Γυναικείο ποδόσφαιρο 2021-22 (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Αποστολέας Θέμα: Γυναικείο ποδόσφαιρο 2021-22 (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)  (Αναγνώστηκε 3607 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γυναικείο ποδόσφαιρο 2021-22
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 16, 2021, 12:37:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Γ@ΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕ
smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 16, 2021, 12:40:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Την πρώτη επίσημη προπόνηση του έκανε το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, το οποίο συγκεντρώθηκε στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας.

Ο έφορος του τμήματος, Κωνσταντίνος Βαρδαλής, και ο προπονητής, Πέριτσα Κρστιτς, μαζί με το τεχνικό τιμ, υποδέχτηκαν με χαμόγελο τις 22 παίκτριες του ΠΑΟΚ, τις οποίες καλωσόρισαν στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.

Οι Κωνσταντίνος Βαρδαλής και Πέριτσα Κρστιτς μίλησαν στις παίκτριες για τους στόχους της νέας χρονιάς, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στις «μάχες» για το UEFA Women's Champions League, αφού είναι εκείνες που προηγούνται χρονικά.

Έπειτα, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» έπιασαν δουλειά, σε χαμηλούς ωστόσο ρυθμούς, αφού ο Σέρβος τεχνικός του Δικεφάλου θέλει ομαλή ένταξη ύστερα από την αποχή λόγω διακοπών.

Καλή αρχή «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»!

Παμε για το Τ.Λ  smilepaok

« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 16, 2021, 11:16:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Η Ακιντα δεν αστειευεται ρε! smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 18, 2021, 09:17:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια, Joanna Seca, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 02/08/1998 στη Πορτογαλία, η Joanna Seca αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, έχει ύψος 164cm και είναι δεξιοπόδαρη.

Ξεκίνησε την καριέρα της στις ΗΠΑ, όπου διαμένει από μικρή. Αγωνίστηκε για 4 χρόνια από το 2016 έως το 2019 στο Drexel University στην Φιλαδέλφεια. Στους Drexel Dragons κατέγραψε 51 εμφανίσεις με 4 ασίστ, παίζοντας ως αμυντικός χαφ.

Το 2020 ταξίδεψε και έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και την πατρίδα της, Πορτογαλία, όπου με την φανέλα της Boavista στην Α’ κατηγορία, σε 8 αγώνες σκόραρε ένα γκολ.

Την σεζόν 2020/21 αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία Ελβετίας και την Lugano, όπου σε 25 εμφανίσεις βρήκε δίχτυα 3 φορές και «σέρβιρε» 4 ασίστ στις συμπαίκτριές της.

Αποτελεί ενεργό μέλος της εθνικής Κ23 Πορτογαλίας, η οποία αποτελεί μια παραδοσιακή δύναμη στον χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών. Παλαιότερα είχε κληθεί και στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας, Κ17 και Κ19.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Joanna Seca δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ξεκινάω αυτή τη νέα σεζόν με τον ΠΑΟΚ και είμαι μέρος αυτού του φανταστικού κλαμπ με τεράστια ιστορία. Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα στην προσπάθειά της να κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημά, καθώς και να βοηθήσω την ομάδα στο Women’s Champions League»

Bem vinda Joanna!

Ξεφύγαμε.... smilepaok
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 22, 2021, 04:40:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια, Φένια Μάκρα, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 02/01/2005 στην Ρόδο, η Φένια Μάκρα αγωνίζεται ως αμυντικός. Έχει ύψος 162cm και είναι δεξιοπόδαρη.

Η πρώτη της επαφή με το ποδόσφαιρο έγινε στα 9 της χρόνια, όταν και εντάχθηκε στις ακαδημίες αρρένων του Α.Σ. “Διγενής” Κοσκινού. Έπειτα ακολούθησαν πολλές ακαδημίες αγοριών στο νησί της Ρόδου, όπου η Φένια έκανε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα. Σε ηλικία 13 ετών πήγε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε ομάδα γυναικών.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τον Σταυρό Καλυθιών Ρόδου, για τον οποίο μιλάει με κολακευτικά σχόλια, έχοντας απολαύσει την παρουσία της στην ομάδα.

Το 2019 κλήθηκε στο καμπ προεπιλογής της Εθνικής Κορασίδων, το οποίο έλαβε χώρα στο Καρπενήσι, ενώ αναμένεται να είναι στις επόμενες κλήσεις της Εθνικής Κ17.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Φένια Μάκρα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά από έναν χρόνο αποχωρώ από τον Σταυρό Καλυθίων, η ομάδα αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω διότι συνάντησα ανθρώπους που έχουν πολλή αγάπη μέσα τους και την μοιράζουν απλόχερα σε όλες τις παίκτριες χωρίς εξαίρεση. Θέλω να ευχαριστήσω την κα. Βέρα Κιόττου και τον προπονητή, Νίκο Περπερίδη, για την αγάπη και την στήριξη που δείξανε σε μένα και τις συμπαίκτριές μου.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το δώσω στον προσωπικό μου προπονητή κ. Χρήστο Βελή, ο οποίος είναι από τους πρώτους ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Με βοήθησε πάρα πολύ σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και με έκανε να ανέβω ένα σκαλοπάτι παραπάνω και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την γυμνάστρια και φίλη μου Μαριέττα Φιλιππάκου για όλη την βοήθεια που μου προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και την οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που στηρίζουν κάθε μου απόφαση.

Είμαι πολύ χαρούμενη και είναι μεγάλη μου τιμή που κατάφερα να γίνω μέλος της οικογένεια της μεγαλύτερης ομάδας γυναικών της Ελλάδος, του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερη για να αποδείξω στους υπεύθυνους της ομάδας πως δεν κάνανε λάθος που με επέλεξαν. Θα βοηθήσω την νέα μου ομάδα και θα δώσω το 101% του εαυτού μου για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι η ομάδα μου να πραγματοποιήσει τους στόχους της στο Champions League και να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην διοργάνωση όπως όλες θέλουμε!».

Καλώς ήρθες Φένια!

Ετοιμαζουμε ΜΠΑΜ μεταγραφη σε τερματοφυλακα! smilepaok

« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 22, 2021, 10:07:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Kori Butterfield: Η Αμερικανίδα έμπειρη τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια, Kori Butterfield, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 19/09/1991 στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Kori Butterfield αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Έχει ύψος 175cm και είναι δεξιοπόδαρη.

Ξεκίνησε την καριέρα της από το πανεπιστήμιο της γεννέτειράς της, Central Washington University, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2010-2011). Φόρεσε την μπορντό φανέλα των Wildcats σε 20 εμφανίσεις και κράτησε 6 clean sheets. Το 2011 αναδείχθηκε αθλήτρια της χρονιάς στο πανεπιστήμιο της Κεντρικής Ουάσιγκτον ως αποτέλεσμα των εξαιρετικών της εμφανίσεων.

Στη συνέχεια, ήρθε η μεταγραφή στο Tampa University στην Φλόριντα. Στα δύο χρόνια παραμονής της (2012- 2013) στους Tampa Spartans έλαβε μέρος σε 28 αναμετρήσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία της σε 16 από αυτές.

Το 2016 μεταγράφηκε στις Seattle Sounders στην κατηγορία του WPSL. Το 2018 έφυγε για πρώτη φορά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για την Ευρώπη και συγκεκριμένα την Ισλανδία, για λογαριασμό της Throttur. Με την ομάδα του Ρέικιαβικ στο ισλανδικό πρωτάθλημα σε 20 παιχνίδια κατέγραψε 9 clean sheets.

Ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στην πατρίδα της και αγωνίστηκε στην Albion SC San Diego στο WPSL. Στο δεύτερο μισό της σεζόν (2019/2020) μεταγράφηκε στην Reign FC - θυγατρική της ευρωπαϊκής Λυών - η οποία αγωνίζεται στο NWSL, δηλαδή στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου γυναικών των ΗΠΑ.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ισραήλ και την Bnot Netanya, όπου τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Kori Butterfield δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι όνειρό μου να καταφέρω να παίξω σε ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League και να το κάνω πραγματικότητα στην Ελλάδα και σε ένα τόσο γνωστό και σεβαστό κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ, είναι πραγματικά απίστευτο. Ανυπομονώ να γίνω μέλος της ομάδας και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διατηρήσουμε το επίπεδο υψηλό και να βρεθούμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Welcome Kori!

TO ΜΠΑΜ! :))
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 27, 2021, 02:30:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Βράχος» από την Ισλανδία για την άμυνα του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια, Ingunn Haraldsdóttir, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 04/07/1995 στην Ισλανδία, η Ingunn Haraldsdóttir αγωνίζεται ως στόπερ. Έχει ύψος 175cm και είναι δεξιοπόδαρη.

Ξεκίνησε την καριέρα της από την Valur, όπου αγωνίστηκε από το 2012 έως το 2014, με μια μικρή διακοπή, όταν και παραχωρήθηκε δανεική στην Afturelding Mosfellsbaer για το δεύτερο μισό της σεζόν 2013/14, όταν και κατέγραψε 7 συμμετοχές. Στην Valur όπου πήρε το βάπτισμα του πυρός από τα 17 της χρόνια έκανε 7 εμφανίσεις.

Την αγωνιστική περίοδο 2015/16 μεταγράφηκε στην HK Vikingur και με την φανέλα της ομάδας από το Ρέικιαβικ έκανε δύο γεμάτες σεζόν αγωνιζόμενη σε 32 αναμετρήσεις συνολικά.

