Γυναικείο Χάντμπολ 2023-24

Αποστολέας Θέμα: Γυναικείο Χάντμπολ 2023-24  (Αναγνώστηκε 934 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Γυναικείο Χάντμπολ 2023-24
« στις: Ιουνίου 06, 2023, 08:17:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Bersekeros

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Στο EHF European League ο ΠΑΟΚ mαteco!

Από το EHF European League θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό... ταξίδι της Πρωταθλήτριας ομάδας Χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Ο ΠΑΟΚ mαteco θα συμμετάσχει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας ομάδες από κορυφαία πρωταθλήματα.

Έτσι, ο Δικέφαλος θα είναι η πρώτη ελληνική γυναικεία ομάδα η οποία αγωνίζεται στο EHF European League, σε μία σεζόν η οποία έχει υψηλούς στόχους.

____
____

Πάμε γερά και στην Ευρώπη φέτος κοριτσάρες!  paokara

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Απ: Γυναικείο Χάντμπολ 2023-24
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 06, 2023, 09:15:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Καναμε την αρχη!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ! smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 08, 2023, 10:49:17 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco για την Αβραμίνα Σεβδίλη!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Αβραμίνα Σεβδίλη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 2002, συνεχίζει στον ΠΑΟΚ mαteco για τέταρτη χρονιά, μετά την περήφανη κατάκτηση του Πρωταθλήματος, την περσινή αγωνιστική σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Αβραμίνα Σεβδίλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για άλλη μία χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν, για να μπορέσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να κατακτήσουμε για άλλη μία φορά τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε. Εύχομαι μία υγιή χρονιά σε όλους, χωρίς τραυματισμούς!».

____
____

Σεβδίλη παικτάρα, συγχαρητήρια για την ανανέωση! pano

« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 09, 2023, 11:32:11 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco η Έρικα Ζενέλι!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Έρικα Ζενέλι, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η διεθνής Ελληνίδα Ίντερ, γεννημένη το 2000 και με ύψος 175cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον Δικέφαλο, μετά την πανάξια κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έρικα Ζενέλι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μία ακόμα χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είναι κάτι το οποίο ήθελα και εγώ, διότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα η οποία κάνει πρωταθλητισμό, με βοηθάει να βελτιωθώ, και στοχεύει μόνο σε τρόπαια και επιτυχίες. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά, να επιστρέψουμε στο γήπεδο παίζοντας μπροστά στον κόσμο μας. Εύχομαι να κυλίσει ομαλά η σεζόν, μακριά από τραυματισμούς, για όλες τις αθλήτριες!».

____
____

Συγχαρητήρια Έρικα, για την ανανέωση! pano

« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 10, 2023, 10:47:12 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Καλη παικτρια!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 14, 2023, 10:49:52 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Ενίσχυση στην περιφέρεια με Έσμα Μουράτοβιτς για τον ΠΑΟΚ mαteco!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Έσμα Μουράτοβιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στο Μαυροβούνιο στις 24/01/1996, η Έσμα Μουράτοβιτς αγωνίζεται στην περιφέρεια, είναι δεξιόχειρας και έχει ύψος 177cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της από την WHC Danilovgrad, με την οποία απέκτησε τις πρώτες της παραστάσεις, τόσο από επίπεδο πρωταθλητισμού, όσο και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συμμετέχοντας στο EHF European Women's Cup.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα της ήταν η πορτογαλική, Madeira, με την οποία αγωνίστηκε στο EHF Cup, ενώ συνέχισε να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, όσον αφορά το κομμάτι του πρωταθλητισμού.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία στην Kastamonu Belediyesi GSK, από την Τουρκία, με την οποία αγωνίστηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το EHF Champions League. Η σεζόν 2017-18 ήταν η τελευταία της στην Τουρκία, παίζοντας τότε για λογαριασμό της Ardesen GSK.

Την σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στην Maccabi Arazim Ramat, από το Ισραήλ, δίνοντας κανονικά το παρών στην ευρωπαϊκή διοργάνωση του EHF Cup.

Την τριετία 2019-2022 αγωνίστηκε στο Κόσοβο για λογαριασμό της KHF Istogu, ενώ η περασμένη αγωνιστική περίοδο την βρήκε στην Ιταλία, με την φανέλα της SSV Brixen Sudtirol.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα του Μαυροβουνίου, αφού πρόκειται για μία αθλήτρια με πλούσιες παραστάσεις, τόσο σε εθνικό, όσο και συλλογικό επίπεδο.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έσμα Μουράτοβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον ΠΑΟΚ, για τον οποίον έχω ακούσει μόνο καλά λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με φιλοδοξίες, ενώ την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί και στο EHF European League».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Έσμα!

____
____

Δυνατή προσθήκη!!
Καλωσήρθες στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας Έσμα! paokara

« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 14, 2023, 10:53:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εμπειρη! smilepaok

« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 16, 2023, 09:21:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μιλένα Μιλόγιεβιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στη Σερβία στις 20/06/1993, η Μιλένα Μιλόγιεβιτς αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 180cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερυθρό Αστέρα της Σερβίας, αποκτώντας τις πρώτες της παραστάσεις, τόσο από επίπεδο πρωταθλητισμού, όσο και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αγωνιζόμενη στο EHF Challenge Cup.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Naisa Nis της Σερβίας, παίζοντας τόσο στο EHF Women's Cup, όσο και στο EHF Challenge Cup, ενώ παρέμεινε επίσης σε ομάδα η οποία έκανε πρωταθλητισμό στην χώρα της.

Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές σεζόν την βρήκαν στην Γαλλία, παίζοντας για τις Aunis HB La Rochelle και SAM Handball Moncoutant. Στη Γαλλία απέκτησε ακόμα περισσότερες παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο χάντμπολ, και πλέον έρχεται στον ΠΑΟΚ mαteco προκειμένου να βοηθήσει τον Δικέφαλο να πετύχει τους στόχους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μιλένα Μιλόγιεβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη που ήρθα σ' έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μεγάλη ιστορία και υψηλούς στόχους. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Ελπίζω, ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μιλένα!

« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 17, 2023, 10:07:41 πμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Μεταγραφάρα!!
Καλωσήρθες Μιλένα.
Φέτος μάλλον στοχεύουμε και σε ευρωπαϊκή πορεία,
εκτός από το Πρωτάθλημα.

« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 17, 2023, 10:14:54 πμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ

Στο γερμανικό πρωτάθλημα θα δοκιμάσει την τύχη της η Αγνή Ζυγούρα.

Φυσικά, η διεθνής αθλήτρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί για μία ακόμη φορά στον μεγάλο σεβασμό που τρέφει για τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας μάλιστα την πόρτα για το μέλλον ανοιχτή!

Σε ανάρτησή της, σημειώνει:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σ’ αυτή την μεγάλη ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ για τους τελευταίους μήνες που μου χάρισε για ακόμη μια φορά σημαντικές στιγμές και συγκινήσεις, εκτός και εντός γηπέδου.

Σίγουρα δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν».

Πηγή:paok24.com

____
____

Σίγουρα πρόκειται για μία απώλεια,
αλλά είμαι σίγουρος ότι θα αντικατασταθεί επάξια,
από τις πολύ δυνατές μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται
φέτος στο χάντμπολ γυναικών.