Προπονητές που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ δήλωσαν...

Αποστολέας Θέμα: Προπονητές που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ δήλωσαν...  (Αναγνώστηκε 12244 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Δεν με θέλουν στον ΠΑΟΚ»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έσπασε την σιωπή του και μίλησε στον Arena FM 89,4 για την μεγάλη του αγάπη, τον ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε στο παρελθόν, λέγοντας ότι ποτέ δεν έφυγε ,αλλά πάντα τον έδιωχναν και πρόσθεσε ότι όποτε τον χρειαστεί ο «δικέφαλος» θα είναι εκεί, αλλά δεν έχει γίνει καμία επαφή τα τελευταία χρόνια . Δεν με θέλει κανένας στον ΠΑΟΚ δήλωσε χαρακτηρίστηκα ενώ τόνισε ότι στις 17 του μήνα θα απαντήσει στον Πλατανιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε o Άγγελος Αναστασιάδης στον Arena FM 89,4:

«Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη του, παίρνω πάρα πολλά μηνύματα και υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου που με θέλει και αυτό με τιμάει, αλλά πρέπει να ξέρει πως έχουν τα πράγματα. Θέλω να βάλω τα πράγματα στην θέσης τους, αυτό που συμβαίνει φέτος είναι γνώριμο σε μένα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επαφή από πλευράς ΠΑΟΚ. Ούτε πέρσι αλλά ούτε και φέτος .Κανένας από αυτούς δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου. Η τελευταία νύξη έγινε πριν αναλάβει ο Δώνης.  Ήρθε ο Ζήσης ο Βρύζας στο σπίτι μου, μου είπε να αναλάβω τον ΠΑΟΚ αλλά τελικά πήραν το Δώνη. Εγώ δεν ζήτησα ποτέ να έρθω στον ΠΑΟΚ προπονητή. Το ήθελα στην αρχή να κάτσω μια φορά στον πάγκο της ομάδας. Έγινε και με το παραπάνω και έγινα αυτό που έγινε. Ζήτησα δέκα μου έδωσε 1000. Από εκεί και πέρα δεν ασχολήθηκα ποτέ. Την ομάδα την αγαπώ με τον τρόπο τον δικό μου, είμαι από τα σπλάχνα αυτής της ομάδα και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Για τον αν υπάρχουν άτομα στην διοίκηση που δεν το θέλουν : «Είναι ηλίου φαεινότερο, δεν με θέλουν τα παιδιά αυτά. Άμα με ήθελαν θα με προσέγγιζαν. Και καλά κάνουν ,εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι καλός προπονητής. Μακάρι να γίνουν όλα αυτά που σκέφτονται στον ΠΑΟΚ. Κανένας δεν με θέλει. Άμα με ήθελαν θα με έψαχναν. Πως με παίρνουν οι άλλες ομάδες; Στον ΠΑΟΚ δεν με έχουν ψάξει ποτέ.
Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, διωγμένος από τον Γούμενο, έκανα μια δήωση. Εάν με χρειαστεί ο ΠΑΟΚ εγώ θα είμαι εκεί. Αυτό ισχύει. Αλλά σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν με χρειάζεται… Χρειάζεται κάτι άλλο. Το αν είμαι καλός ή κακός προπονητής θα το κρίνουν οι άλλοι, εγώ αυτό ξέρω να κάνω και προσπαθώ να το κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Με τιμάει που ξέρω ότι μια μεγάλη μερίδα του κόσμου με θέλει πίσω. Εγώ λειτουργώ με ένα συγκεντρωμένο τρόπο. Βγαίνω να μιλήσω γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω στον κόσμο τι γίνεται και τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια».

