Lubos Michel

Αποστολέας Θέμα: Lubos Michel  (Αναγνώστηκε 31502 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Lubos Michel
« στις: Φεβρουαρίου 01, 2016, 05:16:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Τα ηνία στον Μίχελ από τον Σαββίδη!

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μίχελ θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έπειτα από την παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη.

Ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής, λίγες μόνο ημέρες μετά την είσοδό του στο (νέο) Δ.Σ. της ΠΑΕ, αναλαμβάνει πλέον καθοριστικό ρόλο εντός του συλλόγου, αφού θα έχει κυρίαρχο ρόλο στις αποφάσεις που θα λαμβάνονται από δω και στο εξής.

Η απόφαση αυτή ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη που δείχνει πως έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Μίχελ, ενώ όπως έγινε γνωστό αύριο θα διεξαχθεί νέο Δ.Σ. προκειμένου να επικυρωθούν και επισήμως αυτές οι ενέργειες.

Και ο κυρ Νικος πηρε το 3ο το μακρυτερο!
Και κλαμα ο μουστακιας ΑΡΔ που πανηγυριζε!! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Lubos Michel (President)
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 01, 2016, 05:23:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δεν ξέρει από διοίκηση, ο κυρ Νίκος ξέρει ρε!
Α ρε Ιβάν δούλεμα που τρως.... :D

ΥΓ. Ξεκινά η προσπάθεια να βγεις "λίγος" και αυτός...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 04:48:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Μετά την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να τοποθετήσει πρόεδρο του Δικεφάλου τον Μίχελ, ο Σλοβάκος παράγοντας βρέθηκε από νωρίς στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ενημερωθεί από τον προκάτοχό του Ιάκωβο Αγγελίδη, για όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου. 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ σκέφτεται πολύ σοβαρά, να βρεθεί αύριο (3/2) στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, όπου μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Φράνκ Άρνεσεν να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές ενόψει των αγώνων που έρχονται και τα νέα δεδομένα που υπάρχουν πλέον στο σωματείο.

Και πολύ καλά θα κάνει...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 08:07:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ελπιζω, ευχομαι και πιστευω πως θα εχει πολυ καλη συνεργασια με τον Αρνεσεν.
Αυτο μονο.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 09:40:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Προεδρος που δε μιλαει ελληνικά?Δυσκολο μου φαινεται .Μακαρι να ναι για καλο.Σε σχεση με τους αλλους υποψηφιους βεβαια...
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 11:36:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Να μιλαει ελληνικα να συννενοηθει με ποιον? :grin1:
Αφου ολοι εκει μεσα ξενοι ειναι! ::)
Πιστευω πως θα παει καλα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 03, 2016, 12:09:00 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Γενικα λεω ρε παιδι μου.Προεδρος του ΠΑΟΚ ειναι μπορει να σηκωνει το τηλεφωνο να μιλαει με κανα προισταμενο ΔΟΥ,σουπα λιγδα,υπουργους κλπ.Ολα με μεταφρστη στο γραφειο του πρεπει να ναι.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 03, 2016, 12:12:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ο ΠΑΟΚ θέλει να γκρεμίσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού»!

Ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον Ιβάν Σαββίδη και τους λόγους που τον οδήγησαν να πει το «ναι» στην πρόταση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να αφήσει το Ντόνετσκ και την Σαχτάρ και να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

«Η πρώτη μου επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη ήταν πριν δύο χρόνια, συναντηθήκαμε και ήθελε να πάω στον ΠΑΟΚ. Του είπα ότι έχω συμβόλαιο με την Σαχτάρ και θέλω να το τηρήσω. Μου είπε ότι θα τα ξαναπούμε και πράγματι λίγο πριν την λύση του συμβολαίου μου τηλεφωνηθήκαμε και μιλήσαμε για αυτή την προοπτική», είπε αρχικά ο 48χρονος Σλοβάκος και στάθηκε στους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να γκρεμίσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού και να πετύχει στην Ευρώπη», ήταν η απάντησή του.

Όσο για τον Ιβάν Σαββίδη και αυτό που τον έπεισε να αφήσει την Ουκρανία και να έρθει στην Ελλάδα υποστήριξε:

«Υπήρχαν άλλες δύο προτάσεις αλλά δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Θέλω να επικεντρωθώ στην εργασία μου στην Ελλάδα πλέον. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο πιο γρήγορος, είχα αυξημένες επαφές μαζί τους και δέχθηκα την προσφορά. Ο πρόεδρος της Σαχτάρ δεν ένιωσε έκπληξη καθώς τον είχα ενημερώσει για την πρόταση από την Ελλάδα και πριν δύο χρόνια. Ο Ιβάν Σαββίδης μεγάλωσε στη Γεωργία και σήμερα ζει στο Ροστόφ. Του άρεσε η ιστορία της Σαχτάρ και η ανάπτυξη της, η οποία από επαρχιακή ομάδα έγινε ευρωπαϊκή και παίζει συνέχεια στο Champions League. Κάτι παρόμοιο θέλει να επιτευχθεί και με τον ΠΑΟΚ».

