Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)

Αποστολέας Θέμα: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)  (Αναγνώστηκε 48841 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
« Απάντηση #240 στις: Μαρτίου 09, 2016, 11:02:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Ψυχραιμία Νικόλα... :)
Δυστυχώς φίλε, η πλειοψηφία δεν έχει καταλάβει ότι κάθε χρονιά κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ!
Θα μου πεις ποιος να καταλάβει?
Αυτός που πανηγυρίζει αν μπει γκολ και στο καπάκι αν το χάσει τον βρίζει?
Ακόμα και σήμερα ακούω το "ρε τόσα λεφτά έχει ρίξει και να χάνει από τον τελευταίο"...!!
Μιλάμε για τεράστιας μορφής ΑΜΠΑΛΙΑΣΗ που την μεταδίδει ο Σαββίδης!!

You are not allowed to view links. Register or Login
Δεν αντέχω άλλο Ινδιάνε.... Γελάνε και οι πέτρες μαζί μας .... Και το χειρότερο είναι ότι έχουν ΔΙΚΙΟ!!!! :( :( :( :( :( :( :'( :'( :'( :'(

Απεραντη θλιψη για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ αυτης της ομαδας.Οταν φερατε τον Κυρ Νικο μιλαγατε για DNA .Ε λοιπον μ αυτο το DNA δεν εχετε καμια σχεση .Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ειχε μπεσα,περηφανεια υπομονη και παντα σκεφτοταν κι ενεργουσε εξυπνα.Οχι δε το χετε ουτε καν το νοιωσατε.

Ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα το επομενο (2017) καλοκαιρι θα χαιρετησεις κι εσυ αφηνοντας μια Ροστωφ νο2 πισω σου.
Εδω ειμαστε και να το θυμηθειτε.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2016, 12:29:00 πμ από Kat6 »
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #241 στις: Μαρτίου 10, 2016, 12:13:11 πμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Πολύ το φοβάμαι κι εγώ kat6!!! Και δεν έχω και τρακτέρ ρε γμτ... :grin1:
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #242 στις: Μαρτίου 10, 2016, 09:00:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Καλημερα Ιβαν....

Επειδη εχθες πληροφορηθηκα οτι εδιωξες και αυτον τον προπονητη και για να μην ταλαιπωρειστε εκει στην ΠΑΕ , καντε το παρακατω copy-paste στο επισημο site για να μην μας λενε οτι δεν ειναι και ενημερωμενο....Οχι τιποτε αλλο αλλα αν μπει κανεις στο επισημο site της ΠΑΕ και δει το παλιο μπορει να μας κατηγορησει οτι δεν ειμαστε ευρωπαικη ομαδα και δεν εχουμε οργανωση....

Παραθετω λοιπον το παλιο τοπικ και απο κατω το καινουργιο....

Στα 89 χρόνια ζωής του ΠΑΟΚ η σκυτάλη στον πάγκο του συλλόγου έχει αλλάξει 87 φορές χέρια.

Στα 90 χρόνια ζωής του ΠΑΟΚ η σκυτάλη στον πάγκο του συλλόγου έχει αλλάξει 90 φορές χέρια.

Υ.Γ. Το μονο πλανο που προχωραει Ιβαν ειναι αυτο του Ροστοφ.... Το οποιο και ισοφαρισαμε .....8-8...Και εις ανωτερα...

Υ.Γ. Από τον πάγκο της ρωσικής ομάδας Ροστόφ την τριετία 2002-2005 που ασκούσε τα καθήκοντα του προέδρου πέρασαν οι κκ. Ανατόλι Μπαϊντάτσνι, Σεργκέι Μπαλάχνιν, Σεργκέι Μπουτένκο, Αλεξάντρ Μάσλοφ, Βιτάλι Σεφτσένκο, Σεργκέι Μπαλάχνιν για δεύτερη φορά, Βαλέρι Πετρακόφ και εκ νέου Σεργκέι Μπαλάχνιν

ΠΑΟΚ: Δωνης, Γεωργιαδης, Στεφενς, Γεωργιαδης, Αναστασιαδης, Γεωργιαδης, Τουντορ, (?) Ιβιτς

Με τετοιο βεβαρημενο "προεδρικο μητρωο" υπαρχει ανθρωπος που να σε παρει στα σοβαρα ?  Γι' αυτο γραφω συνεχως οτι "πλακα μας κανει ο Μαρινακης" ....

(Το παραπανω υστερογραφο το ειχα γραψει στις 21 Ιανουαριου 2016)....

Υ.Γ. 2  Αυτα ειπες πριν λιγες ημερες....  facepalm

Απευθυνόμενος στον Μακ του είπε ότι δεν πρέπει να είναι στενοχωρημένος για την τιμωρία του και πως είχε «μια αντρική αντίδραση», ενώ στον Ίγκορ Τούντορ επανέλαβε ότι όπως λέει συνέχεια και παντού, τον υποστηρίζει απόλυτα και τώρα ακόμη περισσότερο.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2016, 10:59:10 πμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #243 στις: Μαρτίου 10, 2016, 08:01:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εξέδωσαν μια μακροσκελή ανακοίνωση εκφράζοντας την στήριξη τους στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη. 

«Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Σαββίδης, ξεκίνησε μία τεράστια προσπάθεια για την αλλαγή του περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο κινείται το ποδόσφαιρο και οι ομάδες, προς την κατεύθυνση της δικαιοσύνης και της ισονομίας.

Μία προσπάθεια, η οποία έχει σαν στόχο την απαγκίστρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από τη διαφθορά και την αλλαγή των ανθρώπων που ηγούνται στην ΕΠΟ και τη Super League, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια λειτουργούν προς όφελος μίας και μόνο ΠΑΕ. Κυρίως όμως μία προσπάθεια, η οποία πέρα από την αλλαγή των σημερινών ηγετών της ΕΠΟ και της Super League, θα δημιουργήσει συστήματα, κανονισμούς και διαδικασίες, οι οποίες με ουσιαστικές εγγυήσεις θα διασφαλίζουν τη διαχρονική λειτουργία τους, με βάση την ίση αντιμετώπιση όλων των ομάδων από τις ποδοσφαιρικές αρχές.

Παράλληλα, πρέπει και η πολιτεία να κάνει το καθήκον της, πιέζοντας προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως νομοθετώντας ένα πλαίσιο για την ύπαρξη τέτοιων συνθηκών λειτουργίας του ποδοσφαίρου.

Πιστεύουμε ότι μόνο με τέτοιες συνθήκες θα ελαχιστοποιηθούν, αν όχι εξαφανιστούν, τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα, με αποτέλεσμα οι ομάδες να ανταγωνίζονται μόνο ποδοσφαιρικά, το προϊόν να αναπτύσσεται, να καθίσταται ελκυστικό και στα γεμάτα γήπεδα να απολαμβάνουν θέαμα και ψυχαγωγία οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ με τέτοιες συνθήκες έχει την οικονομική ευρωστία, την τεράστια δυναμική της ιστορίας του και του κόσμου και την ικανότητα:

α) να δημιουργήσει μία μεγάλη ομάδα και

β) να κατακτήσει τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς οι οποίοι ζήσαμε διαχρονικά στο πετσί μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους την αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί μέχρι σήμερα, δηλώνουμε ότι πέρα από τα όποια λάθη ή παραλείψεις έχουν γίνει, από την ΠΑΕ στον διοικητικό-αγωνιστικό τομέα, πρώτον είμαστε με ψυχή και σώμα στο πλευρό του κ. Σαββίδη και δεύτερον είμαστε στη διάθεση εάν, όταν και σε οτιδήποτε κρίνει ότι μπορούμε να βοηθήσουμε.

Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ »

Τώρα ξύπνησαν αυτοί...?
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #244 στις: Μαρτίου 10, 2016, 08:25:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Τωρα εφυγε ο Τουντορ , θα δουμε μπαλαρα και αφου εξασφαλισαμε αυτα θα συνταχθουμε και εμεις στην επανασταση που μολις ξεκινησε....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #245 στις: Μαρτίου 11, 2016, 04:11:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εξώδικο Σαββίδη σε Ολυμπιακό

Αναλυτικά η εξώδικη διαμαρτυρία-δήλωση Σαββίδη:

"Με οργή και αγανάκτηση διάβασα τις πρόσφατες τοποθετήσεις δια του Τύπου της “ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”, οι οποίες αναφέρονται στο πρόσωπό μου άλλοτε με τον υβριστικό χαρακτηρισμό “κλόουν”, άλλοτε με τον ρατσιστικό χρωματισμό “ο Ρωσοπόντιος”, πάντοτε όμως με τη λίαν απαξιωτική φράση ότι είμαι “φιλοξενούμενος” στη χώρα μου. Αναφορικώς με τον πρώτο χαρακτηρισμό περί κλόουν, απαξιώ ακόμη και να τον σχολιάσω, διό και σας τον επιστρέφω αυτούσιο και απαράλλακτο.

Ως προς τα όσα αισχρά αναφέρετε περί “φιλοξενίας” μου στην Ελλάδα, μόνο γέλιο και θυμηδία προκαλούν. Εύχομαι, μόνον, να μην αντικατοπτρίζουν ενδόμυχες εθνικιστικές σκέψεις των εμπνευστών των τοποθετήσεων. Κανείς δεν φιλοξενείται εκεί όπου ανήκει. Είμαι Έλληνας ομογενής εκ γεννήσεως και η ελληνική υπηκοότητα μού απονεμήθηκε με Προεδρικό Διάταγμα της 31ης Δεκεμβρίου του 2012, και με την τιμητική αιτιολογία ότι “προσέφερα εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς προώθησα τη διατήρηση της ελληνικής συνείδησης και του ελληνικού ιδεώδους στο χώρο των Ελλήνων ομογενών στη Ρωσία και τις χώρες της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συνέβαλα στην ενδυνάμωση της απανταχού ορθοδοξίας και επέδειξα πλούσιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο και ενεργό συμμετοχή και συνδρομή στη ζωή της σύγχρονης Ελλάδας”.

