8. Κώστας Κακαρούδης

Αποστολέας Θέμα: 8. Κώστας Κακαρούδης  (Αναγνώστηκε 2875 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

8. Κώστας Κακαρούδης
« στις: Ιουλίου 17, 2014, 02:59:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες»

Ο Κώστας Κακαρούδης είναι ο πρώτος παίκτης που προστίθεται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και ξεκινά την συνεργασία του με την ομάδα με πολλές φιλοδοξίες και δηλώνει έτοιμος για τις προκλήσεις της νέας σεζόν, αλλά κυρίως έτοιμος για σκληρή δουλειά.

Ο Κώστας Κακαρούδης μίλησε στο paokbc.gr για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του…

Με ποιες σκέψεις έρχεσαι στον ΠΑΟΚ;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι υψηλές, ειδικά μετά την περσινή καλή χρονιά της ομάδας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κόουτς, για τον οποίο έχω ακούσει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω πρόσωπα πολλά μέσα στην ομάδα, ειδικά τον Κώστα Χαραλαμπίδη με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στον ΚΑΟΔ. Γενικά, μόνο καλά πράγματα έχω για τη νέα μου ομάδα, αλλά δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Χρειάζεται πολλή δουλειά και όλα τα άλλα θα έρθουν».

Το πολύ καλό μπασκετικό περιβάλλον που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και στο οποίο όλοι αναφέρονται, έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου;

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου. Ήμουν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και είδα αρκετά παιχνίδια στα play offs και ακόμη κι από την κερκίδα ήταν προφανής η υγεία που βγάζει η ομάδα και οι εξαιρετικές σχέσεις που υπάρχουν μέσα στην ομάδα και μεταξύ των παικτών».

Πέρσι αγωνίστηκες για πρώτη φορά στην καριέρα σου στο εξωτερικό. Πως ήταν αυτή η εμπειρία;

«Ήταν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία, ήταν κάτι που το ήθελα και το έψαχνα καιρό. Μπορεί το ρουμάνικο μπάσκετ να μην είναι από τα πλέον δημοφιλή αλλά υπάρχει ανάπτυξη, υπάρχουν χρήματα κι αυτό είναι βασικό, αλλά και άνθρωποι που ξέρουν και ασχολούνται. Και είναι πολύ σημαντικό ότι σέβονται και τον Έλληνα μπασκετμπολίστα αλλά και την Ελλάδα σαν μπασκετική χώρα».

Πως φαντάζεσαι την επόμενη σεζόν που θα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις με τον  ΠΑΟΚ σε Ελλάδα στην Ευρώπη;

«Η σεζόν που μας περιμένει θα είναι γεμάτη κι αυτό είναι καλό. Από ότι είδα έμεινε ο προπονητής, συνεχίζουν οι περισσότεροι από τους Έλληνες και είναι πολύ σημαντικό ο Ελληνικός κορμός της ομάδας να είναι σωστά δομημένος, γιατί αυτός είναι που θα κρατήσει την ομάδα και θα βοηθήσει και τους ξένους που θα έρθουν να προσαρμοστούν. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, πολύ προπόνηση, σκληρή δουλειά, ο κόσμος δίπλα μας και όλοι μαζί για το καλύτερο. Πιστεύω ότι θα είναι μία ευχάριστη χρονιά για όλους…»
Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/3710
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Κώστας Κακαρούδης
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 17, 2014, 03:06:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Καλη χρονια να εχεις παλικαρε με υγεια!
Καλως ηρθες  flag
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 19, 2014, 08:28:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η πρόοδος του Κακαρούδη

Θα μπορούσε να πει κανείς πως η μεταγραφή του Κώστα Κακαρούδη στον ΠΑΟΚ αποτελεί μια επιβράβευση για τον ίδιο. Ο Ελληνας φόργουορντ είχε μεγάλη πρόοδο μετά την σεζόν 2010-11 όταν και αγωνίστηκε στην Α2 με τους Ικαρους Σερρών.

Την αγωνιστική χρονιά 2011-12 με την φανέλα του ΚΑΟΔ είχε μέσο όρο 7,2 πόντους, την σεζόν 2012-13 είχε 11,8 πόντους ανά ματς με τους Δραμινούς (αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον ΚΑΟΔ) ενώ την περσινή αγωνιστική χρονιά προτίμησε να ξενιτευτεί για να αγωνιστεί στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στη Ροβινάρι. Επέστρεψε πάντως στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον Κολοσσό όπου είχε 13,3 πόντους ανά ματς και μάλιστα είχε την πρωτιά ανάμεσα στους παίκτες των Ροδιτών όσον αφορά το σκοράρισμα.

