Γυναικείο βόλεϊ 2023-24

Αποστολέας Θέμα: Γυναικείο βόλεϊ 2023-24  (Αναγνώστηκε 1828 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γυναικείο βόλεϊ 2023-24
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 14, 2023, 04:44:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παράθεση
Υπ' ατμόν είναι η θέση του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ γυναικών, Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ, μετά τις ανακοινώσεις των συνδέσμων των φίλων του Δικεφάλου με στόχαστρο το πρόσωπό του.

Είχε δημοσιευμένες αναρτήσεις για τον Κεμάλ... facepalm
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 14, 2023, 04:57:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Bersekeros

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Ακόμα τις έχει τις αναρτήσεις....

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 14, 2023, 10:41:09 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Έβδομη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Μαρτίνα Ξανθοπούλου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρτίνα Ξανθοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα διεθνής λίμπερο, γεννημένη το 1998, με ύψος 165cm, συνεχίζει για έβδομη χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μαρτίνα Ξανθοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Χαίρομαι πολύ που θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και τη νέα σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, και την Διοίκηση της ομάδας, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπο μου για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν με επιτυχίες και πάνω απ' όλα υγεία. Από πλευράς μου, υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε».

____
____

Συγχαρητήρια στην λίμπερο Μαρτίνα, για την ανανέωση! pano

« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 14, 2023, 11:33:13 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
«Λύνεται το συμβόλαιο του Γκιουνέλιγκιλ με τον ΠΑΟΚ»

Πηγή:paok24.com

Την οργισμένη αντίδραση οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ προκάλεσε η πρόσληψη του Τούρκου τεχνικού Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ στον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου.

Οι επίμαχες αναρτήσεις του Γκιουνέλιγκιλ με πρωταγωνιστή τον Κεμάλ, μπήκαν στο επίκεντρο των ανακοινώσεων που εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ ζητώντας την αποπομπή του Τούρκου τεχνικού από το «ασπρόμαυρο» τμήμα.

Οι εξελίξεις αυτές «ταξίδεψαν» όπως ήταν αναμενόμενο και στη γειτονική Τουρκία με δημοσιογράφους να σημειώνουν σε αναφορές τους στα social media.

«Το συμβόλαιο του Γκιουνέλιγκιλ με τον ΠΑΟΚ λύνεται εξαιτίας των αναρτήσεων με τον Κεμάλ».

Οι ίδιοι πάντως φαίνεται να απορούν με την τροπή που έχει πάρει το θέμα σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Όλο αυτό που γίνεται είναι παράλογο. Εάν είναι ούτε οι τουρκικές ομάδες να συνεργάζονται με Έλληνες παίκτες ή προπονητές».

Η αλήθεια είναι ότι οι αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ θορύβησαν τους ανθρώπους του τμήματος, που για την ώρα πάντως τηρούν σιγή ιχθύος, χωρίς να επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και να διαψεύδουν τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών γύρω από το μέλλον του Γκιουνέλιγκιλ, που μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ερασιτέχνη ως προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

____
____

Αυτό που ακούστηκε, είναι ότι του έχει ζητηθεί να κατεβάσει/σβήσει τις αναρτήσεις με τον κεμάλ,
ως ένδειξη καλής θέλησης, με αντάλλαγμα τη στήριξη στο πρόσωπό του, παρά τις αντιδράσεις,
ωστόσο όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, οι αναρτήσεις βρίσκονται ακόμα εκεί.

You are not allowed to view links. Register or Login

« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 15, 2023, 11:54:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Για πέμπτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Ιωάννα Πολυνοπούλου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ιωάννα Πολυνοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα διεθνής κεντρικός, γεννημένη το 1995, με ύψος 180cm, συνεχίζει για πέμπτη χρονιά με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ιωάννα Πολυνοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζεται η συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ για άλλη μία χρονιά. Ευχαριστώ την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά. Εύχομαι να έχουμε μία όμορφη χρονιά με υγεία!».
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 15, 2023, 11:56:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Φανατισμενοι ειναι, δεν αλλαζουν.
Γι αυτον το θεωρει σωστο.
Ο ΠΑΟΚ φταιει που πηγε να μπλεξει μαζι του.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 15, 2023, 11:57:32 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Συγχαρητήρια στην Ιωάννα για την ανανέωση! pano

« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 17, 2023, 11:28:52 πμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Έκτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα» η Μαρία Κλέπκου!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Κλέπκου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα ακραία, γεννημένη το 2000 με ύψος 180cm, θα συνεχίσει για έκτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Κλέπκου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, τα τελευταία έξι χρόνια. Ούσα πολλά χρόνια στην ομάδα, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει και φέτος ένα αξιόμαχο σύνολο, ώστε να πρωταγωνιστήσει και να συμμετέχει στα παιχνίδια τα οποία κρίνουν τους τίτλους. Εγώ από την μεριά μου, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως και κάθε χρόνο, για να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της».

____
____

Συγχαρητήρια στην Μαρία, την ακραία μας, για την ανανέωση! pano

« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 17, 2023, 08:57:13 μμ »

• Platinum member
  • 7233
    • Προφίλ
Συνεχίζει για έκτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Ελισάβετ Ηλιοπούλου!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελισάβετ Ηλιοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα διεθνής πασαδόρος, γεννημένη το 2001 και με ύψος 176cm, συνεχίζει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον Δικέφαλο.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ελισάβετ Ηλιοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για ακόμα μία χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, και όλη την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους σ' εμένα. Εύχομαι μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία της ομάδας, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό».

____
____

Συγχαρητήρια στην πασαδόρο μας,
για ακόμα μία ανανέωση! pano

« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 18, 2023, 04:24:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Καλή παίκτρια...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"