Θοδωρής Ζαγοράκης

Αποστολέας Θέμα: Θοδωρής Ζαγοράκης  (Αναγνώστηκε 5199 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Θοδωρής Ζαγοράκης
« στις: Απριλίου 15, 2014, 11:46:55 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Σφραγίστηκε» η παρουσία Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Ο αρχηγός της τροπαιούχου του 2004 συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό το απόγευμα της Δευτέρας
Με μια σύντομης διάρκειας συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου επικυρώθηκε η παρουσία του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας στο Euro2004, Θοδωρή Ζαγοράκη, στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, όπως είχε γράψει το protothema.gr

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμητική πρόταση που μού κάνατε. Σε τέτοιου είδους αγώνες είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκρινόμαστε θετικά» δήλωσε ο κ. Ζαγοράκης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

You are not allowed to view links. Register or Login

Θα καθηλώσει το ευρωκοινοβούλιο με την ρητορική του δεινότητα φαντάζομαι.... :-[
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Θοδωρής Ζαγοράκης
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 07, 2014, 03:01:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Ζαγοράκη, φύγε από το ευρωψηφοδέλτιο»

Σκέφτεται να αποχωρήσει από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μετά την απόφαση της ΕΠΟ κατά του ΠΑΟΚ.

Κι αυτό κατόπιν πιέσεων που δέχεται από χθες το μεσημέρι, όταν και έγινε γνωστή η απόφαση που αφαιρεί τρεις βαθμούς από τον Δικέφαλο από τα πλέι οφ, από φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Η απόφαση προκάλεσε οργή στη Θεσσαλονίκη και μια αναμενόμενη -ίσως και εύκολη- λύση ήταν να ειπωθεί το γνωστό «Ιβάν, πάρε την ομάδα και φύγε», όπως και ειπώθηκε. Αυτή τη φορά όμως ειπώθηκε και το «Ζαγοράκη, σήκω φύγε απ' τις εκλογές», καθώς θεωρούν τον «Τεό» ικανό να ταρακουνήσει τα νερά υπέρ του ΠΑΟΚ σε αυτήν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ο Ζαγοράκης θεωρείται «αιχμή του δόρατος» και για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου επίσης η ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένει θετική ανταπόκριση απ' την πολιτεία. Μέχρι στιγμή, πάντως, ούτε στο ένα ούτε στο άλλο φαίνεται «φως στο τούνελ». Και ο Ζαγοράκης το σκέφτεται.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=429362
Τι μπούρδες είναι αυτές, ποιος θα φύγει και από που προκύπτει ότι του έιπαν σήκω φύγε...?
Ότι να ναι, ειδικά ο Ζαγοράκης χέστηκε, τον καλεί η Πατρίδα έτσι είπε στον Σαμαρά, ρε δε γ@μιομαστε λέω εγώ..

« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 07, 2014, 04:49:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Και ειχα μια στεναχωρια τωρα αν θα φυγει η θα μεινει ο Ζαγορακης, τι να σου λεω
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 07, 2014, 11:51:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Στη Θέρμη το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ»

Ο Ζαγοράκης μετά την διαμάχη του ΠΑΟΚ με την Πολιτεία για το θέμα της έκτασης στη Θέρμη πήρε θέση υποστηρίζοντας πως έχει λάβει τις δεσμεύσεις πως θα ξεπεραστεί το γραφειοκρατικό πρόβλημα. 

«Έχω τις απαραίτητες δεσμεύσεις ότι άμεσα θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που του αξίζει, η Θεσσαλονίκη νέες θέσεις εργασίας και η Ελλάδα ένα στολίδι προσέγγισης αθλητικού τουρισμού. Η γραφειοκρατία δε μπορεί να συνεχίζει να δεσμεύει το μέλλον της Ελλάδας. Η χώρα βαδίζει οριστικά μπροστά και με γνώμονα αυτή τη θέση συμμετέχω και εγώ στην πολιτική».