Ζάρας: "Μπορεί να σκοτώσει οποιαδήποτε ομάδα ο Κακαρούδης..."

Τον Κακαρούδη τον ξέρει καλά ο Θοδωρής Ζάρας καθώς τον είχε συμπαίκτη για δύο συνεχόμενα χρόνια στον ΚΑΟΔ. Ζητήσαμε την άποψη του για τον νέο παίκτη του ΠΑΟΚ και εκείνος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ελληνα φόργουορντ. "Σίγουρα μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ και μάλιστα πιστεύω πως μπορεί να τα πάει πολύ καλά", είπε αρχικά ο Ζάρας και όταν τον ρωτήσαμε ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο του Κακαρούδη αγωνιστικά, μας απάντησε:

"Είναι το σκοράρισμα. Είναι ένας παίκτης "δολοφόνος" ο Κώστας και αν βρει ρυθμό, μπορεί να σκοτώσει οποιαδήποτε ομάδα. Πιστεύω πως μπορεί να τα κάνει όλα. Μπορεί να παίξει και κοντά και μακριά από την ρακέτα. Το δυνατό του σημείο είναι το σουτ, όμως τελευταία έχει βελτιώσει πολύ το ρεπερτόριό του και μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα".

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γενικώς δίνουν μεγάλο βάρος στο να αποκτά η ομάδα παίκτες με καλό χαρακτήρα. Οσον αφορά τον χαρακτήρα του Κακαρούδη; "Είναι ένα σοβαρό παιδί, κάνει ό,τι του λέει ο προπονητής του", είπε ο Ζάρας και πρόσθεσε πως... "πιστεύω ότι επειδή είναι ΠΑΟΚτσάκι, θα δώσει το 110% των δυνατοτήτων του στον ΠΑΟΚ".

Ο Κακαρούδης σίγουρα κάνει ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, με τον Ζάρα πάντως να τονίζει πως ο Ελληνας φόργουορντ δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. "Ο Κώστας δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μπαίνει και παίζει αυτό που ξέρει. Και στην Ρουμανία το ίδιο έκανε και τα είχε πάει πολύ. Αν τον πιστέψει ο προπονητής, μόνο χαμένος δεν θα βγει", είπε ο Ζάρας.

contra.gr

Μακαρι, αυτο θελουμε και εμεις, να μπαινει μεσα και να παιζει  :paokeisai:

« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 13, 2014, 01:40:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ξεκινήσαμε τις παρουσιάσεις των παικτών με τον Κωστα Κακαρουδη και μια selfie για αρχη...by paokbc

Ωραίος ο Κωστάκηςςςςς  smilepaok smilepaok

"Περήφανος που ανήκω στον ΠΑΟΚ"

"Η χαρά μου είναι μεγάλη που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο μέγεθος, εγώ είμαι μικρός για να πω κάτι, το ονομά του τα λέει όλα. Η ομάδα αποπνέει μία υγεία, που την καταλαβαίνεις όταν την παρακολουθήσεις από κοντά. Μου το έλεγαν, το διαπίστωσα και εγώ. Αυτό ήταν ένα ακόμη κίνητρο για μένα. Η ομάδα θα είναι καινούργια, εκτός από έναν κορμό Ελλήνων παικτών που έχουν μείνει πέρσι. Θέλουμε να γίνουμε ομάδα, να προσφέρουμε θέαμα και να προσελκύσουμε τον κόσμο κοντά μας" είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στους λόγους που δεν συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ τις προηγούμενες σεζόν:

"Στην ζωή υπάρχει το κατάλληλο τάιμινγκ. Τις προηγούμενες σεζόν υπήρχαν άλλες προτεραιότητες. Η φετινή χρονιά ήταν η τρίτη και... φαρμακερή. Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ, γίνεται ένα όνειρο μου πραγματικότητα".

Για το τι του έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση στον ΠΑΟΚ: "Εντύπωση μου έχει κάνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Για τον ΠΑΟΚ δεν είναι απλώς ο 6ος παίκτης, είναι ο 6ος και ο 7ος παίκτης. Είμαι περήφανος που ανήκω και εγώ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ".

Για το κίνητρο που δίνει η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Eurocup: "Και αυτό είναι μεγάλο κίνητρο, ο ΠΑΟΚ έχει και στην Ευρώπη μεγάλη ιστορία, θέλουμε να τον εκπροσωπήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και στο Eurocup".