Για τον Πλατανιά και το μέλλον του: «Με όλα αυτά που λέγονται δημιουργείται και ένα άλλο πρόβλημα στην ομάδα που βρίσκομαι. Με τίμησαν που με φώναξαν να γίνω προπονητής και με τιμάνε που θέλουν να συνεχίσω στην ομάδα. Πέρυσι χάλασε η δουλεία γιατί πάλι γινόταν ο κακός χαμός και αυτοί νόμιζαν ότι εγώ μιλάω με τον ΠΑΟΚ. Εγώ λειτουργώ με ένα τρόπο συγκεκριμένο και αυτό το γνωρίζει καλά όλος ο κόσμος. Μέχρι τις 15 του μήνα που θα φύγουν οι ποδοσφαιριστές για τις άδειες, εγώ λειτουργώ σαν είμαι ο επόμενος προπονητής του Πλατανιά για τα επόμενα 15 χρόνια. Προετοιμάζω την ομάδα κανονικά αλλά στις 17 του μήνα θα απαντήσω. Αυτά που λένε ότι μίλησα για τα Γιάννινα και άλλες ομάδες είναι καραγκιοζιλίκια. Αν με φωνάξει ο ΠΑΟΚ να μιλήσω αύριο, δεν θα αποφασίσω αύριο. Θα κάτσω να μιλήσω, να δω τι θέλουν να πετύχουμε, πως θέλουν να λειτουργήσουνε, θα μιλήσω με τους συνεργάτες μου και μετά θα αποφασίσω».

Για αν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάλεσμα του ΠΑΟΚ: «Όλα αυτά είναι φιλοσοφίες. Αν με ήθελαν θα με φώναζαν. Έχω και εγώ ανθρώπους δικούς μου, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Όποια ομάδα και να με καλέσει, θα πάω να συζητήσω».
Για το αν άφησε κάτι στην μέση: «Εγώ δεν έφυγα ποτέ, πάντα με διώχνανε. Την μία έφυγα γιατί δεν πληρώνανε τα παιδιά από τα 3-5 πηγάδια και μετά έλεγαν ότι θέλουν να κάνουν μεταγραφές. Μόλις έφυγα κάνανε 14 μεταγραφές. Μετά ξαναγύρισα πάλι και μόλις φτάσαμε δεύτεροι με ξαναδιώξανε πάλι».

Για την αγγελία που ο ΠΑΟΚ ψάχνει πρόεδρο και εμπορικό διευθυντή: «Ο καθένας θα κριθεί από τα έργα του και αυτά που κάνει, όχι από αυτά που λέει. Για μένα τόσο καιρό δεν υπάρχει τίποτα θετικό. Και δεν τον λέω σαν προπονητής, το λέω σαν φίλος αυτής της ομάδας και δεν το έχω κρύψει ποτέ. Δεν έχει γίνει τίποτα που να ικανοποιεί τον κόσμο. Έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα από το 1985 και κύπελλο από το 2003. Παρακαλούσαμε φέτος να πάρουμε το κύπελλο αλλά δεν τα καταφέραμε. Όλος ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα παρακαλάει να δει κάτι διαφορετικό, αλλά δεν αλλάζει τίποτα».

Για τον τελικό κυπέλλου: «Θεωρούσα ότι μπορούσαμε να πάρουμε το κύπελλο ή έστω ότι θα είχαμε μια πολύ καλή παρουσία. Είναι ο χειρότερος Παναθηναϊκός του τελευταίου τριμήνου, φάνηκε αυτό και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αλλά δεν είμαστε καλά και εμείς. Ο ΠΑΟΚ είχε την δυνατότητα να πάρει το κύπελλο και αποδείχτηκε στο τελευταίο παιχνίδι».
Αναφορικά με το αν ήρθαν «συνδεσμίτες» στο σπίτι του: «Ναι ήρθαν και μου είπαν ότι με θέλουν στον ΠΑΟΚ. Ακούν διάφορα και νομίζουν ότι εγώ δεν θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ. Το ξεκαθαρίζω για ακόμα μια φορά ότι στις 17 του μην θα απαντήσω στον Πλατανιά. Από εκεί και πέρα δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Άμα θέλει η παναγιά να είμαι στον ΠΑΟΚ, θα είμαι στον ΠΑΟΚ. Η καψούρα δεν φεύγει ποτέ…»

