Skoda Ξάνθη - ΠΑΟΚ - 20/1 19:30- NS1 (Pregame)

Αποστολέας Θέμα: Skoda Ξάνθη - ΠΑΟΚ - 20/1 19:30- NS1 (Pregame)  (Αναγνώστηκε 6470 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Skoda Ξάνθη - ΠΑΟΚ - 20/1 19:30- NS1 (Pregame)
« στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 11:43:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Περσι!!!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Φετος τι λεει, θα το παρουμε το .....ντερμπι?  ::) facepalm
Αυτη η κ@λομαδα εδω μου καθεται!  >:( >:(
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Skoda Ξάνθη - ΠΑΟΚ 3/1, 17:15 NS2 (Pregame)
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 30, 2015, 09:02:59 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Με τον κόσμο του στα Πηγάδια

Ο ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα του ενόψει του δευτέρου γύρου θα έχει στο πλευρό του τον 12ο παίκτη της ομάδας, τον κόσμο του. Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη θα παραχωρήσει 1200 εισιτήρια τα οποία θα κοστίζουν 20 ευρώ και αφορούν τη θύρα Δ, ενώ υπάρχουν και εισιτήρια των 25 ευρώ για τη θύρα Γ1. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη:

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, SKODA ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ο.Κ., την Κυριακή 03/01/2016 και ώρα 17.15, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων ως εξής :

Α) Μέσω internet ( Viva.gr )

Β) Από τα καταστήματα PUBLIC

Γ) Από τα γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει ως εξής:

Την Τετάρτη 30/12/2015, από τις 10.00 – 18.00

Την Πέμπτη 31/12/2015, από τις 10.00 – 18.00

Το Σάββατο 02/01/2016, από τις 10.00 – 18.00

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 30, 2015, 06:34:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αυτό το "πουλι" από την Αθηνα σκεφτηκαν πολυ να το ορισουν? >:( >:( >:( >:( >:(

« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 09:27:51 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ας μην παίξουμε καλά και να δεις μετά γλέντια...

« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 07:35:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στην SKODA Ξάνθη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (03.01) στις 17:15 στο SKODA Ξάνθη Arena.

Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας να μεριμνήσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα για την αγορά εισιτηρίου, αφού υπάρχει πιθανότητα να μην μπορούν να εξασφαλίσουν  είσοδο στο γήπεδο την μέρα του αγώνα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα είναι διαθέσιμα από τα εξής σημεία πώλησης: Α) Στα καταστήματα Public Β) Μέσω Internet, στην σελίδα viva.gr

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τις παρακάτω θύρες:
Θύρα Δ με τιμή 20€
Θύρα Γ1 με τιμή 25€

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20151230-ta-eisitiria-tou-skoda-xanthi-paok/

« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 31, 2015, 08:29:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Να δειξουμε ενα νεο καλο προσωπο και να παρουμε την νικη σε μια κ@λοομαδα του γαυρου! >:(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 01, 2016, 07:20:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Είμαι εδώ και είμαι περήφανος γι' αυτό"

Περήφανος που είναι προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ιγκόρ Τούντορ στις καθιερωμένες δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούντορ.

Για το πως πέρασε στη διακοπή: «Ημουν με την οικογένεια μου αυτές τις μέρες στο Σπλιτ. Ηταν ότι έπρεπε για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας για τη χρονιά που έρχεται με τον ΠΑΟΚ».

Για τα συναισθήματα που του αφήνει το 2015 που φεύγει:
«Τη χρονιά που φεύγει μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε ως μεγάλη χρονιά. Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς να παίζουμε, έχουμε συμπληρώσει σχεδόν έξι μήνες που παίζουμε ποδόσφαιρο. Είχαμε καλές περιόδους, είχαμε και άσχημες περιόδους. Είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν να κρατάνε τα θετικά. Τα αρνητικά είναι αυτά που σου δίνουν μαθήματα. Εμείς θα πρέπει να πάρουμε τα μαθήματα, να επιβεβαιώσουμε τους τομείς που έχουμε χτίσει και να βελτιώσουμε αυτούς που χρειάζεται. Με την καθημερινή δουλειά, με τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας της ομάδας».

Για το πως θέλει να υποδεχτεί το 2016: «Καταρχάς υγεία. Το τι κάνει χαρούμενο τον καθένα εξαρτάται από τον ίδιο. Σε επαγγελματικό κομμάτι, θα ήθελα η χρονιά που έρχεται να με κάνει να κερδίσω κάτι με τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή, το πιο εύκολο για να κερδίσουμε κάτι είναι το κύπελλο και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να το πετύχουμε».

Για τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ για τη Μακάμπι: «Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ, είμαι περήφανος που είμαι εδώ και ελπίζω να είμαι εδώ για αρκετά χρόνια».