Για την περσινή πορεία του ΠΑΟΚ:
"Για μένα η περσινή είναι μεγάλη επιτυχία, δεν ξέρω πως την έχετε ερμηνεύσει. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε με ένα μπάτζετ εφάμιλλο και των άλλων ομάδων να κατακτήσει την η 3η θέση. Ο στόχος και φέτος είναι η 3η θέση, αλλά θα κοιτάξουμε στα μάτια Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό".

Για το εάν σκέφτεται το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να κληθεί στην Εθνική ομάδα: "Όνειρο κάθε παίκτη είναι να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα. Για μένα παράδειγμα είναι ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική στα 34, οπότε μπορεί να είναι μακρινό, αλλά η Εθνική είναι ένα όνειρο μου. Ο Χαραλαμπίδης ήταν ο πρώτος που μίλησα για τον ΠΑΟΚ, τον εμπιστεύομαι 100%, αλλά δεν χρειάζεται να ακούσεις και πολλά για να καταλάβεις τι γίνεται στον ΠΑΟΚ".

Για το αγωνιστικό στυλ του: "Μου αρέσει να σουτάρω, είτε από μέση, είτε από μακρινή απόσταση. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου".

Για το πλάνο του ΠΑΟΚ: "Στον ΠΑΟΚ υπάρχει εμπιστοσύνη, σταθερότητα και πλάνο για το μέλλον. Εχουμε μάθει στην Ελλάδα να κατεβάζουμε και να ανεβάζουμε πρόσωπα, δεν είναι έτσι".

Για το γεγονός ότι πρόσφατα έγινε πατέρας: "Εγινα πρόσφατα και πατέρας, ήρθα και στον ΠΑΟΚ, υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι δεν έχει παίκτη σταρ, τον έναν που θα τραβήξει 30 προσπάθειες και αυτό είναι, πλέον, το σύγχρονο μπάσκετ. Το παιχνίδι θα είναι μοιρασμένο, όλοι θα είναι χρήσιμοι".

Τέλης Ζουρνατσίδης: "Είναι η τρίτη χρονιά που ακολουθούμε αυτό το πρόγραμμα με τις παρουσιάσεις παικτών, νομίζω είναι ό,τι καλύτερο και για εσάς, αλλά και για τους παίκτες που από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνουν που ήρθαν. Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω τον Κώστα Κακαρούδη. Εναν παίκτη που εδώ και καιρό ήταν επιθυμία μας να έρθει στον ΠΑΟΚ. Το κυνήγι της επάνδρωσης της ομάδας κάποιες φορές πάει καλά κάποιες όχι. Τον θέλαμε εδώ και δύο χρόνια, φέτος έγινε πραγματικότητα. Εμένα η επιθυμία μου να συνεργαστώ με τον Κώστα κρατάει από πολύ παλιά. Οι επιλογές στην ομάδα μας είναι καλές γιατί έχουμε δύο ομάδες σκάουτινγκ, η μία είναι καθαρά μπασκετική. Οσον αφορά, λοιπόν, το μπασκετικό σκέλος, θέλαμε έναν παίκτη ψηλό που με άνεση θα παίξει στο γήπεδο πάνω κάτω και που θα έχει καλό σουτ και από κοντά και από μακριά.

Εχουμε να δούμε τέτοιον παίκτη, από την εποχή που έπαιζε ο Γκετσέφσκι. Από νωρίς προσεγγίσαμε τον Κώστα και ολοκληρώσαμε την μεταγραφή του παίκτη. Το δεύτερο κομμάτι του σκάουτινγκ έχει να κάνει με εξωμπασκετικές καταστάσεις, με τις συνήθειές και τον χαρακτήρα του παίκτη. Για εμάς αυτό είναι ίσης σημασίας, ίσως και μεγαλύτερης από τις μπασκετικές ικανότητες του παίκτη. Οι πληροφορίες που είχαμε γι' αυτό το κομμάτι ήταν πολύ καλές. Ο Κώστας γίνεται πανάξια ένας από εμάς".

