"Πρέπει να περάσουμε από τον όμιλο και σήμερα κάναμε σημαντικό βήμα"Δεν στέκομαι τόσο στους 31 πόντους που σημείωσα, όσο στο ότι κέρδισε η ομάδα μας. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι συμπαίκτες μου και απλά απόψε ήταν η βραδιά μου. Ο ΠΑΟΚ έχει και άλλους καλούς παίκτες, απλά έπρεπε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να περάσουμε από τον όμιλο και σήμερα κάναμε σημαντικό βήμα. Όταν έχεις τέτοιους συμπαίκτες, η προσαρμογή σου είναι πιο εύκολη»
O Θαντ ΜακΦάντεν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, παρατήρησε πως «κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, ειδικά το σημερινό για την προσπάθεια που κάνουμε για την πρόκριση. Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος γιατί ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ήταν όμως ένα παιχνίδι ακόμα, πρέπει να το βάλουμε πίσω και να κοιτάξουμε το επόμενο».
Οσον αφορά το ημίχρονο που του… έκοψε τη φόρα στο σκοράρισμα, είπε: Για αυτό αγαπάω το μπάσκετ. Πρέπει να μπορέσεις να ακολουθήσεις τη ροή του αγώνα. Το μπάσκετ είναι πολλά περισσότερα από το σκοράρισμα, είναι η ομαδική δουλειά. Όλο αυτό βγήκε από δουλειά σήμερα. Δε με απασχολεί τόσο το σκοράρισμα όσο η νίκη».
Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Ήταν πολύ εύκολη. Όλα ξεκινούν από του ανθρώπους της ομάδας. Από το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου. Έχουμε εξαιρετικά παιδιά στην ομάδα. Όλοι με έχουν βοηθήσει, με έχουν κάνει να αισθανθώ σαν οικογένεια. Είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστείς όταν νιώθεις καλοδεχούμενος. Χρειάζεται λίγος χρόνος παραπάνω για να μάθω και εγώ τους συμπαίκτες μου, αλλά νιώθω καλοδεχούμενος».
Τέλος, ο Θαντ ΜακΦάντεν ρωτήθηκε για το αν ήθελε να γυρίσει πίσω στον χρόνο πίσω για να υπογράψει στον «Δικέφαλο» από το καλοκαίρι: «Έχω βαθιά πίστη στο Θεό και πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ίσως τώρα να είναι πιο εύκολο να το πούμε, αλλά δεν ξέρουμε πως θα ήταν αν δεχόμουν το καλοκαίρι. Τώρα είμαστε σαν οικογένεια εδώ, αλλά δε μπορώ να ξέρω τι θα γινόταν αν έπρεπε να γυρίσω το χρόνο πίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα την επιλογή αυτή τη στιγμή».