ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 8/11, 17:15 NS2 (Pregame)

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 8/11, 17:15 NS2 (Pregame)  (Αναγνώστηκε 1681 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 8/11, 17:15 NS2 (Pregame)
« στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 07:25:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Βέρρης (Λέσβου), Δόσης (Αθηνών)
4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βλεπω να σπανε τα μπολς μας με αυτον τον μ@λ@κα. >:(
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 8/11, 17:15 NS2 (Pregame)
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 04, 2015, 07:28:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Που πάνε και τους βρίσκουν ρε? >:(
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 06, 2015, 02:53:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη, μέσω του PAOK Action. Μέρος των εσόδων από κάθε εντός έδρας αγώνα, από τα εισιτήρια που αγοράζετε, διατίθεται για την ενίσχυση κάποιου παιδιού που έχει άμεση ανάγκη ιατρικής περίθαλψης και υποστήριξης.

Στο αγώνα εναντίον του Πανθρακικού (08.11, 17:15) μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τον 8χρονο Άγγελο που πάσχει από εξάρθρημα δευτέρου αυχενικού σπονδύλου σε σχέση με τη λοιπή σπονδυλική στήλη.

Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα σε αυτήν και την οικογένειά του!

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20151106-paok-action-voithame-ton-mikro-aggelo/
Ενα μικρο παιδακι μας εχει αναγκη!!! :-\

« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 06, 2015, 09:24:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ερωτηματικο ποιοι θα παιξουν και τι σχημα θα ακολουθησουμε.
Παντως αν τυχον στραβωσει, θα εχουμε μανουρες και θεμα αν και πιστευω πως θα το παρουμε ευκολα- δυσκολα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 06, 2015, 10:32:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Έχω πάντα θετική σκέψη"

Ο προπονητής του Δικεφάλου με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά μίλησε για την κατάσταση στην οποία είναι η ομάδα του μετά την ήττα από την Κράσνονταρ.  «Το μυαλό μου είναι στο μέλλον της ομάδας. Έχω πάντα θετική σκέψη. Το παιχνίδι με την Κράσνονταρ είναι το τελευταίο μετά από μια σειρά αγώνων που 5-6 αγώνων που αγωνιζόμασταν κάθε 2-3 ημέρες. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλεία και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να έχουμε καλή απόδοση στην συνέχεια».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα έχει ως προτεραιότητα το αποτέλεσμα, ο Τούντορ τόνισε: «Το αποτέλεσμα είναι πάντα το πιο σημαντικό και όλοι θέλουν τη νίκη. Μερικές φορές αυτά δεν είναι ανάλογα με την εμφάνιση. Και γι’ αυτό ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο. Όπως είπα υπάρχουν πολλοί τρόποι και στυλ για να κερδίσεις παιχνίδια. Το θέμα είναι με πιο τρόπο θα φθάσεις σε αυτό που θέλεις. Τώρα, ειδικά αυτή την στιγμή, θέλουμε να είμαστε πιο πραγματιστές για να πάρουμε αποτελέσματα».

Για το αν πήρε απαντήσεις από όσα ήθελε να δει με την Κρασνοντάρ, τόνισε: «Είδα θετικά πράγματα, ενώ παίζαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε και ότι σχεδιάσαμε έγινε. Χάσαμε όμως μερικές τελευταίες πάσες και οι αντίπαλοι με την ποιότητά τους, πέτυχαν δύο γκολ».

Για τις σκέψεις που έχει για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, τόνισε: «Δεν ήταν εύκολο και το περασμένο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Είναι καλά οργανωμένοι και παίζουν επιθετική άμυνα ψηλά. Περιμένω το ίδιο και την Κυριακή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 07, 2015, 02:44:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Οι 19 για Πανθρακικό

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αυριανό αγώνα εναντίον του Πανθρακικού. Με δεδομένο ότι ήταν μόλις η δεύτερη προπόνηση μετά την επιστροφή από τη Ρωσία, το πρόγραμμα δεν ήταν μεγάλο σε διάρκεια.

Ο Ίγκορ Τούντορ έδειξε στο γήπεδο τις τακτικές κινήσεις που επιθυμεί να δει από την ομάδα του στο αυριανό ματς για 45-50 λεπτά. Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά Μπερμπάτοφ – Μυστακίδης που όμως είναι ανέτοιμοι ακόμη μετά τον τραυματισμό τους και αποκλείστηκαν από την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:

Γλύκο , Όλσεν , Κίτσιου , Κωνσταντινίδη , Τζαβέλλα , Κοροβέση , Μαλεζά , Σκόνδρα , Κόστα , Χαρίση , Τσίμιροτ , Τζιόλη , Κ.Σαββίδη , Γκολάσα , Μακ , Ροντρίγκες , Ζάιρο , Αθανασιάδη , Πέλκα .

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί το πρωί στο Μακεδονία Παλλάς.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20151107-oi-19-gia-panthrakiko/

« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 07, 2015, 06:03:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η τελευταία προπόνηση του Πανθρακικού πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, δεν έκρυβε κάποια ενόχληση για τον Χαβίτο.

