24. Jordan Sibert

Αποστολέας Θέμα: 24. Jordan Sibert  (Αναγνώστηκε 3526 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

24. Jordan Sibert
« στις: Ιουλίου 19, 2016, 11:13:05 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Jordan Sibert, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και με την παρουσία του θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική ενίσχυση στην περιφέρεια του ΠΑΟΚ.

Ο Jordan Sibert γεννήθηκε την 1η Αυγούστου του 1992 στο Cincinnati του Ohio, έχει ύψος 1μ.93 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από το γυμνάσιο Princeton του Ohio, ενώ ακολούθησε μία διετής παρουσία στο πανεπιστήμιο Ohio State (2010-2012), από το οποίο όμως αποχώρησε λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής που είχε. Λόγω των κανονισμών μεταγραφής που ισχύουν στo NCAA δεν αγωνίστηκε για μία χρονιά και επανήλθε με το κολέγιο Dayton, όπου για δύο σεζόν (2013-2015) ήταν ο κορυφαίος σκόρερ και ο ηγέτης της ομάδας.

Aποφοίτησε την σεζόν 2014-2015 από το Dayton με 16,1 πόντους ανά αγώνα, με 78,8% στις βολές, 34,9% στα τρίποντα και 45,6% στα σουτ, ενώ είχε ακόμη 3,3 ριμπάουντ, 1,97 ασίστ, 1,72 κλεψίματα και 1,8 λάθη ανά αγώνα, σε 33,8 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι. Την τελευταία του χρονιά στο Dayton ο Sibert αγωνίστηκε και στα 36 παιχνίδια του κολεγίου του, σε όλα ήταν βασικός και ταυτόχρονα ο βασικότερος λόγος που οι Flyers κατάφεραν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο τελικό τουρνουά του NCAA. Την πρώτη του χρονιά στο Dayton μάλιστα είχε οδηγήσει την ομάδα του ως τους «8» του NCAA.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόλις δύο σεζόν στο Dayton, ξεπέρασε τους 1.000 πόντους στην καριέρα του με το κολέγιο, ενώ με 163 εύστοχα τρίποντα είναι έβδομος στην ιστορία του πανεπιστημίου!

Ο Sibert έκανε προσπάθεια για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και συμμετείχε στο σάμερ λιγκ του 2015 με τους Orlando Magic, συνέχισε και στην περίοδο της προετοιμασίας και ήταν ένας από τους τελευταίους παίκτες που κόπηκαν (19/10/2015), λίγο πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου. Ο Jordan Sibert συμμετείχε και στο φετινό σάμερ λιγκ, και πάλι με τους Orlando Magic, με τους οποίους αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια.

Την σεζόν 2015-2016 ο Jordan Sibert αγωνίστηκε στη D-league με τους Erie Bayhawks και σε 44 παιχνίδια (με 25,7 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής), είχε 13,1 πόντους (87,1% στις βολές, 34,3% στα τρίποντα και 40,8% στα σουτ), 2,5 ασίστ, 1,2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα».

Φαινεται καλος παικτης θα δουμε στο παρκε τι ψαρια πιανει!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Jordan Sibert
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 19, 2016, 12:54:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Και το καλύτερο περσινό παιχνίδι του Jordan Sibert στη Dleague, με 29 πόντους και 8 εύστοχα τρίποντα!

smilepaok

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 19, 2016, 07:17:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Το εχει το σκοραρισμα απο οτι φαινεται, τωρα θα δουμε πως θα πλαισιωθει στην ομαδα.
Καλως ηρθε!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 19, 2016, 08:04:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Καλώς ήλθες αυτή τη σημαδιακή ημέρα!!!! Έχω καλό προάισθημα
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 20, 2016, 11:04:11 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Φέτος το αλλάζουμε το σκηνικό των παικτών σε σχέση με πέρσι.
Καλός παίκτης με καλά ποσοστά.
Εύχομαι το καλύτερο....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 20, 2016, 02:59:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Η νίκη είναι τρόπος ζωής για μένα…»

Ο ΠΑΟΚ θα είναι μόλις ο δεύτερος σταθμός της επαγγελματικής του καριέρας, και για τον Jordan Sibert αυτό το υπερατλαντικό ταξίδι θα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Γεννημένος σουτέρ, ξέρει να βάζει την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι, αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και ως παίκτης του ΠΑΟΚ και προτού πάρει την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του «Δικεφάλου», μίλησε με δύο παίκτες που έχουν ήδη φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Τον Keith Clanton με τον οποίο θα είναι συμπαίκτες, αλλά και τον CJ Watson, που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ πριν από μία δεκαετία…

«Μίλησα με τον Keith που αγωνίστηκε και πέρσι στον ΠΑΟΚ, αλλά και τον καλό μου φίλο CJ Watson που επίσης έχει αγωνιστεί στην ομάδα», εξηγεί ο Jordan Sibert στο You are not allowed to view links. Register or Login και προσθέτει: «Άκουσα μόνο καλά λόγια για την ομάδα, την πόλη και τους ανθρώπους και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος».

