«Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ»Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός δήλωσε, επίσης, ευχαριστημένος που είναι στη Θεσσαλονίκη και στον «Δικέφαλο» του Βορρά, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Τούντορ όσο και στο πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά, τα όσα είπε:Για το παιχνίδι: «Έχουμε το ματς Κυπέλλου, πρέπει να επανέλθουμε γρήγορα και να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε την πρόκριση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Αστέρας ήταν κοντά μας στη βαθμολογία, είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε και αυξήσαμε τη διαφορά. Είχαμε καιρό να κερδίσουμε, ήταν μια σημαντική νίκη».
Για τις μεταπτώσεις, που υπάρχουν: «Από την αρχή της είχαμε βαρύ πρόγραμμα παίζοντας Πέμπτη και Κυριακή συνεχώς. Πρέπει να έχεις καλή αποκατάσταση ανάμεσα στα παιχνίδια. Για μένα δεν ήταν εύκολο να ξεκουράζομαι όπως πρέπει γιατί έχω δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, αλλά προσπαθώ!».
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Θα δούμε την Τετάρτη. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να πάμε στον τελικό και να τελειώσουμε τη σεζόν κατακτώντας έναν τίτλο. Όλα τα βλέμματα είναι πάνω μας, θέλουμε μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα για να πάμε με πλεονέκτημα στη ρεβάνς. Εκτός από το Κύπελλο, ο στόχος είναι να κάνουμε καλά πλέι οφ και να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».
Για τον Τούντορ: «Είναι ένας νεαρός προπονητής, μας βοηθάει πολύ. Είναι ένας προπονητής που έχει διάθεση να δουλέψει και ελπίζω να μείνει για πολύ καιρό στον ΠΑΟΚ γιατί έχει διάθεση, παλεύει και προσπαθεί.
Ελπίζω να μείνει για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ».Για το αν θα μείνει ο ίδιος πολλά χρόνια: «Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, είμαι καλά εδώ, είναι όμορφη πόλη, παίζω σε μια καλή ομάδα, με καλό κόσμο, αλλά αν τα πράγματα δεν πάνε καλά δεν είναι ευχάριστα τα πράγματα για μας! Αυτό που σκέφτομαι είναι να τελειώσει η σεζόν με ένα τίτλο. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα».
Εκδηλώθηκε ο ένας!!!