Το 2017 έγινε μέλος της KR, της άλλης μεγάλης ομάδας του Ρέικιαβικ. Σε τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ιστορική KR, φόρεσε το περιβραχιόνιο της ομάδας και μετά από 76 εμφανίσεις κατάφερε να σημειώσει 6 γκολ αν και αγωνίζεται ως σέντερ μπακ.

Έχει 32 συμμετοχές με τις εθνικές της Ισλανδίας, ούσα μέλος των ομάδων Κ16, Κ17 και Κ19.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ingunn Haraldsdóttir δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με τρομερή ιστορία και είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να παίξω για έναν τέτοιο Σύλλογο. Ανυπομονώ να βελτιωθώ ως παίκτρια και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να επιτύχει τους στόχους του στο Champions League και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα».

Velkomin Ingunn!

O ΘΗΛΥΚΟΣ Ινγκασον! paokara

« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 27, 2021, 02:31:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εντάσσεται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ η Εύα Καραντζίκου

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Εύα Καραντζίκου.

Γεννημένη στις 24/02/2004 στην Φθιώτιδα, η Εύα Καραντζίκου αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χαφ και είναι αριστεροπόδαρη.

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Λαμίας, και στην συνέχεια αγωνίστηκε στις Νηρηίδες Φθίας.

Η νεαρή αθλήτρια κατόπιν εισήγησης των σκάουτερ της ομάδας, αφού ενθουσίασε στα δοκιμαστικά που ξεκίνησαν παράλληλα με την προετοιμασία της γυναικείας ομάδας, κέρδισε άξια μία θέση στο έμψυχο δυναμικό του Δικεφάλου.

Την αγωνιστική σεζόν που έρχεται θα παραχωρηθεί δανεική στις Ελπίδες Καρδίτσας, προκειμένου να πάρει τον απαραίτητο αγωνιστικό χρόνο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Εύα Καραντζίκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά από πέντε χρόνια αποχωρώ από τις Νηρηίδες Φθίας. Την ομάδα αυτή την νιώθω σαν την δεύτερη μου οικογένεια διότι εκεί συνάντησα καλούς ανθρώπους με πολύ όρεξη για δουλειά, οι οποίοι μας αγάπησαν και τους αγαπήσαμε και εμείς οι παίκτριες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ.κ. Γιώργο Ανδρεόπουλο, Γιώργο Λύτρα, Νίκο Τσικρά, οι οποίοι ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να εξελιχτώ ως άνθρωπος αλλά και ποδοσφαιρίστρια. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και είναι μεγάλη μου τιμή που κατάφερα να γίνω μέλος αυτής της οικογένειας. Ένα από τα όνειρα μου ήταν να αγωνιστώ κάποια στιγμή στην μεγαλύτερη γυναικεία ομάδα στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ, και το πραγματοποιώ με την βοήθεια του κ. Θανάση Παρίση, τον οποίο ευχαριστώ. Εύχομαι στην ομάδα μου να πραγματοποιήσει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη, ώστε να καταφέρουμε να πάμε τον ΠΑΟΚ ακόμα πιο ψηλά».

Καλώς ήρθες Εύα!

« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 28, 2021, 10:23:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ τη μολδαβή Αγκαρίστα στον ημιτελικό του ομίλου στη Θεσσαλονίκη στις 18 Αυγούστου στις 18:00 στο γήπεδο του Μακεδονικού.
Στο άλλο ζευγάρι, Βαλερένγκα και Μιτρόβιτσα θα αναμετρηθούν την ίδια μέρα και ώρα στο Δημοτικό Γήπεδο Γιαννιτσών.

Όσον αφορά τον «μικρό» και τον μεγάλο τελικό, το παιχνίδι για την πρώτη θέση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού στις 21 Αυγούστου στις 17:00, ενώ αυτό της τρίτης θέσης την ίδια μέρα στις 18:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Γιαννιτσών.

ΠΑΜΕ ΚΟΡΤΙΣΑΡΕΣ! smilepaok

« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 31, 2021, 03:29:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στον ΠΑΟΚ για 4η χρονιά η Betancourt

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την συνέχιση της παρουσίας της Gisela Arrieta Betancourt και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2021-22.

Η 34χρονη Κολομβιανή επιθετικός, μετά από μια δύσκολη χρονιά που ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς θα συνεχίσει με τον Δικέφαλο στο στήθος για τέταρτη συνεχή σεζόν.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης της, η Gisela Arrieta Betancourt δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τους ανθρώπους του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους για ακόμη ένα χρόνο, παρόλο που αντιμετωπίζω μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου στο ποδόσφαιρο. Μετρώ αντίστροφα τις μέρες για να επιστρέψω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα».

Πολυ καλη παικτρια, ελπιζω να ειναι καλα πλεον.