Το μήνυμα του Άγγελου Αναστασιάδη: «Αυτή την ομάδα πρέπει να την αγαπάς αν θέλεις να την πας μπροστά. Αν δεν αγαπάς κάτι δεν μπορείς να το πας μπροστά, δεν ξέρω τι θέλουν να πετύχουν όλοι αυτοί που πηγαίνουν στον ΠΑΟΚ. Θέλει πολύ …κουπί εκεί. Ο τελευταίος άνθρωπος που θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ είμαι εγώ. Γιατί άμαθα πάω μόνο εγώ και ο θεός γνωρίζει τι θα τραβήξω.
Έφυγα πέντε λεπτά πριν να τελειώσει ο τελικός. Εγώ που πάντα ακόμα και στο τελευταίο δευτερόλεπτο πίστευα ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα Όταν είδα  ότι άδειασε η κερκίδα σηκώθηκα και έφυγα, με σταματούσαν να μιλήσω και δεν είπα κουβέντα, στην στεναχώρια μπορείς να πεις πολλά πράγματα τα οποία θα τα μετανιώσεις. Και εγώ είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα βάλει φωτιά σε κάτι που αγαπάει. Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι που είναι εκεί, να τους φωτίσει η παναγία και να πάρουν σωστές αποφάσεις και να πάνε την ομάδα ένα κλιπ πιο πάνω και να δώσουν χαρά στον κόσμο».

You are not allowed to view links. Register or Login

Τι να σε κανουμε εσενα ρε Αγγελε, ασε μας στην ησυχια μας στα λαμογια μας και στις μιζες μας, θες να εχουμε αλλα τωρα?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2014, 08:20:51 μμ από teododo »
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Προπονητές που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ δήλωσαν
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 06, 2014, 08:19:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ναι ρε ασε μας, εχουμε πλανο, εχουμε  χρημα εχουμε τα παντα.
Θα δωσουμε κανα 2 μυρια να φερουμε προπονητη, θα τον διωξουμε, θα φερουμε παικτες θα τους διωξουμε, θα φαγωθουμε παλι μεταξυ μας και ολα καλα, εσυ ρε Αγγελε που κολλας?

Στον ΠΑΟΚ μονο τα λαμογια επιβιωνουν,τελος
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 08, 2014, 03:28:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Δεν μπορεί να κάνει την μεγάλη έκπληξη"

Ο Λάσλο Μπόλονι μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι δεν έχει δεχτεί πρόταση από την Εθνική Ελλάδας, ενώ ανάφερε ότι δεν θεωρεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ικανό να κάνει την μεγάλη έκπληξη στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάσλο Μπόλονι, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, τότε και τώρα, τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης και το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εμπειρία του στο Κατάρ: "Γενικά είναι μια όμορφη εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει σεβασμός στην δουλειά μου και στην ομάδα. Υπήρξε μια κάμψη αγωνιστική, αλλά τώρα τα πάμε καλύτερα και ελπίζω στην συνέχεια και στην επόμενη σεζόν να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο η ομάδα".

Για το εάν θα συνεχίσει στο Κατάρ: "Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πάρει κανείς μια απόφαση. Μου έχει γίνει πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας μας από την διοίκηση της ομάδας, στο αμέσως προσεχές διάστημα, ίσως μέσα στην βδομάδα, θα κοινοποιήσω την απόφαση μου".

Για το εάν του αρέσει περισσότερο η Θεσσαλονίκη ή η Τόχα: "Προτιμώ εκεί που μπορώ να εργαστώ καλύτερα. Η βασική διαφορά είναι η ζέστη. Στην Τόχα έχει συνήθως υψηλές θερμοκρασίες. Στην Θεσσαλονίκη έχει ζέστη μόνο στην περίοδο της προετοιμασίας".

Για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη: "Δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω μια ηρωική περίοδο το διάστημα που βρέθηκα στον ΠΑΟΚ. Ήταν μια ενθαρρυντική σεζόν αλλά και κουραστική, αφού είχαμε μεταξύ άλλων και την πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ".

Για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: "Ελπίζω να είναι νικήτρια η Ρεάλ Μαδρίτης. Η προσπάθεια της Ρεάλ θα στηριχτεί στους Πέπε, Ρονάλντο και Βαράν. Όντως η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μια συμπαθητική ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή, έχει κάνει πολλά άλματα, αλλά εγώ υποστηρίζω την Ρεάλ Μαδρίτης".