Για την κατάσταση της ομάδας μετά τη διακοπή: «Η κατάσταση είναι καλύτερη από πριν, γιατί κάποιοι τραυματίες έχουν επιστρέψει. Κάποιους του περιμένουμε σύντομα, όπως ο Ροντρίγκες που την επόμενη εβδομάδα θα προπονείται με την ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι της Ξάνθης. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα μας βγουν στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει αυτές τις μέρες».

Για την Ξάνθη: «Είναι μια σκληρή και καλά οργανωμένη ομάδα, με καλό προπονητή. Είναι εύκολο αναγνωρίσιμο το ποδόσφαιρο που παίζει, αγωνίζονται καλά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ελπίζουμε να κερδίσουμε».

VIDEO

https://www.facebook.com/264359340423579/videos/vb.264359340423579/476803342512510/?type=2&theater

« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 01, 2016, 07:47:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Νικη με λιγο καλυτερο ποδοσφαιρο θελω.
Μακαρι, αλλα κυριως νικη!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 02, 2016, 12:14:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Κρατάω την επιστροφή μου από το 2015»

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην SKODA Ξάνθη (03.01 17:15) στην επανέναρξη της Super League. O Έλληνας αμυντικός έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, έδωσε το δικό του μήνυμα για το νέο έτος και στάθηκε στο τι πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος για να φύγει νικητής από τα Πηγάδια.

Για το πως εκμεταλλεύτηκε το διάστημα των γιορτών:«Το κύριο μέλημα αυτές τις μέρες ήταν η ψυχολογική ξεκούραση. Σωματικά δεν νομίζω ότι ήμασταν και τόσο πολύ κουρασμένοι αν και είχαμε πολλά παιχνίδια. Αυτό που προείχε ήταν να ξεφύγουμε λίγο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις» .

Για τον χρόνο που έφυγε:
«Ήταν μία περίεργη χρονιά για μένα. Κρατάω στο μυαλό μου σίγουρα την επιστροφή μου στην ομάδα. Το γεγονός όμως ότι δεν έχουμε καταφέρει αυτά που θέλουμε όμως μου αφήνει μία πικρία» .

Για το 2016:«Υγεία πάνω από όλα στην ομάδα καθώς είχαμε και πολλούς τραυματισμούς. Νομίζω αυτό προέχει. Από κει και πέρα αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα πετύχουμε τους στόχους μας» .

Για το πως θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν και τις χρειάζεται για να πετύχει:«Αυτό που πρέπει να κοιτάμε όλοι είναι η βελτίωση. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Στα τελευταία παιχνίδια ήρθαν αποτελέσματα αλλά η απόδοση δεν ήταν αυτή που επιθυμούμε όλοι μας. Σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε προπόνηση πρέπει να γινόμαστε όλο και καλύτεροι ενόψει συνέχειας» .

Για την αναμέτρηση κόντρα στην SKODA Ξάνθη:«Δεν νομίζω ότι υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όπως θα αντιμετωπίσουμε την Ξάνθη έτσι αντιμετωπίσαμε και άλλες ομάδες. Έχουμε παίξει κι άλλα εξίσου δύσκολα παιχνίδια με αυτό της Κυριακής. Νομίζω η Ξάνθη είναι μία σφιχτή και κλειστή ομάδα, με παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα του αντιπάλου» .

Για το πως πρέπει να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στα Πηγάδια:«Θα πρέπει να δείξουμε υπερβάλλοντα ζήλο και να συγκεντρωθούμε στο πως πρέπει να διασπάσουμε μία κλειστή άμυνα και να περιορίσουμε τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων» .

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα στην πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς:«Όλα τα πρέπει των υπολοίπων αγώνων ισχύουν και για αυτόν. Δεν νομίζω ότι θα είμαστε επηρεασμένοι από τις γιορτές. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την Ξάνθη και το μυαλό θα είναι στραμμένο σε αυτό» .

VIDEO

https://www.facebook.com/264359340423579/videos/vb.264359340423579/476973159162195/?type=2&theater

« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 02, 2016, 05:08:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η αποστολή για την Ξάνθη

Έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι του 2016 είναι ο ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής επικεντρωμένες στην αναμέτρηση με την ακριτική ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές, επίσης, δούλεψαν στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε τους 20 παίκτες που θα έχει μαζί του στην Ξάνθη και είναι οι: Όλσεν , Μελίσσας , Βίτορ , Μαλεζάς , Τζαβέλλας , Λέοβατς , Σκόνδρας , Κίτσιου , Κάτσε , Σάμπο , Χαρίσης , Τζιόλης , Γκολάσα , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μακ , Μυστακίδης , Ζάιρο , Αθανασιάδης , Μπερμπάτοφ .

http://www.paokfc.gr/nea/20160102-i-apostoli-gia-tin-xanthi/
Εικόνες από την προπόνηση

http://www.paokfc.gr/nea/20160102-eikones-apo-tin-proponisi/