Γενικές ειδήσεις για το Volley

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το Volley  (Αναγνώστηκε 47955 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το Volley
« Απάντηση #150 στις: Δεκεμβρίου 15, 2015, 05:29:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

To TΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Ο διεθνής κεντρικός είναι 27 ετών και έχει ύψος 1.98. Μέχρι και πρότινος αγωνίζονταν στην Παναχαϊκή ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Φοίνικα Σύρου, Ηρακλή, και Άρη.

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο από πίσω που είναι δύναμη του. Αισθάνομαι πολύ καλά που ήρθα στον ΠΑΟΚ γιατί οι φιλοδοξίες μου ταιριάζουν με αυτές του συλλόγου».

Για την παρουσία του στο δείπνο της ομάδας ανήμερα της άφιξης του στη Θεσσαλονίκη ο ταλαντούχος κεντρικός τόνισε: «Ήταν πολύ θετικό που η παρουσία μου συνέπεσε με το δείπνο της ομάδας γιατί με βοηθάει να ενσωματωθώ πιο γρήγορα στην ομάδα. Βέβαια τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω και από πριν».

Για την συγκυρία που τον φέρνει στον ΠΑΟΚ ένα 48ωρο πριν και από το παιχνίδι με τη Νόλικο Μαασέικ για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτό με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Γιάννης Τακουρίδης τόνισε: «Ήρθα για να δώσω το 100% και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Σε όποια ομάδα αγωνίζομαι παίζω με πάθος. Τώρα ανήκω στον ΠΑΟΚ και δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τα καταφέρουμε. Περιμένω να γίνω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω όσο μπορώ»
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #151 στις: Δεκεμβρίου 15, 2015, 05:31:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Το δείπνο των πρωταθλητών

Την ευκαιρία να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης πριν από τα δύο κρίσιμα ματς με τη Νόλικο Μαασέικ για το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό με τον Ολυμπιακό για την Volleyleague είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσκεκλημένοι του κ.Αντώνη Τσαλόπουλο, ιδιοκτήτη της εταιρίας Μateco που είναι και ένας από τους χρυσούς χορηγούς της ομάδας βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Πρόκειται για μια συνεργασία που ξεκίνησε πέρυσι πριν από το φάιναλ φορ του κυπέλλου και συνεχίζεται με τις καλύτερες προδιαγραφές και φέτος με τον κ.Τσαλόπουλο να βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα και οικονομικά και ηθικά.
Το δείπνο έλαβε χώρα στο εστιατόριο ‘Karabourno” ιδιοκτησίας των κυρίων Σάββα και Δημήτρη Δαμιανίδη που αποτελούν μέλη της οικογένειας των χορηγών του ΠΑΟΚ για τη φετινή χρονιά.
Αφορμή για το δείπνο που παρέθεσε σε όλη την ομάδα, το προπονητικό τιμ, τη διοίκηση και το προσωπικό του ΤΑΠ ΠΑΟΚ στάθηκαν οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη μετά και το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, όπου ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του ασπρόμαυρου τμήματος αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στους κόλπους της ομάδας και τη φετινή περίοδο.

Για το δείπνο και τα παιχνίδια που έρχονται ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε: «Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν μέσα στο πρόγραμμα να τα κερδίσουμε. Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια το πρώτο με τη Νόλικο Μαασέικ μια πολύ έμπειρη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και το δεύτερο με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Και στα δύο παιχνίδια υπάρχει κίνητρο , στο πρώτο γιατί χαιρόμαστε τη συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο δεύτερο γιατί είναι από τα παιχνίδια που δεν χρειάζεται ο προπονητής να δώσει επιπλέον κίνητρο. Τα παιδιά θα μπούνε μέσα με την καλύτερη ψυχολογία για να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για ψυχολογικούς και για βαθμολογικούς λόγους».

Όσο για το δείπνο ο κ.Καλμαζίδης :
«Ευχαριστούμε πολύ τον κ.Τσαλόπουλο για την πρωτοβουλία του να συγκεντρώσει την ομάδα γιατί τέτοιες κινήσεις μας δένουν ακόμα περισσότερο. Επίσης, ευχαριστούμε τον κ.Δαμιανίδη και το εστιατόριο ‘Karabourno” για τη χορηγία και την περιποίηση. Όλα τα παιδιά είναι πολύ ευχαριστημένα».

