Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)

Αποστολέας Θέμα: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ (President)  (Αναγνώστηκε 48843 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
« Απάντηση #220 στις: Μαρτίου 08, 2016, 09:57:31 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ρε άντε γ@μίσου @ και εσύ....

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #221 στις: Μαρτίου 08, 2016, 05:16:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Προχώρα μόνος σου Ιβάν...Δύναμη έχεις μεγάλη και λέγεται ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ.!!!

Ρήμαξε το κ@λομάγαζο τους!!!

Προστάτεψε τον Π.Α.Ο.Κ. μας κι εμείς μαζί σου!!!
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #222 στις: Μαρτίου 08, 2016, 06:45:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Πάντως ωραία τα χώνει στη σουπαλίγδα στην διάσκεψη των ιδιοκτητών!!!!  musicrocker musicrocker
Ο Τουίτι δεν πήγε >:(
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #223 στις: Μαρτίου 08, 2016, 07:55:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Να διακοπεί το πρωτάθλημα, πλέον είμαι και Ρωσοπόντιος!"

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στα ΜΜΕ μετά από το τέλος της σύσκεψης των ιδιοκτητών των ΠΑΕ της Super League, μιλώντας σε έντονο ύφος σχετικά με τη συζήτηση γύρω από την καταγωγή του.

Οι δηλώσεις Σαββίδη μετά από τη σύσκεψη

Για τη σύσκεψη

"Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από τη συνάντηση. Βέβαια, χρειάζονται κι αυτές κι ας είναι χάσιμο χρόνου. Τουλάχιστον οι επόμενες μπορεί να είναι πιο ουσιαστικές. Μιλήσαμε πολλοί, αντιλαμβανόμενοι ότι δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα.

Για τη στάση του

"Χρειαζόμαστε ποιοτικό και καθαρό ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η διαφθορά και η κακή διαιτησία προκαλούν τη βία στα γήπεδα. Εγώ ανακοίνωσα στους εκπροσώπους μέσα στην αίθουσα τη θέση μου και θέλω να πω ότι είναι απίθανο να αλλάξω τη θέση μου".

Για τη συζήτηση για την καταγωγή του

"Είμαι προσβεβλημένος! Δυστυχώς με χαρακτήρισαν φιλοξενούμενο που τον φροντίζουν! Αυτό με οδηγεί να σκεφτώ ξανά κάποια πράγματα. Ποια θα είναι η απόφαση που θα καταλήξω, δεν ξέρω. Στα τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ έχω κάνει πολλά περισσότερα από άλλους, σε όλη τους τη ζωή. Έχω δώσει στα ταμεία του κράτους 308.000.000 ευρώ και απαιτώ σεβασμό. Δεν μπορεί κάποιος να αφαιρεί τα χρήματά μου! Είμαι έτοιμος για όλα! Δεν αλλάζω τη θέση μου! Ακόμα κι αν η Τούμπα κλείσει τις πόρτες σε μένα, εγώ θα επιμείνω στη θέση μου. Δεν έχω κάνει κάτι για το οποίο θα μπορούσα να ντρέπομαι. Το κράτος έχει έναν απόλυτα σωστό επενδυτή, αλλά φαίνεται πως πρέπει να το σκεφτώ ξανά".

"Είμαι Πόντιος, είμαι υπερήφανος Πόντιος. Από σήμερα θα λέω με υπερηφάνεια πως είμαι Ρωσοπόντιος. Ουδείς έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίζει τον άλλον. Θα πάμε στα δικαστήρια. Θα προστατεύσω την τιμή και την αξιοπρέπειά μου. Δίνω αξία στο διαβατήριο που είναι στην τσέπη μου. Να, δείτε το! Αν το κράτος μου το έδωσε ως φιλοξενούμενος, ας το πάρει πίσω! Μου κήρυξαν πόλεμο μέσα και θα μπω σε αυτόν τον πόλεμο. Ο ΠΑΟΚ θα βγει νικητής".

