33. Χρήστος Σαλούστρος

Αποστολέας Θέμα: 33. Χρήστος Σαλούστρος  (Αναγνώστηκε 3135 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 19. Χρήστος Σαλούστρος
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 22, 2014, 11:45:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ωραίο μπάσκετ και καλή άμυνα»

O Χρήστος Σαλούστρος ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 17 πόντους δείχνοντας πως βρίσκει τα πατήματά του.

Ο ίδιος ανέφερε μετά από το νικηφόρο παιχνίδι επί των Πολωνών: «Μια ακόμη νίκη στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε το νικηφόρο μας σερί. Μου άρεσε που είδα πολύ κόσμο στο γήπεδο μετά το ματς με το Ρέθυμνο. Η Ζιελόνα είναι ομάδα Ευρωλίγκα, αποκλείστηκε από την Ούνικς αλλά εμείς την κλείσαμε πολύ καλά. Η νίκη ήρθε με ωραίο μπάσκετ και καλή άμυνα με τους 66 πόντους που δεχτήκαμε».

Και συνέχισε: «Είμαστε και οι 12 έτοιμοι να προσφέρουμε έτοιμοι. Ο Όντουμ είχε έναν τραυματισμό, δεν νομίζω πως έχει κάτι το σοβαρό αλλά καλύψαμε το κενό του», είπε, ενώ σχολιάζοντας τη δική του εμφάνιση ανέφερε: «Ο Μπαρτ νομίζω είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει. Έτυχε σήμερα να βάλω τους πιο πολλούς πόντους. Η μπάλα μοιράζεται και γι” αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Το όπλο μας είναι η άμυνα, πιστεύω πως μέχρι ενός σημείου περιόρισα τον Μπαρτ και ελπίζω οι προπονητές μου να είναι ευχαριστημένοι. Σίγουρα οι 17 πόντοι αποτελούν ατομικό ρεκόρ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όταν ένας παίκτης σκοράρει, του δίνει και ψυχολογία. Κρατάω όμως το δύο στα δύο στην Ευρώπη. Παίξαμε σήμερα ένα ωραίο μπάσκετ και μέχρι σήμερα το βράδυ γιορτάζουμε και από αύριο ξεκινάμε τον σχεδιασμό μας για το ματς με την Δράμα.

Ο κόσμος έχει απαιτήσεις, το έχω καταλάβει αυτό και έχουμε ένα καλό άγχος για να κάνουμε ό,τι το καλύτερο για τον κόσμο και σαν καλαθοσφαιριστής δεν πρέπει να σταματάς. Το μυαλό μπορεί τώρα να είναι και στο ματς του Κυπέλλου αλλά είναι νωρίς να συζητάμε γι' αυτό».

Οργιασες ρε πραγματικα!

:paokeisai:
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 23, 2014, 10:30:23 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Εντάξει ατομικό ρεκόρ έκανε, αυτό τα λέει όλα...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 27, 2014, 03:31:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Σε ένα τέτοιο παιχνίδι τα λάθη δεν συγχωρούνται"

Για τον αγώνα με την πολύ ισχυρή ρωσική ομάδα, μίλησε και ο Χρήστος Σαλούστρος: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο Eurocup και φέτος, κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστιόμαστε κάθε παιχνίδι, γνωρίζοντας όμως ότι το επίπεδο να είναι πολύ υψηλό. Η Lokomotiv είναι χωρίς αμφιβολία η ισχυρότερη ομάδα του ομίλου, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση, οπότε αναπόφευκτα αυτό θα είναι και το πιο δύσκολο παιχνίδι για μας.

Ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι τα λάθη δεν συγχωρούνται, οπότε πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον αντίπαλο να βρει και να επιβάλει στο παιχνίδι τον ρυθμό του, γιατί αυτό μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες στην εξέλιξη του αγώνα. Είμαστε ομάδα που δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι».

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/3901

« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 11, 2014, 12:15:55 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Θα γίνομαι όλο και πιο ώριμος"

Στην ιστοσελίδα «sport24.gr» μίλησε ο 21χρονος φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Χρήστος Σαλούστρος, για την απόδοσή του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα της Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Πανιώνιο. Τι ήταν αυτό που τελικά σας οδήγησε στη νίκη;

"Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Είχαμε απέναντι μας μία ομάδα που ουσιαστικά μόλις έχει στηθεί, όμως είναι καλή ομάδα και δυσκολευτήκαμε να την κρατήσουμε. Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί που είναι και μέσα στην πορεία του πρωταθλήματος θα βρει την θέση του. Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά ξέφυγε και βρεθήκαμε πίσω ακόμα και με 8 πόντους, όμως μέσα από την καλή άμυνα που φέτος είναι ένα σημείο κατατεθέν για εμάς μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα και να φτάσουμε σε μία σημαντική κατ’ εμέ νίκη".

Παρότι νέος σε ηλικία έδειξες να μην σε επηρεάζει το μέτριο ξεκίνημα σου και όταν χρειάστηκε ήσουν καθοριστικός για την ομάδα σου. Όντας για δεύτερη χρονιά στην Α1 νιώθεις πως έχεις ωριμάσει;

"Αρχικά δεν είναι θέμα αν το έκανα εγώ ή κάποιος άλλος. Στόχος είναι να κερδίζει η ομάδα. Την μία θα είμαι εγώ, την άλλη κάποιος άλλος, όμως στο τέλος όλοι μαζί πανηγυρίζουμε. Από εκεί και πέρα η πρώτη χρονιά είναι σχολείο. Στη δεύτερη χρόνια βγάζεις πιο εύκολα κάποιες από τις αρετές που έχεις. Θεωρώ ότι σε κάθε αγώνα γίνομαι όλο και πιο ώριμος ώστε να μπορέσω να παίρνω μεγάλα σουτ και να είμαι ψύχραιμος στις βολές όταν κρίνεται το ματς. Έχω δουλέψει σκληρά σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μου κι αν δεν φαίνεται ακόμα αυτό, τότε σίγουρα στο μέλλον θα δείτε μέσα στο γήπεδο τα αποτελέσματα της προπόνησης. Ως άνθρωπος είμαι αχόρταγος και δεν θέλω να σταματάω να δουλεύω. Αυτό είναι το μότο της ζωής μου κι έτσι σκοπεύω να συνεχίσω να πορεύομαι".

Ο Πανιώνιος ήταν η πρώτη ομάδα που σου έδωσε την ευκαιρία να παίξεις στην Α1. Πώς ήταν να επιστρέφεις για πρώτη φορά ως αντίπαλος;

"Είδα γνώριμα πρόσωπα, μέρη, ανθρώπους και καταστάσεις. Είναι όμορφο να γυρνάς στο παλιό σου μπασκετικό σπίτι, όμως για 40 λεπτά ο Πανιώνιος είναι αντίπαλος μου, καθώς πλέον ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου. Γι’ αυτόν παίζω κι αυτός θέλω να κερδίζει. Στον επαγγελματικό αθλητισμό και στον πρωταθλητισμό δεν χωράνε συναισθηματισμοί, όμως εγώ δεν ξεχνάω την ευκαιρία που μου έδωσε ο Πανιώνιος. Του εύχομαι καλή συνέχεια και να ξαναβρεί τον δρόμο του".

Απο τις πιο ουσιαστικες μεταγραφες το εγραψα απο την αρχη!
Του χρονου θα κενταει θα με θυμηθητε! ;)

« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 18, 2014, 06:43:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Να περιορίσω τον Ντίξον"

"Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, μπορεί να τους κερδίσαμε στο πρώτο ματς αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Περιμένουμε να έρθουν για τη νίκη. Είχαμε και το κενό που μας επέτρεψε να ασχοληθούμε περισσότερο με την Καρσίγιακα, κάτι που αποδείχτηκε καλό γιατί ξεκουραστήκαμε κιόλας"

Ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Με νίκη θα φύγουμε δύο βαθμούς μπροστά από την Καρσίγιακα, που είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου και έπειτα, γιατί όχι, να μην εξασφαλίσουμε όχι από αύριο, αλλά από τους επόμενους αγώνες την δεύτρη θέση. Θα προετοιμαστούν κι αυτοί, βέβαια, καλά για να έχουν κάποια άλλα τρικ στο παιχνίδι τους. Αλλά κι εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα συστήματά τους. Είναι ένα ματς που θα κριθεί στο πάθος και στο ποιος το θέλει πιο πολύ".

Για το μαρκάρισμα του Ντίξον: "Είμαι έτοιμος να μαρκάρω έναν παίκτη που είναι πιο κοντός από μένα, περίπου 20 εκατοστά. Είναι, όμως, ένας παίκτης που ζει όλη η ομάδα απ' αυτόν. Σκοπός μου είναι να τον περιορίσω και να τον βγάλω έξω από το παιχνίδι"

Για τα ριμπάουντ: "Οι ομάδες του Eurocup διαθέτουν δυνατά κορμιά, δεν έχουν σχέση με τις ομάδες της Α1. Είναι πιο ακριβοπληρωμένοι οι παίκτες, όχι ότι τα παιχνίδια απαραίτητα κρίνονται στην τεχνική. Κρίνονται, κυρίως, στην δύναμη, θέλουμε να περιορίσουμε τα επιθετικά ριμπάουντ της Καρσίγιακα και να την βλάψουμε στα αμυντικά ριμπάουντ".

Για την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Η διακοπή μας έκανε καλό και η ξεκούραση είναι απαραίτητη. Η Καρσίγιακα έρχεται από δύο άσχημα αποτελέσματα και θέλει προσοχή. Θέλουμε να σταματήσουμε τους Ντίμπλερ και Παλάσιος και να μην βρεθεί κάποιος άλλος παίκτης τους να πρωταγωνιστήσει".

Δυσκολη αποστολη εχει γιατι αυτος ειναι ευελικτος και σουταρει διαρκως αλλα ειπαμε  :paokeisai:

« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 19, 2014, 11:12:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Δεν κατεβάζουμε το κεφάλι»

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ μίλησε για την ήττα από την Καρσίγιακα: «Χάσαμε στο τέλος. Δεν κατεβάζουμε το κεφάλι, έχουμε δύσκολη συνέχεια. Ελέγχαμε το ματς ως το 35', στη ζώνη τους λίγο κολλήσαμε και έχουμε μέρες για να δουλέψουμε σε αυτές τις αδυναμίες. Αφήνουμε πίσω αυτό το ματς και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Δεχτήκαμε πολλούς πόντους. Οι 79 πόντοι είναι πολλοί ενώ σε άλλα ματς κρατούσαμε τους αντιπάλους στους 60 με 65 πόντους. Η άμυνα μας δεν ήταν καλή και δεν κάναμε καλή δουλειά. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Πάντως Χρήστο τον Ντίξον δεν τον περιόρισες...
16 πόντους!

Απ: 33. Χρήστος Σαλούστρος
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 01, 2015, 11:36:19 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"ΠΑΟΚ για πολύ ψηλά"

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στo Contra.gr για τον εφετινό ΠΑΟΚ τονίζοντας πως μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα, αναφέρθηκε στο κυριακάτικο (4/1) ματς με τον Παναθηναϊκό, τη διοργάνωση του Κυπέλλου και τη δική του παρουσία.

Αρχικά για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ είπε: "Ως τώρα πάμε καλά, βρισκόμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις. Στην Ελλάδα είμαστε ψηλά (σ.σ. ο ΠΑΟΚ έχει δύο ματς λιγότερα) και στην Ευρώπη τερματίσαμε δεύτεροι σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, κάτι που είναι επίτευγμα καθώς υπήρχαν αντίπαλοι που είχαν και καλύτερο ρόστερ αλλά και καλύτερους παίκτες.

Αποδείξαμε πως είμαστε πολύ καλή ομάδα και στο Κύπελλο περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Εμείς με όποιον παίξουμε, είτε Ολυμπιακό είτε Παναθηναϊκό θα αγωνιστούμε στην έδρα μας. Έχουμε το ψυχολογικό αβαντάζ και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ελπίζω το νέο έτος να συνεχίσουμε με νίκες, όπως έγινε στο τέλος του 2014".

Ο "δικέφαλος" μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά. Επτά νίκες σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα και πρόκριση τόσο στο EuroCup όσο και στο Κύπελλο. O Χρήστος Σαλούστρος λέει για το μέλλον: "Το πρώτο δείγμα από την φετινή πορεία είναι πολύ καλό αλλά έχουμε πολύ μπάσκετ να βγάλουμε ακόμη.

Τώρα θα έλεγα πως λύνονται τα πόδια μας καθώς μπορεί να μην είχαμε το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό με όλα αυτά που έγιναν, αλλά είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε παρά το ότι είχαμε κάθε μέρα προπόνηση. Πιο πολύ υπάρχει ψυχολογική αποφόρτιση καθώς όταν παίζεις ανά τρεις μέρες περίπου, όπως γινόταν όταν είχαμε την Ευρώπη, υπάρχει πνευματική κούραση".

Και προσέθεσε: "Πιστεύω πως μπορούμε να βγάλουμε καλύτερο μπάσκετ στο εξής και να παίξουμε παρουσιάζοντας πιο όμορφο θέαμα γιατί δουλεύουμε σκληρά. Μπορεί να φαίνεται ως τώρα πως έχουμε πιάσει ταβάνι αλλά έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά... Έχουμε προσπαθήσει πολύ από τον Αύγουστο που μαζεύτηκε όλη η ομάδα και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Ο ίδιος μίλησε και για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ: "Είμαι 4-5 μήνες στην ομάδα και όλοι με έχουν αγκαλιάσει. Η διοίκηση, οι προπονητές, οι συμπαίκτες και οι οπαδοί και αυτό είναι πολύ ωραίο. Οι άνθρωποι είναι κοντά στην ομάδα, υπάρχει ένα όμορφο κλίμα και η ομάδα είναι μια οικογένεια. Κάθε εβδομάδα κάποιος φέρνει γλυκά, πάμε σε εκδηλώσεις μαζί ή ανταλλάσσουμε δώρα όπως έγινε τώρα. Γενικότερα όλα αυτά που κάνουμε, δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια".

Για το κυριακάτικο (4/1) ματς με τον Παναθηναϊκό τόνισε: "Πιστεύω πως τέτοια ματς κρίνουν την συνέχεια καθώς αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, ο κόσμος θα χαρεί και στην συνέχεια θα μπορέσουμε στα επόμενα ματς να έχουμε περισσότερο κόσμο. Τέτοιες νίκες φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο αλλά δεν θα πρέπει να υπάρχουν ακρότητες. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο κουρασμένος γιατί έπαιζε για τη Euroleague και εμείς δεν πρέπει να φοβηθούμε. Πρέπει να κοιτάξουμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό, τον σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε".

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπορούν να γράψουν ιστορία εφέτος κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας μετά από 16 χρόνια. Τι λέει γι' αυτό ο Χρήστος Σαλούστρος; "Σίγουρα είναι πραγματικά σημαντικό κίνητρο αυτό. Οταν γράφεις ιστορία, μένεις στην ιστορία μετά και έτσι σε θυμούνται. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τίτλο μετά από 16 χρόνια, τα ονόματά μας θα γραφτούν στην ιστορία με χρυσά γράμματα. Πρώτα παίζουμε ημιτελικό και αν καταφέρουμε να κερδίσουμε με όποια ομάδα και να παίξουμε, τότε θα μπει πιο βαθιά στη σκέψη μας η ιδέα του τελικού και της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο που θα έχουμε στον ημιτελικό, θα αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα που είναι μαχητική ομάδα και μάλιστα χάσαμε από αυτόν και ίσως να είμαστε εμείς το φαβορί. Ως τότε όμως επικεντρωνόμαστε στον ημιτελικό και σε εκείνο το ματς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και υγιείς. Σίγουρα θα κάνουμε άλλα πλάνα αν προκριθούμε".