-Με ποια νοοτροπία έρχεσαι να παίξεις για πρώτη φορά μπάσκετ εκτός Αμερικής;
«Θέλω απλά να έρθω στην Ευρώπη και να γίνω καλύτερος. Ξέρω ότι είμαι ένας πολύ καλός σουτέρ, αλλά θέλω να δείξω ότι μπορώ να βελτιώσω όλο μου το παιχνίδι. Σίγουρα γνωρίζω ότι θα συμμετέχω σε σπουδαίες διοργανώσεις και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό».

-Πόσο ωρίμασε το παιχνίδι σου, μετά από έναν χρόνο επαγγελματικού μπάσκετ;
«Ωρίμασε με αρκετούς τρόπους. Καταλαβαίνω πλέον καλύτερα τον ρυθμό του παιχνιδιού. Αντιλαμβάνομαι καλύτερα και την νοοτροπία του παιχνιδιού και σίγουρα αυτό είναι μία διαδικασία που είναι σε εξέλιξη».

-Αν και το Dayton ήταν αουτσάιντερ, καταφέρατε να έχετε συνεχόμενες εμφανίσεις στο τελικό τουρνουά του NCAA και να φτάσετε ως το Elite Eight. Πως πιστεύεις ότι αυτή η νοοτροπία μαχητή και νικητή θα μεταφερθεί και στη νέα σου ομάδα;
«Απλά με το να γίνομαι καλύτερος και να παλεύω κάθε μέρα για το καλύτερο. Το να κερδίζεις είναι τρόπος ζωής, αυτός πιστεύω ότι είναι ο δικός μου τρόπος ζωής και θέλω να τον φέρω και στη νέα μου ομάδα».

-Στη διάρκεια της κολεγιακής σου καριέρας πέτυχες σημαντικές νίκες απέναντι σε σπουδαίες ομάδες όπως το Πρόβιντενς, το Σίρακιους και το Οχάιο Στέιτ. Πως αισθάνεσαι που θα παίξεις σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, σε μία σπουδαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά και το πρώτο σου παιχνίδι, έστω και φιλικό, θα είναι απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας;
«Αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα για αυτό. Μου αρέσει να παίζω και να ανταγωνίζομαι στο κορυφαίο επίπεδο. Αισθάνομαι πραγματικά ότι είναι τιμή να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης και σίγουρα αυτό το παιχνίδι θα είναι μία ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε, αλλά και που μπορούμε να πάμε. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό…»

-Πως αισθάνεσαι που θα πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα διαφορετικό στυλ μπάσκετ; Πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει το γεγονός ότι θα υπάρχουν δύο τουλάχιστον συμπατριώτες σου, ένας (Clanton) που έχει ήδη περάσει από αυτή τη διαδικασία, αλλά κι ένας (Taylor), που θα περάσει την διαδικασία για πρώτη φορά, όπως κι εσύ;
«Είμαι βέβαιος για αυτό που πρέπει να κάνω στο νέο μου περιβάλλον. Ο ΠΑΟΚ έχει μία νικηφόρα ιστορία, οπότε είμαι σίγουρος ότι αυτό μου ταιριάζει μία χαρά. Έχοντας Αμερικανούς συμπαίκτες θα είναι μία τεράστια βοήθεια. Τα περισσότερα πράγματα στη ζωή είναι θέμα προσαρμογής, οπότε ότι κι αν έρθει στο δρόμο μου, πρέπει να προσαρμοστώ και να προχωρήσω».

-Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ;
«Εκτιμώ πραγματικά το γεγονός ότι θα είμαι μέλος της ομάδας, αλλά και το καλωσόρισμα από όλους σας. Θα είναι μία εντυπωσιακή χρονιά».

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/4974

« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 20, 2016, 08:10:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ενταξει τι να πει, πρωτη φορα ερχεται αυτα ειναι επιλογες ρισκου.
Αλλα το εχουμε ξανακανει.
Ευχομαι να επιβεβαιωθουν αυτοι που τον επελεξαν!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 17, 2016, 12:23:53 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, σε μία ιστορική ομάδα, με παράδοση στο μπάσκετ και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα.Έχω μιλήσει με τον Κιθ Κλάντον, αλλά και τον Σι Τζέι Γουότσον που έχουν αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και μου είπαν μόνο καλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ».

Αναφερόμενος στις προσδοκίες του ερχόμενος στην Ευρώπη, ο Αμερικανός γκαρντ είπε: «Είμαι πολύ καλός σουτέρ, θέλω όμως να βελτιωθώ στο παιχνίδι και να προσθέσω και άλλα πράγματα στο ρεπερτόριό μου. Θέλω να δώσω τα πάντα για να έχουν κάτι να θυμούνται από μένα οι φίλαθλοι…».

Καλώς ήρθες και εσύ... pano

« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 26, 2016, 06:50:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο πρώτος άτυχος της φετινής σεζόν είναι ο Jordan Sibert, καθώς ένας ελαφρύς τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός προγράμματος της ομάδας για 7-10 ημέρες. Ο νεαρός Αμερικανός τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης, από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 7-10 ημέρες.

Να αυτά δεν θέλω  :(

« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 26, 2016, 11:14:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Δυστυχως αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα.
Μακαρι να ειναι τετοιοι τραυματισμοι και οχι κατι πιο σοβαρο.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!