23. Δημήτρης Γιαννούλης

Αποστολέας Θέμα: 23. Δημήτρης Γιαννούλης  (Αναγνώστηκε 12758 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 31. Δημήτρης Γιαννούλης
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 21, 2019, 03:40:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ελπίζω να μην ξαναφύγει.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 21, 2019, 06:52:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη μετά το δανεισμό του στον Ατρόμητο. Ο αριστερός οπισθοφύλακας υπέγραψε και επέκταση συμβολαίου με τον Δικέφαλο μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 21, 2019, 08:15:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ο επομενος βασικος αριστερος μπακ.
Το αξιζε γιατι δουλεψε πολυ.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 30, 2019, 06:15:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Λες και παίζει χρόνια στην ομάδα...
Με άνεση και αέρα.

« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 30, 2019, 08:28:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Περίμενα πολύ καιρό την επιστροφή μου και είμαι χαρούμενος που συνδυάστηκε με μια νίκη».

Για το εάν ήταν δύσκολη η προσαρμογή του:«Δεν ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ, όλη η ομάδα με βοήθησε σε αυτό».

Για το εάν περίμενε την περίμενε την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ όταν έφυγε δανεικός για τον Ατρόμητο:«Σίγουρα όταν αγωνίζεσαι δανεικός ο στόχος σου είναι να επιστρέψεις στην ομάδα που ανήκεις. Είμαι διαφορετικός, άλλαξα πολύ στον Ατρόμητο έχω γίνει πιο μεστός και πιο σοβαρός».

Για το ότι ήρθε δύσκολα η νίκη του ΠΑΟΚ: «Κάναμε πολλές τελικές, αντίθετα ο ΠΑΣ έκανε μόλις μια. Πιστεύω ότι ήμασταν λίγο άτυχοι».

Για το ποια θεωρεί τα πιο δύσκολα παιχνίδια: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά νομίζω πως ο πιο δύσκολο αντίπαλος είναι ο εαυτός μας».

Για το ότι μπαίνουν στα ντέρμπι με οχτώ βαθμούς από τον δεύτερο: «Αυτός ήταν ο στόχος θα προσπαθήσουμε μπούμε στα ντέρμπι δυνατά για να μεγαλώσουμε τη διαφορά».

Εάν ήταν αγχωμένος στο παιχνίδι: «Είναι δύσκολο να επιστρέφεις μετά από καιρό σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έχει γεμάτο γήπεδο, έχω πολλά να δώσω».

Για το γεγονός πως στη θέση του υπάρχει και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Δεν με αγχώνει, είναι καλός ποδοσφαιριστής μόνο κερδισμένος μπορώ να βγω από αυτό».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι μεγάλο ντέρμπι θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε για να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Σοβαρος και ΑΨΟΓΟΣ!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 30, 2019, 10:08:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Πιο πολυ μου αρεσε απο τον Τοσκα.
Εχει βελτιωθει αισθητα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Απ: 23. Δημήτρης Γιαννούλης
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 31, 2019, 11:13:55 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
You are not allowed to view links. Register or Login
Ο επομενος βασικος αριστερος μπακ.
Το αξιζε γιατι δουλεψε πολυ.

Και συνεχιζεις μικρες γιατι το κατεχεις το τοπι. 8)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 27, 2019, 11:56:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για την... περιπετιώδη πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Νομίζω σε καμία περίπτωση δεν το παρατήσαμε, ήρθαν τα γκολ στο τέλος και είμαστε ευτυχείς για αυτό. Δεχθήκαμε ένα γκολ, ξέραμε ότι είμαστε ακόμη στο παιχνίδι. Είπαμε στο ημίχρονο της παράτασης, πάμε να το γυρίσουμε και τελικά το καταφέραμε».

Για το γκολ που έκρινε το ματς και την πρόκριση στο τέλος της παράτασης: «Για 120 λεπτά ο ΠΑΟΚ ήταν στην αντίπαλη περιοχή, ήρθε το γκολ στο τέλος και όλα πήγαν καλά. Ποτέ δεν έχω ξαναζήσει κάτι σαν αυτό».

Στο πρωτο γκολ φερει ευθυνη γιατι τον ξεχναει και μενει μονος του.
Πρεπει να ειναι συγκεντρωμενος συνεχεια.
Κατα τα αλλα τα πηγε καλα επιθετικα.

« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 22, 2019, 04:00:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για το πώς τον υποδέχθηκε ο Βιεϊρίνια στην ομάδα: "Οπως και όλοι στην ομάδα με υποδέχθηκε με πολύ καλό τρόπο. Νιώθω τα καλύτερα πράγματα για τον άνθρωπο αλλά και τον ποδοσφαιριστή Βιεϊρίνια και είναι σίγουρο ότι μπορώ να μάθω πολλά πράγματα. Ξέρω ότι έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια για μένα και αυτό με τιμά"

Για το πώς νιώθει στην ομάδα: "Νιώθω καλά και θέλω να ζήσω μεγάλες επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ και φέτος και τα επόμενα χρόνια. Επιστρέφοντας στην ομάδα σκεφτόμουν να πανηγυρίσω το Πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο. Ο βασικός λόγος που επέστρεψα πρόωρα από τον δανεισμό μου σκεφτόμενος να βοηθήσω και εγώ την ομάδα για να πετύχει τους στόχους του".

