4. Kevin Langford

Αποστολέας Θέμα: 4. Kevin Langford  (Αναγνώστηκε 6064 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

4. Kevin Langford
« στις: Αυγούστου 13, 2014, 06:18:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Συμφωνία ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Kevin Langford

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Kevin Langford για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Με την συμφωνία αυτή, ενισχύεται ακόμη περισσότερο η “front line” της ομάδας μας.

Ο Kevin Langford γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του 1985 στο Fort Worth του Texas, έχεις ύψος 2μ.04 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ. Έπαιξε μπάσκετ στο γυμνάσιο North Crowley και στη συνέχεια στο πανεπιστήμιο California (2004-05). Μετακινήθηκε ωστόσο στο Texas Christian University, από το οποίο αποφοίτησε το 2009 και από την επόμενη σεζόν (2009-10) ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, παίζοντας μπάσκετ στην Ευρώπη.

Αρχικά στη Γερμανία (2009-10) με την Paderborn Baskets, στη συνέχεια με την Debrecen στην Ουγγαρία (2010-11), συνέχισε στο Ισπανικό πρωτάθλημα (Α2) με την Basket Navarra Club (2011-12), για να έρθει στην Ελλάδα την σεζόν 2012-13. Αγωνίστηκε αρχικά στον Κολοσσό Ρόδου, ενώ την σεζόν 2013-14 ήταν μέλος της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/3737

Καλως ηρθες παικταρα μουυυυυυ   smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Kevin Langford
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 13, 2014, 07:32:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Πολύ δυνατός παίκτης, μπράβο στην ομάδα μας... pano
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 14, 2014, 01:38:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Να κάνουμε κάτι παραπάνω…»

Από μία οικογένεια με παράδοση στον αθλητισμό, στο πολύ μπασκετικό και οικογενειακό περιβάλλον του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Kevin Langford, που προέρχεται από μία πολύ αθλητική οικογένεια. Οι γονείς του Andre Langford και Charlene Taylor-Mark έπαιξαν μπάσκετ στο πανεπιστήμιο Texas-Arlington, ο αδερφός του Keith συνεχίζει την σπουδαία καριέρα του στην Ευρώπη με την Unics Kazan, ενώ ο θείος του Charles Taylor έκανε καριέρα στο NFL.

«Το περιβάλλον βοήθησε πολύ ώστε να ασχοληθώ με τον αθλητισμό», παραδέχεται ο Langford, που για πρώτη φορά είναι πιθανό να αντιμετωπίσει και τον αδερφό του Keith στο Eurocup… «σίγουρα θέλω να συνεχίσει στην Ευρωλίγκα, αλλά εάν δεν τα καταφέρει με την Unics και παίξει στο Eurocup, πολύ θα ήθελα να είμαστε και αντίπαλοι. Κι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα γίνει για πρώτη φορά. Είναι και κάτι που το συζητήσαμε ήδη και είναι αλήθεια ότι και οι δύο σκεφτόμαστε κι αυτό το ενδεχόμενο».

-Τρίτη χρονιά στην Ελλάδα και πρώτη στον ΠΑΟΚ, με υποχρεώσεις και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη…

«Ναι, περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την 3η μου χρονιά στην Ελλάδα και είναι πολύ σημαντικό ότι με τον ΠΑΟΚ, εκτός από το πρωτάθλημα θα παίξω ξανά στην Ευρώπη. Γνώρισα πέρσι το Eurocup που είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση και νομίζω ότι τώρα πια ξέρω τι χρειάζεται για να κάνουμε μία επιτυχημένη πορεία».