Για τη στάση της κυβέρνησης

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τη δική μου τιμή και την τιμή του ΠΑΟΚ. Υποστηρίζω την κυβέρνηση που ματαίωσε το κύπελλο και είμαι υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Εγώ απαίτησα μέσα να υποστηρίξουν αυτή την ιδέα. Το πρόβλημα της βίας είναι πρόβλημα του κράτους. Πρέπει να επιληφθεί το κράτος. Όπως παλεύουν για την τρομοκρατία, έτσι πρέπει να παλεύουν για τη βία. Πληρώνουμε τους διαιτητές για να μας κοροϊδεύουν;"

Για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, Ανδρέα Παππά

"Διαιτητές σαν τον Παππά πρέπει να αποβληθούν ισόβια. Μόνο έτσι θα επιστρέψει η εμπιστοσύνη του κόσμου. Δεν υποστηρίζω τα επεισόδια, είμαι εναντίον της βίας. Το είπα και μέσα. Αλλά οι ενέργειες του Παππά προκάλεσαν τη βία. Ήμασταν τυχεροί που δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι ή που δεν έμειναν ανάπηροι. Τι περιμένουμε; Να σκοτωθεί κάποιος; Γι' αυτό τέτοιοι διαιτητές δεν πρέπει να βγαίνουν στα γήπεδα. Επαναλαμβάνω πως οι ενέργειες των φιλάθλων μας δεν ήταν σωστές. Αν το παιχνίδι είχε διακοπεί τη στιγμή που έπρεπε, δηλαδή όταν δέχθηκε το μπουκάλι ο κ.Σίλβα, εμείς θα το δεχόμασταν και θα κάναμε ό,τι χρειαζόταν να το διορθώσουμε.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του ΠΑΟΚ στο κύπελλο

"Όλοι θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Ας ενωθούμε και ας βάλουμε ένα τέλος σε όλο αυτό. Το ξεκαθαρίσαμε. Δεν πάμε στη ρεβάνς ακόμα κι αν γίνει το κύπελλο. Πιθανότατα εκείνη την ημέρα θα δώσουμε φιλικό παιχνίδι και τα έσοδα θα τα χρησιμοποιήσουμε για μια ασφαλή Τούμπα. Θα δημιουργήσουμε το σωματείο 'Ασφαλής Τούμπα' και το 10% από κάθε εισιτήριο, συν τα δικά μου χρήματα, θα πηγαίνουν εκεί. Για να φτιάξουμε μια ασφαλή Τούμπα, να εξασφαλίσουμε ασφάλεια και σε άλλα γήπεδα που δεν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν. Η Τούμπα είναι ιερό μέρος".

« Απάντηση #224 στις: Μαρτίου 08, 2016, 11:34:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Μια χαρα τους τα ειπες.
Επισης καταλαβε οτι ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΟΥ ειναι ο ΛΑΟΣ.
Εδω γινονται σημεια και τερατα και ο "τιγρης" θελει να γινει το Κυπελλο για να ανεβει το πρεστιζ της ομαδας.!!!!
Συνεχιζε να τους ξεφτιλιζεις και δεν εχεις αναγκη κανεναν π@στη!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #225 στις: Μαρτίου 09, 2016, 12:14:55 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Από το περιβάλλον του Σαββίδη ξεκαθαρίζεται πως αν δεν υπάρξει συγνώμη από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, τότε δεν θα αλλάξει η στάση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και θα αρνηθεί να βρεθεί στην ίδια συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τζαμπα περιμενεις!
Μην ελπιζεις .
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #226 στις: Μαρτίου 09, 2016, 11:10:50 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Καλύτερα Ρωσοπόντιος, παρά Νέο-Έλληνας

Εντάξει λοιπόν.  Ο  Ιβάν Σαββίδης δεν είναι Έλληνας Πόντιος, είναι Ρώσος Πόντιος. Έτσι αποφάσισε το  ερυθρόλευκο σύστημα επικοινωνίας, έτσι διακινούν πρόθυμα τα παπαγαλάκια του. Προφανώς  επειδή  έχουν  καταλάβει ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενοχλείται. Κακώς ενοχλείται.  Για την  ακρίβεια, αν καθίσει  να σκεφτεί ποιοι ακριβώς του προσάπτουν την καταγωγή ως κατηγορία, μάλλον θα έπρεπε να γελάει κιόλας.

