4. Kevin Langford

Αποστολέας Θέμα: 4. Kevin Langford  (Αναγνώστηκε 6058 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 4. Kevin Langford
« Απάντηση #30 στις: Απριλίου 17, 2015, 08:40:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Παράλογα μεγάλη διακοπή»

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ εξέφρασε μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ τη δυσαρέσκειά του για τη διακοπή που διήρκησε τρεις εβδομάδες, ενώ περιμένει ένα δύσκολο εκτός ματς κόντρα στη Νέα Κηφισιά.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ ο Κέβιν Λάνγκφορντ:

«Γεια σας,

Πέρασε αρκετός καιρός από το τελευταίο μπλογκ, οπότε να δούμε τι μπορώ να θυμηθώ από τότε.

Νομίζω ότι μπορώ να ξεκινήσω με το παιχνίδι της Πάτρας. Θυμάμαι ότι κερδίσαμε. Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία. Α, και δεν βασάνισα και πολύ τον φίλο μου μέσα στο παιχνίδι. Πάντα τον απειλώ ότι θα τον παίξω σκληρά, αλλά δεν το έχω κάνει. ακόμη. Πάμε παρακάτω.

Μετά το παιχνίδι είχα την ευτυχία να ταξιδέψω στον Τέξας όπου ζουν όλες οι πρώην μου (υπάρχει και τραγούδι “Όλες οι πρώην μου ζουν στο Τέξας”). Όχι όλες, αλλά μερικές από αυτές. Πηγαίνοντας πίσω στο σπίτι σήμαινε ότι θα ήμουν μακριά από τον Όμπι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που μείναμε χωριστά από τότε που τον απέκτησα. Οπότε, όπως πάντα, ο Όμπι ξέρει πότε φεύγω και είναι τόσο λυπημένος. Ο Όμπι είναι η απόλυτη 'βασίλισσα' της τραγωδίας. Τα κάνει όλα τόσο δραματικά. Ξέρω ότι ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά πιστέψτε με είναι η αλήθεια. Θα επιστρέψω στον Όμπι αργότερα. Αν το θυμηθώ.

Πάντως έκανα έκπληξη στη μαμά μου όταν πήγα σπίτι. Δεν είχε ιδέα ότι θα πήγαινα. Ήταν τέλεια γιατί κι αδερφός μου της είχε κάνει έκπληξη λίγες μέρες νωρίτερα γυρνώντας σπίτι από τη Ρωσία. Πέρασα αρκετό χρόνο με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Έκανα κι άλλα πράγματα, αλλά το να τα περιγράψω με λεπτομέρεια θα ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια.

Γύρισα στην Ελλάδα γιατί μου έλειπε ο Όμπι. Φυσικά τρελάθηκε όταν με είδε. Ήταν τόσο ευτυχισμένος. Τον αφήνω να κοιμηθεί στο κρεβάτι μαζί μου τα περισσότερα βράδια από τότε που επέστρεψα. Θέλει πάντα να βάζει το κεφάλι του στο μαξιλάρι μου, αλλά αυτό δεν το μοιράζομαι μαζί του.

Ήρθε και το Πάσχα. Δεν έχω να πω πολλά γι' αυτό. Μόνο να πω ευχαριστώ στον κόσμο που κερνούσαν φαγητό σε μένα και τον Όμπι όταν περπατούσαμε στη γειτονιά.

Επιτέλους παίζουμε ξανά μετά από αυτήν την παράλογα μεγάλη διακοπή. Δεν θα αναλύσω το τι σκέφτομαι για το ότι δεν παίζαμε για τρεις εβδομάδες. Νομίζω τα είπα όλα. Παίζουμε με την Κηφισιά. Όλοι πλέον ξέρετε πως πάει: είναι καλή ομάδα, θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και όλα τα σχετικά. Το σημαντικό είναι πως πρόκειται για ακόμη ένα παιχνίδι απέναντι σε φίλο. Έχει περάσει καιρός από τότε που τον είδα και θα είναι ωραίο να τον ξαναδώ.

Αυτά είναι ότι μπορώ να δώσω».

Παράθεση
Μόνο να πω ευχαριστώ στον κόσμο που κερνούσαν φαγητό σε μένα και τον Όμπι όταν περπατούσαμε στη γειτονιά.

:grin1:
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #31 στις: Απριλίου 17, 2015, 09:14:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
 :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #32 στις: Απριλίου 26, 2015, 06:36:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο Kevin Langford αυτή την εβδομάδα στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στη νίκη επί της Κηφισιάς, στο αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό, αλλά και σε πολλά πολλά ακόμη…

«Γεια σας, είναι ώρα για ένα ακόμη blog, καθώς συνεχίζεται η σεζόν μας, η οποία δεν τελειώνει ποτέ. Μου φαινόταν πάντα αστείο το γεγονός ότι στο ΝΒΑ διεξάγονται 82 αγώνες και με κάποιον τρόπο ξεκινούν τα δικά τους πλέι οφ, λίγο πριν από τα δικά μας. Φαντάζομαι ότι θα είναι για πάντα ένα από τα μεγάλα μυστήρια της ζωής.

Την περασμένη εβδομάδα παίξαμε με την Κηφισιά και κερδίσαμε ένα κλειστό παιχνίδι. Όποιος είδε το παιχνίδι ξέρει γιατί εξελίχθηκε με αυτό τον τρόπο, οπότε δεν χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο. Απλά με παρηγορεί το γεγονός ότι η ομάδα μου ξέρει να ξεπεράσει τις αντιξοότητες και να κερδίσει. Ο Marc (Carter) και ο Apo (Τσόχλας) έκαναν πραγματικά μεγάλο παιχνίδι. Μιλώντας για τον Apo, πόσο καλός μπορεί να είναι αυτή την σεζόν; Εάν υπήρχε All Star Game αυτή την χρονιά, οπωσδήποτε θα έπρεπε να συμμετέχει σε αυτό. Όχι μόνο επειδή παίζει εξαιρετικά, αλλά και γιατί έχει την καλύτερη γενειάδα στο πρωτάθλημα κατά την άποψή μου.
  :D :D :D
Μετά τον αγώνα έμεινα στην Αθήνα μαζί με μερικούς φίλους. Περάσαμε καλά όπως πάντα. Τελικά ξόδεψα λίγο χρόνο στο Unicorn tattoo Studio, όπωε τον παλιό καλό καιρό. Φάγαμε, ακούσαμε μουσική και έκανα ένα ακόμη μικρό τατουάζ. Ήταν κάτι που πραγματικά χρειαζόμουν.

Ενώ γράφω αυτό το blog, ο Obi με κοιτά με θλιμμένο πρόσωπο. Είναι σε τιμωρία αυτή την στιγμή και προσπαθεί να με κάνει να νιώσω ένοχος, αλλά δεν είμαι χαζός. Ξέρω όλα αυτά τα κόλπα.

Επόμενος αντίπαλος ο Κολοσσός. Είναι ομάδα που παίζει καλά τελευταία. Και επειδή όλες οι ομάδες είναι τόσο κοντά στη βαθμολογία, αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τους δύο. Και θα είναι και ένα καλό παιχνίδι.

Αυτά είχα να σας γράψω…»
Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/4254

« Απάντηση #33 στις: Απριλίου 28, 2015, 02:19:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Λάνγκφορντ, ο πέμπτος πολυτιμότερος...

Στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου ο Κέβιν Λάνγκφορντ πέτυχε 20 πόντους όντας έτσι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ ενώ είχε την πρωτιά και στο σύστημα αξιολόγησης με 26 βαθμούς. Ετσι για ένα ακόμη παιχνίδι προσέφερε πολλά στον "Δικέφαλο"... Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι ο πλέον σταθερός καλαθοσφαιριστής των "ασπρόμαυρων" και συνεχώς αποδεικνύει το πόσο σημαντικός μπορεί να είναι για τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο Λάνγκφορντ είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα των πολυτιμότερων παικτών του φετινού πρωταθλήματος. Πρώτος είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ (Αρης) ο οποίος έχει συνολικά 496 βαθμούς στο ranking, δεύτερος ο Δημήτρης Μαυροειδής (Κηφισιά) με 471 βαθμούς και τρίτος ο Μουχάμεντ Φαγιέ (Ρέθυμνο) με 414 βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει μεταφέρει στην πλευρά του Αμερικανού φόργουορντ πως τον θέλει και για την νέα σεζόν, κάτι που έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό.

sport24.gr

Οφείλει πολλά ο ΠΑΟΚ στην φετινή χρονιά....

« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 18, 2015, 06:53:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Να είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ την Τρίτη"

Ο Kevin Langford επιστρέφει για το καθιερωμένο του Blog, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και μιλάει με πίστη για την προσπάθεια πρόκρισης του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση των πλέι οφ…

Διαβάστε τι έγραψε ο Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ στο esake.gr

«Γεια σας ξανά,

Αυτό είναι ένα blog, το οποίο είχα την ελπίδα ότι δεν θα έπρεπε να γράψω. Είναι ο πρώτος γύρος των πλέι οφ και η σειρά με το Ρέθυμνο είναι ισόπαλη. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και χάσαμε το δεύτερο, και νομίζω ότι παίξαμε απαίσια και στα δύο. Τώρα είναι το κερδίζεις ή πας σπίτι σου, το ζεις ή πεθαίνεις, το βουλιάζεις ή κολυμπάς κι άλλες τέτοιες χαζομάρες. Θα δούμε τι θα γίνει την Τρίτη.

Προχωρώ στο… τίποτα, γιατί δεν έχω τίποτα για να γράψω, οπότε θα γράψω για άσχετα πράγματα. Δεν μου αρέσουν τα νησιά. Δεν μου αρέσουν οι παραλίες, δεν μου αρέσει ο ήλιος. Δεν μου αρέσει το να βρίσκομαι έξω. Ξέρω ότι ακούγεται παράξενο, αλλά έτσι είμαι. Προτιμώ το κρύο και τη βροχή. Είμαι τύπος που του αρέσει το φθινόπωρο και ο χειμώνας. Είναι πολύ πιο εύκολο να ζεσταθείς αν χρειάζεται, από το να δροσιστείς. Ειλικρινά δεν μου αρέσει καθόλου να ιδρώνω.

Επιστρέφω στο μπάσκετ. Ο στόχος μας είναι να είμαστε δυνατότεροι από ποτέ την Τρίτοι. Παρόλο που είχαμε μία καλή σεζόν μέχρι τώρα, προσωπικά θα το θεωρήσω αποτυχία αν χάσουμε. Έχουμε μία σκληρή και έμπειρη ομάδα, οπότε έχω πίστη ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/4308
Ενα καλο παιχνιδι ρε παικταρα θελουμε η μαλλον ακομη ενα! ::)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #35 στις: Ιουνίου 01, 2015, 08:14:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Αναλυτικά το blog του Κέβιν Λάνγκφορντ στο esake.gr:

«Ώρα για blog ξανά. Είμαστε στα ημιτελικά, παίζουμε εναντίον του Παναθηναϊκού και είμαστε πίσω στη σειρά με 2-0. Παίξαμε δυνατά, αλλά είναι καλή ομάδα και μερικά πράγματα που συνέβησαν δεν μπορούσαμε να τα ελέγξουμε. Είναι δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ειδικά απέναντι σε καλές ομάδες. Αν προσθέσεις και αυτά τα «άλλα πράγματα» να είναι εναντίον σου, γίνεται σχεδόν αδύνατον. Τώρα θα παίξουμε το τρίτο παιχνίδι στην έδρα μας και θα δούμε αν μπορούμε να δημιουργήσουμε κάποιο μομέντουμ για μας.

Καθώς πηγαίναμε προς τα αποδυτήρια μετά το δεύτερο παιχνίδι, μου ήρθε «Θεία επιφοίτηση» περνώντας έξω από την αίθουσα για το ντόπινγκ κοντρόλ. Τα τεστ για το ντόπινγκ γίνονται για να βεβαιωθούμε ότι οι παίκτες δεν «κλέβουν» κερδίζοντας άδικο πλεονέκτημα. Προσπαθούν με τον τρόπο αυτό να διατηρήσουν την ακεραιότητα του παιχνιδιού. Είναι ειρωνικό πως τόσα άλλα πράγματα που βάζουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των αγώνων αγνοούνται. Είναι πραγματικά θλιβερό. Δεν είναι πάντως το ντοπάρισμα των παικτών, αυτό που με ανησυχεί για το παιχνίδι.

Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που έχω φτάσει να κατανοήσω μέσω εμπειρίας, που με βοηθούν να κατανοήσω τα λογικά μου μέσα σε όλα αυτά. Θυμηθείτε αυτά τα πράγματα γιατί θα σας βοηθήσουν.

1.Η ζωή δεν είναι δίκαιη για μερικούς.

2.Οι κακοί κάποιες φορές κερδίζουν. Κάποιες φορές δεν κερδίζουν.

3.Μερικές φορές οι καλοί τελειώνουν τελευταίοι. Μερικές φορές όχι.

4.Δεν υπάρχει κάρμα. Αν περιμένεις το πεπρωμένο να φροντίσεις για κάτι θα πεθάνεις περιμένοντας.

5.Μην βασίζεσαι στα λεφτά των άλλων.

6.Δεν έχεις καμιά δουλειά να ασχολείσαι με το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα.

7.Ακούγοντας την λέξη «όχι» δεν πέθανε κανείς.

Μέχρι την επόμενη φορά».

Παλαβος !!! smilepaok

« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 12, 2015, 05:43:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Πρέπει να κερδίσουμε…»

Είναι η ώρα για ένα ακόμη blog. Θα είναι πολύ σύντομο.

Πρώτα από όλα, το να παίζεις μία σειρά μέχρι πέντε παιχνίδια για την 3η θέση, δεν έχει καμία λογική. Η 3η θέση δεν έχει την δυνατότητα να σε οδηγήσει κάπου περισσότερο, σε σχέση με τους τελικούς. Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει αγώνας για την τρίτη θέση καθόλου. Καταργεί τον λόγο για τον οποίο αγωνίζεσαι την κανονική περίοδο. Το γεγονός ότι αυτά τα πέντε παιχνίδια εκτείνονται σε ένα χρονικό διάστημα πάνω από δύο εβδομάδες καθιστά ακόμη μικρότερο το νόημά τους. Αλλά είμαι απλά ένας παίκτης, οπότε τι μπορώ να ξέρω εγώ…

Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και χαρίσαμε το δεύτερο παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει να κερδίσουμε το τρίτο παιχνίδι.

Αυτά…»

Ελπίζω να είσαι καλά και να το δείξεις... >:D

« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 27, 2015, 02:28:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Τα δεδομένα για Λάνγκφορντ

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Κέβιν Λάνγκφορντ και για την νέα σεζόν, όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό. Υπήρξε κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο "Δικέφαλος" μετέφερε στο στρατόπεδο του παίκτη το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει σε γενικές γραμμές στο οικονομικό για το ζήτημα του Αμερικανού. Τι θα γίνει στο εξής;

Ο τελευταίος θα μελετήσει το ύψος των προσφορών που -θα- έχει από το εξωτερικό. Αν είναι πάνω-κάτω είναι ίδιες με αυτή του ΠΑΟΚ ή λίγο μεγαλύτερες, τότε σύμφωνα με τον ατζέντη του Λάνγκφορντ υπάρχει η προτίμηση για παραμονή στον "Δικέφαλο".

Φυσικά αν είναι πολύ μεγαλύτερες, τότε ο Λάνγκφορντ θα αποτελέσει παρελθόν. Το θέμα της παραμονής του Αμερικανού εννοείται δεν είναι εύκολο, εκτός αν οι οικονομικές δυνατότητες του ΠΑΟΚ αλλάξουν στην πορεία (σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, νέα επικοινωνία με τον "Δικέφαλο" θα υπάρχει μίνιμουμ σε περίπου μια εβδομάδα).

contra.gr

Μακαρι να μεινει!

« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 19, 2015, 11:19:27 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Την απάντηση του Κέβιν Λάνγκφορντ, στην πρόταση που του έκαναν ώστε να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν, περιμένουν στον ΠΑΟΚ. Ο ατζέντης του Αμερικανού έλεγε ότι σύντομα ο πελάτης του θα πάρει την οριστική του απόφαση κι ότι ο Δικέφαλος βρίσκεται πάντα μέσα στις προτιμήσεις του.

Ελπίζω να επιλέξει τον ΠΑΟΚ..

« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 05, 2015, 11:26:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Είναι κοντά η παραμονή του Λάνγκφορντ"

Την άποψη πως ο Κέβιν Λάνγκφορντ είναι κοντά στην παραμονή του στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο ατζέντης του παίκτη, Νίκος Λώτσος μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Συγκεκριμένα τόνισε:

"Σε μια-δυο μέρες θα έχουμε τελειώσει. Μπορώ να πω πως έχει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να μείνει ο Λάνγκφορντ στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τελικά αν θα γίνει αυτό ή όχι, αλλά μπορεί να είμαστε κοντά και στο συγκεκριμένο δεδομένο. Παίζει μεγάλο ρόλο στη σκέψη του Κέβιν η συνεργασία που είχε πέρυσι με τον ΠΑΟΚ. Την δεδομένη στιγμή οι προτάσεις που υπάρχουν στα χέρια μας δεν απέχουν πολύ, σε οικονομικό επίπεδο, από αυτήν του ΠΑΟΚ. Σε αυτήν την περίπτωση, αν δε διαφοροποιηθεί η κατάσταση, η ζυγαριά για τον Κέβιν γέρνει υπέρ του ΠΑΟΚ".

Έχει δύο προτάσεις

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο εκπρόσωπός του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αυτή την στιγμή έχει δύο προτάσεις. Μία από την Ισπανία και μία από την Γαλλία.... Είναι όμως κοντά στα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ, άρα αυτό είναι θετικό για τον "Δικέφαλο". Ο Αμερικανός αν συμφωνήσει με τον "Δικέφαλο", έχει πρόθεση να το κάνει για έναν χρόνο αν και οι "ασπρόμαυροι" τον θέλουν για δύο χρόνια. Κατά τα άλλα, σχετικά με την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, από τον "Δικέφαλο" δεν έχουν μεταφέρει κάτι στον Λάζαρο Παπαδόπουλο αναφορικά με συμμετοχή του στις προπονήσεις. Πάντως ο ίδιος ο "Λάζος" ενδεχομένως να εξέταζε μια σοβαρή πρόταση που θα του γινόταν...

sport24.gr

Η παραμονη του ειναι κοντα, σας λεω! smilepaok