Ζαγοράκη, άντε παράτα μας ρε που η χώρα βαδίζει μπροστά και η Θεσ/νικη θα αποκτήσει νέες θέσεις εργασίας...
Για τα χρέη γιατί δεν σου δεσμεύονται...αλλά άμα είσαι

Μου γράφαν μλκιες ότι θα φύγει και καλά, ρε τώρα που χώθηκε "βαθιά" θα φύγει, για τόσο μλκα τον περνάνε?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 07, 2014, 11:53:44 μμ από m01can »

« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 11, 2014, 12:01:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Έχω μάθει να δίνω μάχες με το εθνόσημο στο πέτο»

Για την υποψηφιότητα για την ευρωβουλή, αλλά και τη θητεία του στα διοικητικά του ΠΑΟΚ μίλησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο «Ζαγόρ» σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ανέφερε πως δεν μετανιώνει που μπλέχτηκε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, ενώ εξήγησε τους λόγους που έβαλε υποψηφιότητα για Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης:

- Μετάνιωσες που ασχολήθηκες κάποια στιγμή με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ;

«Οχι, γιατί ήταν μια απόλυτα συνειδητή επιλογή, αν και το να είσαι παράγοντας σε μια μεγάλη ομάδα δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Ξαφνικά αλλάζουν όλα: από κει που παίζεις ποδόσφαιρο, πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Ο,τι μπορούσα να προσφέρω από το συγκεκριμένο πόστο, νομίζω ότι το πρόσφερα».

- Πώς και δέχτηκες την πρόταση του Ελληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να κατέβεις υποψήφιος στις φετινές ευρωεκλογές;

«Ενα από τα πρώτα πράγματα που με έκαναν να αποδεχτώ τη συγκεκριμένη πρόταση ήταν ότι δεν ανέχομαι οι Γερμανοί, οι Βρετανοί και γενικότερα οι υπόλοιποι στην Ευρώπη να μας βλέπουν μειονεκτικά. Δεν μπορώ ως Ελληνας να αποδεχτώ κάτι τέτοιο. Αγανακτώ! Είναι επιτακτική ανάγκη να συσπειρωθούμε, να βάλουμε ψυχή και, όπως στο Euro, από αουτσάιντερ να αποδειχτούμε φαβορί. Περνάμε δύσκολα ως λαός, αλλά αν δεν συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και δεν δώσουμε ώθηση ο ένας στον άλλον δύσκολα θα έχουμε μέλλον. Εγώ δεν είμαι οικονομολόγος, ούτε γιατρός. Είμαι ένας άνθρωπος που γνωρίζω τα θέματα αθλητισμού, νεολαίας και υποδομών και μπορώ να δώσω αγώνα για τα ελληνικά αιτήματα».

- Και οι κακές γλώσσες που υποστηρίζουν ότι o Ζαγοράκης θέλει να μπει στην Ευρωβουλή χωρίς να γνωρίζει καλά αγγλικά;

«Αυτοί που το λένε πρέπει να γνωρίζουν ότι στο Ευρωκοινοβούλιο επιβάλλεται ο καθένας να μιλάει τη δική του γλώσσα, οπότε να μην έχουν άγχος γι’ αυτό. Αυτό που πρέπει να μεταφέρω θα το μεταφέρω καλά και με δύναμη ψυχής. Σημασία, άλλωστε, δεν έχει η γλώσσα με την οποία μεταφέρει κάποιος μηνύματα, αλλά οι αλήθειες που λέει και το πάθος με το οποίο υποστηρίζει τα δίκια του λαού του. Αυτό για να τελειώσει μια και καλή η συγκεκριμένη παραφιλολογία. Εξάλλου, όλοι γνωρίζουν ότι έχω μάθει να δίνω μάχες με το εθνόσημο στο πέτο».

Παράθεση
«Αυτοί που το λένε πρέπει να γνωρίζουν ότι στο Ευρωκοινοβούλιο επιβάλλεται ο καθένας να μιλάει τη δική του γλώσσα, οπότε να μην έχουν άγχος γι’ αυτό

Α, ωραία αφού μιλάνε στην δική τους γλώσσα και μεταφράζονται όλα οκ.
Δηλ ο ο  Ζαγοράκης θα μιλάει μόνο στο ευρωκυνοβούλιο -αν εκλεγεί- τις υπόλοιπες ώρες που θα συναναστρέφεται με ένα σωρό ανθρώπους, τι θα λέει ή δεν θα μιλάει?

Αθάνατη Ελλάδα, ένας ακόμη σωτήρας
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 12, 2014, 06:31:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Έτοιμη η τροπολογία για τα χρέη"

Σε τοποθέτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναφέρεται στο σημαντικό θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και αυτό που γράφει είναι ότι είναι έτοιμη η τροπολογία που αφορά την ρύθμιση των χρεών του "Δικεφάλου".

Ουσιαστικά δηλαδή ο "Ζαγόρ" επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να έχει προχωρήσει στην σύνταξη της τροπολογίας που αφορά τα χρέη (το θέμα θα προχωρήσει μετά τις εκλογές).

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Mόλις ενημερώθηκα ότι είναι έτοιμη και θα κατατεθεί στη Bουλή, αμέσως μετά την επανάληψη των εργασιών της, η τροπολογία που αφορά τη ρύθμιση χρεών του ΠAOK. Προχωράμε, με βήματα μπροστά".

Απόψε θα κοιμηθώ ήσυχος τότε  smoking

Φτάσαμε στο σημείο ο Ζαγοράκης να μας ενημερώνει για τις κινήσεις της κυβερνησης  facepalm

« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 16, 2014, 06:37:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Πρέπει να απαιτήσουμε"

Ο Πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην δύσκολη όπως χαρακτήρισε απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική. Αναλυτικά, ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-την επιτυχία του 2004: "Τι ωραία που ακούω ακόμη και τώρα όλα αυτά… Ήταν ομαδική προσπάθεια. Ήμασταν μια παρέα όλοι, οι παίκτες, οι φροντιστές, οι γυμναστές, το προπονητικό τιμ, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι… Αυτό που πετύχαμε δεν γίνεται από έναν ή από έντεκα. Το λέμε όλα τα παιδιά, όχι μόνο εγώ".

-το πότε άρχισαν να πιστεύουν στην κατάκτηση του τίτλου: "Όλοι θέλαμε να κάνουμε κουβέντα για το πώς θα το σηκώσουμε, ειδικά μετά τη νίκη επί της Γαλλίας στα προημιτελικά. Ένας-δύο το λέγανε, ανάμεσά τους ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ίσως και χαριτολογώντας. Οι υπόλοιποι το αποφεύγαμε, λέγαμε ‘Άστο καλύτερα’. Τελικά μας βγήκε σε καλό, γιατί δεν αποσυντονιστήκαμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο 100% και αυτό βγήκε στο γήπεδο".

-την ντρίμπλα στον Λιζαραζού και το γκολ επί της Γαλλίας στα προημιτελικά: "Είδες τι γίνεται καμιά φορά; Είναι κάποια πράγματα που όταν είναι να γίνουν, θα γίνουν. Εγώ ποτέ δεν είχα τις ικανότητες του ντριμπλέρ ή του πασέρ. Το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη. Θα μπορούσε να είχε σηκώσει το χέρι ο Λιζαραζού και να μη γίνει τίποτα. Όμως εκεί έγιναν όλα τέλεια, η ντρίμπλα, η σέντρα, η κεφαλιά… Όλα ήταν ένα παζλ σε ένα πανέμορφο μυθιστόρημα".

-τις εκτιμήσεις του για την πορεία της Εθνικής στο Μουντιάλ: "Από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος. Η Εθνική μού αρέσει, μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού της, άσχετα αν λένε πως έχασε την ομοιογένειά της. Πιστεύω πραγματικά πως μπορεί να προχωρήσει. Ο βασικός στόχος, της πρόκρισης, έχει επιτευχθεί. Δεν θα μείνουμε στενοχωρημένοι αν δεν περάσει στη δεύτερη φάση. Για το Θεό! Από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο πετύχει η Εθνική θα είναι προς όφελος όλων μας".

-την απόφασή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής: "Δεν ήταν εύκολη απόφαση για μένα. Το σκέφτηκα και συζήτησα με την οικογένειά μου, γιατί δεν είχα σχέση με την πολιτική. Παρακολουθούσα, αλλά δεν συμμετείχα. Όταν μου έκανε την πρόταση ο πρωθυπουργός το σκέφτηκα σοβαρά. Ήταν μία πρόσκληση και πρόκληση. Είμαστε σε μια τραγική κατάσταση και το βιώνουμε καθημερινά. Όντως όμως υπάρχει ένα πλάνο και μία οργάνωση. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ. Δεν θα πάω να ασχοληθώ με την οικονομία και την υγεία της χώρας. Θα ασχοληθώ με αυτό που γνωρίζω καλά, τον αθλητισμό, τον αθλητικό τουρισμό, τις υποδομές… Αυτά θα προσπαθήσουμε να απαιτήσουμε. Δεν μπορεί οι Ευρωπαίοι να μας γυρίζουν την πλάτη και τρελαίνομαι όταν το βλέπω γιατί όλοι μας παιδιά μεγαλώνουμε. Πάντως βλέπω πως έχει γυρίσει λίγο το κλίμα υπέρ της Ελλάδας".