Για τις δύο κινήσεις που απομένουν να κάνει ο ΠΑΟΚ (σ.σ. Λάνγκφορντ, Σαλούστρος) σχολίασε: "Σαν θέσεις, έχουμε να καλύψουμε δύο θέσεις, έχουμε προχωρημένες συζητήσεις για έναν στην φροντ λάιν και έναν σμολ φόργουορντ. Δεν νομίζω να κινηθούμε για κάτι άλλο. Πιστεύω πως ειμαστε κοντά".
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: 8. Κώστας Κακαρούδης
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 17, 2014, 06:19:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Η ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία και ποιότητα"

Ο Κώστας Κακαρούδης ανέφερε:

«Η ψυχολογία μας είναι σίγουρα καλή μετά την σπουδαία νίκη που πετύχαμε στη Σμύρνη, αλλά πρέπει να μάθουμε να ξεχνάμε γρήγορα, είτε τα θετικά, είτε τα αρνητικά αποτελέσματα και να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι, όπως συμβαίνει τώρα με το ντέρμπι με τον Άρη, γιατί έτσι θα πάμε μέχρι τα Χριστούγεννα και ελπίζω και ακόμη περισσότερο. Είναι ένα κλασικό ντέρμπι, που πάντα έχει πολλές ιδιαιτερότητες και για τους παίκτες και για τους φιλάθλους, οπότε το περιμένω κι εγώ, αλλά και οι συμπαίκτες μου και σίγουρα πάμε για τη νίκη. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται συνήθως στο πάθος, στη συγκέντρωση και στο καθαρό μυαλό στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα.

Η ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία και ποιότητα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ο Άρης είναι καλοδουλεμένη ομάδα, φαίνεται αυτό στο γήπεδο, έχει αρχές και σκεπτικό που το ακολουθεί κατά γράμμα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι θα έχει αίσιο τέλος για μας».

« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 23, 2014, 08:58:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Δεν βάζουμε όρια στους στόχους μας»

«Δεν βάζουμε όριο στους στόχους μας, κοιτάμε να ακολουθούμε το πλάνο μας. Φαίνεται ότι ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε, υπάρχει ομαδικό πνεύμα, διαθέτουμε γεμάτο ρόστερ. Μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο, η ομάδα είναι καινούρια, μήνα με τον μήνα θα είμαστε καλύτεροι», δήλωσε αρχικά στους εκπροσώπους του Τύπου πριν από την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (23/10) ο Κώστας Κακαρούδης. Στη συνέχεια μίλησε…

Για την επιβλητική νίκη επί της Ζιελόνα Γκόρα: «Ήταν μεγάλη νίκη, σε συνέχεια της επιτυχίας που είχαμε στην πρεμιέρα του Eurocup στην Τουρκία με την Πινάρ Καρσίγιακα. Μείναμε στο πλάνο μας για σαράντα λεπτά, στην επίθεση βγήκαν αυτά που είπαμε και κερδίσαμε μια ομάδα με πλούσιο ρόστερ».

Για το αήττητο του ΠΑΟΚ έως τώρα στις υποχρεώσεις του: «Είναι πολύ ευχάριστο, κάποια στιγμή όμως θα σταματήσει αυτό. Πρέπει να έχουμε το κεφάλι χαμηλά. Υπάρχουν προσδοκίες, αλλά θα έρθουν και τα άσχημα αποτελέσματα και είναι σημαντικό να έχουμε και τότε τη στήριξη του κόσμου».

Για την παρουσία στον αγώνα με τη Ζιελόνα Γκόρα του προέδρου της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη: «Ο κ. Σαββίδης είναι μεγάλο κεφάλαιο για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, ήταν ευχάριστο που τον είδαμε στο γήπεδο. Μακάρι να έρχεται συχνότερα».

Για τον τραυματισμό του Τζέικ Οντουμ: «Θέλουμε να τον έχουμε σύντομα κοντά μας. Οποιοσδήποτε παίκτης χρειαστεί να λείψει, όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να καλύψουν το κενό του κι αυτό φάνηκε χθες 922/10), στη διάρκεια του αγώνα με τη Ζιελόνα Γκόρα, όταν χάσαμε τον Όντουμ».

Για το οικογενειακό κλίμα στον ΠΑΟΚ: «Άκουγα για αυτό, πλέον, ως μέλος της ομάδας, το έχω νιώσει από όλους. Οι συνθήκες εργασίες είναι πολύ ευχάριστες και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».

Για τον επόμενο αγώνα του «δικεφάλου του βορρά» με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ, του οποίου τη φανέλα έχει φορέσει, για την 3η αγωνιστική της Α1 (25/10, 17.00): «Είναι ιδιαίτερο ματς για εμένα, στη Δράμα πέρασα τέσσερα χρόνια όμορφα, έχω πολύ καλούς φίλους εκεί. Ανυπομονώ να παίξουμε. Κάθε παιχνίδι, βέβαια, έχει ιδιαιτερότητες. Η διαφορά που κερδίσαμε στο Κύπελλο Ελλάδα δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμική του ΚΑΟΔ, ο οποίος, ειδικά στην έδρα του, είναι διαφορετικός».

