Νίκος Βεζυρτζής

Αποστολέας Θέμα: Νίκος Βεζυρτζής  (Αναγνώστηκε 15995 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Νίκος Βεζυρτζής
« στις: Δεκεμβρίου 07, 2015, 04:14:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την είσοδο του Νίκου Βεζυρτζή στο ΔΣ της εταιρίας, στη θέση του αντιπροέδρου και με αρμοδιότητες στην οργάνωση και διεύθυνση του αγωνιστικού τμήματος.

Ο Νίκος Βεζυρτζής υπήρξε έφορος ποδοσφαίρου στην χρυσή ομάδα της δεκαετίας του 70’. Υπήρξε ο κατά τεκμήριο σπουδαιότερος πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ, που έφτασε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μα κυρίως, είναι ένας άνθρωπος που όχι μόνο γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία του μεγάλου Συλλόγου μας, αλλά συνέβαλε δραστικά στην δημιουργία της!Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να λείπει σήμερα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ώστε σύντομα ο Δικέφαλος να θεωρείται μέλος των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20151207-o-nikos-vezurtzis-stin-pae-paok/

Με το καλο!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Νίκος Βεζυρτζής
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 07, 2015, 04:20:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη γνωστοποίηση της επιστροφής του

«Δεν έχω μαγικές ικανότητες, ούτε είμαι θαυματοποιός. Αγαπώ την ομάδα και έχω πάθος και θέληση να προσφέρω. Θα παλέψω με όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου. Στο τέλος της χρονιάς θα φανεί αν θα έχει αποτέλεσμα ο ρόλος μου, προς το συμφέρον της ομάδας.

Στόχος είναι πάντα η πρωτιά. Έτσι έχω μάθει. Ο τίτλος όμως του πρωταθλητή δυστυχώς έχει κριθεί εδώ και καιρό. Στόχος μας δεν είναι το Ουέφα, είναι να πάρουμε το κύπελλο και η 2η θέση. Πρέπει να πάμε στα προκριματικά του Champions League, και να παλέψουμε να μπούμε στους ομίλους, για να έρθουν και χρήματα, όχι μόνο να βγαίνουν. Κάποια στιγμή θα στερέψει η κάνουλα.

Με συγκίνηση άκουγα σήμερα που είμαστε το μοναδικό σωματείο που δε χρωστάει πουθενά, με φοβερά ποσά. Κάποτε ψάχναμε το χιλιάρικο…

Θα έπρεπε να είναι αλλιώς τα πράγματα, σύμφωνα με αυτά τα λεφτά.

Θα είμαι υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος, όχι γενικός αρχηγός αλλά επικεφαλής».

« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 07, 2015, 06:29:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Καλως ηρθες .... Ησουνα ο ανθρωπος που εβαλε τις βασεις για τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ....

Χαιρομαι επισης για την οριοθετηση των στοχων...Δειχνει πραγματικα ρεαλισμο....

Το μονο που με αγχωνει ειναι αυτο: Θα είμαι υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος, όχι γενικός αρχηγός αλλά επικεφαλής»

Λιγο μπερδεμενο μου ακουγεται....Κυριως δεν ξερω που ξεκινουν οι αρμοδιοτητες σου , που σταματουν και κυριως με ποιου αλλου δεν εμπλεκονται.....

Ευχομαι να πανε ολα καλα...Μονο μην ξεχνας Νικο οτι οι εποχες αλλαξαν ..... ;)

Υ.Γ. Δυστυχως μια αμεση επιπλοκη της ενασχολησης του Βεζυρτζη με τον ΠΑΟΚ ειναι οτι επιστρεφουν δριμυτερα τα δημοσιογραφικα κορακια της πολης στα δρωμενα της ομαδας....Και ο νοων νοειτω...Ετοιμαστειτε για πολυ φτυαρι....
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 07, 2015, 07:56:28 μμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 07, 2015, 08:09:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Χαιρομαι που επεστρεψε, διατηρω επιφυλαξεις για τις αρμοδιοτητες οπως ειπε ο Τελης και κυριως για το τι θα πετυχουμε στο τελος και με ποιον τροπο. ::) ::)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 12:05:59 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αποχωρώντας από το γήπεδο ο Νίκος Βεζυρτζής που αύριο μπαίνει και επίσημα στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε:

