4. Kevin Langford

Αποστολέας Θέμα: 4. Kevin Langford  (Αναγνώστηκε 6056 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 4. Kevin Langford
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 06, 2015, 08:16:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Για λύπηση...»

«Θέλουμε να νικήσουμε για τους οπαδούς μας

Καλώς ήρθατε στην έκδοση του μπλογκ μου αυτής της εβδομάδας. Τα κατάφερα γι' ακόμη μια βδομάδα αν και δεν ήταν και πολύ καλή.

Ας αρχίσουμε με το παιχνίδι του Άρη την περασμένη Κυριακή. Το είχα ξεκαθαρίσει πως άποψή μου ήταν ότι δεν έπρεπε να αναγκαστούμε να παίξουμε αυτό το ματς, αλλά παρόλα αυτά πήγαμε και καταβάλαμε την μέγιστη προσπάθεια. Κάναμε κάποια λάθη που πρακτικά μας κόστισαν το παιχνίδι. Ευτυχώς που παίζουμε ξανά το Σάββατο και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε μερικά πράγματα. Ειλικρινά, ανυπομονώ να παίξουμε με τον Άρη στο γήπεδό μας. Είμαι σίγουρος πως η ατμόσφαιρα θα είναι τρελή, χωρίς βέβαια να συμβεί κάτι τρελό. Το χρειαζόμαστε αυτό το ματς γιατί έχουμε κάνει τρεις ήττες στη σειρά και θέλουμε να το κερδίσουμε για τους οπαδούς μας.

Ένα άλλο πράγμα με το οποίο θέλω να καταπιαστώ είναι το φτύσιμο. Το να φτύνεις ανθρώπους για να είμαι ακριβής. Δείχνει αδυναμία και είναι αηδιαστικό. Το λέω σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. Οι ενήλικες δεν μπορεί να φτύνουν άλλους ανθρώπους. Ειδικά μεσήλικες ενήλικες. Αναφέρομαι στον ηλικιωμένο κύριο που καθόταν σε θέσεις δίπλα στον αγωνιστικό χώρο και έφτυσε συμπαίκτη μου πιάνοντας ταυτόχρονα τα γεννητικά του όργανα και δείχνοντας το μεσαίο δάχτυλο. Απλώς για λύπηση. Εύχομαι να μην έχει παιδιά. Μερικές φορές αναρωτιέμαι πώς θα ένιωθαν αυτοί οι άνθρωποι αν πήγαινα στο χώρο εργασίας τους, τους έφτυνα και τους πετούσα πράγματα. Αμφιβάλλω αν θα εκτιμούσε κανείς τέτοια συμπεριφορά.

Προχωρώ κατευθείαν στην Τετάρτη γιατί Δευτέρα και Τρίτη ήταν χωρίς σημασία ή απλά δε θυμάμαι τι συνέβη τότε. Είχαμε ένα σημαντικό παιχνίδι για το Eurocup εναντίον της Limoges. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και όλοι πάλεψαν τόσο σκληρά. Δεν ανταποκριθήκαμε όμως στο τέλος. Ήταν η ευκαιρία μας για την πρόκριση αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι τόσο περήφανος για την ομάδα μου.

Θα' θελα με την ευκαιρία να καλωσορίσω τους δύο καινούριους μας παίκτες, τον Δημήτρη και τον Edi. Είναι καλά παιδιά και μπορούν πραγματικά να μας βοηθήσουν.

Υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψω την επόμενη εβδομάδα. Αν επιστρέψω. Τα λέμε τότε».

Ρίξτους ένα γερό ξεκ@λιασμα να καταλάβουν!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 13, 2015, 05:40:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Μην ανησυχείτε για μας..."

Πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις και λεπτομέρειες από την τελευταία εβδομάδα, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, καταθέτει και αυτή την εβδομάδα ο Kevin Langford στο προσωπικό του Blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. O Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ γράφει χαρακτηριστικά…

«Ήταν δυο δύσκολες εβδομάδες για μας. Χάσαμε ξανά από τον Άρη το περασμένο Σάββατο. Θα μπορούσα να πω όλα τα τυπικά ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και μπλα, μπλα, μπλα. Αλλά η αλήθεια είναι πως οι ήττες αυτές είχαν να κάνουν με το ότι εμείς δεν σεβαστήκαμε τους εαυτούς μας σαν ομάδα. Μερικές φορές έχουμε μία συμπεριφορά αουτσάιντερ αντί φαβορί. Κοιτώντας προς τα πίσω μερικά από τα απίστευτα παιχνίδια που παίξαμε απέναντι σε μερικές πραγματικά καλές ομάδες, δεν βρίσκω λόγο γιατί θα έπρεπε να μην παίζουμε σ’ αυτό το επίπεδο σε κάθε παιχνίδι. Η διαφορά ανάμεσα στις καλές ομάδες και τις καλύτερες ομάδες είναι η συνέπεια. Μην ανησυχείτε για μας, θα είμαστε μια χαρά. Στο τέλος της μέρας πρέπει να θυμόμαστε ότι ακόμα και η χειρότερη ομάδα μπορεί να κερδίσει καμιά φορά. Αυτή τη φορά κέρδισε δύο.

Προχωράω στο αγαπημένο μου θέμα: Τον Όμπι. Λοιπόν, ανακάλυψα πως του Όμπι του αρέσει η μπύρα. Αναστατώθηκε που δεν του έδινα από τις δικές μου. Αλλά πραγματικά ταράχτηκε. Ήταν πολύ αστείο. Αλλά τον έκανα να καταλάβει πως δεν ήταν αρκετά μεγάλος, που βασικά σημαίνει πως δεν έψαξα στο google αν τα σκυλιά κάνει να πιούν μπύρα και δεν ήθελα να μοιραστώ τη δικιά μου. Όπως και να ‘χει, προχωράω στα υπόλοιπα νέα του Όμπι. Φαίνεται να έχει παραλυτικό φόβο για τις σακούλες σκουπιδιών (γελάω). Τις γεμάτες σακούλες σκουπιδιών, όχι τις άδειες. Θα το δουλέψουμε για να το ξεπεράσει αυτή την εβδομάδα.

Έτσι φύγαμε την Τρίτη για την Ιταλία και το τελευταίο μας παιχνίδι για το Eurocup. Το ταξίδι ξεκίνησε λίγο στραβά στη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Φίλε, το αεροπλάνο κουνούσε κι έπεφτε σε κενά συνέχεια. Ομολογώ φοβήθηκα λίγο, αλλά κοίταξα απέναντί μου στο διάδρομο και είδα τον Θωμά (Κώττα) που ήταν πραγματικά φοβισμένος και άρχισα να γελάω. Μετά το ταξίδι ήταν ομαλό. Το παιχνίδι στο γήπεδο της Cantu ήταν δύσκολο. Είναι καλή ομάδα στην έδρα τους και παλέψαμε πολύ, αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Το παιχνίδι αυτό σημάδεψε και το τέλος του Eurocup για μας. Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση. Πικρή γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε αλλά γλυκιά γιατί μας δίνει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστούμε και να ξαναβρούμε τις δυνάμεις μας. Ανεξάρτητα, είμαι περήφανος από την πορεία της ομάδας μας στο Eurocup.

Είμαστε πλέον πίσω στη Θεσσαλονίκη και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Δράμα. Τώρα είναι ώρα για μας να δουλέψουμε και να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω γι’ αυτό το παιχνίδι. Είναι ματς που το χρειαζόμαστε.

Κάτι τελευταίο. Παρακολουθώ το Orphan Black και το Killing αυτό τον καιρό. Δύο εκπληκτικά σόου που συνιστώ.