-Ήταν εύκολη ή δύσκολη η απόφασή σου να συμφωνήσεις με τον ΠΑΟΚ;

«Δεν νομίζω ότι ήταν δύσκολη απόφαση. Η ομάδα έχει ποιότητα και το γνωρίζω από την περσινή κυρίως σεζόν. Υπάρχει η συμμετοχή στο Eurocup, που είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο, ένας πολύ καλός προπονητής που αποπνέει σεβασμό στην ομάδα του, αλλά και στους αντιπάλους. Όσα χρόνια κι αν παίζεις μπάσκετ, σίγουρα έχεις να μάθεις κάτι συνεργαζόμενος μαζί του. Υπάρχει κι ένα περιβάλλον μπασκετικό στον ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή που είναι μπασκετικοί θρύλοι της ομάδας, αλλά και τον μάνατζερ, που ξέρουν όλοι τους μπάσκετ κι αυτό το γεγονός σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα και σίγουρα θα βοηθήσει για να αντιμετωπίσουμε όλοι στην ομάδα με τον πιο σωστό τρόπο και τις επιτυχίες στη διάρκεια της σεζόν, αλλά και τις αποτυχίες».

-Στον ΠΑΟΚ θα συναντήσεις ξανά και τον Marc Carter…

«Και είναι πολύ καλό και για μένα, αλλά και για τον Marc. Γνωριζόμαστε από πέρσι, ξέρουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου, είναι ένας πολύ καλός φίλος και νομίζω ότι όλα αυτά θα βοηθήσουν και εμάς, αλλά και την ομάδα».

-Γνωρίζεις τους άλλους δύο Αμερικανούς της ομάδας, τον Julian Vaughn και τον rookie Jake Odum;

«Δεν τους ξέρω προσωπικά. Με τον Vaughn ήμασταν αντίπαλοι, είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ δυνατός κοντά στο καλάθι. Ο… μικρός από ότι ξέρω φεύγει για πρώτη φορά από το σπίτι του, οπότε εμείς οι υπόλοιποι θα είμαστε και κάτι σαν δάσκαλοί του. Θα τον βοηθήσουμε και θα είμαστε χαρούμενοι εάν καταφέρουμε να τον εντάξουμε πιο γρήγορα στην ομάδα και σε όσα πρέπει να συνηθίσει στην Ελλάδα».

-Τι περιμένεις από την επόμενη σεζόν με τον ΠΑΟΚ;

«Είμαι ενθουσιασμένος για την συμφωνία μου με την ομάδα, περιμένω να έρθει η στιγμή για να ξεκινήσουμε την δουλειά μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την περσινή σεζόν, ειδικά όσον αφορά την Ευρώπη και θα είμαι πολύ χαρούμενος εάν βοηθήσω σε αυτό και εγώ».

http://www.paokbc.gr/news/interviews/3740
Οι Αμερικανοι θα κανουν παπαδες μεταξυ τους και βαζω και ενα στοιχημα αν θελετε.  :)

« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2014, 11:41:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ είπε: "Ανυπομονώ... Είναι όμορφη η υποδοχή που έγινε. Νιώθω πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή. Μίλησα με τους νέους μου συμπαίκτες μου κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Είναι σημαντικό πως είμαι για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα, είμαι βετεράνος πλέον εδώ. Θέλω να βοηθήσω τον Οντουμ να προσαρμοστεί και να κατακτήσω με τον ΠΑΟΚ όποιους στοχους έχει θέσει η ομάδα. Πέρυσι έπαιξα πολλές φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ. Φέτος θα είναι αλλιώς αφού θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας και όχι αντίπαλο. Μίλησα με τους Κάρτερ και Σαλούστρο και λέγαμε πως θέλουμε να παιξουμε ξανά μαζί".

Γουστάρει, μου άρεσε...

« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2014, 06:57:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Kevin και Keith Langford για πρώτη φορά αντίπαλοι…

H Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, θα είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για την οικογένεια Langford. Στο Ρέθυμνο και στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Unics Kazan, ο Kevin Langford του ΠΑΟΚ, θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον αδερφό του Keith, που αγωνίζεται στη ρωσική Unics. Και παρά το γεγονός ότι παίζουν και οι δύο μπάσκετ από πολύ μικρή ηλικία, θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι, έστω κι αν πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι.

«Το είχαμε συζητήσει με τον Keith από την ημέρα που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ, ως ένα ενδεχόμενο το να βρεθούμε αντίπαλοι στο Eurocup, οποίο όμως δεν θα θέλαμε και οι δύο να συμβεί, γιατί θα έπρεπε να μην προκριθεί στην Ευρωλίγκα η Unics. Το συζητήσαμε ξανά τώρα, που ξέρουμε ότι στο τουρνουά που γίνεται στο Ρέθυμνο θα παίξουμε επιτέλους για πρώτη φορά αντίπαλοι», εξήγησε στο paokbc.gr ο Kevin Langford, που θυμάται τον εαυτό του, από μικρό παιδί να παίζει μπάσκετ με τον αδερφό του Keith. H φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το paokbc.gr είναι συγκλονιστική. Ο μικρός Kevin με πρόσωπο προς τον φακό παρακολουθεί εκστασιασμένος και ο μεγαλύτερος κατά δύο χρόνια αδερφός του Keith, καρφώνει σε μία πλαστική μπασκέτα, μέσα στο πατρικό τους σπίτι!

Ο Keith ξεκίνησε πρώτος το μπάσκετ από το γυμνάσιο Fort Worth στο Τέξας. Ο Kevin δύο χρόνια αργότερα πήρε στο γυμνάσιο North Crowley στο Forth Worth του Teχas και την σεζόν 2004-05 αγωνίστηκε στο πανεπιστήμιο της California. Εκείνη την σεζόν ο Keith ήταν τεταρτοετής στο πανεπιστήμιο του Kansas και εκεί που ετοιμάζονταν για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, στη διάρκεια της προετοιμασίας, ο αγώνας αναβλήθηκε. Κι από τότε, χρειάστηκε να περάσουν 10 ολόκληρα χρόνια για να πλησιάσει η στιγμή που θα βρεθούν αντιμέτωποι σε έναν αγώνα μπάσκετ. Αυτόν που θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου 2014 στο Ρέθυμνο και στο πλαίσιο του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» που διοργανώνει ο ΑΓΟΡ.

http://www.paokbc.gr/news/news/3783

Απ: 4. Kevin Langford
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 03:19:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Υπάρχει επαγγελματισμός στον ΠΑΟΚ"

Ο Κέβιν Λάνκφορντ δήλωσε:"Από την πρώτη στιγμή φαίνεται πόσο οργανωμένη είναι ο ΠΑΟΚ. Ο επαγγελματισμός που υπάρχει με έκανε να πιστεύω πως έχω πάρει την σωστή απόφαση. Μέχρι αυτή την στιγμή είναι μια πολύ καλή εμπειρία".

Για την σύγκριση Μαρκόπουλου με Σφαιρόπουλο:
"Είναι εξίσου απαιτητικός ο νέος μου προπονητής. Ισως δεν φωνάζει τόσο πολύ. Εχει πάντως τις ίδιες απαιτήσεις".

Για το τι προτιμούσε να κάνει στο παρκέ με τον Κάρτερ πέρυσι:
"Στο γήπεδο ο Μαρκ δεν μου έδινε ποτέ την μπάλα. Αρα δεν συνεργαστήκαμε ιδιαίτερα... Ο Κάρτερ πάντως είναι σκληρός αμυντικός και όταν μου περνούσε την μπάλα, αυτό το έκανε πολύ σωστά και με έβγαζε στη σωστή θέση".

Για το ότι πέρυσι φάνηκε να θέλει "προσθέσει" το μακρινό σουτ και αν στοχεύει φέτος το να σουτάρει καλύτερα: "Πάντα μπορούσα να σουτάρω. Εξαρτάται τη ζητά η ομάδα. Στην πρώτη μου ομάδα στην Ελλάδα (Κολοσσός) δεν ήθελαν να το κάνω, στην δεύτερη (Πανιώνιος) ήθελαν".

Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον αδελφό του, Κιθ στο φιλικό με την Ούνιξ: "Ο αδελφός μου μού έχε δώσει πολλές συμβουλές. Με βοήθησε όταν ήρθα στην Ευρώπη. Οσον αφορά τον φιλικό, θα τον... τσακίσω. Θέλω εγώ να είμαι ο νικητής".

Αυτος θα κανει παπαδες φετος. 8)

« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 14, 2014, 06:38:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Και στο Eurocup με τον καλύτερο τρόπο»

Ο Kevin Langford δεν είναι πρωτάρης στο Eurocup, καθώς αγωνίστηκε και πέρσι στη διοργάνωση με τον Πανιώνιο. Συμμετείχε μάλιστα και στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης κι αυτό ακριβώς θέλει να κάνει και φέτος με τον ΠΑΟΚ.

Ο Kevin Langford μιλώντας για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Eurocup, αλλά και το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Karsiyaka, τόνισε: «H Karsiyaka είναι πολύ καλή και αθλητική ομάδα. Είναι το πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης, υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν τα ξέρουμε ακόμη, αλλά είναι δεδομένο ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και να γυρίσουμε καλά την μπάλα στην επίθεση. Θέλουμε να κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε και το Eurocup με τον καλύτερο τρόπο. Φυσικά και στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.
Η διοργάνωση είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και φέτος, ίσως υψηλότερο από την προηγούμενη σεζόν, θα υπάρχουν δύσκολα ταξίδια, θα είναι δύσκολες οι έδρες που θα παίξουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να παίζει και στο Eurocup, γιατί βλέπεις και κάτι περισσότερο από αυτό που υπάρχει στο δικό σου πρωτάθλημα».

http://www.paokbc.gr/news/news/3871
Εχω πει πως θα κανεις παπαδες, παρε λιγo μπρος ρε man! :)

« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 06:28:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί"

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, γιατί μία αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που έχει αλλάξει πολύ το ρόστερ της, σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχει νέο προπονητή και ουσιαστικά είναι λίγα που γνωρίζουμε για τον αντίπαλο μας. Θα είναι κι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, γιατί επιστρέφω στο γήπεδο που αγωνίστηκα πέρσι, αν και είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα και μόνο ορισμένα νεαρά παιδιά που ήταν μαζί μου πέρσι συνεχίζουν. Είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα και σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, η νίκη σε κάθε αγώνα είναι από μόνη της ένα πολύ σημαντικό κίνητρο. Από την άλλη ο Πανιώνιος δεν έχει ακόμη νίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα».

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, που σίγουρα θα έχει τρομερό κίνητρο για να πετύχει την πρώτη της νίκη».

« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 19, 2014, 06:28:31 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα την πάρουμε την πρόκριση»

Για την αγωνιστική κατάστασή τους: «Είμαστε καλά και περιμένουμε την πρόκριση, που δείχνει πως θα την πάρουμε, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αύριο (19/11) αντιμετωπίζουμε ένα δύσκολο και δυνατό αντίπαλο, το παιχνίδι δεν θα έχει σχέση με αυτό που δώσαμε στην Τουρκία».

Για το πώς θα παραταχθούν απέναντι στην Καρσίγιακα: «Ζητούμενο είναι να κρατήσουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα, να κοντρολάρουμε την έντασή του και να τους εμποδίσουμε να πάρουν επιθετικά ριμπάουντ. Ελπίζουμε ότι θα κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δεν τελειώνει, βέβαια, το θέμα της πρόκρισής μας με νίκη αύριο (19/11)».

Χρειάζεται ένα καλό παιχνίδι να κάνει...

« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 08:31:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Ηταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ηταν μια καλύτερη ομάδα από εμάς, απλά και εμείς θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια, ακόμα και όταν το ρόστερ του αντιπάλου είναι πιο ψηλά από τη δική μας ομάδα», τόνισε.

Ενώ για το αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κρατήσει ο ΠΑΟΚ από αυτή την ήττα είπε: «Ο τρόπος που παλέψαμε το παιχνίδι είναι κάτι που μπορούμε να παλέψουμε. Για μεγάλο διάστημα, σταματήσαμε τους αιφνιδιασμούς τους, αλλά όχι για 40 λεπτά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε  τη διάρκεια»

Να παίξεις και εσύ επίσης πολύ καλύτερα...