« Απάντηση #152 στις: Δεκεμβρίου 22, 2015, 11:30:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Νέος πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ ο Τσαλόπουλος

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, προκειμένου να επιμείνει στην παραίτησή του, την οποία είχε υποβάλει από τον Οκτώβριο και η οποία δεν είχε γίνει δεκτή.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, προκειμένου να επιμείνει στην παραίτησή του, την οποία είχε υποβάλει από τον Οκτώβριο και η οποία δεν είχε γίνει δεκτή.

Η παραίτηση του κ. Ανδρέου από τη θέση του προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ έγινε αφενός για λόγους υγείας και αφετέρου λόγω μακρόχρονης διαμονής στο εξωτερικό.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον κ. Ανδρέου για τα όσα προσέφερε όλα τα χρόνια και, κυρίως, για τους δύο τίτλους που έφερε πέρυσι στο σωματείο.

Την παραίτησή του, επίσης, υπέβαλε εγγράφως και το έως τώρα μέλος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, κ. Ασλανίδης, η οποία έγινε αποδεκτή και τον οποίο, επίσης, ευχαριστούμε.

Ως εκ τούτου, ο ΑΣ ΠΑΟΚ ορίζει νέα διοίκηση στο ΤΑΠ με πρόεδρο τον Αντώνη Τσαλόπουλο, επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και βασικό χορηγό του τμήματος τα δύο τελευταία χρόνια και μέλη την Κατερίνα Γιαννακοπούλου και τον Κώστα Παϊσιάδη.

Ο Ανδρέου παραμένει κανονικά στη θέση του δεύτερου αντιπροέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ».

« Απάντηση #153 στις: Ιανουαρίου 09, 2016, 06:12:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Το περσινό νταμπλ ενόχλησε πολλούς!»

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στο PAOK Sports Arena η διοίκηση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ με αφορμή την απόφαση της ΕΣΑΠ να ορίσει τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό, την Πέμπτη (14/1) μόλις 24 ώρες μετά από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία (13/1).
Ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε αιτηθεί αναβολή του αγώνα (κάτι που προβλέπεται ξεκάθαρα από τους κανονισμούς), αφού οι Κουβανοί αθλητές του Χιμένες και Τσεπέδα, έχουν επίσημες υποχρεώσεις στο Προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στον Καναδά και επιστρέφουν στην Ελλάδα την Τετάρτη 13/1.

Μετά απ’ όλα αυτά ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να παίξει μέσα σε πέντε ημέρες τρία επίσημα παιχνίδια με Παμβοχαϊκό εκτός (Πέμπτη), με Παναθηναϊκό εντός (Σάββατο) και με Τρεντίνο εκτός (Τρίτη).

Στις τάξεις του νταμπλούχου Ελλάδος μιλούν για ξεκάθαρη αλλοίωση πρωταθλήματος και προσπάθεια να αποδυναμωθεί ο ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Παμβοχαϊκό, ενώ αφήνουν αιχμές για την στάση του Προέδρου της ΕΣΑΠ και εκπροσώπου του Ολυμπιακού, Παντελή Ταρνατόρου.

Για λόγους διαμαρτυρίας ο ΠΑΟΚ απέσυρε τον εκπρόσωπο του κ. Παϊσιάδη από την ολομέλεια της ΕΣΑΠ.

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ειπώθηκαν:

Αντώνης Τσαλόπουλος (Πρόεδρος ΤΑΑ ΠΑΟΚ): «Με την ευκαιρία να ευχηθώ στον αθλητή μας Γιάννη Παντακίδη να του ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας του.
Είναι αλήθεια ότι αλλιώς φανταζόμουν την πρώτη μου επικοινωνία ως Πρόεδρος με τον Τύπο. Φαίνεται ότι το περσινό νταμπλ του ΠΑΟΚ ενόχλησε πολλούς.
Η ιστορία είναι γνωστή. Βάσει προγραμματισμού την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου έπρεπε να παίξουμε με τον Παμβοχαικό, αλλά ζητήσαμε αναβολή διότι οι αθλητές μας Χιμένες και Τσεπέδα βρίσκονται στον Καναδά για επίσημους αγώνες με την Εθνική Κούβας θα επιστρέψουν στην Ελλάδα την Τετάρτη, την ημέρα δηλαδή του αγώνα.
Για αυτόν τον λόγο, έγκαιρα, ζητήσαμε πριν τα Χριστούγεννα την αναβολή του αγώνα.
Η ΕΣΑΠ όρισε τον αγώνα αντί για Τετάρτη, την Πέμπτη 18:00.
Μας πρότειναν διάφορα σενάρια, όπως την αναβολή του επόμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τον Φλεβάρη, ενώ νωρίτερα μας είχαν πει ότι δεν γινόταν.
Όλα αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι από την αρχή είχε αποφασιστεί να γίνει το ματς με τον Παμβοχαϊκό να γίνει την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου. Πως είναι δυνατόν η ομάδα να αναχωρεί για τον αγώνα και να μην έχουν έρθει καν οι Κουβανοί στην έδρα της ομάδας; Πως είναι δυνατόν αυτοί οι παίκτες να είναι έτοιμοι μετά από ένα υπερατλαντικό ταξίδι;
Αυτή είναι η αντιμετώπιση του πρωταθλητή; Αν ήταν ο Ολυμπιακός στη θέση του ΠΑΟΚ θα είχε την ίδια αντιμετώπιση;

Εν τω μεταξύ εκτός των άλλων η ομάδα παίζει την Τρίτη στην Ιταλία με την Τρεντίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Είμαι πεπεισμένος ότι ήθελαν να παίξει ο ΠΑΟΚ με ελλείψεις και αδύναμος κόντρα στον Παμβοχαϊκό.
Μας οδηγούν στο να παίξουμε τρία παιχνίδια σε πέντε ημέρες (Πέμπτη με Παμβοχαϊκό, Σάββατο Παναθηναϊκό και Τρίτη με Τρεντίνο), εκ των οποίων τα δύο είναι εκτός έδρας και το ένα εκτός Ελλάδος!
Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία.

Μετά από όλα αυτά δεν χρησιμεύει σε τίποτα η εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ στην ΕΣΑΠ και για λόγους διαμαρτυρίας αποσύρουμε τον εκπρόσωπο μας κ. Παϊσιάδη από την ολομέλεια.
Εμείς θα κατεβούμε να παίξουμε, γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορία του ΠΑΟΚ έχουμε εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο και στους αθλητές μας.
Ένα πράγμα ζητάμε να μας σεβαστούν και να υπάρχει ισονομία.
Τελικά οι εκπρόσωποι των ομάδων πως ψήφισαν; Βάσει κανονισμών ή βάσει συμφερόντων;
Ο κ. Ταρνατόρος ως Πρόεδρος θα έπρεπε να ψηφίζει για το καλό του πρωταθλήματος, αλλά ψήφισε συμφεροντολογικά ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού».

«Κοροϊδία της ΕΣΑΠ!»

Η νομική σύμβουλος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ και μέλος της διοίκησης Κατερίνα Γιαννακοπούλου επεσήμανε: «Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Η ομάδα μπορεί να ζητήσει αναβολή ενός αγώνας από την στιγμή που οι αθλητές βρίσκονται για επίσημες υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Η ΕΣΑΠ αναβάλει τον αγώνα για 24 ώρες και αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να παίξει σε ένα 48ωρο δύο παιχνίδια κάτι που απαγορεύεται. Από την πλευρά της η Λίγκα για να δικαιολογήσει την απόφαση της μας είπε ότι τα δύο ματς θα γίνουν σε διάστημα 49 ωρών, κάτι που τουλάχιστον είναι κοροϊδία. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει ξεκάθαρη παραβίαση κανονισμών από την ΕΣΑΠ. Μπορούμε, αλλά δεν έχει νόημα να προσφύγουμε στο ΑΣΕΑΔ γιατί δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια. Ωστόσο επιφυλασσόμαστε στο μέλλον για τα δικαιώματα μας, για όποια τυχόν βλάβη υποστεί η ομάδα από αυτή την απόφαση της ΕΣΑΠ».

«Ανοίγει… ο ασκός του Αιόλου»

Από την πλευρά του ο Κώστας Παϊσιάδης, μέλος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ είπε: «Δεν θα αναφερθώ καθόλου σε επίπεδο νομικό η προκήρυξης. Είμαι από τους παλαιότερους εκπροσώπους ομάδων στη Λίγκα. Σκοπός της ΕΣΑΠ θα έπρεπε να είναι το γενικό σύνολο του αθλήματος. Πλέον με αυτή την απόφαση διαλύεται αυτή η όμορφη σχέση και ανοίγει… ο ασκός του Αιόλου. Είναι φανερό ότι ο ΠΑΟΚ βάλλεται. Νιώθω απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #154 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 03:44:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση των Αμερικανών διεθνών αθλητών David Lee και Jayson Jablonsky μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016.
O David Lee είναι ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, αγωνίζεται ως κεντρικός (2.03, 1982) και θα αντικαταστήσει τον Κράσιμιρ Γκεοργκίεφ. Ο Lee έχει αγωνιστεί σε πολλές χώρες μεταξύ αυτών σε Τουρκία , Ιταλία , Ρωσία και Κίνα.
Ο Jayson Jablonsky, είναι διεθνής , αγωνίζεται ως ακραίος (1985, 1.98) και στο παρελθόν πέρασε και από το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ αναμένονται το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ LEE