Για το εάν παρακολουθεί την πορεία του ΠΑΟΚ: "Αυτό που γνωρίζω είναι πως έχει βελτιωθεί η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με την εποχή που ήμουν στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Έχω ενημερωθεί πως όσο αναφορά το οικονομικό κομμάτι έχει βελτιωθεί πολύ ο ΠΑΟΚ και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα".

Για την σύγκριση της δικής του περιόδου στον ΠΑΟΚ με την σημερινή: "Σήμερα η οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ είναι σωστή. Τότε δεν βρισκόταν η ομάδα στην ίδια κατάσταση. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν ότι χρειαζόταν να παίξω με παίκτες που δεν πληρώνονταν τον μισθό τους και το συμβόλαιο τους. Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και μέσα στα γραφεία και αυτή η δύσκολη οικονομική κατάσταση επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να σεβόμαστε όλους τους παίκτες και το προσωπικό, είτε είναι στον αγωνιστικό χώρο, είτε πίσω από ένα γραφείο. Ως προπονητής πρέπει να προσφέρεις ευχαρίστηση και στους εργαζομένους και στους ποδοσφαιριστές και σε όλους γενικά. Ελπίζω ότι η διαφορά που υπάρχει τώρα θα βοηθήσει να υπάρξει ικανοποίηση σε όλους στον ΠΑΟΚ".

Για το εάν είχε πρόταση από την Εθνική Ελλάδας και το εάν θα ήταν θετικός σε μια τέτοια προοπτική: "Δεν έχω δεχτεί πρόταση από την Εθνική Ελλάδας. Από εκεί και πέρα δεν απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις".

Για τις δυνατότητες της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ: "Αξίζουν συγχαρητήρια και στους παίκτες της Εθνικής και στον ομοσπονδιακό τεχνικό που κατάφεραν να πετύχουν την πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θεωρώ πως η Ελλάδα είναι ικανή να προχωρήσει στην επόμενη φάση, αλλά όχι και να κάνει την μεγάλη έκπληξη στον θεσμό".

Για το φαβορί του Μουντιάλ της Βραζιλίας: "Στα Παγκόσμια κύπελλα δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Συνήθως τα φαβορί είναι ομάδες όπως η Βραζιλία, η Γερμανία, η Ολλανδία και η Ισπανία. Σπάνια βλέπουμε εκπλήξεις σε τόσο υψηλό επίπεδο".

Για το μήνυμά του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Στέλνω τα φιλιά μου σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, είναι εκπληκτική η δύναμη μου δίνουν στην ομάδα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο αυτό τον κόσμο που συνεχίζει να δίνει μάχη και να κάνει αγώνα για να στηρίξει την ομάδα και να πάει καλά. Τους χαιρετώ όλους".

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/mpoloni_den_mporei_na_kanei_thn_megalh_ekplhksh.2777305.html
Ο τελευταιος προπονητης που ειδα σοβαρη μπαλα, ανεξαρτητων αποτελεσματων αλλα τον φαγαν τα λαμογια
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 08, 2014, 03:34:39 μμ από teododo »

« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 03, 2014, 02:54:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Ο ΠΑΟΚ είναι ασυνεπής στις υποχρεώσεις του»

Για τα επεισόδια εις βάρος του, τα οποία χαρακτηρίζει στημένα, μίλησε ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος κατέκτησε το ντάμπλ στην Κύπρο με το ΑΠΟΕΛ, σε συνέντευξη του στον «Arena FM» αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη του επιτυχία με την κυπριακή ομάδα ενώ μίλησε και για τη δικαστική του διαμάχη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν πληρώνει τις δόσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη
- Για το αν αισθάνεται άνετα όταν έρχεται, πλέον στην πόλη της Θεσσαλονίκης:
«Αν φτάσουμε στο σημείο λόγω του ποδοσφαίρου, να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους, το χάσαμε το θέμα. Εχω μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, αισθανόμουν καλά, όχι όμως και τώρα. Οι γονείς μου πέρασαν πολύ δύσκολα, εδώ και ένα χρόνο, ακούγοντας πολλά πράγματα, ένιωθαν ότι όλη η Θεσσαλονίκη κυνηγάει τον γιό τους».

