Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)

Αποστολέας Θέμα: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)  (Αναγνώστηκε 48807 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
« Απάντηση #470 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 10:59:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Πιπ@ στον Ιβαν θα παιρνεις καριολη και θα παρακαλας να μην σε διωξει!
Π@τανας γιε, μην ξαναπιασεις τον ΠΑΟΚ στο στομα σου!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #471 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 11:21:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Μάγκες αν προσέβαλα κάποιον από την οικογένεια του ΠΑΟΚ ζητώ συγνώμη. Κακή στιγμή. Αλλα ειναι φανερό οτι καναμε χιουμορ. Μπορει ομως το χιουμορ να εγινε πλακα και αυτο δεν ειναι σωστο»

Αει στο δι@ολο μωρη ευνουχισμενη κοτα!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:( >:( >:(
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #472 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2016, 09:42:51 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Θα έρθει η ώρα τους αργά ή γρήγορα...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #473 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2016, 06:49:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Λεφτα υπαρχουν!! :)

«Αγαπητέ κ. Σαββίδη,

Όλοι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για όλα όσα έχετε κάνει για την ομάδα αλλά και για εμάς προσωπικά.

Παρά την γενική εργασιακή ανασφάλεια σε ολόκληρη την Ελλάδα, εσείς μας έχετε εγγυηθεί όχι μόνο τις θέσεις εργασίας και τα εισοδήματα μας, αλλά και συνεχώς μας δίνετε νέα κίνητρα για να γινόμαστε όλο και πιο παραγωγικοί.

Σε μια περίοδο που δέχεστε επιθέσεις κάθε είδους, εμείς φιλοδοξούμε να σας υποστηρίξουμε με την καθημερινή προσπάθειά μας, ενωμένοι και με αυτοπεποίθηση, όπως κάνετε εσείς για εμάς όλα αυτά τα χρόνια.

Με ειλικρινή σεβασμό,

Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

« Απάντηση #474 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2016, 08:27:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Καλα κανουν και βγαζουν ανακοινωση και καλα κανει και δινει και κινητρα.
Μακαρι να το εκαναν ολοι αυτο!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #475 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2016, 02:05:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μήνυση Σαββίδη σε Κοντομηνά

''Υποβλήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών έγκληση εκ μέρους του εντολέως μου, κ. Ιβάν Σαββίδη κατά των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ» για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης.

Μετά το πέρας της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, η εταιρεία «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ», έχοντας πια αποκλεισθεί, είχε την ατυχή έμπνευση να υποβάλει σε βάρος του κ. Σαββίδη μία – ουσιαστικά αβάσιμη και νομικά αθεμελίωτη – μηνυτήρια αναφορά για τέλεση δήθεν κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων εκ μέρους του, ευελπιστώντας ότι με τον τρόπο αυτόν θα τορπίλιζε τη σχετική διαδικασία και θα ακύρωνε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας.

Ο κ. Σαββίδης κατανοεί την απελπισία των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ», δεν είναι όμως διατεθειμένος να επιτρέψει τέτοιες αήθεις επιθέσεις στο πρόσωπό του, γι’ αυτό και κατέφυγε στην προστασία της ελληνικής δικαιοσύνης''.

Δεν θα ξεμπλεξουν ευκολα με τον Ιβαν, ακομα δεν το χουν καταλαβει?

« Απάντηση #476 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2016, 10:39:19 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Οι επιτελείς της ΠΑΕ δεν θέλησαν να σχολιάσουν τις φήμες για την ανάληψη της προεδρίας από τον Ιβάν Σαββίδη και την είσοδο του Γιώργου Σαββίδη στο ΔΣ, τονίζοντας παράλληλα πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα γνωστοποιήσει τις σκέψεις του αρχικά στα νυν μέλη του διοικητικού συμβουλίου στην επερχόμενη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί.

