Aleksandar Stanojevic

Αποστολέας Θέμα: Aleksandar Stanojevic  (Αναγνώστηκε 8530 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Aleksandar Stanojevic (Coach)
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 17, 2017, 10:22:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ξερουν και οι ιδιοι οτι εχει χρονια να κατακτησει τιτλους αλλα η ευκαιρια ειναι τωρα με τον ΠΑΟΚ.
Σιγα τις ομαδες της π@τσας και τους προπονητες μεγαθηρια! facepalm
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 18, 2017, 09:49:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Απλα θα αλλαξουμε συστημα.
Απο το 4-2-3-1 παμε στο 4-4-2.
Με 2 φορ παιζει ο Σταν οπως ο Ντουσκο παλια! :)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 19, 2017, 11:24:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Μεγαλο ρισκο η επιλογη. Το ιδιο ηταν και ο βλαντο το ιδιο και ο Τουντορ.  :-\
Ο συγκεκριμενος παντως φαινεται να εχει καποια στοιχεια αρκετα ελπιφοφορα(παθος,πνευμα νικητη κλπ).
Τα υπολοιπα θα φανουν στο χορτο.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 19, 2017, 07:18:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ετσι ακριβως.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 21, 2017, 06:08:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την Πέμπτη στις 14.00 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Αλεξάντερ Στανόγεβιτς από τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 21, 2017, 09:25:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Περιμενω "σοβαρες" ερωτησεις απο τους ΑΡΔ  facepalm οπως παντα!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 22, 2017, 11:31:46 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αν στα μεταγραφικά π.χ συμμετέχει ΚΑΙ ο Βούκιτς ή μόνο αυτός και ο Μίχελ....

Μια καλή ερώτηση κατ εμε.... :whistiling:
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 22, 2017, 01:56:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 22, 2017, 02:17:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

"Δεν έχω έρθει να δω τον ΠΑΟΚ από κοντά σε κάποιο παιχνίδι. Ήμουν εδώ το 2011 ως προπονητής της Παρτιζάν"

"Έχω μελετήσει τους αντιπάλους μας στην Ελλάδα. Γνωρίζω το τρόπο παιχνιδιού τους

"Θα έχω τρεις βοηθούς στο επιτελείο μου. Θα ενημερωθείτε σύντομα γι αυτούς"

"Ελπίζω να μείνω στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου. Θα παλέψω για να το πετύχω.

"Έχω κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα στην Σερβία. Ξέρω τι χρειάζεται για να το πετύχεις αυτό"

"Κύριος στόχος μας είναι να ανεβάσουμε την ομάδα αγωνιστικό επίπεδο και να βελτιωθούμε γενικά"

"Μιλήσαμε με τον Βλάνταν, αλλά αφού έφυγε από τον ΠΑΟΚ δεν ήθελα να του πω πολλά"

"Θα προσπαθήσουμε να είμαστε επιθετικοί και στην άμυνα και να παίζουμε στον χώρο"

"Θέλω η επίθεση μας να γίνει πιο γρήγορη, πιο άμεση και πιο πιεστική"

"Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και θα τα μάθετε σύντομα"

"Προτεραιότητά μας είναι ο τερματοφύλακας και ίσως και ένας ακόμα επιθετικός"

"Θέλω να σας παρουσιάσω την δουλειά μου και όχι να υποσχεθώ πρωταθλήματα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε"

"Πέρυσι ο ΠΑΟΚ τα πήγε εξαιρετικά. Φέτος πρέπει να πάμε ακόμα καλύτερα"

"Δεν μπορώ να σας πω τι λείπει από το ρόστερ της ομάδας. Σίγουρα θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές"
"Είχα πολλές καλές στιγμές στην Παρτιζάν. Επέλεξα την Κίνα στην συνέχεια, που είχε ποδοσφαιρική ανάπτυξη"
"To σύστημα θα προσαρμόζεται πάνω στον εκάστοτε αντίπαλο"
"Το αγαπημένο μου σύστημα είναι το 4-4-2 και εναλλακτικά θα χρησιμοποιήσουμε και το 3-4-3"
 "Ηρθα για να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη"

« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 22, 2017, 03:30:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Από την πλευρά του ο κόουτς του ΠΑΟΚ τόνισε αρχικά ότι: «Δεν θέλω να μιλήσω πολύ εγώ για τον εαυτό μου, έχετε δει τις απαραίτητες πληροφορίες. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία με την Παρτιζάν και ξέρω τι σημαίνει να δουλεύεις σε έναν σύλλογο με μεγάλες απαιτήσεις. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη, θεωρώ ότι μπορώ να τα καταφέρω».

Σχετικά με την επιλογή του στο σύστημα 4-4-2 κι αν οι παίκτες προσαρμόζονται στο σύστημα ή συμβαίνει το αντίθετο: «Δεν πιστεύω στα συστήματα, είναι μία κουβέντα από το παρελθόν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν είναι το σύστημα, αλλά οι παίκτες και οι θεσεις που θες να τους χρησιμοποιήσεις. Μπορείς να παίξεις με πολλούς τρόπους. Σίγουρα στην αρχή θα προσπαθήσω να παίξω με 2 επιθετικούς, εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιήσω το 3-4-3. Όλα εξαρτώνται και από τον αντίπαλο και τις συνθήκες. Δε θα προσαρμοστούν οι παίκτες σε εμένα, αλλά εγώ στους ποδοσφαιριστές. Το επόμενο διάστημα θα καταλάβετε το στυλ μου. Σίγουρα μου αρέσει το επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου. Μπορεί ανάλογα με τον αντίπαλο να παίζουμε διαφορετικά στην άμυνα, είναι κάτι που θα το δούμε».