- Για την χειρότερη του στιγμή ως προπονητής στον ΠΑΟΚ:
«Το χειρότερο γεγονός ήταν μετά το ματς με τον Αρη. Δεν το είχα ξαναζήσει ποτέ. Ήξερα δύο μέρες νωρίτερα, ότι θα υπήρχαν στημένα επεισόδια αν δεν κερδίσουμε τον Άρη. Μετά το ματς υπήρχαν  500-1000 άτομα που μας περίμεναν στην Τούμπα. Ακούσαμε εξωφρενικά πράγματα, χτύπαγαν το λεωφορείο. Ήξερα μέσα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ότι θα υπήρχαν επεισόδια με στόχο το προπονητικό τιμ, αν δεν κερδίζαμε τον Αρη».

- Για το περιβόητο sms μήνυμα του Τσιστιακόφ και την σχέση του με τον πρώην στρατηγικό σύμβουλο της ΠΑΕ:
«Είχα μια πολύ καλή σχέση με τον Γκέρμαν μέχρι τον αγώνα με τον Αστέρα για το κύπελλο. Έφτασε στο σημείο να μας παρατήσει στη μέση της Βασιλίσσης Όλγας, εμένα και τον κ. Αγγελίνα, μετά από την συνάντηση στο Μακεδονία Παλλάς. Το sms και αυτή η κόντρα δεν ήταν θέμα του Τσιστιακόφ, ούτε του Βρύζα, αυτοί ακολουθούσαν εντολές. Σε μια ομάδα δεν αρκεί μόνο τα χρήματα και η οικονομική υγεία. Οφείλει να καταλάβει ο ιδιοκτήτης, ότι πρέπει να αφήσει τους συνεργάτες τους να ενεργούν μόνοι τους. Δεν έπαιξε ρόλο το sms του Τσιστιακόφ στην απόφαση του δικαστηρίου. Αυτό που παίζει ρόλο είναι η σύμβαση εργασίας».

- Για τις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη:
«Δεν μου δημιούργησε πρόβλημα στην δουλεία μου. Έβαζε την ομάδα πάνω από τα πρόσωπα, όπως συνέβη στην περίπτωση του Γκαρσία, παρότι μετά έλεγε δημόσια άλλα πράγματα».

- Για το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία:
«Έκρινα ότι δεν πρέπει να παίζει ο Γκαρσία. Εγώ αποφάσιζα για την ομάδα. Είναι άλλο κομμάτι αυτό και άλλο το εξωαγωνιστικό. Ο Γκαρσία ήταν μια καυτή πατάτα που όλοι δεν την κρατούσαν στα χέρια τους και την άφηναν στον προπονητή για να μην γίνουν κακοί στον κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές μου ήθελα πάντα να μου αποδεικνύουν ότι κάνω λάθος. Όμως, δεν μπορείς να τα βάλεις με την φύση. Κάποιος μπορεί να έχει τη δυνατότητα ότι μπορεί να παίξει μέχρι τα 40 και άλλος μέχρι τα 34. Εγώ έκρινα τον Γκαρσία καθαρά με αγωνιστικά κριτήρια».

- Γιατί επέλεξε να πει ναι στην πρόταση του ΠΑΟΚ:
«Δεν υποτίμησα και δεν υποβάθμισα την ομάδα και τον κόσμο. Καταλαβαίνα ότι η χρονιά ήταν μια μεταβατική χρονιά με μπάτζετ 5-6 εκατομμυρίων. Πήρα το ρίσκο γιατί ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ. Ήταν η παιδική μου αγάπη. Στον Παναθηναϊκό έπαιρνα πρωταθλήματα και δήλωνα ΠΑΟΚτσής. Το έβλεπα σαν πρόσκληση. Παρά τον ερχομό του κ. Σαββίδη δεν διαφοροποιήθηκαν τα πράγματα και συνεχίζαμε στο μεταβατικό στάδιο. Η μεγαλύτερη πίεση μπήκε από τον ιδιοκτήτη που είχε βάλει στο μυαλό του την κατάκτηση του κυπέλλου.

