Γυναικείο ποδόσφαιρο 2021-22 (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Αποστολέας Θέμα: Γυναικείο ποδόσφαιρο 2021-22 (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)  (Αναγνώστηκε 3609 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την συνέχιση της παρουσίας της Ολίνας Μπαξεβάνου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η 17χρονη επιθετικός, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην παρθενική της σεζόν με τα ασπρόμαυρα θα αγωνιστεί ξανά με τον Δικέφαλο στο στήθος για δεύτερη χρονιά.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης της, η Ολίνα Μπαξεβάνου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πανευτυχής και πολύ περήφανη που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κ. Κατσαρή, όλη την διοίκηση και τον έφορο κ. Κώστα Βαρδαλή που με αγκάλιασαν και με ενσωμάτωσαν στην οικογένεια του Δικεφάλου. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και να βελτιώνομαι καθημερινά γιατί ο ΠΑΟΚ είναι σχολείο για εμένα. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλες τις συμπαίκτριές μου και καλή δύναμη σε όσους-ες γράφουμε πανελλήνιες, καλή μας επιτυχία».
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Γυναικείο ποδόσφαιρο 2021-22
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 19, 2021, 08:27:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την συνέχιση της παρουσίας της Κωνσταντίνας Στράντζαλη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2021-22.

Η 20χρονη μέσος, διεθνής με την Εθνική ομάδα θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» για ένατη συνεχή σεζόν.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης της, η Κωνσταντίνα Στράντζαλη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Εκτιμώ την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Σύλλογος εδώ και τόσα χρόνια και ευχαριστώ τον κ. Κατσαρή και όλο το Δ.Σ του ΑΣ ΠΑΟΚ, όπως επίσης και τον έφορο του τμήματος, κ. Βαρδαλή. Αυτός θα είναι ο ένατος χρόνος μου στην ομάδα, ξεκινώντας απ'τις ακαδημίες και έπειτα από 5 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο για μένα ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια. Ο Σύλλογος στοχεύει όλο και ψηλότερα και αυτό ταιριάζει με τις φιλοδοξίες και τα όνειρά μου και θα χαρώ πολύ να είμαι μέρος των επιτυχιών που θα ακολουθήσουν. Η ανανέωση για εμένα ήταν μια εύκολη απόφαση».

Ο κορμος της ομαδας θα μεινει.

« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 21, 2021, 08:47:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Για 15η χρονιά στα «ασπρόμαυρα» η Βαρδαλή

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την συνέχιση της παρουσίας της Θωμαής Βαρδαλή και την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η διεθνής επιθετική μέσος και αρχηγός του Δικεφάλου, θα αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα για πέμπτη συνεχή χρονιά και 15η συνολικά.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης της, η Θωμαή Βαρδαλή δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η ανανέωσή μου ήταν η πιο εύκολη απόφαση που έχω πάρει ποτέ. Από 6 χρονών που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο, όνειρο μου ήταν να παίζω στον ΠΑΟΚ και κάποια στιγμή να φορέσω το περιβραχιόνιο της αρχηγού. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του ΑΣ και τον κ. Κατσαρή που συνεχίζουν να με εμπιστεύονται και με την σειρά μου υπόσχομαι να συνεχίσω να δίνω όλο μου το είναι για την ομάδα με σκοπό να καταφέρουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Εχει σηκωσει κουπες και θα σηκωνει και αλλες.

« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 24, 2021, 09:25:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Γιώτα Χατζηχαριστού, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η 21χρονη τερματοφύλακας έχει ύψος 175cm, με παραστάσεις από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, με τις Αμαζόνες Δράμας, Πανσερραϊκή και ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, την σεζόν 2019-20 είχε στελεχώσει την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Βουλγαρία και την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, όπου ήταν βασική τερματοφύλακας, ενώ η ομάδα της τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Έχει υπάρξει μέλος των Εθνικών ομάδων Κορασίδων και Νεανίδων, ενώ έχει λάβει κλήση και στην Εθνική Γυναικών.