Για τα διαδοχικά ταξίδια που έχει στο πρόγραμμά του φέτος ο ΠΑΟΚ: «Είναι μέρος της δουλειάς. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε έτσι, θα το συνηθίσουμε».

Πολυ καλη εμφανιση χθες, μπραβο ρε Κωστα! :)

« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 25, 2014, 10:34:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Ο Κώστας Κακαρούδης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΚΑΟΔ και αναφερόμενος στην σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Δράμας, είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα και η επιτυχία της είναι δεδομένη νομίζω. Η Δράμα είναι πολύ δύσκολη έδρα και είναι σημαντικό για μας που πετύχαμε την πρώτη μας νίκη επί του ΚΑΟΔ. To παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, κάναμε λάθη, αλλά κρατάμε τη νίκη ως το πιο σημαντικό κομμάτι από αυτό το παιχνίδι.

Είναι πολύ όμορφα τα συναισθήματα που ένιωσα στη Δράμα, υπάρχουν πολύ φίλοι εντός κι εκτός γραμμών, ένιωσα πολύ όμορφα. Στα κρίσιμα σημεία του είχαμε σωστές επιλογές και με την εμπειρία μας πήραμε το παιχνίδι. Ο Χαραλαμπίδης είναι καταπληκτικός στα κρίσιμα σημεία και ο Μαρκ έκανε ένα φοβερό κόψιμο στον αιφνιδιασμό. Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε αήττητοι, αλλά δεν κοιτάμε για πολύ τον κάθε αγώνα, γιατί δεν έχουμε περιθώρια για να δούμε κάτι άλλο. Κυλάει πολύ γρήγορα ο χρόνος και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/3898
Συνεχισε ετσι φιλαρακι! ;)

« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 11, 2014, 05:44:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Πρέπει να επιβάλλουμε εμείς τον δικό μας ρυθμό"

Ο Κώστας Κακαρούδης από την πλευρά του μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του προκειμένου να φτάσει την Τετάρτη (12/11) στη νίκη.

"Παίζουμε με ακόμη μία καλή ομάδα με καλό και έμπειρο ρόστερ. Καλούμαστε να ανταποκριθούμε και σε αυτό το παιχνίδι.Έχουμε εικόνα από τον αντίπαλο. Πρόκειται για μία έμπειρη ομάδα, με παίκτες που έπαιξαν Ευρωλίγκα. Έχουν γρήγορο ρυθμό που εμείς πρέπει να σταματήσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να επιβάλλουμε εμείς τον δικό μας ρυθμό. Πάντα, ξεκινάμε από την άμυνα, χτίζουμε εκεί και μπροστά προσπαθούμε να βγάλουμε τις συνεργασίες μας".

Για το κομμάτι των ριμπάουντ και την βελτίωση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: "Είναι καθοριστικός παράγοντας σε κάθε παιχνίδι. Χρειάζεται θέληση και αυτοσυγκενωση για να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και τα ριμπάουντ".

Για τον τραυματισμό του Μαργαρίτη: "Μας λείπει πολύ ο Μαργαρίτης, όπως και ο καθένας όταν απουσιάζει. Η ομάδα στηρίζεται στο σύνολο και όχι στις ατομικές επιδόσεις. Ανυπομονούμε να ξανάρθει κοντά μας".

Για τον επιθετικό πλουραλισμό της ομάδας:
"Η ομάδα είναι φτιαγμένη έτσι. Με αυτό τον τρόπο είναι πιο δύσκολο και για τους αντιπάλους να μας αντιμετωπίσουν".

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: "Τα παιχνίδια δίνουν ρυθμό αλλά οι συνεχείς μετακινήσεις φέρνουν και κούραση. Πρέπει να τα βάλουμε στην ζυγαριά και να βρούμε ισορροπία. Είναι πενήντα-πενήντα. Τα ταξίδια επιβαρύνουν τα κορμιά μας, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας".

Αυτα τα γ@μημενα τα ριμπαουντ αμα ελενξουμε θα ειμαστε καλα! 8)

« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 10, 2014, 10:35:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Μεγάλη η απουσία του Χαραλαμπίδη»

Μεγάλη απώλεια χαρακτήρισε τον τραυματισμό του Κώστα Χαραλαμπίδη ο Κώστας Κακαρούδης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέντσπιλς.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως όλα στην Ευρώπη. Ήταν οριακό γιατί με νίκη εξασφαλίζαμε την πρόκριση. Προσπαθήσαμε πολύ, ήταν πολλές οι δυσκολίες στο ματς. Στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Κακαρούδης.