Ανταποδίδοντας την ύψιστη αυτή τιμή της Ελληνικής Πολιτείας προς το πρόσωπό μου, εδώ και τέσσερα χρόνια επενδύω εκατομμύρια ευρώ, δημιουργώ νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και εκπληρώνω στο ακέραιο όλες τις νόμιμες φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις στο Ελληνικό Δημόσιο, ενισχύοντας με τις διάφορες επιχειρήσεις μου -όσο μπορώ- τις προσπάθειες για την ανάκαμψη της οικονομίας της. Η πορεία της ζωής μου και της επιχειρηματικότητάς μου δεν επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητεί την ελληνικότητα της ψυχής μου και της σκέψης μου.

Ευχόμενος να αισθανθείτε κάποια στιγμή εξίσου ή και περισσότερο Έλληνες από εμένα, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εντονότατα για τις προαναφερθείσες χλευαστικές τοποθετήσεις σας δια του Τύπου. Σας ΚΑΛΩ άμα τη λήψει της παρούσης να τις ανακαλέσετε δημοσίως. Άλλως, σας ΔΗΛΩΝΩ ότι στην περίπτωση μη συμμορφώσεώς σας, θα λάβω όλα τα ενδεικνυόμενα από το νόμο μέτρα εναντίον σας για την προάσπιση και διασφάλιση των νομίμων δικαιωμάτων μου. Με τη ρητή επιφύλαξη και κάθε άλλου νομίμου δικαιώματός μου αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται, προκειμένου να λάβουν γνώση και για τις έννομες συνέπειες".
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #246 στις: Μαρτίου 11, 2016, 05:14:07 μμ »

• Platinum member
  • 1053
    • Προφίλ
Μαζί σου Ιβάν 1.000.000%...Αρκεί να το πας μέχρι τέλους, μέχρι να καθαρίσει η κόπρος του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!

Μην κάνεις πίσω μιας κι έχεις δίπλα σου τον τεράστιο και ενωμένο λαό του Π.Α.Ο.Κ.!!!  :paokeisai:

Άλλες λυκοσυμμαχίες δεν χρειάζεσαι, να το ξέρεις ότι κάποτε θα σε πουλήσουν!!! Μόνος του εναντίον όλων ήταν ανέκαθεν ο Π.Α.Ο.Κ., έτσι και τώρα!!!
Π. αλεύω ασταμάτητα
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

« Απάντηση #247 στις: Μαρτίου 11, 2016, 08:17:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Σιγά αυτά τα ΖΩΑ τώρα μην ευαισθητοποιηθούν...

« Απάντηση #248 στις: Μαρτίου 12, 2016, 05:26:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ροστόφ: με Ιβάν Σαββίδη για το πρωτάθλημα

Η Ροστόφ βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με 37 βαθμούς σε 19 αγώνες, τρεις πίσω από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τα οικονομικά προβλήματα ωστόσο να παραμένουν.

Παρόλα αυτά, στην προσπάθεια για επιβίωση και σε συνέχεια των δανείων από τον Ιβάν Σαββίδη, οι άνθρωποι της ρωσικής ομάδας πήραν μία ακόμη ανάσα από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Όπως έγινε γνωστό με κάθε επισημότητα, ο όμιλος επιχειρήσεων «AGROCOM» έγινε βασικός χορηγός της Ροστόφ για το υπόλοιπο της σεζόν, μέσω των εταιρειών «Ατλάντις-Πακ» και «Ταύρος».

«Ο Όμιλος «AGROCOΜ» και προσωπικά ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, Ιβάν Σαββίδης, έχουν επανειλημμένα υποστηρίξει την ομάδα σε δύσκολες καταστάσεις. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με τη συνεργασία. Για τον σύλλογό μας είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά», ανέφερε σχετικά ο γενικός διευθυντής της Ροστόφ, Ολεγκ Λοπάτιν, σε δήλωση που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιβάν Σαββίδη.

Λεφτά υπάρχουν.... 8)

« Απάντηση #249 στις: Μαρτίου 13, 2016, 05:57:29 μμ »

• Platinum member
  • 1053
    • Προφίλ
Αφού έπαψες να ασχολείσαι με το αγωνιστικό εκεί και μόνο τα χώνεις πια, πάνε επιτέλους για πρωτάθλημα οι χριστιανοί!!!

Άντε να δούμε πότε θα κάνεις το ίδιο και στον Π.Α.Ο.Κ. μας...Ελπίζω απ την επόμενη σεζόν κιόλας!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 14, 2016, 04:13:56 μμ από BW Dragon son »
Π. αλεύω ασταμάτητα
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα