Lubos Michel

Αποστολέας Θέμα: Lubos Michel  (Αναγνώστηκε 31524 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Lubos Michel (President)
« Απάντηση #100 στις: Ιουλίου 19, 2016, 10:44:22 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Πουλάμε όταν ένας παίκτης φθάνει στο πικ του"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίχελ λίγο πριν ή αποστολή του ΠΑΟΚ πετάξει από το Ντίσελντορφ στη Θεσσαλονίκη.

Για το σκεπτικό στην πώληση του Ρόμπερτ Μακ: "Η φιλοσοφία μου είναι ότι όταν ένας παίκτης φτάνει στο πικ της οικονομικής του αξίας και της φόρμας του και υπάρχει μια καλή επιλογή από ομάδα για να πάει μεταγραφή, καλό είναι να φεύγει και να κάνει και ένα βήμα για την καριέρα του".

Για το παράδειγμα Κάτσε που πείθει για το ορθό της επιλογής να πουληθεί ο Μακ: "Πριν από ένα χρόνο μου είπαν ότι υπήρχε προσφορά 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κάτσε και τώρα είναι πολύ δύσκολο  να βρούμε μια προσφορά για τον παίκτη"

Για τη φιλοσοφία που θέλει να ακολουθήσει στον ΠΑΟΚ:
"Η φιλοσοφία μου είναι να μην κρατάμε παίκτες αν βρίσκουμε καλή προσφορά που να μας ικανοποιεί και παράλληλα οι παίκτες να πηγαίνουν σε ομάδες που τους δίνεται η ευκαιρία να παίξουν στο Champions League. Δεν αγοράζουμε παίκτες γιατί πρέπει να πουλήσουμε κάποιους, αλλά γιατί πρέπει να καλύψουμε συγκεκριμένες θέσεις που θεωρούμε ότι δημιουργείται ανάγκη.  Οσο μείνω στον ΠΑΟΚ δεν έχω σκοπό να κάνω πολύ δαπανηρές μεταγραφές. Μόνο αν φεύγουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες. Υπάρχουν κάποια καυτά ονόματα στην ομάδα και αν φύγουν τον επόμενο χρόνο πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να τους αντικαταστήσουμε".

Για το αν θα γίνει μεταγραφή για να αντικατασταθεί ο Μακ:
"Ηδη έχουμε αντικαταστήσει τον Μακ με τον Κάμπος, που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση. Περιμέναμε ότι ο Μακ θα φύγει για αυτό και ένας από τους αρχικούς στόχους ήταν ο Κάμπος. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης που μπορεί να αντικαταστήσει τον Μακ".

Για το αν ικανοποιείται μέ όσα έχει κάνει ο ΠΑΟΚ σ' αυτή τη μεταγραφική περίοδο:
"Ηταν δική μου σκέψη για να φέρω παίκτες νωρίς που θα ήταν έτοιμοι για τα πλέι οφ. Αλλά φυσικά υπήρξαν μεταγραφές όπως του Κάνιας και κάποιες άλλες που ήθελαν λίγο χρόνο. Κάναμε πολύ δουλειά για να τους πάρουμε ελεύθερους και αυτό δεν ήταν εύκολο και χρειαζόταν κάποιο χρόνο παραπάνω. Για παράδειγμα με τον Κάνιας δεν ήταν δουλειά μιας μέρας και χρειάστηκε να δουλέψουμε πάνω από δυο εβδομάδες.  Πήραμε κάποιους είτε σε καλή τιμή είτε ελεύθερους και συνολικά είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάναμε στις μεταγραφές".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι καλυμμένος στη θέση του φορ, γιατί ο Μακ έπαιζε και στην κορυφή της επίθεσης:
"Εχουμε τρεις καλούς σέντερ φορ, τους Κλάους, Περέιρα και Κουλούρη. Παράλληλα σε αυτή τη θέση μπορεί να παίξει και ο Κάμπος καθώς  και στην Πόρτο και στην Τουρκία  είχε ρόλο επιθετικού, όταν χρειαζόταν".

Για την κλήρωση με τον Άγιαξ: "Ο Αγιαξ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία, και πρέπει να τον σεβαστούμε ως αντίπαλο, θα πάμε εκεί με σεβασμό στην ομάδα και στην ιστορία της αλλά εμείς θα προκριθούμε".

Για τις εντυπώσεις του από την προετοιμασία στην Ολλανδία:
"Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα όσα είδα στην Ολλανδία στο διάστημα που ήμουν κοντά στην ομάδα. Κάναμε προπονήσεις σε εξαιρετικές συνθήκες. Ήταν μια ωραία περιοχή με εξαιρετικούς αγωνιστικούς χώρους και στα δυο γήπεδα που κάναμε χρήση. Μίλησα με τους ανθρώπους της Πόρτο που θα έρθουν στο ίδιο ξενοδοχείο το οποίο έχει μια πολύ καλή φήμη. Η ομάδα πιστεύω ότι χρειάζεται μια δυο μέρες ξεκούραση, λόγω των δυνατών προπονήσεων και το είδατε άλλοτε και στον αγώνα με την Στεάουα, αλλά τώρα είμαστε καλύτερα και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι για τον πρώτο αγώνα με τον Αγιαξ".

Ποτε προλαβε να φτασει στο πικ του, ειναι αλλο θεμα βεβαια! ::)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #101 στις: Ιουλίου 19, 2016, 08:37:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δηλαδη ο Κατσε ειχε φτασει στο πικ των εμφανισεων του?
Διαφωνω καθετα και με του Μακ το θεμα αλλα πρεπει να ομολογησω οτι εκανε καλη δουλεια χρονικα με τις μεταγραφες και με τα προσωπα, τα περισσοτερα τουλαχιστον.
Οι υπολοιποι θα χρειαστει να τους δουμε πιο πολυ.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #102 στις: Ιουλίου 27, 2016, 12:10:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι"

Για την ισοπαλία στον αγώνα με τον Αγιαξ:

"Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι καλό ενόψει του δεύτερου αγώνα, αλλά είμαστε ακόμη στα μισά. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, το αποτέλεσμα δεν μας εγγυάται την πρόκριση. Είδαμε ότι ο Αγιαξ είναι μία πολύ καλή ομάδα παρότι παίζει με αρκετούς νεαρούς. Έχουν όμως μεγάλη ποιότητα και πολλοί από αυτούς σε σύντομα χρονικό διάστημα θα πάνε σε μεγάλα κλαμπ, όπως ο Μίλικ και κάποιοι άλλοι. Ο αντίπαλος είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες".

Για το αν με το 1-1 στην Ολλανδία πλέον ο ΠΑΟΚ έχει παραπάνω από 50% πιθανότητες σχετικά με την υπόθεση πρόκριση:

"Είναι το ίδιο όπως πριν το παιχνίδι. Είναι 50%-50% οι πιθανότητες. Σε αυτά τα παιχνίδια νοκ άουτ, ένα λάθος, ένα γκολ, ένα φάουλ, κάτι να γίνει λάθος. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος συνέχεια. Έτσι ήμασταν εμείς σήμερα (σ.σ. χθες), είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα. Δυστυχώς, δεν εκμεταλλευτήκαμε μία-δύο αντεπιθέσεις ειδικά αν κάναμε το 0-2 με τον Κλάους. Όλα θα ήταν διαφορετικά".   

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ:

"Δεν ξέρω τι συνέβη στην πόλη πιστεύω τίποτα γιατί δεν ακούσαμε κάτι αρνητικό. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι καλοί, πάντα υποστηρίζουν την ομάδα τους. Φάνηκε σήμερα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και θέλω να τους ευχαριστήσω που ήρθαν στο Άμστερνταμ".

Για το αν είδε θετικά την απόδοση των παικτών που ήρθαν στον ΠΑΟΚ με μεταγραφή όπως για παράδειγμα ο Τζάλμα ο οποίος σκόραρε:

"Όταν ένας παίκτης σκοράρει πάντα πρέπει να είσαι χαρούμενος. Δεν θέλω να μιλάω για τους νέους παίκτες, για τους παίκτες που εγώ έφερα ή εκείνους που διάλεξε ο Βλάνταν. Είμαστε ομάδα. Αν δουλεύουμε σαν ομάδα, μαζί, έχουμε έναν  κοινό στόχο τότε μπορούμε να πετύχουμε. Αν μιλάμε ξεχωριστά για άτομα είναι η αρχή του τέλους. Ο ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο 11 παίκτες ή οι 25 που δηλώθηκαν στη λίστα ή οι 18 στην αποστολή. Αυτό που χάρηκα σήμερα είναι ότι καθόμουν στον πάγκο και έβλεπα όλους τους  παίκτες να υποστηρίζουν την ομάδα, να ενθουσιάζονται με την ομάδα. Αισθάνθηκα ότι τα παιδιά είναι με την ομάδα και όλοι όσοι έπαιζαν μέσα είχαν την υποστήριξή τους. Αν είμαστε ομάδα και έχουμε ένα  στόχο θα πετύχουμε".

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

"Δεν μιλήσαμε πολύ μετά το ματς, ίσως τα πούμε αργότερα. Παρακολουθούσα τις αντιδράσεις του μετά από ορισμένες χαμένες ευκαιρίες. Αυτό είναι καλό, Το ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα".

« Απάντηση #103 στις: Ιουλίου 27, 2016, 03:46:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Για πρωτη φορα δειχνει οτι τα πηγαινει καλα.
Θα ξερουμε σε βαθος χρονου, τα πρωτα σημαδια ομως ειναι ενθαρρυντικα για τις επιλογες που εκανε.