Μια τέτοια εξέλιξη πάντως σηματοδοτεί μια νέα εποχή, καθώς πιθανόν να σημαίνει και τη συχνότερη παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας το βάρος του στην ομάδα, τη στιγμή που ο ίδιος προσπαθεί να επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα στη χώρα. Η πιθανή αποχώρηση του Λούμπος Μίχελ από την προεδρία ουσιαστικά του... λύνει τα χέρια, καθώς τη δεδομένη στιγμή είναι πρόεδρος-τεχνικός διευθυντής και πλέον θα κρατήσει μόνο τον δεύτερο και κύριο ρόλο.

Επιτέλους κάτι δείχνει να μπαίνει σε σειρά μετά από χρόνια, στο διοικητικό κομμάτι...

« Απάντηση #477 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2016, 01:16:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Πολύ θετική εξέλιξη αν επαληθευτεί, ειδικά αν μπει και ο Γιώργος.... η "τρέλα" του οποίου μου αρέσει και την κρίνω χρήσιμη.... ως ένα βαθμό φυσικά!  pano
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #478 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2016, 08:01:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Αρκει να μη παταει στη σουιτα...   :grin1: :whistiling:
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #479 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2016, 02:13:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Πληρώνω και παίρνω την τηλεοπτική άδεια»

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος επιλαχών του διαγωνισμού που διεξήγαγε η κυβέρνηση, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Καλογρίτσα.

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε και δηλώσεις για το θέμα μιλώντας στην ΕΡΤ3.

«Μόλις τώρα καθόμουν με την ομάδα μου μπροστά στην τηλεόραση αντιλαμβανόμενος ότι ο χρόνος λήγει. Είναι πολύ σημαντικό για μας να καταλάβουμε τι θα γίνει τώρα. Ακούσαμε ότι ο κύριος Καλογρίτσας έχει κάποια προβλήματα και δεν θα πάρει την άδεια. Εγώ δηλώνω ότι ο πρώτος επιλαχών είμαι εγώ και είμαι έτοιμος μέσα στις επόμενες μέρες να πληρώσω την πρώτη δόση από τα 61,5 εκατομμύρια ευρώ και να πάρω την άδεια. Αυτή η δήλωσή μου είναι επίσημη και ταυτόχρονα θέλω να επαναλάβω το αίτημα προς τα κανάλια που δεν έχουν πάρει άδεια ότι είμαι διατεθειμένος να αποκτήσω τα κανάλια τους για να καλυφθούν οι θέσεις εργασίας. Αν γίνει αυτό εντός των ημερών, μπορούμε να πληρώσουμε την πρώτη δόση».

Για το αν βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιο από τα υπάρχοντα μη αδειοδοτημένα κανάλια:
«Συζητήσεις δεν υπάρχουν και δεν είναι και ορθό αυτό αν δεν έχεις άδεια να διεξάγεις διαπραγματεύσεις. Εγώ έκανα μια προκαταρκτική πρόταση. Σήμερα υποθέτω ότι έχω περισσότερες πιθανότητες να γίνω κάτοχος της τηλεοπτικής άδειας και σε αυτά τα πλαίσια επαναλαμβάνω ότι είμαι διατεθειμένος να διαπραγματευτώ με Alpha και Star.

Σίγουρα αν λάβω αρνητικές απαντήσεις, τότε αυτοί θα πρέπει να κάνουν περικοπές στις θέσεις των εργαζομένων και εμείς να κάνουμε από την αρχή ένα νέο κανάλι. Εντός των 90 ημερών, όπως έχει οριστεί από το κράτος, θα λύσουμε αυτό το θέμα. Θεωρώ ότι θα ήταν πιο σωστό να διατηρήσουμε τους εργαζομένους που δουλεύουν».

Για τα χαρακτηριστικά του καναλιού που επιθυμεί και αν αυτά θα συμβαδίζουν με τον χαρακτήρα του: «Ό,τι κάνουμε είναι παράγωγο του χαρακτήρα μας. Αυτό το κανάλι δεν θα είναι η εξαίρεση».

Αρχίζουν τα γούστα.... 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 26, 2016, 02:24:16 μμ από m01can4 »