Για τον εαυτό του και το ότι στο περσινό Πρωτάθλημα ήταν πρώτος στις ασιστ: "Σίγουρα ο δανεισμός μου στον Ατρόμητο με βοήθησε, η ομάδα μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω καλύτερος, ο δανεισμός μου εκεί ήταν καταλυτικός ώστε να "μεγαλώσω" και να προοδεύσω. Στον Ατρόμητο όλα ήταν τέλεια και για αυτό κάναμε και καλή πορεία. Τους ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία που μου έδωσαν και ήταν μια σημαντική στιγμή για μένα. Ο Ατρόμητος με είχε πλησιάσει πριν τελειώσει ο δανεισμός μου στον Ατρόμητο και ήθελαν να με πάρουν εκεί".

Για τα επόμενα χρόνια: "Περιμένω να πετύχω στόχους με τον ΠΑΟΚ. Αυτό θέλουμε όλοι. Φυσικά θέλω να καθιερωθώ στην ενδεκάδα. Σίγουρα υπάρχει ένας μεγάλος ανταγωνισμός με τον Βιεϊρίνια. Φυσικά μακάρι να παίξει μπροστά για να έχουμε και οι δυο συμμετοχές στην ενδεκάδα. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα καθιερωθώ γιατί είναι και μεγαλύτερος (γελώντας). Μάλιστα όταν ήρθα πίσω, συζητούσαμε χαλαρά με τον Αντρέ και λέγαμε πως θα ήταν καλό να παίξει μπροστά αυτός και εγώ πίσω στην αριστερή πλευρά".

Για το ότι ο Γιώργος Σαββίδης έχει μιλήσει με τα καλύτερα για τον Γιαννούλη: "Σίγουρα σε κάνει να νιώθεις καλά όταν σε υποδέχεται έτσι ο γιος του μεγαλομετόχου και με ανέβασε την ψυχολογία".

Για την συμβολή του Λουτσέσκου στην ομάδα: "Από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί, είναι μεθοδικός και φυσικά τα αποτελέσματα μιλούν μόνα τους. Είναι μεθοδικός με τους συνεργάτες του όταν προετοιμαζόμαστε για κάθε ματς και κοιτούν την λεπτομέρεια για κάθε ματς. Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα έχει αντίπαλο για να τον κοντράρει".

Για το πιο δύσκολο ματς που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ: "Ηταν με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο που κρίθηκε στην παράταση. Εκεί παλέψαμε ως το τέλος της αναμέτρησης και δικαιωθήκαμε. Υπήρχε κούραση σε εκείνο το ματς στην παράταση αλλά πιστέψαμε και δεν τα παρατήσαμε. Ακόμη και αν σκοράραμε το 3-2 στο 119' θα λέγαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Το πετύχαμε νωρίτερα και ήρθε και το 4-2".

Για το αν πανηγυρίζουν ήδη ως Πρωταθλητές: "Παραμένουμε προσγειωμένοι και θα κοιτάμε το κάθε ματς ως το τέλος για να το κατακτήσουμε. Ακόμη δεν το έχουμε πάρει".

Για την παρουσία του κόσμου στο Αγρίνιο: "Νιώθαμε ότι παίζουμε εντός έδρας. Ο κόσμος μας βοηθά πολύ και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια για εμάς. Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα".

Για το Κύπελλο: "Πρέπει να περάσουμε πρώτα τον Αστέρα για να βρεθούμε στον τελικό. Στο ματς με τον Πανιώνιο πήραμε το μάθημα μας και πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί. Στα ματς με τον Πανιώνιο κάναμε φάσεις αλλά δεν σκοράραμε. Τώρα πρέπει να είμαστε πιο αποφασισμένοι για να περάσουμε στον τελικό".

Για το ποιον νιώθει πιο κοντά στην ομάδα: "Κάνουμε παρέα με Πέλκα και Λημνιό όπως στον Ατρόμητο είχα τον Κουλούρη. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει ο Ευθύμης αλλά το εύχομαι. Χαίρομαι για τον Κουλούρη, πάει πολύ καλά όπως και ο Χατζηισαϊας κάνει καλή σεζόν. Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και είναι πολύ καλός παίκτης".

Για το αν είναι στόχος να πάρει ο ΠΑΟΚ αήττητος το Πρωτάθλημα: "Θα είναι σημαντικό για την ιστορία μας και θα είναι το τέλειο".

Για το αν σκέφτονται να καταφέρουν να μπουν στους ομίλους του CHL: "Φυσικά και είναι στο μυαλό όλων των παικτών αυτό. Αλλά πρέπει να πάρουμε το Πρωτάθλημα".