Ο David Lee αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής ΗΠΑ από το 2003 συμβάλλοντας τα μέγιστα τόσο στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 όσο και στην κατάκτηση του World League to 2014 όπου αναδείχτηκε και καλύτερος μπλοκέρ.

2005-2006 : Rennes Volley 35
2006–2008: Halkbank Ankara
2008–2009: Trenkwalder Modena
2009–2010: Lokomotiv Novosibirsk
2010–2011: VC Kuzbass Kemerovo
2011–2012: VC Zenit Kazan
2012–2013: Fudan Shanghai
2013–2014: Fudan Shanghai
2014-2015: Lokomotiv Novosibirsk

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΤΟΥ JABLONSKI

Ο Jayson Jablonski αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής ΗΠΑ από το 2008. Βοήθησε στην κατάκτηση του Ολυμπιακού μεταλλίου το 2008 ενώ το 2010 αναδείχτηκε MVP του τουρνουά. Το 2011 κατέκτησε το Νorceca. Έχει αγωνιστεί στο Πουέρτο Ρίκο, στην Ελλάδα , στη Γαλλία , στη Σλοβενία και στη Κίνα έχοντας κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα , 1 σούπερ καπ στα σωματεία που αγωνίστηκε.
Το 2006 αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης των Εθνικών ομάδων, ενώ το 2015 κατέκτησε στην Ιαπωνία το πρωτάθλημα κόσμου.

1999-2003 : Bianco e Blu.svg Balboa Bay VBC
Squadre di club
2004-2007 : UC Irvine UC Irvine
2007 : Playeros San Juan Playeros San Juan
2008 : AEK Atene AEK Atene
2008-2009 ; Zinella Bologna Zinella Bologna
2009 : Leones de Ponce Leones de Ponce
2010-2011 : Oλυμπιακός
2011-2012 : Tourcoing LMVB Tourcoing LMVB
2012-2013 : ACH Volley ACH Volley
2013 : Al-Ahli Club Al-Ahli Club
2013-2014 Tours Volley-Ball Tours Volley-Ball
2014: Fujian Volleyball Fujian Volleyball

ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ

« Απάντηση #155 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 08:26:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΡΕ Μ@ΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!  >:(

« Απάντηση #156 στις: Ιανουαρίου 26, 2016, 10:40:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Σμαραγδή (1982, 2,02) μέχρι και τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο έμπειρος κεντρικός επιστρέφει στον ΠΑΟΚ 13 χρόνια μετά και την πρώτη του παρουσία την τριετία 1999-2003.

2015-15 Φοίνικας Σύρου

2012-1.15 Ολυμπιακός

31.01.11-12 Ηρακλής

2009-10 Παναθηναϊκός

2006-09 Ηρακλής

2003-06 Παναθηναϊκός

1999-03 Π.Α.Ο.Κ.

1996-99 Άρης

Διεθνείς Συμμετοχές (Ελλάδα): 188

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokvolley.gr/0-smaragdis-neos-paiktis-toy-paok/

Εμπειρος παικτης!
Καλως ηρθες! smilepaok

« Απάντηση #157 στις: Ιανουαρίου 27, 2016, 11:20:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ήρθα να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ»

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Αμερικανός ακραίος Τζέισον Γιαμπλόνσκι δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ. Αν και την τελευταία φορά που ήμουν στην Ελλάδα,  δεν είχα και την καλύτερη εμπειρία , βλέπω ότι στον ΠΑΟΚ τα πάντα λειτουργούν άψογα. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους μου. Την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ κατέκτησα το σούπερ Καπ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Στόχος μου είναι να το επαναλάβω. Ήρθα στον ΠΑΟΚ να για του φέρω λίγη από την τύχη μου και να τον βοηθήσω να κρατήσει τα κεκτημένα γιατί ξέρω ότι πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ».

