24. Jordan Sibert

Αποστολέας Θέμα: 24. Jordan Sibert  (Αναγνώστηκε 3525 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 24. Jordan Sibert
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2016, 02:21:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο αριστερό γόνατο και στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα μπει στις προπονήσεις.

Ωραία...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2016, 06:49:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Είναι απαράδεκτο να δέχεσαι 90 πόντους"

«Εκτός έδρας είναι πάντα δύσκολο να παίζεις. Είναι θέμα ομαδικότητας, πρέπει σίγουρα να δέσουμε περισσότερο σαν ομάδα. Είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα στα πρώτα φιλικά παιχνίδια, αλλά στο γήπεδό μας νιώθαμε πιο άνετα, είναι πιο εύκολο να σουτάρεις, εκεί έχουμε κάνει την προετοιμασία κι εκεί έχουμε προπονηθεί. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να διορθώσουμε κάποια πράγματα»

«Παίξαμε δύο εξαιρετικά τουρνουά απέναντι σε τέσσερις πολύ καλές ομάδες και διαπιστώνουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Είναι απαράδεκτο να δέχεσαι 90 πόντους. Η άμυνα είναι υπερηφάνεια και καρδιά. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με δικαιολογίες, θα πρέπει να μάθουμε να δημιουργούμε καλύτερες καταστάσεις μέσα στο γήπεδο, οι οποίες θα μας βοηθούν να σκοράρουμε, αλλά το πρόβλημά μας είναι στην άμυνα. Όποια ομάδα κι αν αφήνεις να σου βάζει τόσους πόντους, θα έχεις ντέρμπι σε κάθε ματς. Είναι δικό μας το θέμα, θέλει πολλή προπόνηση και πρέπει να το λύσουμε γρήγορα»

«Η ομορφιά στις ήττες, είναι ότι αποκαλύπτει όλες σου τις αδυναμίες. Πολλές φορές όταν κερδίζεις στα φιλικά, δεν μπορείς να δεις τι πηγαίνει στραβά. Διαπιστώσαμε ότι στην επίθεση μπορούμε να γυρίσουμε καλύτερα την μπάλα και να παίξουμε αρκετά ομαδικά, ίσως και καλύτερα από ότι παίξαμε στην Θεσσαλονίκη. Αμυντικά όμως πρέπει να συνέλθουμε, να ξέρουμε τα ‘‘ματς απ’’, τις βοήθειες και ουσιαστικά να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα καλά στοιχεία που παρουσιάσαμε και να δουλέψουμε πάρα πολύ από εδώ και πέρα στα στραβά. Το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας, τα παιχνίδια ξεκινούν και πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς»

Αντε να δουμε  >:D
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 07, 2016, 04:31:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Αυτή η ομάδα έγινε για πολεμιστές"

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα… πολεμιστών γι’ αυτό και θα παλέψει όλα τα παιχνίδια με αυτό τον τρόπο, κάθε φορά που θα μπαίνει στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr:

«Γεια σας,

Χαίρομαι που επικοινωνώ για πρώτη φορά μαζί σας και για αρχή νομίζω ότι πρέπει να συστηθώ. Είμαι ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, Αμερικανός καλαθοσφαιριστής, παίζω στη θέση του σούτινγκ γκαρντ και αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Είναι η πρώτη χρονιά που παίζω μπάσκετ στην Ευρώπη, αλλά είναι και η πρώτη μου χρονιά που έρχομαι στην Ευρώπη.

Ερχόμενος εδώ, ειλικρινά δεν ήξερα τι να περιμένω. Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη, είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω επισκεφθεί στη ζωή μου. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί και κατανοούν την αγγλική γλώσσα κι αυτό είναι κάτι που με βοηθά πολύ. Ακόμη κι αν πρέπει να μάθω να διαβάζω τις οδηγίες, γιατί θέλω να μαγειρέψω το φαγητό που έχω, αλλά σίγουρα χρειάζομαι μετάφραση για τη σωστή κατεύθυνση. (Αστειεύομαι, αλλά έτσι είναι η κατάσταση…)

Αγαπώ την ομάδα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με παράδοση που δημιουργεί απαιτήσεις και αισθάνομαι τιμή που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Όταν μπήκα για πρώτη φορά στο γήπεδο και είδα όλες αυτές τις φωτογραφίες από τους τίτλους της ομάδας, ήξερα ότι αυτό είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Μετά είδα ένα βίντεο στο youtube και διαπίστωσα πόσο θερμοί είναι οι φίλαθλοι για αυτή την ομάδα και ήξερα ότι πήρα την σωστή απόφαση.

