Lubos Michel

Αποστολέας Θέμα: Lubos Michel  (Αναγνώστηκε 31579 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Lubos Michel (Sports director)
« Απάντηση #210 στις: Ιουλίου 19, 2017, 10:53:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Γατος εισαι ρε Lubos....Σε παραδεχομαι....Εσυ απλως συμφωνησες στο ονομα του Σερβου και αφησες τον Βουκιτς να παρει επανω του ολη την προσληψη με το να τον αφηνεις να μιλα με τον Ιβαν....

Ετσι ο προεδρος πειστηκε για την επιλογη του Σερβου , εσυ ειπες "ναι" και καπου εκει τελειωσε το εργο....

Αν γινει καμμια στραβη , θεωρητικα εχεις το "πανω χερι"....Και γραφω τη λεξη "θεωρητικα" γιατι ποτε δεν ξερεις απο ποιον θα επηρεαστει και σε ποιο βαθμο ο ιδιοκτητης της ΠΑΕ....

Το ειχα γραψει σε ανυποπτο χρονο (16 Ιουνιου) οταν ολοι ελεγαν οτι ο Μιχελ βρηκε νεο προπονητη....Απλως συμφωνησε ...Και οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα η επιλογη του στον Λουτσεσκου ειχε να κανει ξεκαθαρα με το γεγονος οτι γνωριζε 100% το ροστερ καθως επισης και το ελληνικο βρωμο-πρωταθλημα.....

Γι' αυτο ειχα γραψει οτι την εχει "σωσει την παρτιδα".... 8)

Οσο για τον Ρουμάνο που εθεωρείτο φαβορί, απ’ ότι λέγεται και υποστηρίζεται έχει υπομονή -έτσι τουλάχιστον διαρρέεται- και θα περιμένει τη νέα ευκαιρία (με ότι βέβαια σημαίνει αυτό)

Εχει πεταχτει σαν ψ@λη ο Βουκιτς απο το πουθενα προφανως θελοντας την θεση του Μιχελ.
Μονο και μονο γι αυτο θα ηθελα να παρει τα @@ μου αν και οπως φαινεται δεν θα δυσκολευτουν και πολυ!
Θα σας κανει καλα ο Μιχελ  >:D >:D
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #211 στις: Ιουλίου 20, 2017, 12:05:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Το μονο σιγουρο Τζιμ.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #212 στις: Ιουλίου 20, 2017, 03:53:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Παιχνιδια εξουσιας γραφει σημερα μια κ@λοφυλλαδα αλλα δεν λεει ψεματα.
Το θεμα ειναι οτι ο Μιχελ ψιλο ανοιχτα πλεον ανοιγει τα χαρτια του στο θεμα του προπονητη αν και ολοι ειχαμε καταλαβει οτι μπηκε σφηνα ο Βουκιτς για να τον παρουμε.
Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα! :-\
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #213 στις: Ιουλίου 21, 2017, 01:50:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Έχουμε δύο θέσεις που απαιτούν ενίσχυση»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λούμπος Μίχελ:

-Είστε ικανοποιημένος με την κλήρωση του Europa League;

«Προσωπικά θα έλεγα πως ναι. Έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στην Ουκρανία και να συναντήσω παλιούς φίλους, με τους οποίους δούλευα στην Σαχτάρ. Αν ο ΠΑΟΚ μείνει ικανοποιημένος από την κλήρωση, θα φανεί μετά το τέλος των αγώνων. Είμαι στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και αυτό που έχω μάθει είναι να σέβομαι και να μελετώ τον κάθε αντίπαλο. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να πετύχουν τους στόχους τους, ο προπονητής και οι παίκτες, γι΄αυτό πρέπει να μπουν σε αυτά τα παιχνίδια με απόλυτη προσήλωση. Ο αντίπαλος κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη και είναι σίγουρο πως θα δώσει το 120% των δυνατοτήτων του. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε πρέπει να σεβαστούμε την Ολιμπίκ».

-Είστε εξειδικευμένος στο Ουκρανικό ποδόσφαιρο, γιατί δουλέψατε πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα μας, ωστόσο, είναι και για εσάς η Ολιμπίκ μια ομάδα - μυστήριο;

«Ναι, τους παρακολούθησα στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Επιπλέον, το ρόστερ τους αλλάζει διαρκώς. Γνωρίζω μόνο τον Μπογκντάνοφ και θυμάμαι τον τερματοφύλακα τους από την Γεωργία (Μαχαράτζε). Ωστόσο, αυτή είναι η δουλειά του τμήματος ανάλυσης αντιπάλου, να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες. Ήδη "σκανάραμε" το παιχνίδι με την Ολεξάντρια».

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή φέτος, πως βλέπετε την κατάσταση με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς;

«Νομίζω ότι μετά από ένα διάστημα προσαρμογής, τώρα έχει μια πλήρη εικόνα της ομάδας. Αρχικά, ήθελε να αλλάξει το σύστημα, αλλά τελικά με το σύνολο των παικτών που διαθέτει η ομάδα, η καλύτερη επιλογή ήταν να επιστρέψουμε στο σύστημα που έπαιζε πέρσι ο ΠΑΟΚ. Τώρα έχουμε δύο θέσεις που απαιτούν ενίσχυση, και, στη συνέχεια, πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλά στελεχωμένη».

Ποιες είναι οι θέσεις που ψάχνει παίκτες ο ΠΑΟΚ;

«Αυτό είναι μυστικό (σ.σ. γέλια)».

Εξασκείτε την ρωσική γλώσσα;

«Ναι, την εξασκώ σχεδόν κάθε μέρα. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης είναι Ρώσος, ενώ από την Ρωσία είναι και η οικονομική διευθύντρια. Επίσης στα ρωσικά μιλάμε με τον Εβγέν Σάχοφ, αλλά και με τον Λέο Μάτος που τα μιλάει άπταιστα».

Με τα ελληνικά πως τα πάτε;

«Όχι πολύ καλά, γνωρίζω μερικές λέξεις και φράσεις. Δεν έχω χρόνο να μάθω. Επιπλέον στην Ελλάδα μπορείς να συμφωνήσεις στα αγγλικά. Μετά τα αγγλικά, υπάρχουν τα γερμανικά, τα ρώσικα, δεν υπάρχει χώρος για άλλη γλώσσα στο μυαλό μου. Κι αν υπάρχει, το αφήνω για τα ισπανικά, μια γλώσσα άκρως σημαντική στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Πόσο καιρό σκοπεύετε να μείνετε στον ΠΑΟΚ;

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια, μέχρι το τέλος του 2018. Είμαι ικανοποιημένος με τα πάντα εδώ. Αλλά το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με το αποτέλεσμα, αν δεν υπάρχουν αποτελέσματα, οι άνθρωποι αλλάζουν. Ως εκ τούτου, δεν μου αρέσει να μιλάω για μακροπρόθεσμα σχέδια. Το κύριο πράγμα είναι να υπάρχει ευχαρίστηση στην εργασία μου. Όταν ήρθα στην Σαχτάρ, η σκέψη μου ήταν να μείνω εκεί για 2-3 χρόνια. Αλλά στο τέλος έμεινα στο Ντόνετσκ σχεδόν οκτώ χρόνια».

-Μετά από 1.5 χρόνο παρουσίας στην Θεσσαλονίκη, θεωρείτε πως έχετε προσαρμοστεί πλήρως;

«Έχω αντιληφθεί ότι και ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη έχει τους δικούς του ρυθμούς. Θα πω μόνο κάτι και θα το κλείσω εδώ: στον 1.5 χρόνο παρουσίας, έχω ξεκουραστεί μόλις πέντε ημέρες. Υπάρχουν πολλές δουλειές, ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος οργανισμός, μονίμως κάτι θα συμβαίνει».

-Στη Θεσσαλονίκη είναι μαζί σας και η οικογένεια σας;

«Ναι. Η κόρη μου που είναι 16 ετών και πηγαίνει σε κολέγιο της Θεσσαλονίκης. Στον 1.5 χρόνο που βρίσκεται εδώ, έχει βελτιώσει πολύ τα αγγλικά της και αυτό είναι στα θετικά της υπόθεσης. Είμαι χαρούμενος με αυτό. Ο γιος μου ζει στη Σλοβακία, έχει μια μικρή επιχείρηση εκεί. Πέρσι παντρεύτηκε και στα τέλη του Σεπτεμβρίου θα γίνω και παππούς. Λένε πως είναι κορίτσι».

Μακαρι να μεινει πολλα χρονια αν και δυσκολο.

« Απάντηση #214 στις: Ιουλίου 31, 2017, 01:44:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μίχελ για Σάχοφ και Ολιμπίκ Ντόνετσκ

Στις σημερινές δηλώσεις του ο Λούμπος Μίχελ στάθηκε περισσότερο στην παρουσία του Ουκρανού μέσου, από πέρσι το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, δηλώντας απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή και την προσφορά του στην ομάδα.