Ελπίζω να τα πούμε την επόμενη εβδομάδα»

χχααχχααχαχααααααααααααααααααα    :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 15, 2015, 09:26:44 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Λάνγκφορντ, το σημαντικό γρανάζι του ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ μπορεί κόντρα στον ΚΑΟΔ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου να πήρε διαφορά 16 πόντων (43-27), ωστόσο μετά οι Δραμινοί τον... άγχωσαν. Μείωσαν σε 62-60 και σε 64-62 και κάπου εκεί χρειάστηκε η ψυχραιμία του Κέβιν Λάνγκφορντ. Πέτυχε τέσσερις συνεχόμενες βολές μετά από δύο φάουλ που κέρδισε, με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 68-62 στο 38' και ο ΠΑΟΚ να βάλει τις βάσεις για την νίκη.

Ο Αμερικανός ήταν ο πρώτος σκόρερ του "Δικεφάλου" με 13 πόντους στο ματς του Σαββάτου (14/2) ενώ πρώτος ήταν και στο σύστημα αξιολόγησης με 18 βαθμούς. Ετσι έβαλε ένα ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των αγώνων στους οποίους είναι στην κορυφή όσον αφορά το ranking από πλευράς των παικτών του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός στα οχτώ από τα 11 τελευταία παιχνίδια του "Δικεφάλου", έχει την πρωτιά στο σύστημα αξιολόγησης. Βοηθά έτσι πολύ τον ΠΑΟΚ, αποδεικνύει πόσο πολύτιμος είναι για τον "Δικέφαλο" και ότι αποτελεί ένα πάρα πολύ σημαντικό γρανάζι για την μηχανή των "ασπρόμαυρων".

Ο Λάνγκφορντ στα τελευταία 11 ματς του ΠΑΟΚ:

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης με 18 βαθμούς (όσους είχε και ο Τσόχλας)

ΠΑΟΚ-Καντού: Πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης με 25 βαθμούς

Τρίκαλα-ΠΑΟΚ: Πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης με 28 βαθμούς

ΠΑΟΚ-Κίμκι: Πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης με 21 βαθμούς

Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ: Δεύτερος στο σύστημα αξιολόγησης με 13 βαθμούς

Κίμκι-ΠΑΟΚ: Πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης με 19 βαθμούς

Αρης-ΠΑΟΚ: Πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης με 17 βαθμούς

ΠΑΟΚ-Λιμόζ: Πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης με 15 βαθμούς (όσους είχαν και οι Κάρτερ, Μαργαρίτης)

ΠΑΟΚ-Αρης: Πέμπτος στο σύστημα αξιολόγησης με 4 βαθμούς

Καντού-ΠΑΟΚ: Δεύτερος στο σύστημα αξιολόγησης με 13 βαθμούς

ΠΑΟΚ-ΚΑΟΔ: Πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης με 18 βαθμούς

sport24.gr

Αν και δεν ξεκινησε καθολου καλα και πολλοι μιλουσαν και για αντικατασταση του!

« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 17, 2015, 11:42:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
To blog του Kevin Langford

Kevin Langford έγραψε και αυτή την εβδομάδα στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και μάλιστα το έκανε απόψε το βράδυ, αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Αμαλιάδα…

Διαβάστε τι έγραψε αυτή την φορά ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ…

Δεν πέρασε ακόμη εβδομάδα, αλλά να' μαι πάλι κάνοντας μπλογκ.
Τίποτε ιδιαίτερο δεν συνέβη αυτές τις τελευταίες φορές. Επιστρέψαμε στη σωστή κατεύθυνση με νίκη επί της Δράμας. Δεν ήταν ωραία νίκη, αλλά ήταν νίκη. Δεν βρισκόμαστε εκεί που έχουμε ανάγκη να είμαστε ή εκεί που θέλουμε να είμαστε αυτή τη στιγμή σε σχέση με το πώς παίζουμε αλλά μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση.

Επίσης το Σάββατο που μας πέρασε ήταν του Αγ. Βαλεντίνου. Δεν πιστεύω στη σημασία της μέρας αυτής, οπότε δεν έχω και κάτι να συζητήσω επ' αυτού. Απλά σκέφτηκα να το αναφέρω. Ένα όμως σημαντικό στοιχείο για τη μέρα αυτή είναι ότι βρίσκεται στα μέσα Φεβρουαρίου. Που σημαίνει πως δεν μένει πολύς χρόνος για τη σεζόν.

Γράφω το μπλογκ στο δρόμο για τον Κόροιβο (δεν ξέρω πώς γράφεται και δεν έχω όρεξη να το ψάξω). Είναι οκτώ ώρες δρόμος με το λεωφορείο και είναι φρικτό. Σίγουρα έχω τη μουσική μου και τηλεοπτικές σειρές που παρακολουθώ, αλλά βαρέθηκα να είμαι στο λεωφορείο. Είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίξεις αγώνα μετά από μεγάλο ταξίδι. Ελπίζω να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε και να παίξουμε καλά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο παίζουμε επιτέλους τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω. Δεν θέλω να το γρουσουζέψω και να ακυρωθεί για κάποιο λόγο το παιχνίδι ξανά. Οπότε θα περιμένω μέχρι το τζαμπ-μπολ για να πιστέψω ότι το ματς θα παιχτεί. Ξέρω πως αυτό το παιχνίδι σημαίνει πάρα πολλά για τον κόσμο οπότε θα μπούμε έτοιμοι και προσηλωμένοι.

Ελπίζω θα έχω κάτι πιο ενδιαφέρον να γράψω την ερχόμενη εβδομάδα. Αν όχι, τουλάχιστον θα έχει περάσει μια εβδομάδα ακόμη.

smilepaok smilepaok

« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 27, 2015, 01:51:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο Kevin Langford επιστρέφει και αυτή την εβδομάδα με πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις και αναφορές στο προσωπικό του blog, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (You are not allowed to view links. Register or Login).

Διαβάστε τι έγραψε ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ…

Άλλο ένα μπλογκ αυτή την εβδομάδα. Μοιάζει να πέρασε πολύς καιρός από το προηγούμενο, αλλά μάλλον δεν είναι έτσι αφού είναι ακόμη Φεβρουάριος. Είναι πάντα περίπου τέτοιος καιρός όταν νιώθω πραγματικά την ανάγκη να πάω σπίτι ή απλά να κάνω ένα διάλειμμα απ’ όλους. Ο χρόνος περνάει τόσο αργά όταν φτάνεις σ’ αυτό το σημείο της σεζόν. Οι μέρες είναι κατά κύριο λόγο ίδιες.

Τέλος πάντων, επιτέλους παίξαμε τον ημιτελικό του Κυπέλλου την περασμένη Κυριακή. Ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι. Μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά παλέψαμε κι επιστρέψαμε στο παιχνίδι για να το χάσουμε με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ήταν απογοητευτικό αλλά δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένος από την προσπάθεια. Η συμπαράσταση των οπαδών μας ήταν επίσης εκπληκτική. Οπότε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σ’ αυτούς.

Αυτή την εβδομάδα παίζουμε με τον Πανιώνιο, την ομάδα για την οποία έπαιξα την περασμένη σεζόν. Θα είναι καλό να δω μερικούς από τους νεαρούς παίκτες με τους οποίους έπαιξα την περασμένη σεζόν αλλά γενικά δεν έχω κάποιο θετικό συναίσθημα για τον Πανιώνιο εξαιτίας του πώς τέλειωσε η περσινή σεζόν. Θα πω απλά ότι χρειαζόμαστε την νίκη όπως κι αν έρθει αυτή.

Αυτά γι’ αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω η επόμενη να έρθει γρήγορα.

