12. Thaddus McFadden

Αποστολέας Θέμα: 12. Thaddus McFadden  (Αναγνώστηκε 2428 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

12. Thaddus McFadden
« στις: Δεκεμβρίου 27, 2016, 06:27:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Συμφωνία ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Thaddus McFadden

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Thaddus McFadden, ως το τέλος της της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. O McFadden αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης (28/12 στις 14:50).

Ο Thaddus McFadden γεννήθηκε στις 29 Μαΐου του 1989 στο Flint του Michigan, έχει ύψος 1μ.88 και αγωνίζεται στη θέση του guard. Ξεκίνησε καριέρα του από το Flint Southwestern Academy (Michigan) και την κολεγιακή του από το St. Clair Country CC στο οποίο έμεινε δύο χρόνια. Αποφοίτησε το 2009 από το Fairmont State, μετρώντας στην τελευταία του σεζόν 25.4 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ ανά αγώνα με 79% στις βολές και 37% στα τρίποντα και 45.5% στα δίποντα.

Δεν επιλέχτηκε στο draft και έτσι πέρασε τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Ο πρώτος του προορισμός ήταν το πρωτάθλημα Τσεχίας, όπου έμεινε για τρία χρόνια, τα δύο φορώντας τη φανέλα της BK Usti και την επόμενη σεζόν με τη φανέλα της SLUNETA. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό της Basketball Lowen Braunschweig, πριν συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια.

Τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο είχε 14.1 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας στο πλευρό του τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, με τον οποίο θα είναι και πάλι συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ.

Η επόμενη χρονιά τον βρήκε στην ΑΕΚ Λάρνακας, όπου σε 25 παιχνίδια είχε 15.6 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ κατακτώντας και πάλι το πρωτάθλημα. Πέρυσι (2015-2016), αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας στο FIBA Europe Cup, έχοντας κατά μέσο όρο 17.6 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.2 κλεψίματα, ενώ στο πρωτάθλημα είχε 17 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ, πανηγυρίζοντας στο τέλος της σεζόν το τρίτο του συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Φέτος, ξεκίνησε τη σεζόν στη γαλλική Nancy με την οποία αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια της LNB Pro A και είχε 12.4 πόντους, 1.9 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με 82.5% στις βολές, 50.7% στα δίποντα και 27.6% στα τρίποντα.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Thaddus McFadden
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 27, 2016, 06:29:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Την ικανοποίησή του για την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και τις σκέψεις του για τη νέα σελίδα της καριέρας του, εξέφρασε ο Thaddus McFadden, μιλώντας στο You are not allowed to view links. Register or Login από τη Γαλλία όπου βρίσκεται. Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στον Ανδρέας Γλυνιαδάκη με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Κύπρο, αλλά και στον William Hatcher τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά, καθώς κατάγονται από την ίδια ακριβώς περιοχή, το Flint του Michigan.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ, για να γίνω μέλος μίας ομάδας με σπουδαία παράδοση στο μπάσκετ, φημισμένη σε όλη την Ευρώπη. Μία ομάδα που όλοι σέβονται. Δεν βλέπω την ώρα να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και να κάνω ότι μπορώ από την πλευρά μου, για να βοηθήσω την ομάδα να έχει μία επιτυχημένη σεζόν. Ένας πολύ καλός μου φίλος, ο William Hatcher έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και συνεπώς γνωρίζω πολλά για τη νέα μου ομάδα», σχολίασε ο Thaddus McFadden και πρόσθεσε: «Γνωρίζω επίσης και τον Γλυνιαδάκη. Ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ σκληρός παίκτης και ειλικρινά χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι θα είμαστε και πάλι συμπαίκτες. Βρεθήκαμε για πρώτη φορά μαζί στην Κύπρο, εκεί διαπίστωσα ότι είναι μεγάλος αγωνιστής κι έτσι ακριβώς είμαι και εγώ. Το βασικό ζητούμενό του είναι η νίκη κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ».

Αντε ρε παικταρα, μακαρι να δειξεις κατι καλυτερο!!!
Καλως ηρθες!

« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 27, 2016, 07:29:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
You are not allowed to view links. Register or Login
«Γνωρίζω επίσης και τον Γλυνιαδάκη. Ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ σκληρός παίκτης  :o :o :oκαι ειλικρινά χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι θα είμαστε και πάλι συμπαίκτες. Βρεθήκαμε για πρώτη φορά μαζί στην Κύπρο, εκεί διαπίστωσα ότι είναι μεγάλος αγωνιστής :o :o :oκι έτσι ακριβώς είμαι και εγώ. Το βασικό ζητούμενό του είναι η νίκη κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ».

Καλώς ήλθες!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 27, 2016, 10:52:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Καλώς ήρθες και εύχομαι σε όσο το δυνατόν σε πιο σύντομη προσαρμογή...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 27, 2016, 11:07:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ελπιζω να να κανει αυτα που δεν εκανε ο Μπραιαντ και να παρει η ομαδα της πανω.
Καλως ηρθε! pano
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 28, 2016, 03:53:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ηρθε! :D

« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 28, 2016, 07:03:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Καλώς ήρθες Θαδδαίο στην μεγάλη Π.Α.Ο.Κ.άρα!!!!  pano
Εύχομαι να δώσεις πολλά περισσότερα απ αυτόν που αντικαθιστάς...Καλή χρονιά!!!!  8)
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 28, 2016, 08:05:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Το νέο απόκτημα του «Δικεφάλου του Βορρά» μετέβη κατευθείαν στην Πυλαία από το αεροδρόμιο, όπου τον περίμενε ο Σούλης Μαρκόπουλος και ο Τέλης Ζουρνασίδης.

Ο ΜακΦάντεν είχε την πρώτη του γνωριμία με το νέο του «σπίτι», καθώς ο προπονητής και ο μάνατζερ της ομάδας τον ξενάγησαν στους χώρους του «PAOK Sports Arena».

Φάτσα ο άτιμος.... :))
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 29, 2016, 07:48:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Καλως ηρθες και ευχομαι πολλους ποντους!!! smilepaok
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Απ: 12. Thaddus McFadden
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 04, 2017, 11:30:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
17 ποντους στην 1η εμφανιση!
Ταχυτατος με ωραιο σουτ.
Ευχομαι να εχει αναλογη συνεχεια.