Γυναικείο Χάντμπολ 2023-24

Αποστολέας Θέμα: Γυναικείο Χάντμπολ 2023-24  (Αναγνώστηκε 936 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γυναικείο Χάντμπολ 2023-24
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 19, 2023, 07:03:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Bersekeros

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Πέμπτη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco για την Εμμανουέλα Τσικνάκη!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Εμμανουέλα Τσικνάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα διεθνής τερματοφύλακας, γεννημένη του 2000 με ύψος 170cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», μετά την περσινή περήφανη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Εμμανουέλα Τσικνάκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα φοράω για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τα «ασπρόμαυρα». Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Η ομάδα στοχεύει ψηλά και ελπίζουμε για ακόμα μία φορά να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν. Εύχομαι πρώτα απ' όλα υγεία σε όλους, χωρίς τραυματισμούς, και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

____
____

Συγχαρητήρια στην τερματοφύλακά μας, για ακόμα μία ανανέωση! pano

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 22, 2023, 07:56:06 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Η κορυφαία Καταρίνα Τομάσεβιτς στον ΠΑΟΚ mαteco και τη νέα χρονιά!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Καταρίνα Τομάσεβιτς, για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Η πολύπειρη τερματοφύλακας από την Σερβία, γεννημένη το 1984 και με ύψος 179cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», ύστερα από την σημαντική συμβολή της στην περήφανη κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος τη σεζόν 2022-23.

Η Καταρίνα Τομάσεβιτς ήταν η MVP των περσινών τελικών της Α1, επιβεβαιώνοντας όλες τις προσδοκίες γύρω από το όνομα της, και πλέον ετοιμάζεται για μία νέα σεζόν γεμάτη συγκινήσεις.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Καταρίνα Τομάσεβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν. Θα είμαι εκεί δίπλα στην ομάδα, όποτε με χρειαστεί, σε όλες τις κρίσιμες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Χασεκίδη, ο οποίος βρήκε την πιο σωστή λύση. Από πλευράς μου, νιώθω ήδη χαρούμενη που θα φοράω την φανέλα του ΠΑΟΚ και του χρόνου!».

____
____

Πάρα πολύ σημαντική ανανέωση με την τερματοφυλακάρα στο χάντμπολ! Συγχαρητήρια! pano

« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 22, 2023, 11:48:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Πολυ καλη!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 23, 2023, 09:32:57 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Μαρία Χατζηπαρασίδου: Η Queen of North μένει στο... Σπίτι της!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Χατζηπαρασίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Διεθνής Ελληνίδα πλέιμεϊκερ συνεχίζει για έβδομη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», μετά την περήφανη κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Σε ατομικό επίπεδο, η Μαρία Χατζηπαρασίδου είναι η πρώτη σκόρερ στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ γυναικών, ενώ μετά το τέλος της περασμένης σεζόν έγινε και η παίκτρια με τους περισσότερους τίτλους με την φανέλα του ΠΑΟΚ mαteco, φτάνοντας τα πέντε πρωταθλήματα και τα τέσσερα κύπελλα.

Για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Μαρία Χατζηπαρασίδου στην δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Τα επτά καλά της μοίρας μου... Έβδομη χρονιά στην ομάδα την οποία αγαπώ, σε μία ομάδα η οποία συνεχίζει να με εμπιστεύεται. Παραμένω λοιπόν στην ομάδα στην οποία γεύτηκα τίτλους και κύπελλα. Υπόσχομαι και τη νέα χρονιά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι νέες προκλήσεις της ομάδας μου. Ευχαριστώ τον κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον κ. Ιβάν Σαββίδη, τον κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, για ακόμα μία φορά, για την εκτίμηση και την αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μία όμορφη αγωνιστική χρονιά, γεμάτη υγεία σε όλες τις ομάδες!».

____
____

Η Queen of North στο θρόνο της!!  smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok

« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 23, 2023, 09:39:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
 paokara paokara
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 24, 2023, 05:31:56 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα» η Αθηνά Καπρινιώτη!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Αθηνά Καπρινιώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα ταλαντούχα τερματοφύλακας, γεννημένη το 2004 και με ύψος 182cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», έχοντας πλέον στη συλλογή της την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αθηνά Καπρινιώτη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη για την δεύτερη χρονιά μου στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Τη νέα σεζόν θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το εγχώριο «νταμπλ», κάνοντας παράλληλα το καλύτερο δυνατό στην Ευρώπη. Για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, θα θέλαμε όλο τον Κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα μας. Εύχομαι μία σεζόν γεμάτη υγεία σε όλους!».

____

____

Συγχαρητήρια για την ανανέωση, στη 19χρονη τερματοφύλακα! pano

« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 24, 2023, 06:13:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ακόμα μία μικρή που αποκτά εμπειρίες και έρχεται δυνατή...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 25, 2023, 07:05:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Όγδοη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco για την Μαρία Μεντεσίδου!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Μεντεσίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Διεθνής εξτρέμ του ΠΑΟΚ Mateco, συνεχίζει στον Δικέφαλο για πέμπτη συνεχόμενη και όγδοη συνολικά χρονιά, έχοντας στο παλμαρέ της την κατάκτηση, ενός ακόμα, Πρωταθλήματος, αυτό της περσινής σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Χαίρομαι που για όγδοη χρονιά θα είμαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια. Η ομάδα έχει θέσει υψηλούς στόχους, και ελπίζουμε σε μία ακόμα πετυχημένη σεζόν. Εύχομαι σε όλους μία καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία πάνω απ' όλα».

Μελος του κορμου, δεν ειναι δυνατον να φυγει.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 25, 2023, 08:56:45 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Μπράβο στην διεθνή εξτρέμ της ομάδας, για την 8η χρονιά της στην ομάδα! pano

« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 26, 2023, 11:50:32 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco για την Άνα Βράνσιτς!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ana Vrancic, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η εξτρέμ από την Βοσνία-Εζεργοβίνη, γεννημένη το 1993 και με ύψος 165cm, θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», ύστερα από την πετυχημένη πορεία με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Ana Vrancic, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φοράω την φανέλα του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι μία σεζόν γεμάτη υγεία και με επίτευξη των στόχων».

____

____

Συγχαρητήρια για την έμπειρη εξτρέμ, για την τρίτη χρονιά της στην ομάδα!