Για το αν ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο: «Μέσα σε ένα παιχνίδι υπάρχουν πολλές διακυμάνσεις. Εκείνη τη στιγμή έγιναν καλές άμυνες, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το αν έχει χαθεί κάπως η χημεία της ομάδας μετά τον τραυματισμό του Χαραλαμπίδη: «Η απουσία του Κώστα είναι πολύ μεγάλη για εμάς. Ακόμα προσπαθήσουμε να ζήσουμε με αυτήν. Εκτός του αγωνιστικού είναι και το εξωαγωνιστικό που συνεισφέρει πολύ. Έχουμε και έναν καινούργιο παίκτη που προσπαθούμε να τον βάλουμε στην οικογένεια μας. Ο Κώστας είναι “ιερό τέρας”. Φοβερός παίκτης, αθλητής και άνθρωπος. Μακάρι να είναι το συντομότερο δυνατό κοντά μας».

Για το αν έχουν σκεφτεί την επόμενη φάση: «Δεν το έχουμε σκεφτεί ακόμα. Σίγουρα θα είναι δυσκολότερα, αλλά και σε αυτή τη φάση αντιμετωπίσαμε πολύ καλές ομάδες. Κοιτάμε αγώνα με τον αγώνα, να παίρνουμε τη νίκη όπου μπορούμε και να συνεχίσουμε και εκεί».

« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 06:40:20 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Ανυπομονησία για τον ημιτελικό"

Για το ματς με την Κηφισιά, το παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ αλλά και τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναικό μίλησε ο Κώστας Κακαρούδης. Αρχικά, είπε στην NOVA για το ματς του Σαββάτου:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή, καλοδουλεμένη και γεμάτη ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Και μόνο το γεγονός ότι κέρδισε τον Ολυμπιακό λέει πολλά. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε κάποια ατού της Κηφισιάς, όπως τον Μαυροειδή και νομίζω ότι το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας λίγο πιο ελεύθερα, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και καταφέραμε να προηγηθούμε και με μεγάλη διαφορά. Είναι αλήθεια ότι είχαμε ένα σερί άτυχων αποτελεσμάτων, κυρίως στην Ευρώπη όπου παίζουμε με πολύ καλές ομάδες και πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά δεν είχαμε να δώσουμε καμία απάντηση και σε κανέναν. Καταφέραμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις στα δύο τελευταία παιχνίδια και να πάρουμε τη νίκη".

Συνεχίζοντας, τόνισε: "Στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια δεν υπάρχει και χρόνος για να προετοιμαστείς κατάλληλα. Υπάρχει κούραση και θα υπάρχει μέχρι τον Φεβρουάριο τουλάχιστον αφού περάσαμε στην δεύτερη φάση του Eurocup, αλλά υπάρχει και μεγάλη ικανοποίηση γιατί πετύχαμε έναν στόχο και συνεχίζουμε και όλα καλά. Από τον αγώνα με την Κηφισιά κρατάμε σίγουρα την καλή μας άμυνα, γιατί θέλουμε να ξεκινάμε από εκεί την προσπάθειά μας για τη νίκη και την ομαδικότητα που είχαμε γιατί δώσαμε πολλές ασίστ. Θέλουμε να χαιρόμαστε με τις ασίστ και όχι με το καλάθι και σε αυτό το παιχνίδι νομίζω ότι το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό".

Ακόμη, αναφέρθηκε στα παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ και τον Παναθηναϊκό, λέγοντας:
"Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ. Είναι το τελευταίο ματς της πρώτης φάσης, ξέρουμε ότι έχουμε προκριθεί κι αυτό είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία, αλλά και εκεί θα πάμε χωρίς άγχος πλέον να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως κάνουμε και σε παιχνίδι και μετά να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο ημιτελικός του Κυπέλλου είναι ένα πάρα πολλά σημαντικό παιχνίδι για εμάς, τους φιλάθλους μας, τον περιμένουμε με ανυπομονησία, ξέρουμε ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική ομάδα, αλλά όταν θα έρθει η ώρα για να μπούμε στο γήπεδο, θα τα δώσουμε όλα για την πολυπόθητη πρόκριση".

sport24.gr