6. Κώστας Χαραλαμπίδης

Αποστολέας Θέμα: 6. Κώστας Χαραλαμπίδης  (Αναγνώστηκε 5215 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 6. Κώστας Χαραλαμπίδης
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2015, 10:14:09 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Φετος θα ειναι πολυ δυνατος.
Ευχομαι να ειναι καλα μονο. :)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #41 στις: Απριλίου 05, 2016, 08:40:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Τα 40 του χρόνια έκλεισε την Τρίτη (05/04) ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Στον εκτός έδρας αγώνα (25/11/2014) με την Ζιελόνα Γκόρα είχε τραυματιστεί σοβαρά, υπέστη ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα (στο αριστερό γόνατο) και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία 3-4 μηνών. Τα πράγματα, πάντως, δεν εξελίχτηκαν καλά...

Κάποια προβλήματα κατά το διάστημα που έμεινε στα "πιτς" δεν του επέτρεψαν να παίξει ξανά και η καριέρα του φαίνεται να βαδίζει προς το τέλος της (το αν θα συνεχίσει να βοηθά τον ΠΑΟΚ με μια άλλη ιδιότητα, είναι κάτι το οποίο θα φανεί μελλοντικά).

Είναι γεγονός πως η απουσία είναι αισθητή στον "Δικέφαλο" αφού ήταν παίκτης-ηγέτης ενώ είχε καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία αγώνων. Ας θυμηθούμε πέντε ξεχωριστά γεγονότα που αφορούν τον Χαραλαμπίδη κατά την διάρκεια της παρουσίας του στους "ασπρόμαυρους", με αφορμή τα γενέθλιά του.

Oι 31 πόντοι με τον Άρη και τα 6/6 τρίποντα

Ο ΠΑΟΚ στις 16/03/2013 κέρδισε τον Άρη με 84-72 και ο Χαραλαμπίδης είχε 31 πόντους με 6/6 τρίποντα! Οσον αφορά αυτή την επίδοση στα σουτ τριών πόντων, ήταν η καλύτερη στην μέχρι τώρα καριέρα του "Μπίδη".

Το... πρώτο βιολί του ΠΑΟΚ, την πρώτη του χρονιά στον "Δικέφαλο"

Εξαιρετική ήταν η πρώτη χρονιά του Χαραλαμπίδη στον ΠΑΟΚ, στον οποίο υπέγραψε την αγωνιστική περίοδο 2012-13. Ο "Μπίδης" έδειξε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι στον "Δικέφαλο" έχοντας 14 πόντους μέσο όρο (σ.σ. στην κανονική περίοδο) και αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ των "ασπρόμαυρων".

"Μπήκε" στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ

Το ματς με τον Ικαρο Χαλκίδας στις 11/01/2014 ήταν ξεχωριστό για τον Χαραλαμπίδη. Αυτό γιατί όντας παίκτης του ΠΑΟΚ μπήκε στην πρώτη δεκάδα των πρώτων σκόρερ στο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ (πιο συγκεκριμένα από την σεζόν 1992-93 και μετά).

Τραυματισμός και... ανανέωση συμβολαίου

Παρά τον -σοβαρό- τραυματισμό του στο ματς με την Ζιελόνα Γκόρα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στις 26/11/2014 ανακοίνωνε: "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κώστα Χαραλαμπίδη και να ενεργοποιήσει από τώρα και την δεύτερη χρονιά του συμβολαίου του, το οποίο λήγει πλέον στο τέλος της σεζόν 2015-16. Την απόφαση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε στον Κώστα Χαραλαμπίδη ο πρόεδρος Μπάνε Πρέλεβιτς σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του". Ο "Μπίδης" είχε σχολιάσει γι' αυτήν την κίνηση της ΚΑΕ: "Η κίνηση της διοίκησης, αλλά και προσωπικά του Μπάνε να ανανεώσουν το συμβόλαιό μου, αποτελεί ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης προς το πρόσωπό μου κι αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να αναφέρω".

Τα μπλουζάκια με το μήνυμα και το σύνθημα των οπαδών

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Πανελευσινιακό που έγινε στις 29/11/2014, οι παίκτες του "Δικεφάλου" εμφανίστηκαν με λευκά μπλουζάκια στα οποία υπήρχε το εξής μήνυμα για τον Χαραλαμπίδη που είχε τραυματιστεί στο ματς με την Ζιελόνα Γκόρα: "Αρχηγέ περαστικά, σε περιμένουμε". Επίσης οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν φωνάξει: "Μπίδη γερά στο γήπεδο ξανά"

Κριμα, αδοξο τελος για εναν πολυ καλο παικτη και χαρακτηρα!
Καλο ειναι να μπορουσε να μεινει στην ομαδα απο καποιο ποστο.

« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 09, 2016, 11:23:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Απλές, συχνές στη χρήση λέξεις, που στιγματίζουν τόσο, χωρίς να το καταλαβαίνεις, τη ζωή σου! Όπως το “αν”…

Αν τον Αύγουστο του 1987, στα 11 χρόνια μου, δεν έφταναν τα βήματά μου σε κλειστό γήπεδο στη Θεσσαλονίκη, θα έχανα το «μαγικό» μπασκετικό μου… μονοπάτι. Διαδρομή που έδωσε «χρώμα» στην καθημερινότητά μου, σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο, με ταξίδεψε- με όλες τις ομάδες, με τις οποίες συνεργάστηκα με πίστη, αφοσίωση και επαγγελματική ευσυνειδησία- στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μου πρόσφερε (έστω και αργά), τη φανέλα με το εθνόσημο, με έκανε καλύτερο άνθρωπο και αθλητή…

Αν στις 25 Νοεμβρίου 2014, λίγο πριν το τέλος της ευρωπαϊκής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Ζιέλονα Γκόρα, δεν ήμουν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας, μετά από επαναφορά, αν στην πορεία δεν έκανα τη διείσδυση που έκανα, δε θα συνέβαινε το κακό.

Εκείνη η φάση στην Πολωνία, όμως, έμελλε να είναι η τελευταία μου μάχιμη στο παρκέ. Ενάμισι χρόνο, από τον τραυματισμό μου στο γόνατο και έπειτα, καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, με επεμβάσεις και θεραπείες, για να επανακάμψω υγιής στους αγωνιστικούς χώρους. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλω και απαιτείται για επαγγελματία καλαθοσφαιριστή.

Το κύκνειο άσμα στη διαδρομή μου ήθελα να το συνδυάσω με αγωνιστική δράση και ουσιαστική προσφορά στην ομάδα μου, όχι αποχωρώντας υποβασταζόμενος από το παρκέ. Αναγκάζομαι, όμως, να «κρεμάσω» τη φανέλα μου διαφορετικά, κρατώντας στη σκέψη μου μόνο τις όμορφες στιγμές της αθλητικής πορείας μου!

Τα λόγια δεν αρκούν για να εκφράσω τις από ψυχής ευχαριστίες μου σε συμπαίκτες, προπονητές, διοικούντες συλλόγων, με τους οποίους συνεργάστηκα, στην «οικογένεια» του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα, που με «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή της δέσμευσής μου με την ομάδα και συνεχίζει να το κάνει, στην οικογένειά μου, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου!

Κλείνει, μεν, ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου, είναι βέβαιο, ωστόσο, πως θα ανοίξει ένα καινούργιο, με το μπάσκετ να έχει πάντα εξέχουσα θέση…

Κώστας Χαραλαμπίδης

Άδοξο τέλος, κρίμα.... :(
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 09, 2016, 11:33:08 πμ από m01can4 »
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 09, 2016, 01:13:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος (αθλητικού) "θανάτου"  ::)...Γερό να είναι το παλικάρι και τον ευχαριστούμε...  8)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 09, 2016, 01:19:21 μμ από BW Dragon son »
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 09, 2016, 06:43:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Κώστα Χαραλαμπίδη, ευχαριστούμε...

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τον Κώστα Χαραλαμπίδη για την γεμάτη ουσία παρουσία του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι και σήμερα. Αρχηγός με όλη την σημασία της λέξης, μέσα κι έξω από το παρκέ, ακόμη κι όταν λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης, ο Κώστας Χαραλαμπίδης ήταν πηγή έμπνευσης για όλη την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ τον υποδέχθηκε το καλοκαίρι του 2012 με περισσή εμπιστοσύνη και μέσα από την άψογη συνεργασία του με τον προπονητή Σούλη Μαρκόπουλο, τους συνεργάτες του, τους συμπαίκτες του και όλα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ, φτάσαμε δύο συνεχόμενες σεζόν στην κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα. Η ομάδας μας στο διάστημα αυτό πραγματοποίησε αξιοσημείωτη πορεία στην Ευρώπη και από άτυχες στιγμές, που πάντα υπάρχουν στον αθλητισμό, δεν ήρθε κάτι ακόμη καλύτερο για όλους μας.

Ο σοβαρός τραυματισμός του, το Νοέμβριο του 2014 στην Πολωνία, αποδείχθηκε εμπόδιο αξεπέραστο στην τιτάνια προσπάθεια που έκανε για να επανέλθει, έχοντας από την πρώτη στιγμή την αμέριστη συμπαράσταση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και όλων των μελών της ομάδας.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποχαιρετήσει την ενεργό δράση και όλοι μας οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όσα προσέφερε στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό μπάσκετ, με προσήλωση και αυταπάρνηση σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ανοικτή για τον Κώστα Χαραλαμπίδη…

Δυστυχως ηρθε το τελος οπως περιμεναμε.
Μπορει να επανδρωσει τις Ακαδημιες η ακομα και την Α ομαδα με καποιο ποστο.
Ευχαριστουμε για οσα προσεφερε! :)

« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 09, 2016, 07:53:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Παικτης με ηθος και χαρακτηρα.
Ευχαριστουμε για την προσπαθεια που εκανες για τον ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 09, 2016, 08:56:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
You are not allowed to view links. Register or Login
Παικτης με ηθος και χαρακτηρα.
Ευχαριστουμε για την προσπαθεια που εκανες για τον ΠΑΟΚ!
To αυτό!!! Ευχαριστούμε αρχηγέ! paokara
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4