- Για την πρόθεση του να ζητήσει τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ είχε δικαίωμα, βάσει συμβολαίου, να με αξιολογήσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Αν με απέλυε μετά από εκείνη την ημέρα θα μου έδινε όλο το συμβόλαιο των δύο ετών. Επειδή είπε ο κ. Σαββίδης, ότι με συνάντησε για μια ώρα, αυτό που ξέρω είναι ότι η συνάντηση μας κράτησε από τις 3 το μεσημέρι ως τις 12.30 τα ξημερώματα. Είπα ότι αν δεν με εμπιστεύεται μπορώ να αποχωρήσω. Η απάντηση του ήταν "όχι, σε πιστεύουμε" και αποδέχθηκα αυτό που μου πρότεινε στην αλλαγή των όρων με μια νποζημίωση 200.000 ευρώ και ένα υψηλό μπόνους. Από εκεί και μετά άρχισαν οι απειλές για να μην πληρωθεί η αποζημίωση, που ο ίδιος ο Σαββίδης είχε επιβάλει».

- Για την δικαστική διαμάχη με τον ΠΑΟΚ:
«Συμφωνήσαμε να ρίξουμε τις απαιτήσεις κατά 20% πήγαμε στο δικαστήριο, δώσαμε τα χέρια με τον κύριο Βρύζα, ήμασταν έτοιμοι να υπογράψουμε συναινετική λύση και εκεί ήρθε ο Σαββίδης να πει "μην του δίνεται φράγκο". Δικαστικά και νομικά δεν είχαμε άλλο όπλο και δρόμο για να διεκδικήσεις τα χρήματά σου. Ο ΠΑΟΚ δεν πλήρωνε τις δόσεις, ούτε τώρα μας έχει πληρώσει πέραν του Δεκεμβρίου για να πάρει την πρώτη αδειοδότηση. Θα ξαναμπώ στην ίδια διαδικασία γιατί ο ΠΑΟΚ παραμένει ασυνεπής στις πληρωμές του. Δεν έχω άλλον τρόπο να διεκδικήσω τα χρήματα μου. Έχω στείλει το συμβόλαιο μου με το ΑΠΟΕΛ για να αφαιρούνται τα χρήματα και πάλι ο ΠΑΟΚ δεν πληρώνει αυτά που βάσει αποφάσεων είναι υποχρεωμένος να πληρώσει».

- Για τους λόγους αυτής της κόντρας και της διαμάχης του με τον ΠΑΟΚ:
«Προσπαθώ να βρω ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της κόντρας. Είναι πιο εύκολο να ταλαιπωρήσεις τον Ελληνα προπονητή, ενώ με τον Στέφενς δεν έκανε κάτι γιατί θα γινόταν ρεζίλι στην ΦΙΦΑ και στην ΟΥΕΦΑ».

- Για το πραγματικό ποσό της αποζημίωσης του:
«Βάσει συμβολαίου έπαιρνα 340.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ. Τα νούμερα που βγαίνουν προς τα έξω δεν απηχούν στην πραγματικότητα. Αν αφαιρέσει τα χρήματα του ΑΠΟΕΛ, ο ΠΑΟΚ πρέπει να πληρώσει 200-250.000 ευρώ περισσότερα στον Δώνη βάσει των αποφάσεων.

- Για τον Αγγελο Αναστασιάδη είπε:
«Είναι ένας έμπειρος προπονητής και καλός άνθρωπος. Δεν έχω συνεργαστεί μαζί του. Είχε επιτυχίες και στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό. Επειδή θέλω το ελληνικό πρωτάθλημα να ξαναγίνει καλύτερο και ανταγωνιστικό, πρέπει οι ομάδες της Θεσσαλονίκης να φτιάξουν το δικό τους περιβάλλον και μετά να κοιτάξουν ποιο μακριά. Στη Θεσσαλονίκη οι ομάδες είναι υποδουλωμένες στους οπαδούς σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν είναι πολλοί, αλλά κάνουν κουμάντο».

