23. Δημήτρης Γιαννούλης

Αποστολέας Θέμα: 23. Δημήτρης Γιαννούλης  (Αναγνώστηκε 12779 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

23. Δημήτρης Γιαννούλης
« στις: Ιουλίου 05, 2016, 02:52:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να μείνω..."

"Είμαι χαρούμενος που είμαι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και θέλω να δείξω πως είμαι δίκαια εδώ. Είναι ξεχωριστή εμπειρία και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για να δείξω πως είμαι άξια είμαι εδώ".

Για το αν πρέπει να βελτιωθεί στο δημιουργικό κομμάτι:

"Πρέπει να δουλέψω και σε αυτό αλλά και στο αμυντικό. Αυτό θα πρέπει να το βελτιώσω με τον ΠΑΟΚ".

Για τον στόχο του στον ΠΑΟΚ:

"Ο στόχος μου είναι να παραμείνω στην ομάδα, να μου δοθεί κάποια ευκαιρία και να την αρπάξω. Δεν έχω άγχος, έχω καλή ψυχολογία και θα παλέψω για την θέση μου. Δεν ήρθα εδώ για να κάθομαι στον πάγκο. Θέλω να πάρω την ευκαιρία μου για να δείξω αυτά που μπορώ. Ο μόνος αντίπαλος είναι ο εαυτός μου. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στην ομάδα".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μακριά από την πρώτη θέση την περσινή σεζόν:

"Η χρονιά σώθηκε στα πλέι οφ. Δεν ξέρω γιατί έμεινε τόσο πίσω από την πρώτη θέση και ελπίζω η ομάδα φέτος να διεκδικήσει την πρώτη θέση".

Για τον δανεισμό του:

"Η επιλογή να φύγω δανεικός ήταν από τις καλύτερες. Στην Βέροια ανδρώθηκα και ήρθα στον ΠΑΟΚ πιο έτοιμος. Είχα επιλέξει να φύγω δανεικός στον Πιερικό (2014-15) και δεν έπαιξα στην Κ20. Στην Βέροια (2015-16) είδα πως είναι η Α' Εθνική και διόρθωνα πολλά λάθη μέσα από τους αγώνες".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς νεαρούς:

"Είναι καλό να έχει Έλληνες παίκτες η ομάδα. Όταν δείχνεις πως μπορείς να βοηθήσεις, τότε θα παίξεις".

Για τον Ιβιτς:

"Βοηθά τους νεαρούς και νομίζω πως θα βελτιωθώ με τους κόουτς. Εχει διαφορετική νοοτροπία από άλλους προπονητές".

Για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν:

"Δουλεύουμε για όλη την χρονιά. Μόλις περάσουν οι αγώνες στην Ευρώπη, θα σκεφτούμε το πρωτάθλημα".

Για τον αδελφό του Κώστα Γιαννούλη και το πόσο τον έχει βοηθήσει:

"Μου είπε πώς να τοποθετούμαι στο χώρο. Ακόμη και τώρα με βοηθάει και είναι πολύ σημαντικό αυτό".

Για το πώς βλέπει το ποδόσφαιρο:

"Το ποδόσφαιρο πρέπει να το αγαπάς. Από τις 365 μέρες, τις 360 μέρες μπορεί να μην είσαι ικανοποιημένος και πρέπει να είσαι δυνατός για το αντέξεις αυτό. Είναι λίγες οι στιγμές που μπορεί να είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου, γι' αυτό το λέω. Αλλο να παίζεις στον ΠΑΟΚ και άλλο στην Βέροια ή στον Πιερικό".

Για το αν θέλει να "γίνει" η αποκάλυψη του ΠΑΟΚ αγωνιστικά:

"Πάντα είναι αυτό στο μυαλό μου αυτό και θέλω να παίξω όσα περισσότερα ματς μπορώ".

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ αμυντικά:

"Ο Λέοβατς είναι καλός δημιουργικά αλλά και αμυντικά και μέσα από τον ανταγωνισμό γίνομαι καλύτερος"
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Δημήτρης Γιαννούλης
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 05, 2016, 04:23:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 05, 2016, 08:43:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Για δανεικος παει το παλικαρι οπως φαινεται!
Εξαλλου το ειπε οτι δεν ηρθε για να καθεται στον παγκο.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Απ: 18. Δημήτρης Γιαννούλης
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 20, 2016, 11:34:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για το ότι μοιάζει παράδοξο ότι σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις δεν μπήκε κάποιο γκολ: «Νομίζω ότι με τις φάσεις που είχε το παιχνίδι και ειδικά τον ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο είναι κάπως άδικο το 0-0 για τους φιλάθλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι».

