Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)

Αποστολέας Θέμα: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)  (Αναγνώστηκε 48806 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
« Απάντηση #460 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2016, 10:52:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ την επιστροφή Βρύζα

Ελπιζω να μην ειναι για τα ματια του κοσμου.

Ο πτερωτος μπορει να ναι αλλου γι αλλου αλλα μονος του τετοια λαλακια δε θα βγαζε.Καποιος του το σφυριξε.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2016, 10:55:22 μμ από Kat6 »
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #461 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2016, 11:28:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εννοειται εχει γινει ρεπορταζ σοβαρο  facepalm
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #462 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2016, 10:57:54 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
 :)) :)) :)) :))

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #463 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2016, 06:38:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε… φέσι 833.500 ευρώ από εποχής Γούμενου!

Ο σημερινός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν και θα μπορούσε να αποφύγει την πληρωμή του συγκεκριμένου μεγάλου ποσού, το οποίο είχε δημιουργηθεί από την εποχή που διοικούσε την εταιρεία ο Γιάννης Γούμενος, αποφάσισε να πληρωθεί και να «σβήσει» το συγκεκριμένο χρέος.

Ένα χρέος, που δημιουργήθηκε απέναντι στην «Εγνατία Ασφαλιστική, αλλά είναι γνωστή και παγιωμένη η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην έχει ο ΠΑΟΚ χρέη προς τρίτους ή προς το δημόσιο.

ΙΒΑΝ, έτσι απλά.... :)

« Απάντηση #464 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2016, 08:39:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ειπαμε, αν δεν υπηρχε θα ημασταν εκει που ειναι και οι αλλοι, δηλαδη στο ....πουθενα!
Κανει λαθη, κανει μ@λ@κιες, αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο γιατι καποια βοδια τον κραζουν ακομα! facepalm
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #465 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2016, 10:55:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Πούλα μου τον Alpha και εγγυώμαι τις θέσεις εργασίας»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ 3:

«Από τη νύχτα που έκανα αυτά τα σχόλια, δεν ξανά σχολίασα αυτό το γεγονός. Τη σοβαρότητα των προθέσεών μου την έδειξα όταν η πρότασή μου ανέβηκε στα 61,5 εκατομμύρια. Είναι ένας διαγωνισμός, που κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει και έδωσα συγχαρητήρια σ΄ αυτούς, που κέρδισαν.

Υπάρχουν άνθρωποι, όμως, που προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια πάνω σ΄αυτό. Τη σοβαρότητά μου θα την δείξω και στο μέλλον. Θέλω να έχω συμμετοχή στα Media, ο χώρος με ενδιαφέρει. Στο πλαίσιο της προστασίας των θέσεων εργασίας των εργαζομένων, προτείνω στα κανάλια που έχασαν τον διαγωνισμό, μεταξύ των οποίων και στον Alpha να πουλήσουν το κανάλι τους κι εγώ εγγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίας θα διασφαλιστούν. Θα μπορέσω να βρω έναν τρόπο και θα μπω σε μια συνέργεια με τα πρόσωπα, που κέρδισαν την άδεια. Είμαι έτοιμος να προσφέρω τέτοιους όρους σ΄ αυτούς, που κέρδισαν την άδεια.

Μπορεί να είμαι ο πρώτος, που λέω πάντα ότι δεν πρέπει να μειώνονται οι θέσεις εργασίας. Σε κάθε περίπτωση, θα ψάξω να βρω τη λύση αυτού του προβλήματος με τη δική μου συμμετοχή στο χώρο των Media. Αυτή η ανακοίνωση, είναι η επίσημη θέση μου».

ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ  smilepaok

« Απάντηση #466 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 04:24:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αυτα τα 2 μ@νοπανα, ειχαν τον θρασος να ειρωνευτουν τον ΠΑΟΚ για τις δηλωσεις Σαββιδη περι Αλφα!
Στο 4.50 λεει ο π@στης "ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΑΟΚ"....!!!
Ειναι τοσο π@τανας γιος, που αυτα τα λεει απο μακρια και παρακαλα π@στη να μην σας παρει ο Ιβαν! >:( >:( >:( >:( >:(