Για τις δυνατότητές του επεσήμανε: "Έχω να δώσω πολλά περισσότερα... Πιστεύω η ομάδα να πάει ακόμη καλύτερα το 2015, εγώ να είμαι ακόμη πιο ενεργός με την ομάδα και μέσα από αυτήν να πρωταγωνιστήσω. Γιατί έτσι είναι, όταν η ομάδα πάει καλά, αυτό σε βοηθάει και εσένα. Είμαι ευτυχισμένος που με πιστεύουν όλοι, αυτό μου δίνει ώθηση και φτερά και αυτό βγαίνει τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο".

Τέλος, ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έστειλε τις ευχές του στους φίλους του "δικεφάλου" για το 2015: "Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αγαθό που είναι το πολυτιμότερο. Εγώ προσωπικά βλέπω μεγάλη στήριξη προς την ομάδα αλλά και προς εμένα προσωπικά. Θέλουμε περισσότερο την στήριξή τους όμως.

Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας και θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη υποστήριξη σε κάποια παιχνίδια. Τους θέλουμε δίπλα μας, τους περιμένουμε και ελπίζουμε να τους το ανταποδώσουμε με νίκες και ωραίο θέαμα έτσι ώστε να έρχονται στο γήπεδο οικογένειες".

Μας έχει βοηθήσει πολύ φέτος και αμυντικά και επιθετικά...

« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 07, 2015, 11:31:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Τελειώνει» ο Σαλούστρος

Ο 25χρονος φόργουορντ δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ και του προτάθηκε να αποχωρήσει. Εκτός 12άδα ήταν σήμερα για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο ο Χρήστος Σαλούστρος.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ του ζήτησαν να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα γιατί δεν θα έχει ρόλο στο rotation της ομάδας. Μετά από μια μέτρια πρώτη σεζόν στο «παλατάκι», δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και προκειμένου να χάσει και ο ίδιος μια σεζόν, θα πρέπει να αποχωρήσει. Ακόμη και ως «δανεικός» αν το επιθυμεί, δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Ο παίκτης ανταποκρίθηκε θετικά και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έτσι δε χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι για να διευκολυνθεί σε αυτήν την προσπάθεια, αφού στην αντίθετη περίπτωση θα χρεώνονταν η επόμενη ομάδα του μια προσθήκη.

Οσο για τον ΠΑΟΚ; Περιμένει απάντηση από Αμερικανό γκαρντ αφού εκεί εντοπίζεται η βασική ανάγκη του «Δικεφάλου» κάτι που παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου και ο Σούλης Μαρκόπουλος.

metrosport.gr

Ειλικρινα δεν κολλανε ολα αυτα.
Ειχε μια μετρια σεζον και???????
Και του ζητησαν να αποχωρησει?
Πολυ περιεργα πραγματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 08, 2015, 09:07:30 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Όντως περίεργα....

« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 08, 2015, 07:17:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΟΧρήστος Σαλούστρος, που ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να αναζητήσει άμεσα ομάδα, έχει ήδη δεχθεί κρούση από συλλόγους της Α1. Ωστόσο ο ίδιος προτιμάει το εξωτερικό. Σε περίπτωση που βρεθεί ομάδα εκτός Ελλάδας, θα παίξει εκτός συνόρων.

Αν δεν γίνει αυτό, ο "Σαλού" θα συνεχίσει εντός των τειχών. Είναι αυτονόητο πως οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον παίκτη, αφού ενημερώθηκε μόλις τρεις μέρες πριν από το τζάμπολ. Το σενάριο του δανεισμού δεν φαίνεται πως θα προχωρήσει γιατί ο Σαλούστρος στη παρούσα φάση δεν είναι θετικός.

Για τον "Σαλού" υπάρχει πολύ καλή άποψη από στελέχη της ομάδας που θεωρούν πως μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο παίκτης "πληρώνει" το γεγονός πως ο "Δικέφαλος" έχει αδυναμίες στο "1" και πρέπει να "θυσιαστεί". Υπάρχει ένα πάρα πολύ μικρό -για την ώρα- ενδεχόμενο για ανατροπή των δεδομένων, ωστόσο η εντύπωση που δόθηκε την Τετάρτη είναι πως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.

contra.gr

Κοροιδευομαστε ετσι???? >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(