Μετά την συμφωνία ανανέωσής της, η Γιώτα Χατζηχαριστού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Επιστρέφω στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ με πολύ όρεξη για δουλειά. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα μου στην επίτευξη των στόχων της, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο του τμήματος, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου».

Καλώς ήρθες και πάλι Γιώτα!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 27, 2021, 12:29:57 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στον ΠΑΟΚ η διεθνής Βάσια Γιαννάκα!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την διεθνή αθλήτρια Βάσια Γιαννακά, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σύγχρονης γενιάς του ποδοσφαίρου γυναικών της Ελλάδος.

Η 17χρονη Βάσια Γιαννακά, η οποία αγωνίζεται ως εξτρέμ και αριστερό μπακ, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 6 ετών στην Ακαδημία Διονύσιου Τσάμη, ενώ στα 11 της εντάχθηκε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγίου, όπου και αγωνίστηκε από την αγωνιστική σεζόν 2015-2016 μέχρι και την αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Με την ΑΕΚ Μεσολογγίου κατάκτησε ένα κύπελλο κορασίδων και την άνοδο της ομάδας στην Α' Εθνική Κατηγορία, ενώ στα 14 της κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων. Η αθλήτρια έχει κληθεί και στην Εθνική Νεανίδων, ενώ τη φετινή αγωνιστική σεζόν κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Γυναικών.

Μετά την σύναψη της συνεργασίας, η Βάσια Γιαννακά δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που υπέγραψα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα μου και αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά τη σύναψη συμβολαίου που μου πρότειναν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου, τη διοίκηση και τις παίκτριες που με στήριξαν όλα τα αυτά τα χρόνια, αλλά και τον προπονητή μου Γιάννη Γουλή που με βοήθησε να αναδειχθώ και να ξεδιπλώσω το ταλέντο μου για να καταφέρω να βρίσκομαι αυτή τη στιγμή να είμαι μέλος της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας του ΠΑΟΚ. Μου δίνεται ένα κίνητρο για να δουλέψω ακόμη περισσότερο, βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του".

smilepaok smilepaok smilepaok

« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 29, 2021, 04:25:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια Αντιγόνη Παπαδοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 17/12/2003, η Αντιγόνη Παπαδοπούλου αγωνίζεται ως σέντερ φορ αλλά και μεσοεπιθετικός, έχει ύψος 178cm και είναι αριστεροπόδαρη.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα της Καστοριάς, καταγράφοντας τις πρώτες συμμετοχές της στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.

Πρόσφατα συμπεριλήφθηκε και στις κλήσεις της Εθνικής Νεανίδων.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Αντιγόνη Παπαδοπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδας, και τον κ. Βαρδαλή, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, και την ευκαιρία να αγωνιστώ στην καλύτερη γυναικεία ομάδα της Ελλάδας. Είμαι πλήρως αφοσιωμένη στην ομάδα, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω έναν μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του».

Καλώς ήρθες Αντιγόνη!

Χτιζουμε την επομενη ομαδα πρωταθλητριων και οχι μονο!

« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 02, 2021, 03:50:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας, η κλήρωση του Round 1 του UEFA Women's Champions League, με την συμμετοχή και του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στο 7ο γκρουπ. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Αγκαρίστα από Μολδαβία ενώ το άλλο ζευγάρι είναι το Βαλερένγκα-Μιτροβίτσα

Οι αγώνες του Round 1 θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 21 Αυγούστου. Στις 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί, ενώ στις 21 ο τελικός του ομίλου και ο αγώνας για την τρίτη θέση.

Η έδρα που θα φιλοξενήσει τον όμιλο του ΠΑΟΚ θα γίνει γνωστή στο αμέσως επόμενο διάστημα από την UEFA.

