιδί με πολύ ταλέντο και με μία προοπτική εξέλιξης. Είναι η τρίτη χρονιά που συζητάμε το όνομα του για να έρθει στον ΠΑΟΚ και φέτος τα καταφέραμε να είναι εδώ. Εκτιμώ τον οποιονδήποτε βρίσκεται στο χώρο που έχει περάσει από όλα τα στάδια και όλες τις βαθμίδες. Και ο Χρήστος είναι ένας από αυτά τα παιδιά, που πριν από τέσσερα χρόνια έπαιζε στη Γ` Εθνική. Για να φτάσει εδώ πέρασε από όλα τα στάδια, έπαιξε στη Β΄ Εθνική, αγωνίστηκε στην Α2, πέρσι ήταν για πρώτη φορά στην Α1 και φέτος κάνει ένα ακόμη βήμα και έρχεται από τον Πανιώνιο στο ΠΑΟΚ. Βλέπουμε στο πρόσωπο του παίκτη, ένα παιδί που έχει τη δυνατότητα εξέλιξης. Ο δεύτερος λόγος που τον θέλαμε είναι ότι κατάφερε και πέρασε το τεστ έρευνας που κάνουμε όσον αφορά στον χαρακτήρα του, τα στοιχεία του. Είναι ένας θαυμάσιος χαρακτήρας και μας δίνει τη δυνατότητα να επενδύσουμε πάνω του. Έχουμε πολλά όνειρα για αυτό το παιδί και θέλουμε να τον δούμε να φτάσει ψηλά με τον ΠΑΟΚ. Δεν το λέω αυτό για τον γεμίσω ευθύνες, του εύχομαι καλή επιτυχία, καλή τύχη και να είναι τυχερός».

Ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ, προτού δώσει τον λόγο στον Χρήστο Σαλούστρο, έδωσε και τις ευχές όλου του ΠΑΟΚ, προς την Εθνική ομάδα μπάσκετ που από σήμερα είναι στην Ισπανία, ενόψει της συμμετοχής της στο Μουντομπάσκετ: «Θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχές σύσσωμου του ΠΑΟΚ για καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα στο Μουντομπάσκετ. Να έχουμε ένα πολύ καλό τουρνουά, να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί και μακάρι να καταφέρουμε να τη θαυμάσουμε και να τη χειροκροτήσουμε όλοι».

«Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι έχω έρθει σε μία οικογένεια και αυτό για μένα είναι ένα εξτρά κίνητρο. Η επιλογή μου παρόλο που άργησε χρονικά ήταν εύκολη, γιατί ο ΠΑΟΚ πληροί τις προϋποθέσεις. Πέρσι τερμάτισε τρίτος και η φανέλα είναι βαριά, σίγουρα οι ευθύνες δεν θα είναι λίγες και εγώ είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω. Η δουλειά φαίνεται από τις εμφανίσεις μέσα στο γήπεδο, είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου και έτοιμος για την δύσκολη χρονιά που έρχεται σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για την εμπειρία του από πέρσι που τέθηκε αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ: «Έξι φορές ήταν αρκετές, δεν βάζω καν τις δύο πρώτες στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανταγωνιστικός. Απέδειξε ότι δεν τον νοιάζουν οι έδρες και τα μεγαλύτερα μπάτζετ και η σειρά έληξε με 3-1. Η δουλειά φαίνεται μέσα στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ πέρσι ήταν μία πολύ δύσκολα προβλέψιμη ομάδα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Σούλη Μαρκόπουλο: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ ενθαρρυντικές, δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για ρόλους, δεν μπορείς να το προσδιορίσεις αυτό. Πάντως, ο κόουτς με την συμπεριφορά του μου δίνει κίνητρο κάθε μέρα να πολεμάω και να ανέβω ένα σκαλί. Πιστεύω ότι η συνεργασία μου με όλους θα είναι άψογη».

Για το καλοκαίρι που πέρασε: «Ήταν ένα δύσκολο και μακρύ καλοκαίρι για μένα γιατί είχα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις και έκανα και μία επέμβαση. Η συμμετοχή μας στο Γιούροκαπ είναι παρακαταθήκη για το μέλλον, φέτος η ομάδα θα είναι πιο δυνατή για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένειά μου, τους χρωστάω πολλά».

Για το γεγονός ότι φέτος είναι πιο έτοιμος: «Το ότι είμαι πιο έτοιμος έχει να κάνει με την περσινή μου πορεία. Την πίεση έχω μάθει να την διαχειρίζομαι σωστά, δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα. Καμιά φορά η πίεση κάνει καλό, καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει απαιτήσεις, είμαστε σε μία ιστορική ομάδα».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι προπονητές του: «Είναι τιμή να έχεις την εμπιστοσύνη του Γιάννη Σφαιρόπουλου και τώρα του Σούλη Μαρκόπουλου. Μου δίνει εξτρά κίνητρο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, αλλά και να υλοποιήσω τους προσωπικούς μου στόχους. Μου αρέσει αυτή η πίεση, από μικρός έχω μάθει στον πρωταθλητισμό. Έχω όλα τα φόντα να διαχειριστώ την πίεση».