Για το ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες του ΠΑΟΚ: "Τώρα που ζω από κοντά την ομάδα θα πω πως εκτός του Βιεϊρίνια είναι και ο Μαουρίσιο αλλά και ο Μπίσεσβαρ. Ειδικά για τον Ντιέγκο που τον ζω από κοντά είναι το κάτι άλλο! Ευχομαι στον Μαουρίσιο να επιστρέψει δυνατός και να μας βοηθήσει. Ο Μαουρίσιο έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και για μένα είναι από τους καλύτερους παίκτες στη μεσαία γραμμή στην Ελλάδα".

Για το μεγάλο όνειρο του: "Υπάρχουν πολλά όνειρα. Να πάρω τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα επίσης να παίξω σε μια ομάδα του εξωτερικού αν και ο ΠΑΟΚ το αποφασίσει. Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή αλλά κάθε νέος παίκτης θα ήθελε και το εξωτερικό. Ανανέωσα με τον ΠΑΟΚ και είμαι αφοσιωμένος".

Για το ποιος τον ενημέρωσε πως θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: "Επικοινώνησε ο Κωνσταντινίδης ο Παντελής και μου το είπε και ο Γιώργος Σαββίδης".

Για το αν έχει γούρια όπως ο Λουτσέσκου με τον σκούφο: "Εχω αλλά δεν τα λέω δημόσια"

Το αριστερο μπακ του μελλοντος!

« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 08, 2019, 02:02:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για το αν σοκαρίστηκαν στην ομάδα με την είδηση της αλλαγής προπονητή είπε: «Σίγουρα είναι κάτι που δεν το περιμέναμε και όταν μαθαίνεις κάτι τέτοιο παθαίνεις σοκ. Έγινε όμως γρήγορα η αντικατάσταση και στο τέλος πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τον νέο προπονητή Αμπέλ Φερέιρα είπε: «Είναι διαφορετικός προπονητής με άλλη φιλοσοφία όπως είναι λογικό. Στην άμυνα ωστόσο πάνω κάτω είναι ίδια τα πράγματα και εκεί θα μας πάρει λιγότερο χρόνο να προσαρμοστούμε στα θέλω του».

Για το σύνθετο ρόλο του αριστερού μπακ με τον Φερέιρα στον πάγκο: «Στα μέχρι τώρα φιλικά αυτό δείχνει. Δεν είναι κάτι σταθερό, είναι ανάλογα με την κυκλοφορία της μπάλας. Όλοι οι παίκτες έχουν μεγάλη συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι. Ο προπονητής θέλει συμμετοχή από τα πλάγια μπακ, ακόμα και από τα στόπερ στη δημιουργία».

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα στα προκριματικά του Champions League: «Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουν γίνει τρομερές αλλαγές στο ρόστερ. Και οι νέοι που ήρθαν θα μπορούν να βοηθήσουν. Με την προσπάθεια που κάνουμε νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι».

Για το δίδυμο με τον Ροντρίγκο και το ότι παίζουν στην ίδια θέση: «Είναι αλήθεια ότι τελευταία παίζει ως αριστερό μπακ. Δεν γίνεται να υπάρχει μόλις ένα αριστερό μπακ στην ομάδα. Υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό είναι πολύ καλό. Όποιος είναι πιο έτοιμος και καλύτερος αυτός θα παίξει».

Για το πως νιώθει: «Ήδη νιώθω πιο διαφορετικά από πέρυσι. Ήρθα στο δεύτερο μισό, υπήρχε πίεση, άγχος και ήταν κάπως μαζεμένα όλα αυτά καθώς δεν τα είχα στον Ατρόμητο. Τώρα νομίζω είμαι πιο έτοιμος».

Για το αν τον βοήθησαν τα λεπτά συμμετοχής που πήρε πέρυσι: «Ναι πήρα κάποια λεπτά συμμετοχής. Σίγουρα με βοήθησε αυτό. Έπαιξα και στον τελικό του Κυπέλλου, δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ. Πήρα ψυχολογία και φέτος αισθάνομαι ακόμα καλύτερα».

Για το αν υπάρχει πίεση φέτος: «Σίγουρα υπάρχει πίεση γιατί δεν έχουμε ξαναμπεί σε ομίλους Champions League και θέλουμε να το κάνουμε. Οι προπονητές και οι παίκτες δουλεύουμε για αυτό. Αν πάμε καλά εκεί, μετά όλα πιστεύω πως θα πάνε καλά».

Για τα προκριματικά του Champions League αν θέλουν να αποφύγουν τον Άγιαξ: «Όταν παίζεις με πρωταθλητές άλλων χωρών, σίγουρα θέλει προσπάθεια και θα χρειαστεί να προσαρμοστείς ανάλογα, να παίξεις διαφορετικά και να ανοιχτείς. Σίγουρα δεν θέλουμε να κληρωθούμε με τον Άγιαξ. Αν όμως συμβεί αυτό δεν σημαίνει κάτι. Όπως έκανε την περσινή τρομερή πορεία της, γιατί να μην καταφέρουμε και εμείς να την περάσουμε»

Εχει ξεκινησει πολυ καλα και περιμενω να παει και καλυτερα.