Κέβιν
Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/4174

smilepaok

« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 07, 2015, 05:35:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Μοιάζει σαν να είναι η 20η φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο άσος του ΠΑΟΚ μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στη νίκη της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και στο «ντέρμπι» της 19ης «στροφής» απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κέβιν Λάνγκφορντ:

«Θέλω να βγάλω τα βαρετά από τη μέση οπότε ας μιλήσουμε για τα παιχνίδια. Παίξαμε με τον Πανιώνιο το περασμένο Σάββατο και πήραμε μία νίκη που χρειαζόμασταν πολύ. Παρόλο που θα ήθελα να έχουμε κερδίσει με 40 πόντους, αλλά θα είμαι ευχαριστημένος και με τους 14. Όπως είπα και την περασμένη εβδομάδα, δεν υπάρχουν αισθήματα συμπάθειας από μένα για τον Πανιώνιο αλλά νοιάζομαι για τους νεαρούς παίκτες που παίζουν εκεί. Νομίζω ότι ο Δημήτρης Σταμάτης, ο Αναστάσης Σπυρόπουλος και ο Σώτος Μπιλής είναι καλοί παίκτες που θα έχουν λαμπρό μέλλον.

Μετά το παιχνίδι αντί να βγω το βράδυ του Σαββάτου, αποφάσισα να μείνω σπίτι με τον Όμπι. Ήταν καιρός να παρακολουθήσει τον Πόλεμο των ΄Αστρων για να δει από ποιόν χαρακτήρα πήρε το όνομά του. Μερικές φορές όταν υπάρχει ρεπό, κάθομαι σπίτι και παρακολουθώ και τις 6 ταινίες σε χρονολογική σειρά. Νομίζω ότι άρεσαν και στον Όμπι ή απλά του άρεσε που ήταν ξαπλωμένος δίπλα μου στον καναπέ. Αυτό που δεν του άρεσε ήταν η άλλη ταινία που είδα, τα 101 σκυλιά της Δαλματίας. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ παιδικό και είχα να δω την ταινία πάνω από 20 χρόνια, αλλά ακόμη υπήρχαν σημεία που τα βρήκα ξεκαρδιστικά. Δεν συνέβη το ίδιο με τον Όμπι. Έφυγε από το δωμάτιο.

Δεν μπορώ να θυμηθώ τι συνέβη μεταξύ Κυριακής και σήμερα γιατί δεν συνέβη τίποτε πραγματικά ενδιαφέρον. Εκτός βέβαια από τη νίκη της ομάδας του αδερφού μου στο πρώτο της παιχνίδι για τα πλέι-οφς του Eurocup. Μιλήσαμε λίγο για το συγκεκριμένο θέμα. Υποθέτω ότι οι περισσότεροι θεωρούν ότι μιλάμε συχνά για μπάσκετ αλλά δεν είναι έτσι. Δεν ξέρω τι κάνουν άλλα αδέρφια που τυγχάνει να παίζουν μπάσκετ, αλλά εμένα και του Κιθ δεν μας αρέσει να μιλάμε για μπάσκετ όλη την ώρα. Αρκετά μιλάω γι” αυτό στην προπόνηση και στο βίντεο. Δεν θέλω να συζητάω γι” αυτό και στο σπίτι. Προχωράω.

Αυτή την Κυριακή παίζουμε ξανά με τον Παναθηναϊκό. Μοιάζει με την 20η φορά που τους παίζουμε φέτος αν και είναι μόνο η τρίτη. Νομίζω πως αυτό είναι εξαιτίας όλων αυτών των ωρών βίντεο που παρακολουθούμε προκειμένου να προετοιμαστούμε για μια ομάδα όπως αυτή. Είναι πραγματικά δύσκολο να παίξεις μία ομάδα τρεις φορές σε μία σεζόν. Ξέρω πως πιθανόν να χρειαστεί να γίνει στα πλέι-οφς αλλά απλά είναι τελείως διαφορετικό την κανονική περίοδο. Την τελευταία φορά που παίξαμε εναντίον τους υστερήσαμε λίγο. Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέφεις σ” αυτό το παιχνίδι και να βλέπεις ότι λίγη περισσότερη προσπάθεια ή ένα λιγότερο λάθος θα μπορούσε να είχε αλλάξει το αποτέλεσμα. Τώρα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο γιατί παίζουμε στην έδρα τους.

Και βέβαια τα εκτός έδρας σημαίνουν ότι ο Όμπι ταράζεται γιατί φεύγω. Το σπίτι είναι ήσυχο και ήρεμο αυτή τη στιγμή γιατί τον έχω ήδη πάει στο ξενοδοχείο σκύλων. Μερικές φορές είναι καλό ένα διάλειμμα γιατί πραγματικά μπορώ να καθαρίσω το σπίτι μου απ” άκρη σ” άκρη.
Αυτά για την ώρα. Ελπίζω να μπορώ και την επόμενη εβδομάδα.
Κέβιν».

:)) :)) :)) :))

« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 15, 2015, 05:15:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Ο Μαργαρίτης, τα τατού και τα γενέθλια»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, αλλά ο Κέβιν Λάνγκφορντ προτίμησε στο blog το οποίο διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος να μην αναφερθεί στο παιχνίδι, αλλά σε προσωπικά του ζητήματα.

Αναλυτικά το blog του Λάνγκφορντ:

«Αυτή η εξαιρετική αργή εβδομάδα επιτέλους πέρασε και ήρθε η ώρα για άλλο ένα μπλογκ. Πάμε κατευθείαν σ' αυτό λοιπόν.

Την περασμένη εβδομάδα παίξαμε με τον Παναθηναϊκό και χάσαμε. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και παλέψαμε πραγματικά. Το παιχνίδι ήταν ακόμη πιο δύσκολο επειδή δεν έπαιζε ο Βαγγέλης (Μαργαρίτης). Κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερός μας παίκτης οπότε είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις ένα παιχνίδι όταν σου λείπει κάποιος τόσο σημαντικός. Δε νομίζω ότι του αναγνωρίζεται το πόσο καλός είναι. Άλλο ένα δύσκολο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν το να ξέρεις τι θα γίνει πριν καν παίξεις. Είναι πολύ εκνευριστικό το να μην είναι αρκετό να παίξεις εσύ το καλύτερο παιχνίδι. Σε κάνει περίπου να σκεφτείς ποιο είναι το νόημα ακόμη και του να παίξεις το παιχνίδι. Αλλά τέλος πάντων...

Αυτήν η εβδομάδα ήταν μια μακρόσυρτη εβδομάδα προπονήσεων. Με κάνει να μου λείπει το Eurocup τόσο πολύ καθώς οι μέρες περνάνε τόσο αργά. Από τη στιγμή που ο χρόνος φεύγει με τόσο αργούς ρυθμούς έχω πολύ ελεύθερο στα χέρια μου. 'Ετσι απλά κάθομαι και σκέφτομαι να κάνω ένα ακόμη τατουάζ. Οποιοσδήποτε έχει τατουάζ ξέρει ότι είναι περίπου εθιστικά και χρειάζομαι τη ... "δόση" μου. Πέρσι που ήμουν στην Αθήνα περνούσα πολύ χρόνο στο στούντιο "Unicorn tatoo". Έκανα εκεί τρία καινούρια τατουάζ. Εύχομαι να υπήρχαν κι εδώ κάποια να πηγαίνω. Αλλά ίσως αν έχω κάποιο διάστημα ελεύθερο θα ξαναπάω στην Αθήνα να κάνω μερικά ακόμη.

Η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας είναι ότι ο μικρότερος ανιψιός μου έκλεισε τα δύο την Παρασκευή. Δεν το έχω δει αρκετό καιρό επειδή είμαι εδώ κι εκείνος είναι είτε στη Ρωσία είτε στις ΗΠΑ. Αλλά τρελαίνομαι να βλέπω φωτογραφίες και βίντεό του. Είναι περίπτωση ο μικρός.

