6. Κώστας Χαραλαμπίδης

Αποστολέας Θέμα: 6. Κώστας Χαραλαμπίδης  (Αναγνώστηκε 5216 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

6. Κώστας Χαραλαμπίδης
« στις: Ιουλίου 22, 2014, 04:29:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Με τον ΠΑΟΚ με συνδέει σχέση ζωής"

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα του esake.gr αναφέρθηκε στους λόγους που συνεχίζει να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, αρνούμενος να εγκαταλείψει το μπάσκετ στα 38 του χρόνια.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Στα 38 σου ανανέωσες με τον ΠΑΟΚ για άλλα δύο χρόνια. Τα 40 θα σε βρουν στο γήπεδο…

"Αυτή την στιγμή δεν νιώθω καμία επιβάρυνση. Νιώθω μια χαρά σωματικά και πολύ καλά ψυχολογικά. Δεν νιώθω κουρασμένος ή κορεσμένος. Εάν νιώθεις έτσι και σε ηλικία 30 ετών δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Αντίθετα εγώ αισθάνομαι ότι μπορώ να είμαι αποδοτικός και αποτελεσματικός για την ομάδα μου και γι’ αυτό συνεχίζω".

Τι είναι εκείνο που σε κάνει να θέλεις να συνεχίσεις μετά από τόσα χρόνια στα παρκέ;

"Η αγάπη για το μπάσκετ. Αυτή είναι η κινητήριος δύναμη. Δεν το έχω… χορτάσει το μπάσκετ. Δεν μπορώ να σκεφτώ καν ότι στην καθημερινότητα μου δεν θα υπάρχει η προπόνηση ή ο αγώνας. Και γι’ αυτό φροντίζω το σώμα μου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γιατί μόνο η επιθυμία να συνεχίσω να παίζω δεν αρκεί".

Σήμερα προπονείσαι και ασχολείσαι με το μπάσκετ πιο συνειδητά από ότι στο παρελθόν;

"Σίγουρα πιο συνειδητά, γιατί όσο μεγαλώνεις σκέφτεσαι ότι υπάρχει το τέλος, κάτι που σε μικρότερη ηλικία δεν σε απασχολεί. Συνεπώς γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα έρθει το τέλος, προσπαθώ σήμερα να απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ το μπάσκετ".

Γιατί συνεχίζεις στον ΠΑΟΚ;

"Είναι εύκολη η απάντηση. Για μένα ήταν φυσιολογική συνέχεια η ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ. Ήταν η επιθυμία μου να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, γιατί με τους ανθρώπους του με συνδέουν σχέσεις ζωής. Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι ιδανική παρά τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες. Το περιβάλλον είναι μπασκετικό και συγκροτημένο. Έπαιξε σημαντικό ρόλο, επίσης, ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Σούλη Μαρκόπουλο, με τον οποίο δουλεύουμε μαζί πολλά χρόνια και γνωρίζω τι να περιμένω. Ήθελα, λοιπόν, να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου".

Τι θέλεις να πετύχεις στα επόμενα δύο χρόνια με τον ΠΑΟΚ;

"Οι στόχοι κάθε ομάδας οριοθετούνται από την διοίκηση και τον πρόεδρο. Προσωπικά θέλω να αφήνουμε το «στίγμα» μας, κάτι που καταφέραμε τα τελευταία χρόνια. Την τελευταία σεζόν θεωρώ ότι εν μέρει ξεπεράσαμε τον εαυτό μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να θέτουμε όσο είναι δυνατόν υψηλότερους στόχους και προσωπικά θα είμαστε επιτυχημένοι εφ’ όσον είναι επιτυχημένη η ομάδα".

Γιατί είπες ότι την τελευταία σεζόν ο ΠΑΟΚ εν μέρει ξεπέρασε τον εαυτό του;

"Γιατί στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό κάναμε το κάτι παραπάνω απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Νιώσαμε ότι ξεπεράσαμε τον αρχικό στόχο και αγωνιστικά αφήσαμε μια παρακαταθήκη για το μέλλον".

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης τι είδους παρακαταθήκη θέλει να αφήσει;

"Δεν ξέρω εάν μπορώ να αποτελέσω παράδειγμα. Εκείνο που θέλω να αφήσω ως παρακαταθήκη είναι ότι στον αθλητισμό δεν πρέπει κανείς να τα παρατάει. Οι απογοητεύσεις μπορεί να είναι περισσότερες από τις χαρές, αλλά πρέπει να τις ξεπερνάς και να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Για έναν αθλητή που έχει μοχθήσει αργά η γρήγορα θα έρθει η ώρα που θα πάρει εκείνο που αξίζει".