Ετσι, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα αυτή αποτελείται από τους:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Χρήστου, Σερφά, Μελίσσης, Λαδάκης, Μεχία, Σέτι, Ηλιάδης, Ροτζέριο, Χασομέρης, Ντιγκινί, Χαβίτο, Βάλτερ, Νικόλτσης

gazzetta.gr

« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 07, 2015, 06:06:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Να αφήσουμε πίσω τα κακά αποτελέσματα»

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Αυτή την στιγμή είμαι καλά. Κάνω κανονικά προπονήσεις τις τελευταίες μέρες και θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω όποια στιγμή μου ζητηθεί από τον προπονητή μου«.

Για τα παιχνίδια κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Κράσνονταρ: «Ήταν δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια καταρχάς λόγω των στόχων της ομάδας. Στην Τρίπολη νομίζω κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο δεύτερο. Στην Ρωσία ήταν ένα άλλο παιχνίδι. Πήγαμε να το…κλέψουμε, με διαφορετική φιλοσοφία από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα«.

Για το πλάνο της ομάδας στην Ρωσία: «Νομίζω ότι έχει μιλήσει και ο προπονητής για αυτό το διαφορετικό πλάνο. Μέχρι τώρα παίζαμε ένα ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και δουλεύαμε πάνω σε αυτό. Δυστυχώς τα αποτελέσματα κάποιες φορές δεν ήταν υπέρ μας γι αυτό ο προπονητής αποφάσισε να τα αλλάξει στο Κράσνονταρ. Όλα τα συστήματα όπως έχω ξαναπεί είναι ίδια. Οι ποδοσφαιριστές κάνουν το σύστημα. Δεν πήραμε κάτι θετικό όμως. Συνεχίζουμε κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι«.

Για τους στόχους της ομάδας στην Ευρώπη: «Πρώτος στόχος όπως είπαμε και το καλοκαίρι ήταν η ομάδα να μπει στους ομίλους του Europa League. Το καταφέραμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σε όλα τα προκριματικά. Από κει και πέρα θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη τύχη αν είχαμε κερδίσει το παιχνίδι με την Κράσνονταρ στην έδρα μας. Βέβαια ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια και δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι καθώς συμμετέχουμε σε μία μεγάλη διοργάνωση. Θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες πρόκρισης έχουμε«.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό: «Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του Κυπέλλου, καθώς οι δύο ομάδες παίξανε με πολλές αλλαγές. Διαφορετική διοργάνωση το πρωτάθλημα. Ο Πανθρακικός παλεύει για την σωτηρία του και πιστεύω ότι θα έρθει στην Τούμπα για να κλειστεί πίσω και να κλέψει κάτι από το ματς. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να πάρουμε τους τρεις πόντους και να αφήσουμε πίσω τα κακά αποτελέσματα«.

Για το τι γνωρίζει για την ομάδα της Κομοτηνής: «Είναι μία ομάδα που παίζει κυρίως άμυνα και προσπαθεί να κλέψει κάτι από τα παιχνίδια της. Έχουν οργανωθεί καλύτερα με τον ερχομό του Ελευθερόπουλου. Αν εμείς δεν είμαστε αυτοί που πρέπει τότε κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο«.

Πιστεύω πως θα παίξει αύριο...

« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 07, 2015, 07:16:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Φάση είχε... :))

« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 07, 2015, 09:22:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Eίμαι έτοιμος να παίξω»

Ο Τέρι Αντόνις μίλησε στην κάμερα του Novasports για τις πρώτες εμπειρίες στην Θεσσαλονίκη, την ομάδα του αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά και το όλο…μυστήριο που περιβάλει το άτομο του καθώς είναι η πρώτη του φορά στην Ευρώπη:«Αυτή την στιγμή είμαι έτοιμος. Σε καλή κατάσταση. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό. Ο Σύλλογος είναι εξαιρετικός, οι παίκτες σε υψηλό επίπεδο. Είναι μία τεράστια εμπειρία για μένα και ελπίζω να αγωνιστώ πολύ σύντομα«.

Για το πως πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα, τι τον οδήγησε εδώ αλλά και τους στόχους που έχει:«Η Αυστραλία είναι πολύ διαφορετική από την Ελλάδα. Θεωρούσα ότι έπρεπε να έρθω στην Ευρώπη ώστε να γίνω καλύτερος παίκτης. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στον ΠΑΟΚ δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και νομίζω ότι θα με βοηθήσει και θα προσφέρω κι εγώ με την σειρά μου«.

Για την υποδοχή που είχε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ:
«Ήταν μία εξαιρετική υποδοχή. Όλοι οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος, η διοίκηση αλλά και άνθρωποι στα γραφεία της ΠΑΕ ήταν πολύ εγκάρδιοι μαζί μου και αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ«.

Για την ομάδα του αλλά και το πρωτάθλημα:«Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, διεθνείς. Από τα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει στο πρωτάθλημα μπορώ να πω ότι είναι μία πολύ δύσκολη διοργάνωση με καλές ομάδες«.

Για το πως θα περιέγραφε τον εαυτό του:«Δεν θα ήθελα να κάνω εγώ κάποιο σχόλιο. Θα καταθέσω τα διαπιστευτήριά μου στο γήπεδο«.

Λενε πως ειναι παικτουρα ο τυπος αλλα αν δεν δουμε δεν μπορουμε να κρινουμε.