Για το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε: «Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, το τριετές δεν μου λέει τίποτα αν δεν προσφέρω θα είναι σαν να μην το τιμάω. Είμαι διψασμένος και θα το δείτε με πράξεις στους αγώνες, στο τέλος όλοι θα είναι ευχαριστημένοι μαζί μου».

Για το ότι θα ξαναβρεθεί με τους Λάνγκφορντ και Κάρτερ στην ίδια ομάδα: «Ο Λάνγκφορντ και ο Κάρτερ είναι καλοί μου φίλοι, όλο το καλοκαίρι μιλούσαμε μέσω ίντερνετ για την επιλογή που θα κάνουμε. Μου δίνει δύναμη που θα έχω μέσα στην ομάδα "δικούς μου ανθρώπους", πρόκειται για δύο παιδιά "διαμάντια"».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Η θέση που παίζω είναι κυρίως στο "3", είμαι ένας παίκτης του προπονητή. Δουλειά μου είναι να σουτάρω καλά την μπάλα, να παίζω καλή άμυνα και να βοηθάω την ομάδα μου στα ριμπάουντ. Με την ομαδική δουλειά όλα θα βγουν στο γήπεδο».

Απ: 19. Μιχάλης Σαλούστρος
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2014, 10:43:04 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Είμαι προετοιμασμένος για… πόλεμο» (video)

Ο Χρήστος Σαλούστρος είναι ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να τονίζει πως είναι έτοιμος για.. πόλεμο!

Την περασμένη σεζόν αποτέλεσε έναν από τους rookies του πρωταθλήματος. Άλλωστε, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα παρκέ της Α1, φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου, βοηθώντας με τη σειρά του, την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να τερματίσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Πλέον, ο Χρήστος Σαλούστρος -περί ου ο λόγος- άλλαξε πόλη και ομάδα και θα αγωνίζεται για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο νεαρός φόργουορντ μίλησε στο Superbasket.gr για τις πρώτες του εμπειρίες στον «δικέφαλο», τις διαφορές που θα έχει στο παιχνίδι του σε σχέση με την περασμένη σεζόν, τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τόσο για τον νέο του προπονητή, Σούλη Μαρκόπουλο, όσο και για τον πρώην προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Πρώτα απ’όλα, θα ήθελα ένα σχόλιο για την μεταγραφή σου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου. Ήταν μια εύκολη επιλογή, εν τέλει, καθώς είχα «κρούσεις» από ομάδες της Α1, όπως είναι το Ρέθυμνο και η Νέα Κηφισιά. Ο ΠΑΟΚ πληρούσε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Τα διπλά παιχνίδια ήταν ένα έξτρα κίνητρο, αλλά και η πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν κίνητρο. Νιώθω έτοιμος. Πιστεύω ότι μπορώ να δείξω πολλά ακόμα και το μέλλον επιφυλάσσει πολλές επιτυχίες στον ΠΑΟΚ».

Τι θυμάσαι και τι κράτησες από τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο;

«Ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομοιογενής ομάδα. Στην επίθεση υπήρχε πολύ κίνηση, κάτι το οποίο χρειάζεται στο σύγχρονο μπάσκετ. Η μπάλα δεν σταματούσε να πηγαίνει από τη μία γωνία στην άλλη και αυτό δεν κάνει μόνο έναν παίκτη χαρούμενο, αλλά και τους πέντε, πολλές φορές. Όταν και οι πέντε παίκτες είναι μέσα στο σύστημα της ομάδας, δίνει ένα κίνητρο για την άμυνα, καθώς τα αμυντικά καθήκοντα είναι βασικά κομμάτια στο σύγχρονο μπάσκετ. Στον ΠΑΟΚ όλοι έπαιζαν για όλους και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως «έσπασαν» την έδρα στο πρώτο ματς και η σειρά έκλεισε στο 3-1 που έδειξε πως, εν τέλει, στην σειρά των αγώνων ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ».

Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ απαιτητικό κοινό. Τι ήταν αυτό που σου έμεινε από τον κόσμο στις μεταξύ σας αναμετρήσεις;

«Ο κόσμος εδώ είναι μια άλλη… κατάσταση. Είναι πιο φανατισμένοι οι άνθρωποι, πράγμα λογικό, γιατί πρεσβεύουν μια άλλη πόλη. Απ” όσα έχψ δει έχω μείνει άναυδος με τον κόσμο. Ο κόσμος είναι πραγματικά κοντά στην ομάδα και απ’ότι διαβάζω έχει ξεπεράσει τα 1000 διαρκείας, το οποίο είναι πολύ ενθαρρυντικό για εμάς, γιατί το να παίζουμε σε ένα πανέμορφο γήπεδο με πολύ κόσμο είναι πάρα πολύ καλό για εμάς. Αυτό που θα ήθελα να πω στον κόσμο είναι να έχει υπομονή, επιμονή και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε να καταφέρουμε πολλά και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι».

Την φετινή σεζόν θα συνεργαστείς με έναν ακόμα εξαιρετικό προπονητή, τον Σούλη Μαρκόπουλο. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόσουν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Το να συνεργάζεσαι με τέτοιους προπονητές τι σημαίνει για σένα;

«Είναι ένα έξτρα κίνητρο. Τόσο ο κύριος Μαρκόουλος, όσο και ο κύριος Σφαιρόπουλος είναι εξαίσιοι άνθρωποι και στην δουλειά τους είναι μετρ. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή γενιά Ελλήνων προπονητών. Αυτό μου δίνει κίνητρο και ώθηση να τα καταφέρω και να βοηθήσω την ομάδα μου, σε πρώτο πλάνο και μετά τον εαυτό μου, να πετύχουμε τους στόχους μας, γιατί θα είναι ένας μαραθώνιος αυτός που θα ζήσουμε φέτος, γιατί το έζησα πέρυσι και κατάλαβα τι είναι. Μέρα με την μέρα και προπόνηση με την προπόνηση μπορούν να γίνουν πολλά καλά πράγματα».

Ο φετινός Χρήστος Σαλούστρος τι διαφορές έχει με τον περσινό;

«Φέτος νιώθω πολύ πιο έτοιμος. Θα έλεγα δεν θα είμαι καθόλου ψαρωμένος, γιατί πέρυσι ήταν η πρώτη μου χρονιά στην Α1 σε μια εξίσου ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος. Κατάφερα να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες και να έχω ένα ρόλο μέσα στην ομάδα. Πιστεύω πως φέτος εάν δεν δώσω τα διπλάσια, σε σχέση με πέρυσι, θα δώσω πολλά παραπάνω στην ομάδα και να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες. Νιώθω ξεκάθαρα πιο έτοιμος και πιο δυνατός. Αναμένω τη συνέχεια, ώστε να δείξω τι αξίζω και τι μπορώ να προσφέρω».

Η περασμένη ήταν η πρώτη σου σεζόν στην Α1. Πώς την βίωσες;

«Ο Πανιώνιος ήταν μια ομάδα αντίστοιχη με τον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία δυο χρόνια είχαν ίδιους στόχους και ίδιες απαιτήσεις. Δεν μπορώ να πω πως ήταν εύκολα, αλλά ο κάθε παίκτης ξεχωριστά δίνει ό,τι μπορεί, όλη του την ενέργεια και την προσπάθεια για να κερδίζει η ομάδα του. Όταν κερδίζεις, άλλωστε, πάντα είσαι ευχαριστημένος. Η χρονιά είναι μεγάλη και με υπομονή μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Έχουμε λίγες μέρες προετοιμασίας ακόμα και μετά, από Οκτώβριο, αρχίζει ο πραγματικός… πόλεμος. Γιατί εγώ είμαι προετοιμασμένος για πόλεμο».

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο…

superbasket.gr

Ειναι καλος παικτης και θα βοηθησει αρκετα απλα θελει και αυτος λιγο χρονο.

« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2014, 11:19:25 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Εε χχχμμμ ...ο...Μιχάλης ποιος είναι? :P  Το διαβάσαμε και 91 φορές  ???
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2014, 10:12:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Και ξαναρωτάω αγαπητοι  αδμίν:Ποιος ειναι ο ΜΙΧΑΛΗΣ Σαλουστρος?  C:-)
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2014, 11:34:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δεν τον ξέρεις ε?
Θα τον μάθεις φέτος για τα καλά! >:D
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2014, 12:17:36 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Εγω αδερφέ ξερω το ΧΡΗΣΤΟ Σαλουστρο που παιζει στον ΠΑΟΚ.Ο Μιχάλης (ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ) που παίζει? :P

ΥΓ. Περναν τα χρονια τ ατιμα ωρε μοδερατορες... :)) :))
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2014, 12:22:39 πμ από Kat6 »
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

Απ: 19. Χρήστος Σαλούστρος
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2014, 07:38:10 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ρε Κατ δικιο εχεις δεν το προσεξα ουτε εγω, επρεπε να το ειχα καταλαβει αφου αυτος ανοιξε το τοπικ!