Στον κόσμο του ΠΑΟΚ ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις;

"Δεν ξέρω εάν την δεδομένη στιγμή αυτή η ομάδα μπορεί να κατακτήσει τίτλους. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει την αγωνιστικότητα. Σε κάθε αγώνα αγωνίζεται και παλεύει για το καλύτερο. Ευχής έργον είναι να ξεπερνάει τον εαυτό του. Θεωρώ ότι το φίλαθλο κοινό παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του, θέλει να επιβραβεύει προσπάθειες, που χαρακτηρίζονται από την αγωνιστικότητα".

esake.gr

Η εμπειρια του βοηθαει πολυ ειδικα τους νεοτερους
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: 6. Κώστας Χαραλαμπίδης
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 21, 2014, 06:59:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Χαραλαμπίδης και Δέδας υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους

Τα νέα τους συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ υπέγραψαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Κώστας Χαραλαμπίδης και ο Γιώργος Δέδας. Οι δύο καλαθοσφαιριστές ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα του ΠΑΟΚ για δύο ακόμη χρόνια, μέχρι και την σεζόν 2015-2016.

Ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της ομάδας, υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους, ενώπιον του μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλη Ζουρνατσίδη, ενώ αμέσως μετά συναντήθηκαν και με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, που τους έδωσε ευχές για την συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ και ακολούθησε η απαραίτητη για τις περιστάσεις αναμνηστική φωτογραφία.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/3748
Αυτη την φωτογραφια θα την εχουν κειμηλιο τα παιδια τους!

ΥΓ. Την ειδηση την εβαλα εδω λογω του Αρχηγου μας, μην περεξηγηθει ο Δεδας δηλαδη  :grin1:

« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 25, 2014, 10:55:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Αν έρθει η ευκαιρία δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη…»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης είναι για τρίτη σεζόν στον ΠΑΟΚ και για δεύτερη ξεκινά μία προετοιμασία ως αρχηγός της ομάδας. Με τεράστια εμπειρία, πολλές φιλοδοξίες και όρεξη για μία ακόμη επιτυχημένη σεζόν, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τόνισε αρχικά: «Η ομάδα αυτή κάθε χρόνο χτίζεται βήμα βήμα. Αυτή την στιγμή είμαστε σε θέση και σιγά σιγά με την προσθήκη των νέων παιδιών να δείξουμε το πρόσωπο που θα έχουμε την επόμενη σεζόν».

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε επίσης…
Στο προφίλ του νέου ΠΑΟΚ… «Η ομάδα φαίνεται ότι θα έχει διαφορετικό με την παρουσία τεσσάρων Αμερικανών παικτών. Οι περισσότερες ομάδες χαρακτηρίζονται από τα προσόντα του κάθε παίκτη. Στα χαρτιά όλα δείχνουν ότι θα είμαστε πιο αθλητικοί από πέρσι, αυτό που μένει είναι να το δούμε και στο γήπεδο. Δεν μπορεί μία ομάδα από τη μία χρονιά στην άλλη να έχει τους ίδιους παίκτες. Αναπόφευκτα και η δουλειά του προπονητή δεν είναι τόσο εύκολη. Ήρθαν νέα παιδιά, φιλόδοξα και εμείς πρέπει να τους εντάξουμε στη φιλοσοφία που έχει ο ΠΑΟΚ. Γιατί ο ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία στον τρόπο που παίζει».

Στην αυξημένη κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας: «Θέλουμε να φτιάξουμε μία νέα γενιά φιλάθλων. Θέλουμε κόσμο σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο στα εμπορικά. Θέλουμε φιλάθλους, όμως, όχι οπαδούς. Είδατε πέρσι οικογένειες να έρχονται στο γήπεδο και αυτό ήταν πολύ ωραίο. Έτσι είναι ο αθλητισμός και έτσι θέλουμε να τον χαιρόμαστε κι εμείς».

Στο ποιος παίκτης θα είναι το "κλειδί" του ΠΑΟΚ φέτος: «Είναι πολύ νωρίς να χαρακτηρίσω "κλειδί" κάποιο από τα παιδιά που ήρθαν τώρα. Δεν ξέρω αν αυτή η ομάδα έχει κλειδιά ή αντικλείδια. Είμαστε ένα σύνολο και αυτό κάνει την διαφορά. Τα παιδιά έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους και πολλή δουλειά να κάνουν για να φτάσουν στις αγωνιστικές επιθυμίες του κόουτς».

Στην συνύπαρξή του με τον Antonio Carter: «Ο Carter έχει παίξει δύο χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Είναι εξαιρετικός αθλητής και καλό παιδί. Χαίρομαι που θα τον έχω συμπαίκτη και όχι αντίπαλο, γιατί δεν ήταν και η ζωή μας πολύ εύκολη παίζοντας σαν αντίπαλοί του».

Στους στόχους του ΠΑΟΚ: «Είναι πρώτη μέρα. Αυτό θα το αφήσω στον κόουτς. Εγώ θα πω να κάνουμε μία σεζόν αντάξια της περσινής σεζόν και μακάρι να παίξουμε όπως παίξαμε πέρσι σε κάποια ματς προς το τέλος της σεζόν, όπου νομίζω ότι παίξαμε καταπληκτικό μπάσκετ».

Στην κλήρωση του Κυπέλλου: «Είναι αλήθεια ότι πέρσι και πρόπερσι η παρουσία μας στο Κύπελλο δεν μας βοήθησε ψυχολογικά. Ξέραμε ότι θα παίξουμε με έναν αντίπαλο της κατηγορίας μας. Δεν απέχουμε πολύ από το να κάνουμε δύο παιχνίδια και να είμαστε επιτυχημένοι, ούτε να χάσουμε ένα μας και να είμαστε αποτυχημένοι. Και το λέω από τώρα γιατί και πέρσι πολλά λέχθηκαν μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη. Αν έχεις την δυνατότητα να παίξεις δύο ματς και να πας τελικό όντως είναι ευκαιρία, αλλά μπορώ να πω ότι αυτή την φορά δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη».

http://www.paokbc.gr/news/interviews/3759
Αρχηγός σε όλα του!!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 26, 2014, 07:34:58 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ευχομαι να σηκωσει την κουπα!  pano

« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2014, 10:46:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Αυτά που πρέπει να κρατήσουμε…»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Κώστας Χαραλαμπίδης, μιλώντας στο paokbc.gr για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο τουρνουά της Πάτρας, τόνισε… «Δεν είναι ακόμη περίοδος για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Μόλις έχουμε ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μπαίνουμε πλέον στα φιλικά παιχνίδια, ουσιαστικά τώρα. Νομίζω ότι πρέπει να κρατήσουμε την διάθεση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο όσο νιώθαμε ξεκούραστοι και όχι βαριά τα πόδια μας από την προετοιμασία. Να κρατήσουμε όμως και την όχι καλή λειτουργία που είχαμε σε άμυνα και επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο.

Πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου και θα τα διορθώσουμε τα λάθη μας, αλλά και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Για αυτό άλλωστε ήρθαμε στην Πάτρα, για να δεθούμε σαν ομάδα και να δει ο προπονητής αυτά που θέλει, τι πρέπει να διορθώσουμε και εμείς να ανταποκριθούμε σε αυτά που θέλει από μας. Χρειαζόμαστε φιλικά και μάλιστα πολλά, αυτό ακριβώς που κάνουμε τώρα δηλαδή και θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως ότι συμβαίνει και καλό και κακό στα παιχνίδια αυτά είναι στα πλαίσια της προετοιμασίας. Όλα δικαιολογούνται, αλλά δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε».

http://www.paokbc.gr/news/news/3810
Πολύ καλο παιχνιδι από τον αρχηγο αλλα μονο στο πρωτο ημιχρονο.Συνεχιζουμε!

« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 12, 2014, 08:31:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Εχουμε μεγάλο δρόμο να διανύσουμε"

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης ανέφερε: «Θέλω να πω εκ μέρους όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ ένα καλωσόρισμα στον Σαλτσίδη. Είχε ένα προσωπικό θέμα υγείας και είμαστε χαρούμενοι που τον είδαμε στο γήπεδο. Το ματς ήταν δύσκολο, δεν διέφερε σχετικά με αυτά που σκεφτόμασταν. Οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Κρατάμε το πρώτο δεκάλεπτο γιατί μετά είχαμε επιθετική δυσλειτουργία. Είναι εξωφρενικό νούμερο να δέχεται μια ομάδα 24 ριμπάουντ. Ετσι όπως πήγε το ματς, στο τέλος ίσως κέρδισε ο πιο τυχερός. Εχουμε μεγάλο δρόμο να διανύσουμε. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να καταφέρουμε».

Για την άμυνα: «Η δική μας ομάδα θέλουμε να βασίζεται στην άμυνα. Έχουμε χρόνο και διάθεση να τα διορθώσουμε όλα».

Για μια συνομιλία που είχε με τον διαιτητή μετά από τεχνική ποινή: «Η συνομιλία είχε να κάνει για το αν είχαμε προειδοποίηση και αν με την πρώτη ευκαιρία έδωσε τεχνική ποινή».

ΑΡΧΗΓΑΡΑ!  smilepaok

« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 12, 2014, 10:03:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εννοειται ρε φιλε γι αυτο ειναι και ΑΡΧΗΓΟΣ!  paokara

« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 16, 2014, 03:39:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο Ντι Τζέι Κούπερ δεν... ξέχασε τον αρχηγό των «ασπρόμαυρων» και φρόντισε να κάνει αναφορά γι' αυτόν στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook.