" Περιμένω την  νέα χρονιά για να διορθωθούν πολλά πράγματα για να δούμε καλύτερες αγωνιστικά μέρες. Δεν ήταν καλή η χορνιά και δεν τέλειωσε καλά σήμερα ασχέτως αν κερδίσαμε.  Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά και εμείς έχουμε τη διάθεση να δουλέψουμε για να την φέρουμε εκεί που θέλουμε και εμείς και ο κόσμος"

Πως θα δουλεψετε? ::)

« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 09:58:40 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά και εμείς έχουμε τη διάθεση να δουλέψουμε για να την φέρουμε εκεί που θέλουμε και εμείς και ο κόσμος"

Τωρα αν πω οτι αυτο το "εμεις" με ψιλο-φοβιζει θα εχω αδικο ? ???
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 10:40:44 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το "εμείς" το καταλαβαίνω αλλά θα περιμένω να το δω ή να επιβεβαιωθώ...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 11:09:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ο ΠΑΟΚ διοικούνταν από ερασιτέχνες με τα λεφτά του κόσμου»

Σημαντικές δηλώσεις από τον Βεζυρτζή στην ΕΤ 3 σε συνέντευξη που είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε όλα όσα είπε όταν ρωτήθηκε για την εποχή Σαββίδη αλλά και για το παρελθόν:

«Είναι δύσκολη η χρονιά και για μένα επίσης αφού ήρθα τώρα και όχι το καλοκαίρι που μπορείς να κάνεις τους κατάλληλους σχεδιασμούς. Πλέον από την Πέμπτη αγωνιστική το πρωτάθλημα για την ομάδα έχει τελειώσει. Αυτό ακριβώς έχω πει και στον Σαββίδη στις συναντήσεις που είχαμε. Ο Ιβάν μου ζήτησε να βοηθήσω και εγώ πάντα για τον ΠΑΟΚ θα κάνω ότι μπορώ γιατί ο ΠΑΟΚ για μένα είναι η ζωή μου. Είμαι σαράντα χρόνια σε αυτό το σύλλογο. Αποδέχθηκα την πρόσκληση και εδώ και δεκαπέντε μέρες ασχολούμαι ενεργά. Δεν έχω το μαγικό ραβδί αλλά πιστεύω ότι με τη βοήθεια όλων και με την καλή συνεργασία, μπορούμε να οδηγήσουμε στον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου και να πάμε στα προκριματικά του CL που για μένα αυτός είναι ο στόχος.

Για να ξεφύγει ο ΠΑΟΚ από τα στενά πλαίσια πρέπει να παίξει στους ομίλους του CL. Είναι εφικτοί και αυτοί οι δυο στόχοι αρκεί να έχουμε καλή συνεργασία. Παράλληλα θέλω να δώσω στους παίκτες να καταλάβουν ότι από τον ΠΑΟΚ δεν παίρνουν μόνο χρήματα αλλά είναι ένας σύλλογος με τεράστιες απαιτήσεις και με έναν κόσμο που έχει κάθε δικαίωμα να απαιτεί στόχους.

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ διοικούνταν πριν από τον Σαββίδη από ερασιτέχνες παράγοντες και με τα λεφτά του κόσμου. Τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία και για τους ίδιους τους παίκτες. Πρέπει λοιπόν σε αυτό το εξάμηνο να καταφέρουμε τους στόχους που έχουν απομείνει γιατί το πρωτάθλημα τέλειωσε από την 5η αγωνιστική και αυτό είναι λυπηρό. Θα πετύχουμε αρκεί να δουλέψουμε. Φυσικά χρειάζεται και η τύχη αλλά έχω την αίσθηση ότι θα κάνουμε ένα καλό δεύτερο εξάμηνο. Έχοντας και εγώ λοιπόν την ευθύνη πιστεύω ότι θα βοηθήσω. Να συμμαζέψουμε την ομάδα και ενωμένοι σε αυτούς τους πέντε μήνες να βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι οι δυο ομάδες που δεν έχουν προβλήματα. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε το άλμα για να δώσουμε χαρά και στον κόσμο αλλά και στον Σαββίδη που έσωσε την ομάδα».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Από τη στιγμή που υπάρχουν χρήματα χρειάζονται σωστές επιλογές εκτός από τους υψηλούς στόχους. Και από τη στιγμή που ο Σαββίδης μπορεί να υποστηρίξει τον πρωταθλητισμό αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Είδατε για παράδειγμα ότι με σωστές κινήσεις πριν από λίγα χρόνια και με χρηματοδότη τον κόσμο, η ομάδα διεκδίκησε το πρωτάθλημα. Είχε καλό προπονητή, είχε καλούς παίκτες».

«Παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά»

Μιλώντας για τη συνάντηση με τον Τούντορ είπε: «Ήταν η δεύτερη φορά που συναντήθηκα μαζί του. Επειδή αρχίζει ο δεύτερος γύρος ήθελα να μιλήσω μαζί του. Σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, μίλησα μαζί του και συμφωνήσαμε ότι θέλουμε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, που θα έρθει για να είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή. Ψάχνουμε έτοιμους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα είναι έτοιμοι. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πάρει καμιά απόφαση. Περιμένουμε και τον Άρνεσεν και όλοι μαζί συλλογικά θα αποφασίσουμε για τις μεταγραφές. Ο Σαββίδης θα κάνει μεταγραφές αρκεί να είναι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Αν δεν βρούμε παίκτες τέτοιους δε θα κάνουμε μεταγραφή».

«Ήρθε στα γραφεία ο Κούδας»

Ο Βεζυρτζής αποκάλυψε ότι ο Κούδας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και συναντήθηκε για δυο ώρες μαζί του: «Για μένα είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι άνθρωπος με γνώσεις, είναι άνθρωπος που ξέρει το ποδόσφαιρο. Θα είναι κοντά στην ομάδα, σύμβουλος του Σαββίδη και η πόρτα του ΔΣ θα είναι ανοικτή για αυτόν ακόμη και αν δεν είναι μέλος του.»

«Αυτές είναι αρμοδιότητες».

Ο Νίκος Βεζυρτζής τόνισε ότι με την είσοδο του στην ΠΑΕ δεν αλλάζουν πράγματα στις αρμοδιότητες: «Οι αποφάσεις δεν θα παίρνονται μόνο από τους Αγγελίδη, Άρνεσεν αλλά θα έχω λόγο και εγώ σε αυτές τις αποφάσεις. Ο Αγγελίδης παραμένει πρόεδρος ενώ ο Αρνεσεν θα είναι αθλητικός διευθυντής. Δεν ήρθα για να διώξω κόσμο όπως ίσως λένε κάποιοι. Απλά εγώ ως διοικητικός παράγοντας θα είμαι ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε ότι αφορά τον Μίχελ, θα έχει την ευθύνη της ΠΑΕ στο εξωτερικό. Έχει τρομακτική εμπειρία ο συγκεκριμένος και εφόσον ο ΠΑΟΚ έχει βλέψεις υψηλές θα πρέπει να στελεχώνεται από τέτοιους ανθρώπους και ένας τέτοιος είναι ο Μίχελ. Ο ΠΑΟΚ δουλεύει σαν μια επιχείρηση και ιδιοκτήτης είναι ο Σαββίδης. Εμάς πρέπει να μας ενδιαφέρει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτό έχω αναλάβει και για αυτό μπήκα σε αυτή την ομάδα».

Αναφερόμενος στο αν ο ΠΑΟΚ θα πάρει άμεσα νέο γενικό αρχηγό είπε: «Όλα αυτά τα συζητάμε. Αν μπορεί να βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα αυτό θα το κάνουμε»

Ολοι ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ να βοηθησουν.
Για την ωρα βλεπω συνεχεια δηλωσεις!!!

« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 11:19:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αφού θα έχεις και εσύ λόγο κ.Νίκο, οκ ηρεμήσαμε τώρα.... facepalm
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 11:30:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Βρε θα γελασει και ο καθε πικραμενος.
Αναμενω τις κωλοτουμπες εαν δεν εκπληρωθουν οι στοχοι! ::)