Αυτή η ομάδα έγινε για πολεμιστές και αυτό είναι που θέλουμε να δείχνουμε κάθε φορά που θα μπαίνουμε στο γήπεδο.

Έχουμε το πρώτο μας παιχνίδι για το Ελληνικό πρωτάθλημα αυτό το Σάββατο και είμαστε έτοιμοι. Προπονηθήκαμε σκληρά για αυτή την στιγμή, αν και δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας. Ξέρω ότι θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για το πρώτο παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, να προσπαθήσουμε σκληρά και να πάρουμε τη νίκη».

Αλανιιιιιιιιιιιιιι  smilepaok

« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 14, 2016, 07:52:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η δεύτερη επικοινωνία μας έρχεται μετά από μία κακή εμφάνιση της ομάδας και ύστερα από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Υπάρχει και η ήττα στον αθλητισμό, αλλά για μας το αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής ήταν πολύ άσχημο κι έκανε ακόμη πιο δύσκολο και το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη.

Δεν πρέπει να μείνουμε όμως σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε, να δούμε τον επόμενο αγώνα και να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε όλους τους τομείς, σε άμυνα και επίθεση, αλλά να δείξουμε και περισσότερο ομαδικό πνεύμα. Να μην κάνουμε και εύκολα λάθη. Όλα αυτά δηλαδή που μας οδήγησαν στην ήττα.

Όπως σας έγραψα και την προηγούμενη φορά, ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που δημιουργήθηκε για πολεμιστές και συνεχίζω να το πιστεύω. Πρέπει όμως να το δείξουμε και στο γήπεδο.

Ο επόμενος μας αντίπαλος δεν είναι τόσο άγνωστος. Αντιμετωπίσαμε την ίδια ομάδα και σε φιλικό παιχνίδι, ξέρουμε αρκετά πράγματα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Να μπούμε με δύναμη στο γήπεδο, να δείξουμε ότι στο γήπεδό μας, εμείς είμαστε οι κυρίαρχοι. Αυτό είχε συμβεί και σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που παίξαμε στην έδρα μας, το ίδιο ελπίζω ότι θα γίνει και τώρα.

Θα μας λείψει ο αρχηγός μας, ο Βαγγέλης, αλλά θα είναι μαζί μας ο Nenad. H απουσία τους ήταν πολύ σημαντική. Πρέπει να παίζουμε πάντα και για αυτούς που λείπουν.

Πιστεύω ότι με την προσπάθεια μας και τους φιλάθλους μας θα καλύψουμε κάθε απουσία και θα κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε τη νίκη, γιατί έρχονται και πολύ σημαντικά παιχνίδια στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Παίξε λίγο αδερφέ γιατί δεν μας βλέπω καλά....

« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 15, 2016, 08:03:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Ήταν μια πολύ καλή νίκη. Ένας πολύ καλός τρόπος να επανέλθουμε από την άσχημη ήττα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το ομαδικό πνεύμα. Αν παίζουμε όλοι μαζί, μπορούμε καλύτερα. Ήταν μια εβδομάδα καλής προετοιμασίας, πολύ καλού σκάουτινγκ και αυτό άνηκε στο παιχνίδι».

Για το αν αισθάνεται ότι έχει κι άλλα να δώσει:  «Ακόμα στις προπονήσεις προσπαθούμε να συνηθίσουμε διάφορα πράγματα. Ακόμα και από το πως σφυρίζονται τα βήματα στην Ελλάδα, ποια επαφή μπορούμε να έχουμε. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος δεν έχει δει το καλύτερο που μπορούμε να βγάλουμε. Θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε για να το δουν».