Για τις πολλές φάσεις που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ από την Ξάνθη: «Νομίζω ότι η ζέστη έπαιξε καταλυτικό ρόλο και από εκεί και πέρα νομίζω ότι δημιουργήσαμε και πολλές φάσεις μπροστά στην επίθεση».

Για το αν η αναβολή του πρωταθλήματος και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια αποδιοργάνωσαν κάπως την ομάδα: «Όχι, νομίζω ότι όλα τα παιδιά ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Κοιτάξαμε μόνο αυτό το φιλικό και δε σκεφτόμασταν την αναβολή ή κάτι άλλο».

Για το πώς νιώθουν οι νεαροί παίκτες που έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν για την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ: «Είναι κάτι πολύ καλό να έχουμε νέους παίκτες, για αυτό γίνονται τα φιλικά παιχνίδια. Έτσι ώστε τα παιδιά που δεν έχουμε πολύ χρόνο συμμετοχής, να βρούμε ρυθμό και να βοηθήσουμε την ομάδα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στο πρωτάθλημα όποτε χρειαστεί».

Για τον βαθμό στον οποίο δυσκολεύει την ομάδα του ΠΑΟΚ η αναβολή του πρωταθλήματος: «Αγωνιστικά δε μας βοηθάει, αλλά το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει και αν αυτό μας βοηθάει είναι θετικό».

« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 16, 2016, 03:06:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο ρόστερ της ομάδας, ο στόχος μου ήταν αυτός από τον πρώτο δανεισμό, να επιστρέψω και να την βοηθήσω. Από εκεί και πέρα περιμένω τις ευκαιρίες που θα έρθουν από τον προπονητή, για να δείξω ότι είμαι ικανός».

Για αυτό που τον δυσκόλεψε στην αλλαγή θέσης από αριστερό εξτρέμ σε αριστερό μπακ:
«Κυρίως τα αμυντικά καθήκοντα και σε αυτό είναι που δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις για να βελτιώνομαι πίσω».

Για το αν συζητάει με τον αδερφό του για τα... μυστικά της θέσης: «Ναι... με τον αδερφό μου μιλάω καθημερινά όχι μόνο για το ποδόσφαιρο φυσικά. Με βοηθάει πάρα πολύ και από τη πρώτη στιγμή που άρχισα να παίζω αριστερό μπακ, μου έδινε πολλές χρήσιμες συμβουλές. Η πιο χρήσιμη συμβουλή του ήταν να κοιτάω το αμυντικό κομμάτι και όταν μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου επιθετικά, ωστόσο πρώτα η άμυνα».

Για το ποιος είναι καλύτερος, ο Κώστας ή ο Δημήτρης Γιαννούλης:
«Επειδή πιστεύω ότι θα το δει, θα πω ο Κώστας (σ.σ. γέλια). Προς το παρόν!».
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 16, 2017, 09:34:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Με τη φανέλα της Ανόρθωσης θα αγωνίζεται στο δεύτερο μισό της σεζόν....

« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 16, 2017, 10:11:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Θα παρει παιχνιδια και θα ειναι μια σημαντικη εμπειρια.
Ειναι καλος και ταχυς σαν παικτης.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Απ: 18. Δημήτρης Γιαννούλης (Δανεικός στον Ατρόμητο)
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 27, 2017, 05:25:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη με τη μορφή δανεισμού απ' τον ΠΑΟΚ, με τον νεαρό μπακ να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών με τους Περιστεριώτες.

Καλη επιτυχια να εχει.
Δυσκολα θα στεριωσει στον ΠΑΟΚ.
Μακαρι να βγω λαθος!

Απ: 18. Δημήτρης Γιαννούλης (Δανεικός στον Ατρόμητο)
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 27, 2017, 09:18:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εδω παλευουν αλλοι και αλλοι και δεν μπορουν.
Ειναι παντως μικρος ακομη.
Ευχομαι οτι καλυτερο.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 17, 2018, 02:08:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Ονειρο μου είναι να είμαι ο βασικός μπακ στον ΠΑΟΚ και η ομάδα να πάρει τίτλους"

Για την αποβολή του στον αγώνα της Εθνικής: "Ήταν ένα σοκ για να πω την αλήθεια. Ντεμπούτο στην Εθνική, με κόκκινη που δεν είναι κιόλας. Έχω βρει την μπάλα και αποβάλλομαι κιόλας, μία δύσκολη στιγμή για μένα, αλλά είναι μία καλή εμπειρία και θα το θυμάμαι για πάντα".

Για τη φετινή σεζόν και το πως εξελίχθηκε: "Είχα άγχος, αλλά αυτή η χρονιά μου βγήκε σε πάρα πολύ καλό. Η κλήση στην Εθνική ουσιαστικά ήταν η επιβράβευση για όλη αυτή τη χρονιά".

Για την πορεία του Ατρόμητου: "Νομίζω είναι ένας συνδυασμός, είναι μία καλή ομάδα χωρίς προβλήματα. Μας δίνει τα πάντα, από γήπεδα, προπονητικό κέντρο και όλοι είχαμε δίψα για το παραπάνω. Αυτός ο συνδυασμός, έφερε τα καλά αποτελέσματα".

Για το τι έχει αλλάξει στο παιχνίδι του: "Συνήθως για να γίνει η τελική πάσα, θέλει καθαρό μυαλό. Σε αυτό πάνω δούλεψα, με τους προπονητές σε καθημερινή βάση. Η δουλειά είναι αυτή που έκανε τη διαφορά, όχι μόνο στην προπόνηση αλλά κι εκτός προπονήσεων. Όταν έφτανα στην τελική πάσα, συνήθως οι επιλογές μου δεν ήταν οι καλύτερες, αλλά δούλεψα σε αυτό. Πήρα τις σωστές αποφάσεις, οι συμπαίκτες μου τις αξιοποίησαν κι έτσι έφτασα τις 8 ασίστ".

Για το φετινό πρωτάθλημα: "Το πρωτάθλημα το έζησα πολύ καλά. Ήταν κάτι δύσκολο, όταν στοχεύεις ψηλά και βρίσκεσαι στις πρώτες θέσεις, υπάρχει ένα άγχος σε κάθε αγωνιστική, οι αντίπαλοι τα δίνουν όλα. Αλλά είναι δημιουργικό άγχος, που σου βγαίνει σε καλό. Πρέπει να συνηθίσω να παίζω με πίεση, αν θέλω να παίξω και στον ΠΑΟΚ".

Για τον Ουάρντα: "Άξιζε το βραβείο του πολυτιμότερου στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ένας τρομερός παίκτης. Η βοήθεια του στην πλευρά, επειδή έπαιξε πολλές φορές μπροστά μου, ήταν απίστευτη. Έκανε μία πραγματικά τρομερή χρονιά".

Για τον ΠΑΟΚ: "Και μετά τον τελικό δεν μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ. Αδικήθηκε στο πρωτάθλημα, αλλά με την κατάκτηση του Κυπέλλου, έδωσε κάποιες απαντήσεις στο γήπεδο κι αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει".

Για τον δανεισμό του και την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: "Ο δανεισμός μου στον Ατρόμητο είναι για δύο χρόνια. Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει οι επαφές, αλλά στο συμβόλαιο υπάρχει όρος ότι αν ο ΠΑΟΚ θέλει να γυρίσω πίσω, δεν θα υπάρχει θέμα. Δεν μπορεί να τεθεί ζήτημα, είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ. Διάβασα κάποια πράγματα που είπε ο κ.Λουτσέσκου, είμαι χαρούμενος, αλλά θα δούμε τι θα γίνει".

Για το ενδεχόμενο να έρθει στον ΠΑΟΚ και να έχει μπροστά του τον Βιεϊρίνια: "Δεν είναι και το πιο εύκολο, αλλά κοιτάω να παίρνω τα θετικά από κάθε κατάσταση. Ο Βιεϊρίνια έπαιξε με μεγάλη επιτυχία τη θέση και ειδικά επιθετικά, έδωσε μεγάλη πνοή στον ΠΑΟΚ. Θα κοιτάξω να βάλω στο παιχνίδι μου καινούργια πράγματα, για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Θέλω να είμαι έτοιμος όποτε χρειαστεί να παίξω για την ομάδα. Φυσικά όνειρο μου είναι να είμαι ο βασικός μπακ στον ΠΑΟΚ και η ομάδα να πάρει τίτλους".

Για την αλλαγή θέσης: "Εγώ με τον δανεισμό μου στην Βέροια έγινα από εξτρέμ, μπακ, ο κ.Γεωργιάδης το έκανε αυτό. Πήγα τότε στην Ολλανδία και έπαιξα ως αριστερό μπακ. Ήταν ένα σοκ στην αρχή, αλλά το συνήθισα και μου αρέσει και περισσότερο πλέον. Μπορείς να βοηθήσεις περισσότερο έτσι στο επιθετικό κομμάτι. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο στηρίζεται πολύ στα μπακ, παίζεται το παιχνίδι πολύ από τα πλάγια. Όταν έχεις καλά εξτρέμ και δύο μπακ που είναι σαν άλλα δύο εξτρέμ, είναι πρόβλημα για την αντίπαλη ομάδα. Όπως έκανε φέτος ο ΠΑΟΚ με τον Μάτος και τον Βιεϊρίνια".

Για το αν έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: "Δεν έχω ειδοποιηθεί ακόμη, περιμένω. Νομίζω ότι αυτές τις εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει...".

Μπακ απ του Βιερινια προοριζεται. :)