Ημιτελικοί:

18 Αυγούστου

ΠΑΟΚ-Αγκαρίστα (Μολδαβία)

Βαλερένγκα (Νορβηγία)- Μιτροβίτσα (Κόσοβο)

Τελικός:

21 Αυγούστου

Νικητής 1-Νικητής 2

3η θέση:

Ηττημένος 1-Ηττημένος 2

Καλή επιτυχία «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»!

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ! smilepaok

« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 06, 2021, 10:40:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Μαρία Μήτκου!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την συνέχιση της παρουσίας της αθλήτριας, Μαρίας Μήτκου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Διεθνής αριστερή φουλ μπακ, γεννημένη το 1994, θα συνεχίσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», έχοντας στο «παλμαρέ» της τρία πρωταθλήματα με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Μήτκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ για ακόμα έναν χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση του Συλλόγου, και τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες στην ομάδα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη!».

Δυνατη παικτρια.

« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 15, 2021, 07:39:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Esse Akida: Ένα σύμβολο του αφρικάνικου ποδοσφαίρου στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια Esse Akida, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 18/11/1992 στη Κένυα, η Esse Akida αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ φορ αλλά και στα άκρα της επίθεσης. Έχει ύψος 176cm και είναι δεξιοπόδαρη.

Οι αγωνιστικές ικανότητες που την χαρακτηρίζουν είναι η ταχύτητα, η υψηλή τεχνική κατάρτιση, οι εμπνευσμένες ντρίμπλες της και η ηρεμία της μπροστά στο γκολ.

Το 2018 έφυγε για πρώτη φορά από την χώρα της και την πρωταθλήτρια ομάδα, Thika Queens και ταξίδεψε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Ramat HaSharon FC, για την σεζόν 2018/19, όπου αγωνίστηκε κυρίως ως full back, καταγράφοντας 19 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ.

Τον Φεβρουάριο του 2020 μεταγράφηκε στην Μπεσίκτας και ένα χρόνο αργότερα αποχώρησε λόγω της διακοπής του τούρκικου πρωταθλήματος για την πανδημία του COVID-19, χωρίς να καταφέρει να γίνει η πρώτη Κενυάτισσα που αγωνίζεται στο Champions League, και επέστρεψε στην χώρα της και τις Thika Queens.

Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και πρώτη σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Κένυας. Έχει 33 συμμετοχές με το εθνόσημο και έχει σημειώσει 15 γκολ και 9 ασίστ. To 2016 πήρε το Χρυσό Παπούτσι στο COTIF Women’s Tournament και το Χρυσό Παπούτσι στο CECAFA Women’s Championship. Τέλος, έχει σκοράρει το ιστορικό, πρώτο τέρμα της Κένυας στο AWCON (Κόπα Άφρικα Γυναικών) το 2016, εναντίον της Γκάνας.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Esse Akida, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που θα γίνω μέλος της ομάδας γυναικών του ΠΑΟΚ. Είχα ακούσει για την ομάδα όταν έπαιζα στην Τουρκία. Το όνειρό μου είναι να παίξω στο Champions League και πιστεύω πως θα το πραγματοποιήσω εδώ.

Έρχομαι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στο πλανήτη. Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστός στο κόσμο του ποδοσφαίρου και πιστεύω ότι μπορούμε να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα ως ομάδα. Το όνειρο του Champions League θα το πραγματοποιήσω με τον Σύλλογο. Γνωρίζω πως υπάρχουν μεγάλα ονόματα στην διοργάνωση αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο. Μπορούμε να σοκάρουμε μερικές ομάδες.

Μου αρέσει η ποδοσφαιρική κουλτούρα που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ, είναι κάτι που παρακολουθούμε και διαβάζουμε γι’ αυτό συχνά. Ξέρω πως η προσαρμογή μου δεν θα είναι δύσκολη γιατί όλοι μιλάμε την γλώσσα του ποδοσφαίρου. Μοναδικός μου στόχους είναι να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της!».

Karibu Esse! Welcome Esse!

ΚΑΝΟΝΙ  smilepaok
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 16, 2021, 08:11:19 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παικτουρα!  paokflag paokflag