- Για τα σχόλια του μικρού γιου του στο Twitter για τον ΠΑΟΚ σχολίασε:
«Ο ίδιος ο ΠΑΟΚ άφηνε στο facebook να βρίζουν τους γονείς και τα παιδιά μου. Ο μικρός λόγω χαρακτήρα μπαίνει στη μάχη. Είχε κάνει ένα σχόλιο πριν πάω στον ΠΑΟΚ. Του είχα μιλήσει ότι δεν κάνουν καλό οι αντιπαραθέσεις με τον κόσμο. Ηταν λάθος αυτό που είχε κάνει τότε».

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=343105&Sport=1&Country=82&Competition=1713&Season=135649&Round=346737&Team=16657
Ρε άντε γ#μησου που δήλωνες και ΠΑΟΚτσής καραγκιόζη...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Προπονητές που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ δήλωσαν...
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 03, 2014, 06:35:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Αει και γ@μησου καραγκιοζομ@λακα....

Και μετα απο αυτη τη συνεντευξη να βοηθησω και εγω

Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 05, 2014, 09:13:05 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Και εγω βοηθαω παιδες

ΥΓ. Αναγουλα μου ηρθε πρωι πρωι με τον χτικιαρη
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 05, 2014, 09:39:54 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
 :)) :)) :)) :)) :))
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 16, 2014, 01:53:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Παίκτης με ποιότητα και αξιόπιστος αμυντικά"

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolisκαι την εκπομπή «Στη Σέντρα» καταθέτοντας την άποψή του για τον Ράζβαν Ρατ.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα, την οποία ελπίζω ότι θα βγάλει στον ΠΑΟΚ και θα τον βοηθήσει να πετύχει τον στόχο του».

Συγκρίνοντας τον Ρατ με τον Λίνο υπογράμμισε: «Ο Λίνο στην εποχή μου βοηθούσε πολύ επιθετικά, όμως, ο Ρατ είναι πιο αξιόπιστος αμυντικά».

Για το αν θα έπαιρνε ο ίδιος τον Ρατ τον ΠΑΟΚ αν βρισκόταν ακόμη στην ομάδα: «Αν ο ΠΑΟΚ έχει την ανάγκη ενός έμπειρου παίκτη όπως ο Ρατ, καλώς έκανε και τον πήρε. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, από την στιγμή που δεν είμαι στην ομάδα. Του εύχομαι, πάντως, καλή επιτυχία».

Για τον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος υπήρξε αποκάλυψή του στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία του στη Λεβερκούζεν. Θυμάμαι πως ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής και παθιασμένος με την ομάδα. Έχει όλες τις προδιαγραφές για να πάει ψηλά και η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί του».

« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 16, 2014, 02:01:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Σεβομαι την άποψη του μεγάλου ΛΑζλο!!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 17, 2014, 03:14:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Πολύ μεγάλος μπακ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε μια μεγάλη μορφή του ρουμανικού ποδοσφαίρου και πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου. Θυμήθηκε τις φανταστικές εμφανίσεις του στο Μουντιάλ του 1994, μίλησε για τα φαβορί στην Βραζιλία και για τα πολυσύνθετα χαρακτηριστικά του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, συμπατριώτη του, Ράζβαν Ρατς.

Αναφορικά τα όσα ανέφερε ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου:

Για τις αναμνήσεις του από το Παγκόσμιο κύπελλο του 1994:
” Έχω φανταστικές αναμνήσεις από το 1994. Θυμάμαι το 3-2 με την Αργεντινή που πέτυχα δύο γκολ. Θυμάμαι και το 2-1 με την Σουηδία, αλλά και την πρόκριση που χάσαμε στα ημιτελικά με την Βραζιλία. Δεν θα ξεχάσω τις μεγάλες προσωπικότητες που παίζαμε μαζί όπως ο Χάτζι, ο Ποπέσκου, ο  Ραντουτσόιου και πολλοί άλλοι”.