Ο επόμενός μας αγώνας είναι με τον Ολυμπιακό. Δεν πρόκειται να γράψω τα τυπικά γι' αυτούς γιατί όλοι ξέρουν τι υποτίθεται ότι πρέπει να πω και δεν έχω όρεξη να τα γράψω κιόλας.

Για το τέλος, θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στον Μιχάλη (Λιάπη) για τα γενέθλιά του και συγχαρητήρια στον Δημήτρη (Χαριτόπουλο) για την γέννηση της κόρης του».

Ρε το κομμάτι.... :)) :))

« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 20, 2015, 02:44:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ώρα να κάνουμε τα πράγματα σωστά»

Αναλυτικά, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Θα ξεκινήσουμε με το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό. Δεν παίξαμε στο επίπεδο που έχουμε την δυνατότητα να παίζουμε. Απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά τώρα είναι η ώρα να κάνουμε τα πράγματα σωστά. Απομένουν μερικά ακόμη παιχνίδια μέχρι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ, οπότε τώρα είναι η ώρα για να ξεκινήσουμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Η ζωή εκτός μπάσκετ παραμένει ίδια. Τίποτα πραγματικά νέο ή ενδιαφέρον. Συνειδητοποίησα ότι απλά περιμένω να αλλάξει ο καιρός. Νομίζω ότι ο κρύος καιρός είναι αυτός που κάνει τις μέρες να περνούν τόσο αργά. Ή πηγαίνει τόσο αργά γιατί απλά μετράω τις μέρες. Στην πραγματικότητα περιμένω τη νέα ταινία των Avengers. Είμαι θαυμαστής των super heroes και πραγμάτων σαν αυτά. Νομίζω ότι ο X-men είναι ο αγαπημένος μου, αν και δεν συμπαθώ καθόλου τον Wolverine. Ξέρω ότι ο Wolverine είναι ο αγαπημένος χαρακτήρας όλων από τον X-men, αλλά για μένα είναι ένας από τους πλέον αδύναμους. Τελευταία παρακολουθώ και το τηλεοπτικό σόουArrow and Flash. Πιστεύω ότι εγώ και ο Λιάπης είμαστε οι μόνοι που το παρακολουθούμε και μιλάμε συνέχεια για αυτό. Τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας ήταν πραγματικά πολύ καλά.

Θα ολοκληρώσω το μπλογκ αυτής της εβδομάδας μιλώντας για το επόμενο παιχνίδι αλλά θα το κάνω πολύ περιληπτικά. Παίζοντας εκτός έδρας, πρέπει να κερδίσεις, είναι μία καλή ομάδα ιδιαίτερα στην έδρα της και δίνουν μεγάλη μάχη για να μείνουν στην κατηγορία. Ξέχασα να σημειώσω ότι παίζουμε με την Ελευσίνα. Δεν ξέρω πως ακριβώς γράφεται το όνομα, αλλά δεν έχω όρεξη να το ψάξω, οπότε είναι αρκετό αυτό που κάνω».

sport-fm.gr

Το χει καψει τελειως! :))

« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 24, 2015, 06:25:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Γιατί όχι και πιο πάνω απ' την τρίτη θέση;»

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ αναδείχθηκε σε «MVP της Αγωνιστικής» (21η) και μίλησε για τον στόχο του ΠΑΟΚ στη συνέχεια της Α1.

Η συνέντευξη του 29χρονου Αμερικανού φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

-Τι σημαίνει για εσένα η ανάδειξη σε «MVP της αγωνιστικής» για πρώτη φορά στην παρουσία σου στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ;
Είμαι χαρούμενος γιατί το βραβείο αυτό δείχνει πως μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου αρκετά, ώστε να πάρει τη νίκη.