-τις πιθανότητες που έχει να εκλεγεί: "Όπου πηγαίνω έχω φίλους. Το βλέπω σαν ένα άλλο ταξίδι που πάω να δω φίλους, όχι σαν περιοδεία. Όπου κι αν πηγαίνω, πρώτα παίρνω τηλέφωνο τους παλιούς μου συμπαίκτες. Αυτό με ηρεμεί ψυχικά μέσα μου. Ποτέ δεν πίστευα σε φαβορί, αουτσάιντερ και τέτοια. Όλα κρίνονται στο γήπεδο και από το αποτέλεσμα. Αν δεν μπορέσω και δεν τα καταφέρω, θα πω ‘παιδιά, ο επόμενος’. Πρέπει να απαιτήσουμε πράγματα από εκεί. Είμαστε πολύ πίσω σε πράγματα από τη νεολαία και είναι υποχρεωμένοι να μας δώσουν πράγματα. Με το ‘μπράβο, η Ελλάδα πάει καλά’, δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να επενδύσουν. Ζούμε σε έναν παράδεισο και δεν έχουμε εγκαταστάσεις για παράδειγμα, ώστε να φιλοξενήσουμε μια ομάδα που το χειμώνα σταματά το πρωτάθλημά της; Είναι κρίμα".

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/zagorakhs_prepei_na_apaithsoyme.2791345.html
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 23, 2014, 06:32:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Επιστολή στήριξης Ζαγοράκη από Γκροζούδη

Ανοιχτή επιστολή στήριξης στην υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη ως ευρωβουλευτή με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, συνέταξε ο επικεφαλής του Αριστοτελείου Κολεγίου και εκπαιδευτικός, Καριοφύλλης Γκροζούδης.

Ο κ. Γκροζούδης χαρακτηρίζει αιχμηρή την κριτική που δέχεται ο υποψήφιος ευρωβουλευτής από μερίδα φίλων του ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για «μίζερη και αδελφοκτόνο νοοτροπία», και καλεί τον κόσμο του Δικεφάλου να στηρίξει με την ψήφο του τον Θοδωρή Ζαγοράκη στις επικείμενες ευρωεκλογές, όπως αντιστοίχως «πράττουν οι φίλοι του Ολυμπιακού με την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο δήμο Πειραιά».

Η επιστολή του κ. Γκροζούδη, αναλυτικώς:

«Αγαπητοί φίλοι,

Θλίβομαι βαθύτατα όταν διαβάζω την επιστολή- λίβελο από μερίδα φίλων θεωρητικά του ΠΑΟΚ που αποκαλούν με ακατανόμαστες ύβρεις έναν εξαίρετο αρχηγό, έναν άνθρωπο που έβγαλε τον ΠΑΟΚ από το τέλμα και έναν αξιοθαύμαστο άνθρωπο στην ελληνική κοινωνία. Μάλιστα στο μυαλό μου έρχονται κάποια παραδείγματα, τα οποία θα σας αναφέρω, για το πώς ενεργεί το αντίπαλο δέος, ο Ολυμπιακός, των συγκεκριμένων ‘φίλων’,  που καλό είναι να το αφουγκραστούν. Φαίνεται έτσι ο τρόπος που λειτουργεί, σε αντιπαραβολή με τη μίζερη και αδελφοκτόνο πολλές φορές νοοτροπία των φίλων του ΠΑΟΚ και γενικότερα των Βορειοελλαδιτών, έναντι των Νοτίων και των φίλων της Αθήνας.

Παράδειγμα πρώτο: πριν από λίγες μέρες απεβίωσε ο κ. Νταϊφάς και όπως πραγματικά του άξιζε του αποδόθηκαν δόξες και τιμές από την οικογένεια του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Πριν από λίγους μήνες,αντιθέτως, στην κηδεία του κ. Βουλινού, ή και πριν μερικά χρόνια  του κύριου Δεδέογλου, πρώην προέδρων του ΠΑΟΚ,  δεν ξέρω αν παραβρέθηκε καν ο επίσημος ΠΑΟΚ και ίσως μόνο ελάχιστοι φίλοι του ΠΑΟΚ .

