Γενικές ειδήσεις για το Volley

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley  (Αναγνώστηκε 47961 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley
« Απάντηση #170 στις: Μαΐου 21, 2016, 01:08:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Έρχεται ο Σακόγλου….συνεχίζει το Τακουρίδης

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον 26χρονο διαγώνιο, ύψους 1,94 μ.,  Χάρη Σακόγλου.

Ο Χάρης Σακόγλου, έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της βόλλευ στην τοπική ομάδα της Κατερίνης, ωστόσο σε ηλικία 18 ετών μεταπήδησε στο Αιγίνιο για την τοπική Νίκη, όπου παρέμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα, μέχρι τη μετεγγραφή του στη ΜΕΝΤ. Το καλοκαίρι του 2015, ο Χάρης Σακόγλου υπέγραψε μονοετές επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα Ολυμπιακού Πειραιώς, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το League Cup. Ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης της Ελλάδας, όπου πραγματοποίησε αρκετές συμμετοχές κατά τη διετία 2006-08.

Επίσης ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με τον κεντρικό Γιάννη Τακουρίδη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokvolley.gr/erxetai-o-sakoglou-sunexizei-o-takouridis/
Καλως ηρθες! pano
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #171 στις: Μαΐου 22, 2016, 11:33:13 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Δυναμώνει και τον πάγκο του ο ΠΑΟΚ ενόψει της νέας περιόδου. Οι πρωταθλητές έντυσαν στα χρώματα τους τον πρώην διαγώνιο του Ολυμπιακού Χάρη Σακόγλου, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει τον Ερναντο Γκόμεζ στην διαγώνιο.

Ο νέος άσσος του Δικεφάλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ (paokvolley):

“Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο ΠΑΟΚ ζήτησε συγκεκριμένα εμένα για την κάλυψη αυτής της θέσης. Το ότι θα παίξω σε μια γνώριμη και αγαπημένη πόλη είναι ένα θετικό στοιχείο για εμένα. Οι στόχοι όσον αφορά εμένα προσωπικά είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα και παράλληλα να βοηθάω την ομάδα, όποτε με χρειάζεται ο προπονητής μου”. Παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. “Ο κόσμος είναι ο 7ος παίκτης του ΠΑΟΚ και θα παίξει σίγουρα μεγάλο ρόλο στα ματς που θα χρειαστεί αν και ευελπιστώ να να βλέπω γεμάτο το γήπεδο σε κάθε ματς”.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #172 στις: Μαΐου 27, 2016, 02:59:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον Ισραηλινό ακραίο, ύψους 1,94 μ.,  Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς.

Ο πολύπειρος  αθλητής  έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στο γερμανικό, πολωνικό και γαλλικό πρωτάθλημα, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας με ένα σύντομο πέρασμα από την ΕΑ Πατρών και ήταν μέλος της ομάδας του Δικεφάλου, με την οποία κατέκτησε το ντάμπλ την περίοδο 2014-15.

Ελα ρε παιχτουρα! smilepaok

« Απάντηση #173 στις: Μαΐου 30, 2016, 11:17:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παίκτης του ΠΑΟΚ για μια ακόμα, τουλάχιστον, σεζόν θα μείνει ο Θάνος Τερζής, όπως ανακοίνωσε ο Δικέφαλος του Βορρά.

Μπράβο!

« Απάντηση #174 στις: Ιουνίου 08, 2016, 05:49:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εισιτήρια διαρκείας 2016-17: Μαζί ξαναγράφουμε ιστορία!

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 9/6/2016, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια της ομάδας που μας χαρίζει μεγάλες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα, σε όσους επιθυμούν, να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους και online, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος πώλησης εισιτηρίων από τη διεύθυνση: You are not allowed to view links. Register or Login

Αναλυτικά οι κατηγορίες και οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

WHITE (διαζώματα 102-107, 112-116, 201-227, 301-308): 50€
BLACK (διαζώματα 108,109,110,111): 100€
VIP SILVER (VIP1 και VIP5): 150€
VIP GOLD (VIP2, VIP3 και VIP4): 200€
VIP LOUNGE ( VIP LOUNGE): 400€

Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και play off), Κύπελλο Ελλάδας, League Cup καθώς και Champions League.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από

Τα γραφεία του ΤΑΠ στο PAOK SPORTS ARENA, από Δευτέρα έως Παρασκευή (10.00-17.00)
Από το  το τηλεφωνικό κέντρο της Tickethour στο  2108938111 (09:00 – 21:00 όλες τις ημέρες της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένου και Σαββατοκύριακου και εκτός των αργιών)
Μέσω internet στη διεύθυνση: You are not allowed to view links. Register or Login
Η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από 16/8/2016 από τα γραφεία του ΤΑΠ ΠΑΟΚ στο PAOK SPORTS ARENA.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokvolley.gr/eisitiria-diarkeias-2016-17-mazi-ksanagrafoume-istoria/

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

« Απάντηση #175 στις: Ιουνίου 08, 2016, 11:33:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Αντε να δω ποσοι θα τρεξουν τωρα και οχι στο τελος οπως εγινε φετος και περσι.
Στα παιχνιδια του C.L ειχε πολυ λιγο κοσμο για μια τετοια διοργανωση!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #176 στις: Ιουνίου 16, 2016, 08:25:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Σε μια μεταγραφή για το σήμερα αλλά κυρίως για το αύριο προέβη ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν από την Ορεστιάδα τον εξελίξιμο 23χρονο Δημήτρη Κωνσταντινίδη ο οποίος θα φοράει την φανέλα του «δικεφάλου» για τα επόμενα δύο χρόνια. «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, την διοίκηση και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, κ. Γιάννη Καλμαζίδη, για την πρόταση που έκαναν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα ιστορικό σωματείο με τεράστιο κοινό και μεγάλη απήχηση. Τιμή μου που θα βρίσκομαι από την νέα αγωνιστική περίοδο στους πρωταθλητές Ελλάδος» ήταν τα πρώτα λόγια του νεοαποκτηθέντα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ (paokvolley.gr).

«Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τη διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων και ότι καλύτερο στο Champions League.

Ανυπομονώ να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο και να νιώσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Α.Ο. Ορεστιάδας, στον πρόεδρο κ. Βασίλη Γκιζάνη και στο Δ.Σ. της ομάδας για τη λύση της συνεργασίας μας, τη βοήθεια και τη στήριξη που μου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης και για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο να μεταβώ στον πρωταθλητή Ελλάδος» ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο ύψους 1,88μ. λίμπερο, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της Ορεστιάδας από την περίοδο 2009-10 μέχρι και την σεζόν 2015-16 (εξαίρεση το 2010-11 που φόρεσε τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης).

Ο Κωνσταντινίδης θα είναι ένα από τα δύο λίμπερο του ΠΑΟΚ. Το ποιος θα είναι πρώτος θα φανεί σε λίγες μέρες με τους Θεσσαλονικείς να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και για τον «Γάλλο» Αχιλλέα Παπαδημητρίου.

Καλώς ήρθες  pano

« Απάντηση #177 στις: Ιουνίου 17, 2016, 11:28:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Πιτσιρικας αλλα με ταλεντο.
Ο Καλμαζιδης προφανως ξερει.
Καλως ηρθες στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ  pano
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #178 στις: Ιουνίου 25, 2016, 12:01:24 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ενίσχυση με Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ

Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ συνεχίζονται με τον «δικέφαλο του βορρά» να κάνει δικό του και τον βασικό ακραίο του Φοίνικα Σύρου Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Μια κίνηση που δυναμώνει ακόμα περισσότερο τους «ασπρόμαυρους» στα άκρα και ενδεχομένως να αλλάζει και την φιλοσοφία ως προς το ρόστερ.

Λέμε ενδεχομένως γιατί οι Θεσσαλονικείς θέλουν ξένο ακραίο, ωστόσο από την στιγμή που ο Νίκος Σμαραγδής δεν έχει συμφωνήσει, υπάρχει πιθανότητα να πάνε σε ξένο κεντρικό, κάτι που αν γίνει βέβαια θα θέλει την απόκτηση και ενός ακόμα Έλληνα ακραίου, προκειμένου η ομάδα να παλέψει για το τρία στα τρία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η διοίκηση του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος συμφώνησαν την συνεργασία τους για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος (ύψος 1.98μ.) είναι γεννημένος το 1992 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Από το 2010 μέχρι το 2012 φόρεσε τη φανέλα της Ε.Α. Πατρών, τη διετία 2012-2014 αγωνίστηκε στην ομάδα του Παμβοχαϊκού, ενώ από το 2014 αγωνιζόταν στον Φοίνικα Σύρου».

«Να καλύψω τις προσδοκίες που έχουν από εμένα»

Για την νέα σελίδα στην καριέρα του, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος ανέφερε: «Χάρηκα ιδιαίτερα διότι εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα η διοίκηση του ΠΑΟΚ και ο προπονητής κ. Γιάννης Καλμαζίδης, έδειξαν το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπό μου και τους ευχαριστώ για αυτό. Με τη σειρά μου θα ήθελα να καλύψω στο απόλυτο τις προσδοκίες που έχουν από έμενα, βοηθώντας την ομάδα να εκπληρώσει όλους τους στόχους της.

Νοιώθω απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογή μου άλλα συγχρόνως περίεργα, σκεπτόμενος ότι πριν δυο μήνες ο ΠΑΟΚ ήταν ο αντίπαλος στον τελικό του πρωταθλήματος.

Ο κάθε αθλητής νοιώθει την μαγεία που δημιουργεί ο κόσμος στο παλατάκι. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε η ομάδα να μοιράσει χαρά για ακόμη μια χρονιά.

Οφείλω και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Φοίνικα Σύρου, και συγκεκριμένα τον κ. Νικολούζο του οποίου και ήμουν προσωπική επιλογή, για τη μέγιστη βοήθειά τους ώστε να εξελιχθώ αγωνιστικά τα προηγούμενα δυο χρόνια. Οι στιγμές που έζησα στο νησί θα είναι πάντα στην καρδία μου».

Καλως ηρθες!

« Απάντηση #179 στις: Ιουλίου 05, 2016, 12:06:54 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ψάχνονται στον ΠΑΟΚ για Κάλβο

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει στον ΠΑΟΚ προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος στην υπόθεση τους Κουβανού Κάλβο.

Ο 19χρόνος πασέρ παραμένει στην Φινλανδία εμπλεκόμενος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που έρχονται από την Σκανδιναβική χώρα, σε σκάνδαλο βιασμού ανήλικης και στον ΠΑΟΚ έχει σημάνει συναγερμός. Ο Έλληνας μάνατζερ του Κουβανού παίκτη προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες με τους διοικούντες και τον προπονητή του "δικεφάλου" να τηρούν στάση αναμονής.

Μέχρι αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει πέσει στο τραπέζι η αλλαγή του παίκτη αφού στον ΠΑΟΚ πρώτα περιμένουν να μάθουν τι συμβαίνει και μετά να πάρουν τις αποφάσεις τους.

novasports.gr

Τι γινεται ρε π@στη μου?