Διότι, αν το να είσαι Έλληνας σήμερα, σημαίνει να κουβαλάς δεν ξέρω κι εγώ πόσες κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και όχι μόνο να μην ντρέπεσαι αλλά να κάνεις και υποδείξεις σε άλλους πώς θα ανεβάσουν την ποιότητα του προϊόντος, τότε καλύτερα Ρωσοπόντιος. Ο Ρωσοπόντιος , όσο κι αν δυσκολεύεται να φτιάξει καλή  ομάδα στο χορτάρι, σε παράγκες  - έχει ξεκαθαρίσει και δείχνει καθημερινά πως - δεν πρόκειται να καταφύγει.

Αν το να είσαι Έλληνας σήμερα, σημαίνει συνομιλίες με πακιστανικά κινητά, τότε καλύτερα Ρωσοπόντιος.  Ο Ρωσοπόντιος επενδύει  στην ελληνική  οικονομία (για το κέρδος και όχι για την Παναγία Σουμελά φυσικά, ωστόσο επενδύει) όταν  οι άλλοι ανεμίζουν  σημαίες Λιβερίας.  Και για τις  συνομιλίες του χρησιμοποιεί κανονικά κινητά. Ρωσοποντιακά ενδεχομένως,  σίγουρα πάντως,  όχι από το Πακιστάν.

Αν το να είσαι Έλληνας σήμερα,  σημαίνει διαρκές ιντερνετικό ή και  κανονικό τραμπούκο σε όσους στέκονται απέναντι σου, ξύλο σε δημοσιογραφικά θεωρία, ξύλο σε σκοτεινά δρομάκια, ξύλο ακόμα και κάτω από τα σπίτια δημοσιογράφων ενώ πάνω τους περιμένει η γυναίκα τους και το παιδί τους, απολύσεις δημοσιογράφων και επικοινωνιακή νοοτροπία που θα ζήλευε και ο «Κιμ πάτα  το κουμπί», τότε καλύτερα Ρωσοπόντιος.

Τον Ρωσοπόντιο,  κάθε δημοσιογράφος  έχει το δικαίωμα να τον σκίσει για τα ποδοσφαιρικά του λάθη όσο συχνά θέλει και όσο συχνά οφείλει. Να τον κρίνει σκληρά και ενίοτε άδικα. Χωρίς να φοβάται απρόοπτες, νυχτερινές, συναντήσεις με άσβερκα παιδάκια που τρώνε όλο το φαγητό τους και δεν τα πάνε  πολύ καλά με την αλφάβητο.

Αν το να είσαι Έλληνας σήμερα, σημαίνει λαμογιά, κουτοπονηριά, ψευτιά,  τζάμπα  μαγκιά, χυδαιότητα, καιροσκοπισμό, διαφθορά και μια αχόρταγη διάθεση για επιβολή  με κάθε κόστος, όλα όσα έφεραν δηλαδή το ελληνικό ποδόσφαιρο σε κατάσταση αποσύνθεσης και εν πολλοίς χαρακτηρίζουν τους περισσότερους παρευρισκόμενους  στην επίμαχη σύσκεψη  της λίγκας (και κάποιους που δεν παρευρέθηκαν), τότε καλύτερα Ρωσοπόντιος. Ο Ρωσοπόντιος έχει προς το παρόν, το μέτωπο του καθαρό και η εμπλοκή του στο άθλημα δεν τον έχει βρωμίσει, παρά μονάχα με τα απόνερα  των άλλων.

