Γυναικείο βόλεϊ 2023-24

Αποστολέας Θέμα: Γυναικείο βόλεϊ 2023-24  (Αναγνώστηκε 1829 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Γυναικείο βόλεϊ 2023-24
« στις: Μαΐου 30, 2023, 12:09:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η διεθνής ακραία Αλεξάντρα Μιλάνοβα αναμένεται να είναι η πρώτη ξένη του ΠΑΟΚ.

Η 23χρονη Βουλγάρα ,έχει ύψος 1,80 και ήταν 22η ακραία στο πρωτάθλημα Τουρκίας(2η η Βασιλαντωνάκη, 3η η Μλείνκοβα του Ολυμπιακού). 'Επαιξε 22 ματς, 83 σετ, με 16 άσους, 23 μπλοκ, 137 πόντους από επίθεση.

Η Αλεξάντρα Μιλάνοβα έκανε τα πρώτα της βήματα στη Σλάβια Σόφια και σε ηλικία 17 ετών ξεχώρισε με τις εμφανίσεις στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 20 ετώνμ καθώς σε 8 ματς σημείωσε 92 πόντους, γεγονός που της άνοιξε την πόρτα για την μεταγραφή της στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Μαρίτσα, όπου έπαιξε 5 χρόνια. Κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα. Ήταν η πρώτη σκόρερ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το 2022 αναδείχθηκε κορυφαία σέρβερ στο Κύπελλο Βουλγαρίας.

Με την εθνική Βουλγαρίας, όπου προπονητής είναι τώρα ο Λορέντσο Μιτσέλι του Ολυμπιακού κατέκτησε 2 Γκόλντεν Λιγκ(2017, 2018) και 1 Τσάλεντζερ Καπ(2018).

Την εφετινή περίοδο αγωνίστηκε στην τουρκική Νιλουφέρ, με προπονητή τον Βέλγο Βιτάλ Χέινεν, που το παρελθόν ήταν στην εθνική ανδρών της Γερμανίας.

Δεν είναι αυτή τη στιγμή στην Εθνική Βουλγαρίας γιατί είναι τραυματισμένη στον ώμο και δεν θα παίξει όλο το καλοκαίρι.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Γυναικείο βόλεϊ 2023-24
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 30, 2023, 12:10:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εχει καλα στατιστικα και βιογραφικο αλλα ολα θα κριθουν (αν ερθει) στο παρκε.

« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 30, 2023, 12:13:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Bersekeros

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Για να δούμε εάν κλείσει τελικά.

Με προβληματίζει η τελευταία σειρά.

Παράθεση
Δεν είναι αυτή τη στιγμή στην Εθνική Βουλγαρίας γιατί είναι τραυματισμένη στον ώμο και δεν θα παίξει όλο το καλοκαίρι.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 02, 2023, 11:07:15 πμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ

Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ η Λισέτ Μπλάνκο. Η Κουβανή διεθνής κεντρικός ανέβασε στα social media της ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα ευχαριστώντας για τη φετινή συνεργασία.

Η Μπλάνκο αναφέρει πως:

«Τι όμορφες αναμνήσεις για μια ξεχωριστή εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του ΠΑΟΚ που πάντα με στήριζαν και μου έδιναν δύναμη.
Φυσικά όλες τις συμπαίκτριες μου, οι οποίες ήταν κάτι παραπάνω από συναθλήτριες και κάθε στιγμή της ημέρας μου έφτιαχναν τη διάθεση.

Ευχαριστώ όλο το τεχνικό τιμ που με βοήθησε και συνολικά τον σύλλογο του ΠΑΟΚ».

« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 07, 2023, 11:51:08 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Μετά την 22χρονη Βουλγάρα διεθνή, Αλεξάντρα Μιλάνοβα, η Κασαουάνα Ουίλιαμς θα είναι η δεύτερη ξένη ακραία του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για μία νεαρή αθλήτρια (ύψους 1.83) με καταγωγή από την Αμερική, η οποία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Πουέρτο Ρίκο με τη φανέλα της Criollas de Caguas. Η ομάδα της τερμάτισε στην πέμπτη θέση, ενώ καλύτερη ακραία του πρωταθλήματος και πρώτη σκόρερ βγήκε η Νία Ρόμπινσον που έδιωξε ο Άρης τον Δεκέμβριο!

paokara paokara

« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 07, 2023, 11:56:51 πμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Καλώστην και τη νεαρή ακραία. pano

« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 10, 2023, 10:45:43 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Γεννημένος στην Τουρκία στις 06/09/1981, ο Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ ξεκίνησε την καριέρα του στους πάγκους από την σεζόν 2003-04.