«Είναι ένας παίκτης που καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο πολύ καλά, παίζει γρήγορα, με ένα πάτημα. Στην Ελλάδα, όπου παίζουμε το 70-80% των αγώνων εναντίον αντιπάλων, που καλύπτουν εντελώς όλες τις ζώνες, είναι πολύ αναγκαίοι παίκτες όπως ο Σάχοφ. Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, ήταν λίγο... αποσυναρμολογημένος. Στη συνέχεια, μετά από 6-7 μήνες, άρχισε να εργάζεται πολύ σκληρά για τον εαυτό του στο πλάνο που είχε καταστρώσει η ομάδα και απέδωσε καρπούς η συνεργασία μας μαζί του», σχολίασε ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής, που κλήθηκε να μιλήσει και για τη ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στην Ολιμπίκ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό, οι παίκτες είναι πιο δυνατοί και ακριβότεροι. Όμως, τα χρήματα δεν παίζουν πάντα τον πρώτο ρόλο. Όλα αυτά πρέπει να αποδειχθούν στον αγώνα, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θεωρείται το φαβορί του ματς».

Από τις πολύ καλές μεταγραφές ο Σάκχοφ...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #215 στις: Αυγούστου 11, 2017, 06:38:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Το φερες εκει που ηθελες ισως επειδη ηξερες!
Μαγκια αου.

« Απάντηση #216 στις: Αυγούστου 11, 2017, 06:51:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Η ενδεχόμενη- μάλλον σίγουρη- αποτυχία της ποντικομουρίτσας θα σε πάρει μαζί του
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #217 στις: Αυγούστου 11, 2017, 07:08:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εννοειται αυτο Νικολα.

« Απάντηση #218 στις: Αυγούστου 11, 2017, 07:12:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Παιχνιδια εξουσιας γραφει σημερα μια κ@λοφυλλαδα αλλα δεν λεει ψεματα.
Το θεμα ειναι οτι ο Μιχελ ψιλο ανοιχτα πλεον ανοιγει τα χαρτια του στο θεμα του προπονητη αν και ολοι ειχαμε καταλαβει οτι μπηκε σφηνα ο Βουκιτς για να τον παρουμε.
Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα! :-\

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #219 στις: Αυγούστου 11, 2017, 07:21:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Με τον Λουτσέσκου θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Για τους λόγους που άλλαξε προπονητή ο ΠΑΟΚ: «Η διοίκηση της ΠΑΕ έπειτα από αξιολόγηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή και να προσλάβει τον κ. Λουτσέσκου. Ο μοναδικός λόγος είναι διότι πιστεύουμε πως με αυτόν τον προπονητή θα πάρουμε το πρωτάθλημα και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Τι ήταν αυτό που τον ώθησε στο να πάρει αυτή την απόφαση: «Μετά την αξιολόγηση που έγινε ήταν αντιληπτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης του προηγούμενου προπονητή. Επιστρέφουμε στο στιλ που θέλουμε για να γίνει μία επανεκκίνηση στο κλαμπ

Γιατί δεν ήρθε ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τον Μάιο: «Ήταν στο top 3 των επιλογών μας από την αρχή. Υπήρχαν καλές συστάσεις για τον κ. Στανόγεβιτς όμως θα πρέπει να καταλάβουμε πως όταν γίνεται κάτι λάθος πρέπει να το καταλαβαίνεις και να το διορθώνεις.

Για τις μεταγραφές: «Δε θα ανακοινωθεί κάτι σήμερα. Η κύρια δουλειά μας αυτό το διάστημα ήταν να κλείσουμε το θέμα του προπονητή. Ο κ. Λουτσέσκου ξέρει την ομάδα, έχουμε παίξει πέντε φορές πέρυσι αντίπαλοι, θα μιλήσουμε μαζί του και θα προχωρήσουμε στις κινήσεις μας».

«Είναι απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση και εγκρίθηκε από τον μεγαλομέτοχο. Χάσαμε χρόνο 2-3 εβδομάδες, η επιλογή του κ. Λουτσέσκου γίνεται γιατί ξέρει τέλεια το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται χρόνο» κατέληξε ο Μίχελ.

Μεγαλα λογια βλεπω!
Ελπιζω να εισαι ετοιμος για τις συνεπειες των πραξεων αν δεν παρουμε πρωταθλημα.