Για το φετινό Μουντιάλ:
“Είναι νωρίς να πεις κάτι. Είναι ένα από τα πιο ισορροπημένα που έχω παρακολουθήσει. Όλες οι ομάδες έχουν οργάνωση στο παιχνίδι τους. Είδα για παράδειγμα την Αργεντινή κόντρα στην Βοσνία. Απίθανοι παίκτες όπως ο Ντι Μαρία, ο Μέσι, ο Αγκουέρο και Ιγκκουαίν , αλλά δυσκολεύτηκαν επειδή οι αντίπαλοι τους είχαν πειθαρχία. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία στην ενδεκάδα, τόσο στην άμυνα, όσο στο κέντρο, αλλά και στην επίθεση. Ομάδες όπως η Γερμανία και η Ολλανδία έχουν πολύ ισορροπημένα σύνολα. Αν δεν το έχεις αυτό, τότε έχεις πρόβλημα. Ισορροπία δεν είχαν η Ελλάδα και η Ισπανία”.

Για το παιχνίδι της Κολομβίας με την Ελλάδα:
“Ας μιλήσουμε για τον Ρατς καλύτερα…”

Για τον Ράζβαν Ρατς:
“Είναι ένας φανταστικός αριστερός μπακ, με εμπειρία κααι αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ  ποιοτικός και στην άμυνα και στην επίθεση. Παίζει πολύ καλά στην άμυνα, αλλά επίσης έχει εξαιρετικές ικανότητες επιθετικά. Τα τελευταία 10 χρόνια είναι μόνιμος στην Εθνική Ρουμανίας, έκανε καταπληκτικές χρονιές στην Σαχτάρ Ντόνετσκ με τον Λουτσέσκου, είναι καλός χαρακτήρας και πολύ πειθαρχημένος στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια. Δεν έχει το αριστερό πόδι του Γεωργάτου, αλλά είναι πολύ καλός και επιθετικά”.

Για το ότι η τελευταία του χρονιά σε Αγγλία και Ισπανία δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη:
“Δεν είναι το ίδιο όταν υπογράφεις ως δανεικός και όταν υπογράφεις κανονικό πολυετές συμβόλαιο. Πήγε ως δανεικός με “λίγες αποσκευές” σε Αγγλία και Ισπανία. Επίσης, έπαιξε εκεί σε ομάδες που πάλευαν για την παραμονή τους και δεν του ταίριαζε αυτή η νοοτροπία. Ήταν απλά μια κακή παρένθεση στην καριέρα του. Όταν υπογράφεις συμβόλαιο δύο-τρία χρόνια είσαι ψυχή και σώμα στην ομάδα. Ως δανεικός είναι διαφορετική η ψυχολογία σου. Είναι μεγάλος παίκτης, θα τον δείτε. Δεν είναι εύκολο να έχεις ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές στην Εθνική Ρουμανίας και να μην βρίσκεται αυτά τα 9 χρόνια κάποιος άλλος αριστερός μπακ να του πάρει την θέση στην Εθνική. Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, είναι σπουδαίος μπακ”.

Για το ποιόν ποδοσφαιριστή θυμίζει ο Ρατς:
“Θυμίζει λίγο τον Παντελή Κωνσταντινίδη, αλλά έχει περισσότερη ποιότητα”.

Για το τι κάνει τώρα ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου:
” Είμαι σχολιαστής σε Ρουμανικό τηλεοπτικό κανάλι”.

Για τα φαβορί του Μουντιάλ:

“Η Γερμανία είναι πολύ δυνατή και πολύ πειθαρχημένη και δεν το λέω επειδή κέρδισε την Πορτογαλία. Υπάρχει και η Βραζιλία, η Αργεντινή και περιμένω να δω λίγο ακόμα την Ολλανδία. Τέλος, δεν ξεχνάω και την Ισπανία”.

http://arenafm.gr/arenafm/cosmos/mundial2014/2014/06/17/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BA.html#.U6Awcfl_srg
Αυτος δεν ηταν που εβαζε μουσικη μεσα στα αποδυτήρια στους παικτες για να χαλαρωνουν? :grin1:
Ρε τον ντιζεϊ  :)) :))