Για τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα που ξεκινούν: «Πλέον είναι επαγγελματικά τα πράγματα. Ανεξάρτητα από ταξίδια και αντίπαλο, εμείς πρέπει να προσπαθούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος, εμείς πρέπει να πάρουμε αυτό που θέλουμε, γιατί αυτό αξίζει στην ομάδα, που πρέπει να είναι έτοιμη για μάχη».

Για το αν σκέφτεται το παιχνίδι με τον Άρη: «Όχι ακόμα. Έχω ακούσει για αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι κάτι που κανένας δε μπορεί να αρχίσει να σκέφτεται πριν το παιχνίδι της Τετάρτης».

12 πόντους...
Κάτι ψιλόεκανε σήμερα...

« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 19, 2016, 11:00:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν κάναμε αυτό που θα θέλαμε, αλλά η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια ως το τέλος του αγώνα, και αυτό θα πρέπει να μας μείνει πέρα από το σημερινό παιχνίδι και όλα όσα έγιναν στη διάρκεια του. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι η ομάδα την κούραση που είχε η ομάδα, πως έφτασε ως εδώ, τα προβλήματα που είχε με την απουσία του Μαργαρίτη και τον Taylor, αλλά και τις τρεις παρατάσεις που χρειάστηκε να παίξουμε.

Παρόλα αυτά, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, διεκδικήσαμε το παιχνίδι, αλλά με τα λάθη που κάναμε σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα και τα οποία θα έπρεπε να αποφύγουμε, όλα καταστράφηκαν. Εμείς χάσαμε το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά, να σκεφτούμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι και να ετοιμαστούμε. Θα έχουμε το ταξίδι της επιστροφής, ελπίζω η ομάδα να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει και να αφοσιωθούμε στο επόμενο ματς, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Το μπάσκετ και η ζωή συνεχίζονται…».

19 ποντους, ισως ο μοναδικος απο τους Αμερικανους που παιζει (στα 2 τελευταια)

« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 19, 2016, 11:07:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Εδω, ισως υπαρχει κατι.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 29, 2016, 07:46:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Τι έριξες ρε γίγαντα στο τέλος? :grin1:

« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 12:50:11 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε"

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, από την πλευρά του, δήλωσε: «Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό ότι κατορθώσαμε και ξεπεράσαμε τη δυσκολία και κερδίσαμε. Σε κάποια σημεία η διαιτησία μας μπέρδεψε λίγο αλλά το ξεπεράσαμε και αυτό. Από την αρχή της χρονιάς, βρίσκουμε τρόπο να ξεπερνάμε τις δυσκολίες, να παλεύομε και να παίρνουμε τη νίκη. Στο τέλος, ξεκίνησε από τον «Τρακ», ο Κιθ πήρε το ριμπάουντ και σούταρα. Βγήκε από την προσπάθεια των συμπαικτών μου και το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

Για το αν έχει ξαναβάλει τέτοιο σουτ και την αυτοπεποίθηση που είχε παρά το 1/5 σουτ ως τότε: «Έχω βάλει 5-6 σουτ που δίνουν νίκη στην καριέρα μου ως τώρα. Δεν ήταν πρωτόγνωρο το συναίσθημα, αλλά είναι πάντα ιδιαίτερο. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις την καρδιά να σουτάρει. Από τη στιγμή που σουτάρεις, δε σκέφτεσαι πολύ. Αν το βάλεις είναι πολύ καλύτερα, αν το χάσεις, αυτό είναι το παιχνίδι».

Για την εικόνα αμυντικά: «Η ομάδα που είδατε σήμερα αμυντικά δεν είναι η ομάδα που θέλουμε. Σήμερα σε πολλά ξέφυγε η άμυνα και πρέπει να το δούμε. Ο στόχος είναι να είμαστε περισσότερο η ομάδα των δύο προηγούμενων αγώνων στην άμυνα».

Ψιλοτραγικος ησουν αποψε ρε φιλε, αλλα τουλαχιστον δειχνει να το παλευει οταν μπαινει να παιξει!

« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 12:29:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Περιμενουμε να δουμε την ομαδα αμυντικα να βελτιωνεται οπως και εσενα!
Μπορεις παντως!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!