«Θέλω να "υποκλιθώ" στον Κώστα Χαραλαμπίδη. Είναι 38 ετών αλλά ακόμη παίζει σαν να είναι 21 ετών», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου.

ΑΨΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ.

« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 17, 2014, 12:07:46 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ας μην υπολογίζουν οι αντίπαλοι στην κούρασή μας»

Ο αρχηγός  παραδέχθηκε, στους εκπροσώπους του Τύπου πριν από τη σημερινή (16/10) προπόνηση στο κλειστό της Πυλαίας, πως οι αντίπαλοι δεν θα πρέπει να υπολογίζουν στην κούρασή τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για το μεγάλο «διπλό» στη Σμύρνη επί της Καρσίγιακα: «Δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο που μας έδωσε το θετικό αποτέλεσμα. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, κόντρα σε μια επιθετική ομάδα, και τους κρατήσαμε χαμηλά. Επιπλέον, δεν ξέφυγε το μυαλό μας σε μια εξωφρενικά δύσκολη έδρα, η οποία ήταν η καλύτερη από τις χειρότερες που έχω παίξει».

Για τη σπουδαιότητα της νίκης τους: «Κάναμε πολύ μεγάλη νίκη, σύμφωνα με τα δεδομένα και έτσι όπως διαμορφώθηκε ο όμιλος. Το ότι κερδίσαμε εκτός έδρας μια πολύ ισχυρή ομάδα σημαίνει πολλά, τόσο βαθμολογικά όσο και για το πώς θέλουμε να «χτίσουμε» τον ΠΑΟΚ σε θέμα χαρακτήρα και τι θέλουμε να επιδιώξουμε μέσα από τους αγώνες. Αυτή η νίκη έδειξε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Με το χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι. Για το ότι ήμασταν απέναντι σε τόσο ισχυρή ομάδα ανταγωνιστικοί έως το τέλος, τα εύσημα ανήκουν σε όλους, παίκτες και τεχνικό επιτελείο».

Για το πολύ καλό φετινό ξεκίνημά τους: «Η ομάδα έχει δείξει στόφα, ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα με τον ποιον παίζει και αν βρίσκεται μπροστά ή πίσω στο σκορ. Δεν μας αρέσει να χάνουμε, είναι αρχή της χρονιάς, ξεκινήσαμε καλά και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Θεωρώ πως η ομάδα ξέρει ακριβώς τι θέλει, οι βλέψεις που έχει δεν βασίζονται σε πράγματα που δεν είναι στην πραγματικότητα. Ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ. Θέλουμε τις νίκες, αλλά και από τις ήττες μαθαίνουμε. Δε με πειράζει να κερδίζουμε ακόμα και στις παρατάσεις».

Για τους φιλάθλους της Καρσίγιακα:
«Είναι χαρά να αγωνίζεσαι σε τέτοια γήπεδα, έστω και αν οι αντίπαλοι οπαδοί δημιουργούν προϋποθέσεις να μην παίξεις καλά. Κάποια στιγμή χθες (15/10) δεν μπορούσα ούτε τη σκέψη μου να οργανώσω από τις ιαχές, όχι να ακούσω το συμπαίκτη μου».

Για το ντέρμπι με τον Άρη, στο «Nick Galis Hall»: «Ας μην υπολογίζουν οι αντίπαλοι στην κούρασή μας. Η ομάδα φτιάχτηκε έτσι ώστε να αντεπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις που παίζει, θα κινηθούμε έτσι τουλάχιστον έως τα Χριστούγεννα. Είμαστε προετοιμασμένοι για τον αγώνα. Είπαμε και, μετά το ματς με την Καρσίγιακα ότι πρέπει να «καθαρίσει» το μυαλό μας και να αφοσιωθούμε στην επόμενη υποχρέωσή μας. Έχω δει αποσπασματικά τον Άρη, το τεχνικό επιτελείο όμως δουλεύει εκ των προτέρων για να μας ετοιμάσει. Αγώνες σαν αυτόν του Σαββάτου (18/10) είναι κίνητρο από μόνοι τους. Ελπίζω να έχει ωραία ατμόσφαιρα».

Για την απουσία του Τόρεϊ Τόμας, εξαιτίας τραυματισμού: «Έχω μάθει να μη λογαριάζω τις πολλές απουσίες ή παρουσίες σε μια ομάδα. Αυτά είναι πράγματα μέσα στους αγώνες και πρέπει να τα συνυπολογίζεις όλα. Έχουμε συγκεκριμένα πράγματα να κάνουμε, όπως και ο Άρης».

« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 26, 2014, 09:38:24 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Πραγματικός ΑΡΧΗΓΟΣ για ακόμη μια φορά!(16 πόντους)