-Πού οφείλεται η πολύ καλή προσωπική παρουσία σου τις τελευταίες εβδομάδες;
Παίζω καλά γιατί βρίσκομαι σ' ένα εξαιρετικό μπασκετικό περιβάλλον. Ο ΠΑΟΚ, με τον τρόπο που λειτουργεί σ' όλους τους τομείς, με βοηθάει ν' αποδώσω. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τα παιδιά, είμαστε όλη την ημέρα μαζί, αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Και βέβαια υπάρχει κι ο Όμπι (σ.σ. ο γιος του)».

-Την περασμένη σεζόν ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας της Basket League, μπορεί να τα καταφέρει και τη φετινή;
Φυσικά και μπορούμε τρίτοι. Αλλά γιατί όχι και πιο πάνω;

-Το βραβείο μοιράζεσαι με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ του Άρη...
 Είναι πολύ καλός παίκτης κι αν έχει διάθεση να δουλέψει σε υψηλό επίπεδο θα 'χει ένα λαμπρό μέλλον.

Πρωτος σκορερ εδω και ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!! :)

« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 27, 2015, 08:55:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Σαν τον... Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ ο Παπαδόπουλος»

Διαβάστε το blog του Κέβιν Λάνγκφορντ στο esake.gr:

«Ας αρχίσουμε με το παιχνίδι της περασμένης βδομάδας. Είναι καλό να κερδίζεις εκτός έδρας. Ήταν μία νίκη που ήρθε μέσα από την προσπάθεια όλης της ομάδας και ήταν ότι ακριβώς χρειαζόμασταν. Κατέληξα να μοιραστώ τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής. Είναι ωραίο, αλλά δεν είναι και κάτι τόσο σημαντικό. Δεν παίρνεις κάποιος βραβείο, δεν παίρνεις χρήματα ή κάτι άλλο, οπότε δεν έχει σημασία. Αυτό που μετρά είναι ότι κερδίσαμε.

Οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας είχαν περισσότερο ενδιαφέρον γιατί είχαμε έναν πολύ ιδιαίτερο καλεσμένο. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ενσωματώθηκε με την ομάδα για μερικές προπονήσεις. Μοιάζει σαν τον Καρίμ Αμντούλ Τζαμπάρ του ΠΑΟΚ. Εάν με ρωτήσετε θα πω ότι μπορεί ακόμη να παίξει. Θα μπορούσε να είναι μία μεγάλη βοήθεια για οποιαδήποτε ομάδα. Μπορούμε να ελπίζουμε, σωστά;

Ας πάμε στο βράδυ της Πέμπτης. Πήγα μαζί με ορισμένους συμπαίκτες μου να δούμε την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ που αγωνιζόταν για το πρωτάθλημα. Τι παιχνίδι ήταν αυτό. Πάλεψαν πολύ σκληρά απέναντι σε μία ψηλότερη ομάδα. Ακόμη κι όταν έχαναν συνέχισαν να αγωνίζονται. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά αυτά. Θα ήθελα να δώσω ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο Θάνο (Χονδρογιάννη). Τον αναφέρω επειδή προπονείται μερικές φορές μαζί μας. Και τα άλλα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά, αλλά απλά δεν τους ξέρω τόσο καλά.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν παίζουμε με την Πάτρα. Το παιχνίδι είναι σημαντικό γιατί χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι και αυτή την φορά το παιχνίδι είναι ακριβώς πριν από την διακοπή. Πάντα θέλεις να πηγαίνεις στη διακοπή με νίκη. Επίσης το παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον για μένα, γιατί θα παίξω απέναντι σε ένα πολύ καλό φίλο. Κι όταν παίζεις απέναντι σε φίλους, παίζεις και λίγο πιο «βρώμικα»... Αστειεύομαι. Δεν συμβαίνει στα αλήθεια. Αλλά πραγματικά, θα είναι ευχάριστο να παίξουμε γιατί γνωριζόμαστε πολύ καλά. Να δούμε ποιος από τους δυο θα βγει ζωντανός μετά το παιχνίδι.

Μέχρι την επόμενη φορά».

Κοψε κατι ρε αρχοντα  :grin1: