Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚ

Αποστολέας Θέμα: Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 17864 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 90 Χρόνια ΠΑΟΚ
« Απάντηση #120 στις: Απριλίου 22, 2016, 11:39:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Θα ήθελα απο την πλευρά μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με διάλεξαν για να παρουσιάσω τα γενέθλια του ΠΑΟΚ μας.

Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να βρεθώ σ' αυτήν την θέση και παρότι ταξίδεψα για 30 ώρες με αεροπλάνο από την άλλη άκρη της γης, έχοντας τζετ λαγκ, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να εκπληρώσω τις προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπο μου.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι ποτέ στην ζωη μου δεν κέρδισα ούτε μισό ευρώ απο τον ΠΑΟΚ.

Απο τις εποχές που ζωγράφιζα πανό,μπλούζες και ντουβάρια μέχρι και τώρα, δεν είχα ποτέ κέρδος απο κανέναν.

Πάντα ότι έκανα, το έκανα γιατί γεννήθηκα ΠΑΟΚ, μεγάλωσα ΠΑΟΚ και θα πεθάνω ΠΑΟΚ.

Αυτή η αγάπη για μένα δεν έχει τιμοκατάλογο.

ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΡΕΙ ΤΙ ΝΙΩΘΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ».

Οι ΑΡΔ ήδη του την πέφτουν επειδή παρουσίασε την εκδήλωση αφήνωντας υπονοούμενα ότι πήρε 30 χιλ.
Ο ίδιος έγραψε στο fb πριν από λίγο ότι λεφτά δεν είδε ποτέ καθώς τα ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΨΗ!

Έχει να φάει λάσπη....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #121 στις: Απριλίου 22, 2016, 11:49:40 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Γκρινια, μιζερια, αμπαλιαση, κομπλεξ και παει λεγοντας.
Ολα μας πειραξαν.
Ναι, επρεπε να υπαρχει κοσμος στην εκδηλωση, απο οπαδους μεχρι κουστουματους!
Ναι επρεπε να βραβευτει και ο Σαλπι ακομα και αν δεν τον γουσταρω γιατι εχει πετυχει ενα ρεκορ.
Ναι επρεπε να βραβευτει ο Σουλης, ο Ποικιλιδης, ακομα και να ερθει ενα μεγαλ ονομα προς τιμην του ΠΑΟΚ.
Αλλα τετοια γκρινια και μιζερια ρε αδερφακι μου παει πολυ.
Μεχρι και τον Μαυριδη βριζουν που ειναι ενα παιδι απο φτωχη οικογενεια, ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!
Αντε ρε γ@μηθειτε, μιζεροι! >:(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #122 στις: Απριλίου 22, 2016, 12:12:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Oπως το λες.....

Εκει μιζερια και γκρινια....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #123 στις: Απριλίου 22, 2016, 01:18:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Τέλη συμφωνώ με τα σχόλια σου για την εκδήλωση...Π.Α.Ο.Κ. είσαι!!!

Αρνητικότατη όμως εντύπωση μου προκάλεσαν τα ακόλουθα πέντε:

1...Η μη αναφορά καν στο όνομα του εκλιπόντος και αείμνηστου Παναγιώτη Ποικιλίδη, ο οποίος φαίνεται πολύ καθαρά πλέον πόσα πρόσφερε εν ζωή τώρα, με το οπαδικό-συνδεσμιακό έλλειμμα που παρουσιάζουμε ως Π.Α.Ο.Κ.!!!

2...Η μη βράβευση και μάλιστα με διαφορετικό, ακόμα πιο "πλούσιο" βραβείο, στον μοναδικό εναπομείναντα εν ζωή της πάλαι ποτέ θρυλικής-μαγικής τριπλέτας της δεκαετίας του '50, τον Λάμπη Κουϊρουκίδη!!! Αυτό ανάγκασε τον Γιώργαρο τον Κούδα, ο οποίος βραβεύτηκε απ τα χέρια του παλαίμαχου άσσου μας, να πάρει το μικρόφωνο για να "εξομαλύνει" αυτήν την χοντράδα και να αναφέρει ότι ο Λάμπης Κουϊρουκίδης και οι παλαιότεροι παίχτες του Π.Α.Ο.Κ., αν και δεν τους πρόλαβε σαν συμπαίχτης, ήταν αυτοί που του φύτεψαν μέσα του το "D.N.A. του Π.Α.Ο.Κ."!!! Μπράβο στον Γιώργαρο λοιπόν!!!

3...Η μη βράβευση του Κώστα Ιωσηφίδη με ξεχωριστό βραβείο, του μοναδικού ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος σήκωσε με τα χέρια του 4 Πανελλήνιους Τίτλους, τους πρώτους μας μάλιστα, στην ομάδα δε του '84-'85 ήταν αρχηγός και στην θέση του βράβευσαν τον 2ο τότε αρχηγό (3ος ήταν ο Μπανιώτης) Νίκο Αλαβάντα!!! Μου φάνηκε σαν "εγγύηση για το μέλλον" μας!!!

4...Η μη κλήση καν στην εκδήλωση στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη!!! Μεγαλοπρεπής...μικροπρέπεια!!!

5...Το "άδειασμα" της αίθουσας, το οποίο δεν μπορεί να αιτιολογηθεί απ την δίωρη καθυστέρηση (μεγάλο "πακέτο" ανοργανωσιάς) του ξεκινήματος της εκδήλωσης!!! Τεράστια ξενέρα για τον Ιβάν και το έδειξε και το είπε!!!

Θετικά υπήρξαν φυσικά πολλά, με σημαντικότερα κατ εμένα:

1...Την βράβευση στον "ανώνυμο οπαδό" στο πρόσωπο του Γιαννάκη (όχι όμως του πατέρα του, κρίμα) απ τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη!!!

2...Ο επίλογος της βραδιάς με τα αετόπουλα των ακαδημιών στην εξέδρα, παρέα με τον Ιβάν, οι σολιές που λαλούσαν το "ΩΩΩ Π.Α.Ο.Κ.άρααααα, έχω τρέλααααα, μεσ' στο μυαλόόόόό...", με τον Ιβάν να παλαμοκροτάει ασταμάτητα και τα πιτσιρίκια του μέλλοντος μας να τραγουδάνε τρελαμένα!!!

3...Η παρουσία του Τάσου και ειδικά του Λαυρέντη με τις τρομπέτες τους και η εκπληκτική συγκίνηση που ένιωσα κλαίγοντας αληθινά όταν ο Λαυρέντης λαλούσε το "ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟΝΤΩΝ" στην διάρκεια του 1' σιγής προς τιμήν όλων των πεσόντων μας αδερφών, επώνυμων και ανώνυμων!!! Ανατριχίλα και συναισθήματα που μόνον ο Π.Α.Ο.Κ. μας προκαλεί!!!

4...Οι δηλώσεις του παπά Χρήστου-παπά Π.Α.Ο.Κ. για "ευχές, προσευχές και τρέλα για τον Π.Α.Ο.Κ." μας"!!!

5...Οι λιτές, απέριττες, ειλικρινείς δηλώσεις και παράλληλα η ταπεινή παρουσία των: Κούδα, Σαράφη, Ιωσηφίδη, Μπαλογιάννη ("ο Μπάνε και η παρέα του αξίζει να τους βοηθήσουμε όλοι" είπε απευθυνόμενος στον λαό κι όχι στον Ιβάν!!!), Πολίτη ("αυτό το βραβείο θα το βάλω δίπλα στο Κύπελλο του '84 στο μουσείο στο Παλατάκι για να το συντροφεύει, για χάρη των συμπαιχτών μου και δεν το θέλω σπίτι μου"!!!), Νίκου Ζελομοσίδη και Λάκη Οικονομίδη και τελευταίου του ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ!!!

6...Η παραλαβή του βραβείου τους, σε εκδήλωση "black tie" μάλιστα, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. απ τα πολύ ξεχασμένα και "ριγμένα" απ όλους μας Π.Α.Ο.Κ.τσάκια...Δημητρίου του...γυναικείου ποδοσφαίρου και Νούλα του...γυναικείου handball!!! Χίλια μπράβο ρε κοριτσάρες μου!!!

7...Τελευταίο και κυριολεκτικά άπαιχτο το ακόλουθο, που μόνο στημένο δεν ήταν, απ την ψυχάρα του το έβγαλε:

Παυλάρας Σαλτσίδης, Ολυμπιονίκης της ΠΑΛΗΣ, πρώην Διόσκουρος του αξέχαστου Παναγιώτη Ποικιλίδη:

"ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗ"!!!

Υ.Γ. Προσωπικά έχω να δηλώσω-συμπληρώσω με μεγάλη υπερηφάνεια

Αυτός είναι ο Π.Α.Ο.Κ. αδέρφια μου!!! Ένα μοναδικό μεγαλείο!!! Hats off!!!

paokflag paokflag paokflag paokflag paokflag paokflag paokflag paokflag
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2016, 04:06:53 μμ από BW Dragon son »
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #124 στις: Απριλίου 22, 2016, 02:55:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΣΩΣΤΟΣ ΔΡΑΚΟΥΙΕ  8)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #125 στις: Απριλίου 22, 2016, 04:04:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Οριστικοποιήθηκε η τέλεση του φιλικού αγώνα ανάμεσα στους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και αυτούς της Παρτιζάν στην Τούμπα, στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του Δικεφάλου.

Οι επαφές ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και το φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους, στις 27 ή στις 30 Μαίου. Η ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί, αφού ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα των play off του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τις επόμενες ημέρες ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες που αφορούν το φιλικό παιχνίδι για το οποίο θα κληθούν πρώην παίκτες του Δικεφάλου από όλες τις γενιές. Το πιθανότερο είναι να αγωνιστούν δυο διαφορετικές 11αδες με αλλαγές ώστε να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όσο το δυνατό περισσότερους.

Για την διεξαγωγή του φιλικού ενημερώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ) και ο Ιβάν Σαββίδης (που στηρίζει την προσπάθεια) σε συνάντηση που είχε με μέλη του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών, σε κοσμικό bar της Θεσσαλονίκης.

:)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #126 στις: Απριλίου 22, 2016, 09:52:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εστιαζεις εκει που πρεπει ΔΡΑΚΟΥΙΕ  :)

« Απάντηση #127 στις: Απριλίου 22, 2016, 09:59:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Αν και βγήκε σεντόνι, προσπάθησα όσο πιο περιληπτικά γίνεται...Sorry  :-[ απ όλους ρε παιδιά!!! Αλλά...  :paokeisai:  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2016, 10:08:17 μμ από BW Dragon son »
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #128 στις: Απριλίου 23, 2016, 08:15:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παραίτηση Παναγιωτά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Ήθελα εγώ να σας ενημερώσω πώς για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας υπέβαλα την παραίτησή μου - η οποία έγινε αποδεκτή - μετά από τη γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, η οποία όπως εξελίχθηκε δεν είχε καμία σχέση με το πώς την οραματιστήκαμε.

Προτίμησα να αναλάβω το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί, γιατί το θεωρώ έντιμο απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη, που μας έδωσε τη δυνατότητα απρόσκοπτα και χωρίς όρια, να δημιουργήσουμε ένα αξέχαστο βράδυ γενεθλίων.

Έπειτα από τρία χρόνια αφήνω τον ΠΑΟΚ πρωτοπόρο σε πολλούς τομείς, αλλά και με άξια στελέχη που είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουν ακόμη περισσότερα.

Προσπάθησα να έχω με όλους σας μια καλή συνεργασία τα τελευταία χρόνια, με άλλους το πετύχαμε, με άλλους όχι, αλλά σκόπιμα δεν αδίκησα κανέναν. Σας ευχαριστώ όλους, καλή αντάμωση!".

Τουλάχιστον ανέλαβε κάποιος την ευθύνη....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #129 στις: Απριλίου 23, 2016, 11:13:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Παραιτηθηκε η τον παραιτησαν? ::)
Τεσπα μικρη σημασια εχει.
Δεν μας ειπε σε ποιος τομεις αφηνει τον ΠΑΟΚ πρωτοπορο?
Στα μμε, που μπαινει ο καθε καημενος και βριζει οποιον του κατεβει στο κεφαλι?
Τεσπα, ας πουμε ευχαριστω και αντιο.