Και για να τελειώνουμε, αν το να είσαι  Έλληνας σήμερα, σημαίνει ότι κοιτάζεις έναν άνθρωπο στα μάτια, κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι μαζί του για μερικές ώρες και δεν τολμάς να του πεις στα ίσια αυτό  που  διακινείς αμέσως μετά με με non paper, τότε καλύτερα  Ρωσοπόντιος. Ο  Ρωσοπόντιος, ό,τι έχει να σου πει, στο λέει κατάμουτρα!

Άρα, εν μέρει, έχουν δίκιο. Ο Ιβάν Σαββίδης, με βάση όσα  έχουμε δει τα  χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, σίγουρα δεν είναι Έλληνας. Για την ακρίβεια, δεν είναι Νέο – Έλληνας. Και μακάρι να μη γίνει  ποτέ…

Κ.Κεφαλλογιάνης

sdna.gr

Πολύ καλό και αληθινό....

« Απάντηση #227 στις: Μαρτίου 09, 2016, 02:00:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δεν χρειαζεται να πουμε τιποτε περισσοτερο!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #228 στις: Μαρτίου 09, 2016, 02:49:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, Νεκτάριος Σαντορινιός και Κώστας Σκρέκας, οι οποίοι μίλησαν στην ίδια εκπομπή εκφράζοντας την αντίθεσή τους για τα όσα ειπώθηκαν για τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαντορινιός (ΣΥΡΙΖΑ) είπε: «Όλα αυτά πληγώνουν το φίλαθλο πνεύμα των περισσότερων Ελλήνων. Είναι πολύ άδικο γι αυτούς τους ανθρώπους να λέγονται τέτοια πράγματα όπως το «ρωσοπόντιος». Θυμάμαι την ατάκα από την Πολίτικη Κουζίνα. Που έλεγε ότι εμείς ήρθαμε από την Κωνσταντινούπολη και στην Ελλάδα μας θεωρούν Τούρκους και στην Τουρκία Έλληνες. Εγώ θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι οριακά στο ποδόσφαιρο. Και μετά από όσα συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πρέπει με πολλή νηφαλιότητα να δούμε όλα αυτά τα ζητήματα διότι είναι ένα άθλημα το ποδόσφαιρο το όποιο οι περισσότεροι Έλληνες θέλουν να το βλέπουν και να χαίρονται. Και πολύ φοβάμαι ότι με αυτά που συμβαίνουν δεν χαίρονται αλλά λυπούνται».

Απ' την πλευρά του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας αναφέρθηκε σε πρόβλημα κουλτούρας: «Κάθε είδους προσβλητικοί χαρακτηρισμοί από όπου κι αν εκστομίζονται δείχνουν πρόβλημα κουλτούρας που αποτυπώνεται στη συμπεριφορά πολλών και που πρέπει να αποτελέσει ένα πεδίο σκέψης και ανάλυσης για το πώς θα βελτιώσουμε τη μόρφωση και την παιδεία και τις ιδέες που διαπερνούν τους Έλληνες. Από την άλλη αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολα μπορεί να πάρει κάποιος το παιδί του και να επισκεφθεί ένα γήπεδο για να παρακολουθήσει έναν αγώνα σημαντικό. Και αυτό υποδηλώνει την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά πληγώνουν τους φιλάθλους και δεν τους φέρνουν κοντά».

Συγκεκριμενα ομως καμια ΚΟΤΑ δεν μιλησε!
Γενικως καταδικαζουμε και η καταντια του ποδοσφαιρου!
Γ@ΜΗΣΙ που θελετε ρε μ@νοπανα! >:(

« Απάντηση #229 στις: Μαρτίου 09, 2016, 04:05:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ!
Μας εκανε ρομπα ο κυρ κερατας και δεν περασαν ουτε 24 ωρες και τον επιβεβαιωσες.
Καποιο μ@νοπανο ΕΝΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ηξερε

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