Για τον Τζέισον Γιαμπλόνσκι σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ έπαιξε η παρουσία του Γιάννη Καλμαζίδη αλλά και το γεγονός ότι τον ακολούθησε στη νέα του ομάδα και ο συμπατριώτης του και συμπαίκτης του στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ Ντέιβιντ Λι.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Γιάννη Καλμαζίδη. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψουμε και πάλι μαζί. Επίσης, είναι σημαντικό που φέτος μαζί μου θα είναι και συμπαίκτης μου στην Εθνική ομάδα Ντέιβιντ Λι.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokvolley.gr/giamplonski-irtha-na-kataktiso-titlous-me-ton-paok/

ΠΑΙΚΤΑΡΑ! smilepaok

« Απάντηση #158 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 08:26:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Θα δώσουμε τα πάντα για το νταμπλ!»

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ παρουσίασε πριν από λίγο στο Παλατάκι τα 4 νέα μεταγραφικά αποκτήματα της. Οι Αμερικάνοι στάθηκαν στην πόλη έδωσαν υπόσχεση για το νταμπλ ενώ οι Σμαραγδής και Τακουρίδης μίλησαν για τη δουλειά που πρέπει να γίνει στην ομάδα ούτως ώστε να πετύχουν τον στόχο που έχει τεθεί.

Αναλυτικά όσα είπαν οι νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά και ο προπονητής και ο πρόεδρος της ομάδας:

Τσαλόπουλος Πρόεδρος ΤΑΠ ΠΑΟΚ: «Τους παίκτες τους φέραμε γιατί ήταν επιθυμία του προπονητή μας.»

Καλμαζίδης: «Συζήτησα με τον πρόεδρο όταν ήρθα στην ομάδα για να κάνουμε μεταγραφές, αλλά πρέπει να δεθούν και οι νέοι παίκτες με την ομάδα για να γίνουμε ένα. Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό.»

Γιάννης Τακουρίδης: «Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που με έφερε στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας. Τα παιδιά μας υποδέχτηκαν σαν μια ανοιχτή οικογένεια. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δίνουμε το 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας.»

Νίκος Σμαραγδής: «Είμαι χαρούμενος που ξαναβρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, γιατί έκανα τα πρώτα μου βήματα εδώ και τώρα η ομάδα είναι πρωταγωνίστρια. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα να συνεχίσει να φέρνει επιτυχίες.»

Ντέιβιντ Λι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ ,σε έναν πολύ ιστορικό σύλλογο. Η συνεργασία είναι θετική με τον κόουτς και τον πρόεδρο. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επαναλάβει τις περσινές επιτυχίες η ομάδα.»

Τζέισον Γιαμπλόνσκι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, σε ένα σωματείο με μεγάλη παράδοση. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι ξανά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καλμαζίδη. Ξέρω τι έκανε η ομάδα πέρυσι αλλά και για τους οπαδούς. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε.»

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ! smilepaok

« Απάντηση #159 στις: Μαΐου 04, 2016, 12:05:50 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Επιστροφή Γκόμες στον ΠΑΟΚ: Συμφώνησε ήδη και γυρίζει

Ο Ρολάντο Σεπέδα δεν θα συνεχίσει στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, αλλά η θέση του διαγώνιου θα καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ήδη συμφώνησε να επιστρέψει ο Ερνάντο Γκόμες.

Ο 34χρονος από τη Βενεζουέλα, μετά από μια εξαιρετική σεζόν στο πολύ δυνατό πρωτάθλημα της Τουρκίας, αποδέχθηκε την πρόταση του "Δικεφάλου" και θα είναι στο ρόστερ της επόμενης περιόδου μετά το διάλειμμα της σεζόν 2015-16.

"Να σας δώσω και μια είδηση. Σαν μια προσφορά και προς τους φιλάθλους, αλλά και προς τον προπονητή γιατί είχε εκφραστεί επανελλειμένως για την αξία αυτού του ξένου παίκτη. Έχει κλείσει ήδη ο Γκόμες. Αυτός είναι ο πρώτος και ακολουθούν οι συζητήσεις με τον Γιάννη Καλμαζίδη", ανέφερε στην εκπομπή "Στο φιλέ" της NOVA ο πρόδρος του ΤΑΑ Αντώνης Τσαλόπουλος.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, που ήταν επίσης παρών στο στούντιο, πιάστηκε εξ απήνης. Και με το χιούμορ που τον διακρίνει ανέφερε: "Τώρα έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι αν με θέλει ο Γκομες".

Ο Γκόμες έχει μακρά θητεία στην Ελλάδα μετρώντας τέσσερα πρωταθλήματα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και τρία κύπελλα με τις ίδιες.

Θα προτιμουσα τον Σεπεδα εννοειται αλλα! :-\