Lubos Michel

Αποστολέας Θέμα: Lubos Michel  (Αναγνώστηκε 31511 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Lubos Michel
« Απάντηση #350 στις: Νοεμβρίου 13, 2018, 11:21:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Το προσημο ειναι θετικο.
Εκανε πολλες μεταγραφες, εφερε παικταραδες, εδωσε και τον Τσιμιροτ, εκανε και αυτος τα δικα του.
Γενικα στους αντιπαλους ηταν αντιπαθης γιατι τους την ελεγε μεσα στα μουτρα.
Φυσικα δεν ηταν Τ.Δ αλλα εγινε.
Οπως εγινε και προεδρος καποια στιγμη, γενικα περασε απο πολλα.
Πλεον παει αλλου η αποχωρει το θεμα ειναι οτι δεν θα παιρνει την ευθυνη για την ομαδα.
Καλη τυχη και ευχαριστουμε.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #351 στις: Νοεμβρίου 14, 2018, 12:23:33 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Εμένα αυτά με φάινονται παράξενα αλλά δεν γαμεί κανείς δεν μας ρωτάει.... Στο καλό Mr ShadowThank you very much
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #352 στις: Νοεμβρίου 14, 2018, 11:10:32 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Ήταν κοινή απόφαση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Ιβάν Σαββίδη να αποχωρήσω από τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ΠΑΟΚ ως σύμβουλος και θα αναζητώ ταλέντα για την ομάδα κυρίως από την κεντρική Ευρώπη»
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #353 στις: Νοεμβρίου 15, 2018, 12:10:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Από την στιγμή που αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του κυρίου Ιβάν Σαββίδη να ενταχθώ σ΄αυτόν τον σπουδαίο Σύλλογο, ήμουν πάντα στη διάθεσή του να καλύψω οποιαδήποτε ανάγκη στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ελπίζω αυτή η περίοδος των (σχεδόν) 3 χρόνων που διετέλεσα Αθλητικός Διευθυντής να μείνει στη μνήμη του κόσμο ως έντιμη και επιτυχημένη.Οι ανάγκες του ΠΑΟΚ μεγαλώνουν συνεχώς, όπως και ο ίδιος ο Σύλλογος.

Μετά από 3 χρόνια μεγάλης πίεσης, αγωνίας και μεγάλων προσπαθειών, ήρθε η στιγμή για εμένα να παραχωρήσω τα καθημερινά μου καθήκοντα και να παραμείνω σε μια θέση που θα μου επιτρέψει να συνδυάσω την βοήθεια στον ΠΑΟΚ με τις υπόλοιπες οικογενειακές και προσωπικές υποχρεώσεις.Παρότι ο ΠΑΟΚ και εγώ συναντηθήκαμε αργά, ο Σύλλογος θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του που με έφεραν στον ΠΑΟΚ και μου παρείχαν όλα τα εφόδια για να παρέχω επιτυχημένες υπηρεσίες. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συμβουλίου, το προσωπικό και τους υπαλλήλους για την καθημερινή συνεργασία.

Πολλά ευχαριστώ οφείλω στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα τα τελευταία 3 χρόνια. Τέλος, ένα μεγάλo ευχαριστώ στους σπουδαίους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που είναι μοναδικοί στον ποδοσφαιρικό κόσμο, για την συμπαράσταση στις δύσκολες αλλά και τις πιο χαρούμενες στιγμές! Τους αξίζει το φετινό, αλλά και πολλά πρωταθλήματα στο μέλλον!Θα συνεχίσω να υπηρετώ το συμφέρον του Συλλόγου ως εξωτερικός συνεργάτης και ελπίζω να συνεχίσω να είμαι επωφελής για τον ΠΑΟΚ.

Με τιμή,

Λούμπος Μίχελ«
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #354 στις: Νοεμβρίου 15, 2018, 12:19:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Το τοπικ θα παραμεινει ανοιχτο προς τιμην της προσφορας του.
Εξαλλου θα βρισκει..... ταλεντα  8)

« Απάντηση #355 στις: Νοεμβρίου 16, 2018, 10:19:57 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Και εμείς είμαστε ευγνώμονες Mr Shandow  :paokeisai:
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #356 στις: Νοεμβρίου 18, 2018, 11:49:15 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Επιχειρηση απαξιωσης  facepalm

ΥΓ. Μ@ΝΟΠΑΝΑ! >:(

« Απάντηση #357 στις: Νοεμβρίου 18, 2018, 05:40:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Δηλαδη επεσες απο τα συννεφα? ::)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #358 στις: Φεβρουαρίου 14, 2019, 10:04:37 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην εφημερίδα «LiveSport»:

-Ποια είναι η γνώμη σας για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Για μένα η νίκη αυτή ήταν αποφασιστικής σημασίας για την κατάκτηση του τίτλου. Δεν μας έδωσε μόνο τρεις πόντους, αλλά κατέστρεψε και την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού, που είναι τώρα πολύ πεσμένη. Αυτό που απόλαυσα στο γήπεδο ήταν η ατμόσφαιρα και η αυτοπεποίθηση των παικτών με τον τρόπο που έπαιζαν στον αγωνιστικό χώρο. Από το πρώτο γκολ του Βιεϊρίνια, που ήταν ένα γρήγορο γκολ, δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι αυτό το παιχνίδι θα το κερδίσουμε. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι και πέρυσι, εάν δεν γινόταν αυτό το θέατρο με τον Όσκαρ Γκαρσία, θα είχε την ίδια κατάληξη το παιχνίδι και θα παίρναμε τον τίτλο. Ήταν κάτι σαν τιμωρία του Ολυμπιακού για όσα έκανε την περσινή χρονιά. Γιατί πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχασε τον τίτλο πέρυσι στον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά εξαιτίας όλων όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

