Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στον Βόλο, ο λόγος πέρασε στους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στην Μικτή Ζώνη του ΕΑΚ Βόλου οι Δημητριάδης, Αντόνις και Κοροβέσης.
Ο σκόρερ του Δικεφάλου και βασικό στέλεχος της Κ20 του Συλλόγου, Τάσος Δημητριάδης, στάθηκε στην σημασία που έχει η σημερινή ευκαιρία σε όλα τα νέα παιδιά δηλώνοντας αναλυτικά τα εξής:«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το γκολ που πέτυχα σήμερα, αλλά κυρίως είμαι πολύ χαρούμενους για τις ευκαιρίες που δίνει ο ΠΑΟΚ στα νέα παιδιά. Ένιωσα πολύ ωραία. Αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλό. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν πίστευα ότι θα αγωνιστώ, αλλά ένιωσα φοβερά. Ήταν πολύ θετικό αυτό που έγινε και ελπίζω να συνεχιστεί. Είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς και μας βοηθάνε πολύ και οι παίκτες της πρώτης ομάδας. Και μόνο το γεγονός ότι μπαίνουμε στην αποστολή σημαίνει κάτι. Μακάρι να πάμε στον τελικό. Όλοι το ευχόμαστε. Αν δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας θα το καταφέρουμε» .
Την δεύτερη του συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Τέρι Αντόνις , ο οποίος ήταν για μία ακόμα φορά θετικός. Μετά την λήξη του αγώνα αναφέρθηκε στα παρακάτω:«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήταν αρκετά τα νέα πρόσωπα και οι νέοι παίκτες που αγωνίστηκαν. Έκανα προσωπικά ότι καλύτερο μπορούσα. Προοδεύουμε συνεχώς και είχαμε σήμερα αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να σκοράρουμε. Εγώ θέλω να παίζω. Είμαι εδώ, όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου να με χρησιμοποιήσει στην ομάδα. Φυσικά και κάθε τίτλος είναι σημαντικός για την ομάδα» .
Ο Νίκος Κοροβέσης , ο οποιος ήταν μαζί με τον Γιάννη Σκόνδρα οι εμπειρότεροι της ομάδας στην αναμέτρηση του Βόλου, στάθηκε στον ξεκάθαρο στόχο του ΠΑΟΚ στην φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου:«Στόχος του ΠΑΟΚ είναι το Κύπελλο. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί κάναμε μια αξιοπρεπή πορεία. Προσπαθώ να βρώ τον ρυθμό μου γιατί όταν δεν αγωνίζεσαι δεν είναι εύκολο«.