Μιλώντας για τις φήμες παραχώρησης του Ρόμπερτ Μακ στην Ιταλία σχολίασε: «Σε κάθε μεταγραφική περίοδο υπάρχουν τέτοιες φήμες και ειδικά όταν ένας παίκτης γίνεται όλο και καλύτερος. Ο Μακ έκανε δύο καλά παιχνίδια απέναντι στην Ντόρτμουντ και πήγε καλά στην εθνική ομάδα. Ακόμα δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με το θέμα του Μακ. Μερικές φορές οι ατζέντηδες δημιουργούν αυτές τις φήμες για να ανεβάσουν το κασέ του παίκτη. Ο Μακ είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας. Μου έχει πει ότι ήδη νιώθει κουρασμένος καθώς η ομάδα έχει δώσει ήδη πολλούς αγώνες και υπάρχουν τα play off ευτυχώς έκανε καλή προετοιμασία».

Τέλος αναφέρθηκε στον Φρανκ Αρνεσεν και το δικό του ρόλο στην ομάδα, ενώ δεν υπάρχει αναφορά γύρω από τα προεδρικά καθήκοντα, αφού η συνέντευξη δόθηκε πριν από τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ.

«Θα έχω ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες από ότι είχα στην Σαχτάρ. Έχουμε δημιουργήσει μια επιτροπή που ηγείται ο Αθλητικός Διευθυντής Φράνκ Άρνεσεν και είμαι και εγω μέσα και αυτή η επιτροπή ασχολείται με όλα τα θέματα, μεταγραφικά, ακαδημίες, αγορές-πωλήσεις παικτών κλπ.Επίσης θα ασχοληθώ και με το εμπορικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, που σε αντίθεση με την Σαχτάρ είναι ισχυρότερος, καθώς έχει μια μεγάλη βάση οπαδών σε όλο το κόσμο. Σε αυτό το κομμάτι βλέπω μεγάλες δυνατότητες».

Βαλε ενα χερακι και εσυ να καταλαβει ο Ιβαν πως θα γινει αυτο που λες μιστερ Μιχελ! ::)

« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 03, 2016, 10:42:43 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Προεδρος που δε μιλαει ελληνικά?Δυσκολο μου φαινεται .Μακαρι να ναι για καλο.Σε σχεση με τους αλλους υποψηφιους βεβαια...

Στην παρουσα φαση το θεωρω μεγιστο προτερημα οτι ο προεδρος δεν μιλαει ελληνικα... :grin1:

Απο εκει και περα χαιρομαι να διαβαζω οτι θα εχει μια συνεργασια με Φρανκ και Τουντορ και οχι με τους μαιντανους....

Ελπιζω να βοηθησει τον Ιβαν να κατανοησει πως φτιαχνεται μια ομαδα.....

Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 04, 2016, 12:25:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Εμεινα έκπληκτος. Δεν το περίμενα»!

Ο Σλοβάκος πρώην ρέφερι μίλησε για την ανάληψη της προεδρίας, μετά την παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη δηλώντας έκπληκτος για την απόφαση του ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη.

«Όλα είναι καλά, αλλά έγιναν πολύ γρήγορα. Ο πρόεδρος Ιάκωβος Αγγελίδης υπέβαλλε με επιστολή του την παραίτηση του προς τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη, γι’ αυτό ήταν απαραίτητο να βρεθεί ο διάδοχος του. Ο ιδιοκτήτης ζει στο Ροστόφ και είχαμε συνδιάσκεψη, μέσω του Skype, για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση στον σύλλογο. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου μου πρόσφερε αυτό το πόστο κάτι που δεν το περίμενα, έμεινα εντελώς έκπληκτος», δήλωσε ο Λούμπος Μίχελ στην πατρίδα του.

Μάλιστα παραδέχθηκε ότι για ένα σύντομο χρονικό διάστημα προβληματίστηκε πριν αποδεχθεί την πρόταση. «Ο ΠΑΟΚ έχει τον ιδιοκτήτη του, αυτός είναι το αφεντικό της ομάδας. Ο πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής, είναι αυτός που  φροντίζει για τη λειτουργία του συλλόγου και θα προσπαθήσω να λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει».

Ο Μίχελ εξήγησε ότι οι μεταγραφές τελείωσαν για την ομάδα του. «Το μεταγραφικό παράθυρο έχει κλείσει, η σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη, έτσι τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι στην επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.

Το ιδιο και ο κυρ Νικος.