Κυριάκος Σ. Κυριάκος

Πριν οι παρουσιαστές του ALPHA μπουν στον κατά παραγγελία πόλεμο εναντίον του Σαββίδη, με γραφικούς αστεϊσμούς και λαϊκίστικες προσεγγίσεις, μήπως πρέπει να ρωτήσουν αυτόν που υποτίθεται πως προστατεύουν γιατί απεγνωσμένα έψαχνε προσέγγιση με τον Ιβάν τους προηγούμενους μήνες;;
Σε κάθε περίπτωση τους απαγορεύεται -και θα ενημερωθούν αρμοδίως- να επιτίθενται με προσωπικούς χαρακτηρισμούς στον Ιβάν Σαββίδη και πολύ περισσότερο στον ΠΑΟΚ, ξεσπώντας την πίκρα τους για την αποτυχημένη στρατηγική των αφεντικών τους.
Εξάλλου δημόσια ο κ. Σαββίδης εγγυήθηκε την διατήρηση των θέσεων εργασίας του καναλιού εφόσον του παραχωρηθεί, γιατί αυτό είναι αιτία αστείων επιθέσεων;
Και είναι ντροπή τους να εκμεταλλεύονται το δημόσιο βήμα τους παίρνοντας στο λαιμό τους τους συναδέλφους τους τεχνικούς και δημοσιογράφους που δικαίως ανησυχούν για το αύριο, μακριά από διαπλοκές με επιχειρηματικά, πολιτικά ή και...στρατιωτικά κατεστημένα!

Μ@λ@κες ε μ@λ@κες!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 04:33:25 μμ από teododo »

« Απάντηση #467 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 06:42:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Δεν έχει πρόβλημα .... θα γλύφει εκεί που έφτυσε .... και τί έγινε ... κωλογλύφτης είναι μια ζωή!!!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #468 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 09:37:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Κ@λοτούμπας και βλάκας...Τα γυρίζει τώρα όπως πάντα....

Με αφορμή την δημόσια αντιπαράθεση για τις τηλεοπτικές άδειες μέσω διαδικτύου κυκλοφορεί μια ανακριβή είδηση ότι -τάχα- εγώ μίλησα περιφρονητικά κατά του ΠΑΟΚ και των οπαδών του! Μέγα Ψέμα!

Αν και δεν είμαι φίλαθλος - κοινώς "άμπαλος"- από παιδική ηλικία ΤΙΜΩ και υπολήπτομαι τον ΠΑΟΚ και την λαμπρή ιστορία του στα γήπεδα και τα βουνά.

Αλήθεια πώς θα...

... μπορούσα να μιλήσω περιφρονητικά για τον ΠΑΟΚ όταν από μαθητής γνωρίζω ότι κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου 1940–41, ο ΠΑΟΚ έχασε δύο ποδοσφαιριστές του, που έπεσαν για την πατρίδα στα βουνά της Αλβανίας; Ο τερματοφύλακας Νίκος Σωτηριάδης (ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που χρίστηκε διεθνής αγωνιζόμενος το 1938 σε επίσημο αγώνα της εθνικής Ελλάδας), καθώς και ο αμυντικός Γιώργος Βατίκης....

Πως θα μπορούσα να καταφερθώ για μια ομάδα που διαρκώς ήταν στην πρωτοπορία , όταν με δέος διάβαζα μικρός οτι δέκα χρόνια πριν γεννηθώ είχε πραγματοποιηθεί ο πρώτος νυχτερινός αγώνας στο γήπεδο του Συντριβανίου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Πανιώνιο, εγκαινιάζοντας μ' αυτόν τον τρόπο τους προβολείς που είχαν τοποθετηθεί στο γήπεδο, το οποίο ήταν μόλις το δεύτερο στην Ελλάδα, μετά από αυτό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που απέκτησε ηλεκτροφωτισμό;

Πώς θα μπορούσα να ξεστομίσω κακή κουβέντα για την Ομάδα του Γιώργου Κούδα, για ένα αθλητικό Οικοδόμημα που βασίστηκε σε Θεσσαλονικείς και Βορειοελλαδίτες ποδοσφαιριστές, που αποτέλεσε τον μοναδικό ελληνικό σύλλογο ο οποίος αρνήθηκε να εντάξει στο δυναμικό του "ελληνοποιημένους" ξένους παίκτες και επιπρόσθετα κατήγγειλε το διαρκές σκάνδαλο επί Δικτατορίας, προσφεύγοντας στο Συμβούλιο της Επικρατείας;

Ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και παραμένει στην καρδιά μου λόγω της ένδοξης ιστορίας του και εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να γραφεί ισάξιες λαμπρές σελίδες Δόξας!»

« Απάντηση #469 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2016, 10:48:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Βδέλυγμα You are not allowed to view links. Register or Login
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4