Διετέλεσε ως βοηθός στην VakıfBank, στην οποία παρέμεινε τρεις σεζόν, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Τουρκίας, ένα CEV Cup, ενώ απέκτησε παραστάσεις και από το CEV Champions League.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία στην Beşiktaş (2006-08), συνεχίζοντας στην Galatasaray (2008-10).

Τη σεζόν 2010-11 πραγματοποίησε την πρώτη του σεζόν ως πρώτος προπονητής, παραμένοντας στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Dicle Üniversitesi.

Τη σεζόν 2011-12 επέστρεψε στην Galatasaray, και πάλι ως βοηθός, μένοντας σε αυτό το πόστο για τέσσερις σεζόν. Στο μεσοδιάστημα αυτών των τεσσάρων χρόνων, ανέλαβε την Κ23 της Τουρκίας, κατακτώντας την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 το 2013.

Την αγωνιστική χρονιά 2015-16 αναβαθμίστηκε σε πρώτο προπονητή της Galatasaray, στης οποίας τον πάγκο καθόταν μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Σε αυτήν την οκταετία, ο Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ ήταν πάντα στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του τούρκικου πρωταθλήματος, το οποίο σε γυναικείο επίπεδο είναι εκ των κορυφαίων της Ευρώπης, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε εξαιρετικές πορείες, με αποκορύφωμα την πρόκριση στην τετράδα του CEV Champions League τη σεζόν 2017-18.

Με μεγάλη εμπειρία από πρωταθλητισμό, και πλούσιες παραστάσεις, ο Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ έρχεται στον ΠΑΟΚ, με στόχο να τον οδηγήσει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ γυναικών.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά από πολλά χρόνια στο τούρκικο πρωτάθλημα, ήθελα μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου, εκτός Τουρκίας. Ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη ομάδα η οποία μου έκανε πρόταση, και το περιβάλλον μου με προέτρεψε να πω κατευθείαν ναι. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα η οποία κάνει πρωταθλητισμό, έχει μία φιλοσοφία η οποία συνάδει με τα πιστεύω μου, και έτσι αποφάσισα να έρθω».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, κόουτς Αταμάν!

Ψιλορισκο, ελπιζω να μας βγει.
Καλως ηρθε!

« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 10, 2023, 12:11:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Ο λαός (δεν) ξεχνά.!!

• Addicted Member
  • 236
    • Προφίλ
"Δικός" μας άνθρωπος, αν κρίνω από την κοιλούμπα.
Θρεφτάρι μου καλώς ήρθες.!!
ΑΥΤΟΙ ΕΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 10, 2023, 03:28:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Καλή επιτυχία, μακάρι να μας βγει το challenge....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 10, 2023, 05:24:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Κασαούνα Ουίλιαμς, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένη στις ΗΠΑ στις 12/01/1999, η Κασαούνα Ουίλιαμς αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 183cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ από το Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα, τη σεζόν 2018-19.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τετραετία στο Πανεπιστήμιο της Λονγκ Μπιτς στην Καλιφόρνια. Εκεί ξεχώρισε με το ταλέντο της και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαθέτει, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι. Μάλιστα τη σεζόν 2021-22 αναδείχθηκε ως η καλύτερη επιθετικός της περιφέρειας της.

Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Πεν Στέιτ, αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν στο Πουέρτο Ρίκο με την φανέλα της Criollas de Caguas.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Κασαούνα Ουίλιαμς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ με την φανέλα του ΠΑΟΚ την ερχόμενη σεζόν. Η χρονιά που έρχεται θα είναι μία εξαιρετική εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους σ' εμένα. Καλώ τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο, να κάνουν φασαρία, και να ετοιμαστούν για το... Kash out!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Κασαούνα!

smilepaok smilepaok
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"