Σχετικά με τους λόγους που επέλεξε να πάει στην Κίνα μετά από τις πετυχημένες χρονιές στην Παρτιζάν: «Ήμουν στην Παρτιζάν σε μια καλή περίοδο, στο τέλος έφυγα και επέλεξα να πάω στην Κίνα γιατί είναι μια χώρα που είχε διαρκεί ανάπτυξη στο ποδόσφαιρο πέρα από τα οικονομικά οφέλη, αλλά και μπορούσες να συνεργαστείς με μεγάλους παίκτες και προπονητές. Το κίνητρο μου είναι να πετύχω στην Ευρώπη και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ σήμερα θέλω να πετύχουμε πράγματα με την ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχουμε, δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να σας πω τώρα τι χρειάζεται. Είμαι εδώ για να δείξω την αξία μου, έχω ότι χρειάζομαι, σίγουρα στο ποδόσφαιρο χρειάζονται προσθήκες για να τα πας καλύτερα, στο επόμενο διάστημα θα δείτε τι ακριβώς αλλαγές θα γίνουν».

Για τους στόχους της ομάδας: «Πρώτα από όλα, την περασμένη σεζόν ήταν πετυχημένη για τον ΠΑΟΚ. Θέλω φέτος να τα πάμε ακόμα καλύτερα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι λίγα τα πράγματα που θέλω να αλλάξω σε σχέση με πέρυσι. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να δώσεις υποσχέσεις. Θα δείτε το τρόπο δουλειάς μου, θέλω να πετύχουμε περισσότερα πράγματα σε σχέση με πέρυσι, αν δεν γίνει τότε δεν θα μπορούμε να μιλάμε για πετυχημένη χρονιά».

Για τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα: «Προτεραιότητα μας είναι να βρούμε έναν τερματοφύλακα, ίσως χρειαστούμε έναν ακόμα καθαρόαιμο στράικερ, έχω εικόνα για την αξία του ρόστερ. Σίγουρα είναι διαφορετικά να τον βλέπεις στην τηλεόραση, μετά από μια εβδομάδα προπονήσεων θα έχω ξεκάθαρη εικόνα για το τι χρειαζόμαστε».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Ίβιτς για την ομάδα: «Φυσικά, πήρα τηλέφωνο τον Ίβιτς επειδή είμαστε φίλοι. Μετά από όσα έγιναν με την ομάδα δεν ήθελα να του κάνω πολλές ερωτήσεις. Απλά είμαστε φίλοι, τον πήρα τηλέφωνο και ήθελα να του εκφράσω τον σεβασμό μου για αυτό που έκανε εδώ. Έχουμε μέρες να μιλήσουμε και θα γίνει».

Σχετικά με το αν τέθηκαν από τον ΠΑΟΚ συγκεκριμένοι στόχοι όταν υπέγραψε στον Δικέφαλο: «Πρώτος στόχος είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Εγώ προσωπικά θέλω να κάνουμε κάτι καλύτερο στην Ευρώπη, να πάμε ένα βήμα παραπάνω συγκριτικά με πέρυσι. Ακόμα θέλω να παίξει ο ΠΑΟΚ το δικό μου στυλ ποδοσφαίρου. Για τους στόχους του κλαμπ πρέπει να μιλήσει ο τεχνικός διευθυντής».

Σχετικά με το αν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην πίεση της κατάκτησης του πρωταθλήματος, είπε: «Ήμουν δύο φορές πρωταθλητής στη χώρα μου και ξέρω τι θέλει η μάχη για το πρωτάθλημα, ξέρω αυτή την πίεση που υπάρχει. Είναι λογικό στον ΠΑΟΚ αυτός να είναι ο στόχος. Στα 4 χρόνια μου στην Κίνα ανέλαβα από μία ομάδα στην τελευταία θέση, την πήγα στην 5η κι είχα πρόταση από την καλύτερη ομάδα στην Κίνα, με την οποία αγωνίστηκα στο Champions League της Ασίας. Σε όλες τις ομάδες μου έμεινα για παραπάνω από έναν χρόνο και σχεδόν για όσο διάστημα είχα υπογράψει. Ευελπιστώ να μείνω στον ΠΑΟΚ ως τη λήξη του συμβολαίου μου, θα παλέψω για αυτό. Είμαι έτοιμος να παλέψω για το πρωτάθλημα, να αντέξω αυτή την πίεση».

Σχετικά με τους συνεργάτες που θα έχει μαζί του στον πάγκο: «Θα μιλήσουμε για το τιμ μου με ονόματα αργότερα με λεπτομέρειες, τις επόμενες ημέρες. Τώρα έχω έναν βοηθό στη φυσική κατάσταση και δύο ακόμα βοηθοί μαζί με ανθρώπους που δούλευαν ήδη στην ομάδα. Έχω δει πολλά βίντεο από το ελληνικό πρωτάθλημα, πολλά στατιστικά, ξέρω πως παίζουν οι περισσότεροι αντίπαλοι μας. Γνωρίζουμε τις ομάδες και τα συστήματα που χρησιμοποιούν. Για μένα ο κάθε αντίπαλος είναι σημαντικός γιατί πολλές φορές χρειάζεται να προσαρμοστείς στον αντίπαλο σου. Ξέρω τα πάντα για τη λίγκα».

Για το πότε είδε πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας: «Δεν παρακολούθησα ζωντανά κάποιο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ήμουν το 2011 εδώ ως προπονητής της Παρτιζάν. Έχω δει πως είναι η Τούμπα στα ντέρμπι από την τηλεόραση για το τι σημαίνει ο κόσμος για την ομαδα. Δε θέλω να σχολιάσω την τιμωρία της έδρας του ΠΑΟΚ, θα αφοσιωθώ στη δουλειά μου και σε αυτό που θέλω να δείξει η ομάδα με εμένα».