-Τι άλλο έπαιξε ρόλο στην φετινή πορεία;

«Κατά την γνώμη μου είναι επίσης σημαντικό ότι ο ΠΑΟΚ, όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε διοικητικό, είναι βήματα μπροστά από όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες. Αυτή είναι μια από τις βασικότερες αιτίες που ήρθαν οι επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Έχει κορυφαίο προπονητή, καλή διοίκηση, ξεκινώντας από τον αθλητικό διευθυντή, τον γενικό διευθυντή και όλα τα στελέχη μέσα στο κλαμπ. Ήταν όλοι μια ενωμένη ομάδα ανθρώπων διψασμένων γι’αυτόν τον τίτλο. Απ’ό,τι είδαμε στο ντέρμπι της Τούμπας ο Ολυμπιακός δεν έχει κακούς παίκτες, αλλά δεν έχει ομάδα προς το παρόν, δεν έχει το ομαδικό πνεύμα και τη χημεία του ΠΑΟΚ προς το παρόν. Αυτή είναι η βασική και κρίσιμη διαφορά μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού».

-Τον Τσούμπα Άκπομ, πως τον βρήκατε;

«Τον βρήκαμε στο Βέλγιο στη Σεντ Τρούιντεν, εκεί όπου έπαιζαν οι Χαρίσης και Κίτσιου. Είχε πάει στο Βέλγιο πέρυσι τον χειμώνα και στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν είχε βάλει έξι γκολ. Μου άρεσαν ο σωματότυπός του και η φυσική του δύναμη που τη μεταφέρει και στο παιχνίδι. Είδα ότι ήταν πολύ επιθετικός παίκτης και τέτοιου τύπου στράικερ δεν είχαμε στην ομάδα. Στη συνέχεια τον παρακολουθήσαμε στενά με το σκάουτινγκ και η τελική απόφαση ήταν να τον πάρουμε. Για μένα η πρώτη επιλογή ήταν ο Πούκι, αλλά η περίπτωση του Πούκι ματαιώθηκε και ο Άκπομη ήταν η δεύτερη επιλογή».

-Φαίνεται καλύτερος και από τον Πρίγιοβιτς...

«Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, μετά από τρεις προπονήσεις που τον είδα, κατάλαβα ότι αυτό το παιδί έχει σε όλα καλύτερη ποιότητα από τον Πρίγιοβιτς. Είναι ταχύτερος, πιο επιθετικός, καλύτερος στο κεφάλι, εκτός από τα τελειώματα. Η αλήθεια είναι ότι ο Πρίγιοβιτς είναι κορυφαίος στα τελειώματα μέσα στην περιοχή, αλλά και ο Τσούμπα έχει την αίσθηση του γκολ. Όμως στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν δεν έπαιζε, χρειάζεται χρόνο. Και τώρα, μετά από πέντε, έξι παιχνίδια που έπαιξε, βρίσκει τη φόρμα του και φτάνει σε καλό επίπεδο. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι. Για μένα αυτός ο τύπος επιθετικών κάνει κάθε αμυντικό να... κλαίει, όταν τους αντιμετωπίζει, γιατί είναι επιθετικά άτομα και κάθε επαφή μαζί τους είναι επώδυνη. Βλέπεις τον τρόπο που πρεσάρει ο Τσούμπα. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερος στράικερ από αυτόν στο ελληνικό πρωτάθλημα».

-Ποιος είναι ο στόχος του Ιβάν Σαββίδη για φέτος;

«Ξέρω ότι είναι ένα όνειρο η συμμετοχή του ΠΑΟΚ σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα, εάν πάρουμε το πρωτάθλημα, δεν θα έχουμε μεγάλους αντιπάλους στα προκριματικά, όπως συνέβη με την Μπενφίκα, τη Σπαρτάκ και τη Βασιλεία. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για να κερδίσουμε και τα δυο τρόπαια, το πρωτάθλημα και το κύπελλο και μετά έχουμε αρκετό χρόνο για να σχεδιαστεί ο ΠΑΟΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι βέβαιος ότι εάν ο ΠΑΟΚ πάρει τον τίτλο, το καλοκαίρι ο κ. Σαββίδης θα φέρει μερικούς ποιοτικούς παίκτες που θα κάνουν την ομάδα ακόμα δυνατότερη».

-Ποια η γνώμη σας για τους ξένους διαιτητές;

«Είμαι χαρούμενος, που μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά, όπως η περυσινή, φέτος με τους ξένους διαιτητές το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πιο ανοικτό και δίκαιο».

Είχε καλό μάτι ο Μίχελ (τις περισσότερες φορές)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #359 στις: Φεβρουαρίου 14, 2019, 02:58:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ειπαμε το προσημο γυρναει στα θετικα.
Αυτα ηταν περισσοτερα.