Παράδειγμα δεύτερο: ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης στηρίζεται, καλύπτεται από επώνυμους φίλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο και μεγαλουργεί επιχειρηματικά, ενώ αντίθετα οι κατά καιρούς χρηματίσαντες πρόεδροι του ΠΑΟΚ (βλ. Μπατατούδης)  διώκονται και επιχειρηματικά και προσωπικά με πρώτους καταγγέλλοντες ‘φίλους’ μόνο κατ όνομα του ΠΑΟΚ.

Παράδειγμα τρίτο: ο κ. Μαρινάκης κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και συσπειρώνει τους φιλάθλους προς όφελος της πόλης της ομάδας του, ενώ αντίθετα ο κύριος  Ζαγοράκης  κατεβαίνει ως υποψήφιος  Ευρωβουλευτής και λιθοβολείται από την ίδια την οικογένεια του ΠΑΟΚ και κατά τα άλλα φίλους του ΠΑΟΚ.

Πιστεύοντας, λοιπόν, ότι απηχώ την ευρύτερη φίλαθλη οικογένεια θεωρώ καταρχήν  άδικο για τον Θοδωρή Ζαγοράκη να τον περιορίζουμε  μόνο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ , αφού είναι μεν αξιαγάπητος στην Βόρεια Ελλάδα, ανήκει όμως και αξίζει και την αγάπη όλης της φίλαθλης Ελλάδας. Οι χαρές που μας χάρισε ως αρχηγός της Εθνικής ομάδας θα κάνουν πολύ καιρό να τις ξαναζήσουν οι Έλληνες, αφού δεν ήταν μόνο αθλητικό κατόρθωμα αλλά μια Εθνική Αναγέννηση για όλους μας. Δεν ξέρω και ούτε θέλω με την επιστολή αυτή να κάνω πολιτική σπέκουλα στο Θοδωρή Ζαγοράκη. Θεωρώ, όμως, ότι αξίζει την αγάπη και το σεβασμό όλων, ανεξαρτήτως αν είναι φίλαθλοι συγκεκριμένου αθλητικού συλλόγου ή ψηφοφόροι άλλων κομμάτων, διότι τα είδωλα και τα ιδεώδη δεν πρέπει να γκρεμίζονται και να καταπατώνται.

Πολύ περισσότερο δε, δεν πρέπει να βάλλονται από φίλια και ενδοοικογενειακά πυρά, γι’ αυτό και πιστεύω ότι κανείς από την οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα ρίξει την πέτρα του αναθέματος στον Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά αντίθετα θα τον συντροφεύει η αγάπη και ο σεβασμός όλων μας. Ακόμα και αν υπάρχουν εξαίρετα βιογραφικά περισπούδαστων υποψηφίων, η κοινωνία και η πολιτεία έχει ανάγκη όχι μόνο από αυτά (αν και είδαμε που μας οδήγησαν οι περισπούδαστοι καθηγητές της πολιτικής) αλλά από ανθρώπους που ξέρουν να αγωνίζονται, να μάχονται ,να απαιτούν, να διεκδικούν αυτό που τους αξίζει, να κερδίζουν και να μοιράζονται τη νίκη τους όπως έμπρακτα έχει αποδείξει ο Θοδωρής  στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004.

Αγαπητέ Θοδωρή Ζαγοράκη προχώρα και να ξέρεις ότι στην οικογένεια των φιλάθλων όλης της Ελλάδας και ειδικά του ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως πρόθεσης ψήφου, σε αγαπάμε και σε τιμάμε όλοι!

Με τις θερμότερες ευχές για την επιτυχία του αρχηγού

Καριοφύλλης Γκροζούδης

Εκπαιδευτικός»

Μεγαλύτερη μπούρδα δεν έχω διαβάσει.
Τι σχέση έχει ο Μπατατούδης, με τον Νταιφα και τον Κόκκαλη

Θα ψηφίσω Ζαγοράκη γιατί λέει πήρε το euro!!
Στα π@π@ρια μου, αυτός δεν ξέρει να μιλήσει καλά καλά....

Καλά λένε ότι οι εκπαιδευτικοί είναι ο πιο μίζερος κλάδος...
Αφού δεν ντρέπεται ο ίδιος

« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 23, 2014, 07:44:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Ειναι και μ@λακας ..Εγω θα ελεγα " θα τον ψηφισω γιατι το 2004 πηρε την Ελσα Τολη "  :grin1:

Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 23, 2014, 08:02:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
 :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))