« Απάντηση #104 στις: Αυγούστου 06, 2016, 11:58:23 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Δεν θέλω να βλέπω κεφάλια κάτω. Πρέπει να δούμε μπροστά. Αποκλειστήκαμε από τον Άγιαξ που είναι μεγάλος σύλλογος, αν και ήμασταν καλύτεροι. Εμείς σας πιστεύουμε.Είμαι σίγουρος ότι δημιουργείται κάτι πολύ καλό»

Τόνωση ηθικού...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Lubos Michel
« Απάντηση #105 στις: Αυγούστου 06, 2016, 04:13:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Αυτο ειναι απο τα στοιχεια, που διαφερει απο τον ΦΑ και εψαχνε ο ΙΒΑΝ στο προσωπο του ΤΑ. Βρισκει παντα τροπο να ειναι κοντα στην ομαδα και να προσπαθει να εχει θετικη επιρροη ;)
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #106 στις: Νοεμβρίου 12, 2016, 04:09:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Καμία εντολή για πώληση Κλάους"

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, από το εξωτερικό που βρίσκεται για να δει μεταξύ άλλων και μεταγραφικούς στόχους αναφέρθηκε και στο θέμα που αποκάλυψε η «Μ» σχετικά με την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να πουλήσει τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Τόνισε ότι κάθε ποδοσφαιριστής έχει την τιμή του και πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι νεκροταφείο φιλοδοξιών.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές σε όλον τον κόσμο έχουν τιμή πώλησης. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς μας. Πάντα αξιολογούμε τις προτάσεις. Δεν θέλουμε τον ΠΑΟΚ νεκροταφείο φιλοδοξιών. Από κει και πέρα όμως παράλληλα θέλουμε να παίρνουμε το 100% από τους παίκτες μας και να τους δίνουμε κίνητρο. Αυτή είναι μια καθημερινή προσπάθεια. Σε ότι αφορά τον Κλάους, δεν υπήρξε κάποια μετατροπή στη σχέση του με την ομάδα κι εγώ ως αθλητικός διευθυντής δεν πήρα κάποια διαφορετική εντολή, ισχύει και για εκείνον ό,τι ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε όλους τους παίκτες μας να βελτιώνονται και να ξεπερνούν όποιο πρόβλημα έχουν»

Θα δειξει!!!!! ::)

« Απάντηση #107 στις: Νοεμβρίου 12, 2016, 06:41:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δυσκολο το εργο σου φιλε.
Που να βρεις προταση για τον Κλαους αυτη την εποχη!

« Απάντηση #108 στις: Νοεμβρίου 20, 2016, 11:09:30 πμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Το πρώτο εξιλαστήριο θύμα...Με την σειρά το πάμε εμείς ξέρεις 4 χρόνια τώρα...Πάρε κάνα τηλέφωνο τον Mr. Frank να σε εξηγήσει πως, τι και γιατί... :-[

Υ.Γ. Αν ξόδευες και κάνα καλό φραγκάκι το καλοκαίρι, θα υπήρχε τουλάχιστον η δικαιολογία να έρθει κάνας νέος "ξεσκονιστής συμβολαίων" ξανά μανά, για να μας πει-πείσει πόσα "έφαγες" κι εσύ!!!!  :(
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #109 στις: Νοεμβρίου 20, 2016, 02:11:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Κανένα θέμα με τον Λούμπος Μίχελ»

Aίφνης στον ΠΑΟΚ ήρθαν στην επικαιρότητα, μέσω δημοσιευμάτων, αρκετά θέματα. Πρώτα ο Αθανασιάδης και το μέλλον του στην ομάδα, ακολούθησε ο… διωγμός μέσω πρωτοσέλιδου αθλητικής εφημερίδας του Βλάνταν Ίβιτς και τελευταίο θέμα αφορά το μέλλον του Λούμπος Μίχελ στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, όπου συνεχίζει ως μέλος, αλλά κυρίως από το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη να έχει αποφασίσει την απομάκρυνση του Σλοβάκου, θέμα που για την ασπρόμαυρη ΠΑΕ δεν υφίσταται και διαψεύδεται σήμερα κατηγορηματικά.

«Εννοείται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι ένα ακόμη ρεπορτάζ-ζαριά», αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ.

Στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν προκαλεί καμία έκπληξη ότι η συγκεκριμένη είδηση βρήκε χώρο στο πρωτοσέλιδο της ίδιας αθλητικής εφημερίδας, που πριν από μια εβδομάδα έδιωχνε τον Βλάνταν Ίβιτς βασιζόμενη σε… φήμες αποχώρησης!

Δεν τους γ@μίσατε κανένα σπίτι, για να σέβονται τίποτα.... >:(
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"