25. William Hatcher

Αποστολέας Θέμα: 25. William Hatcher  (Αναγνώστηκε 5037 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 25. William Hatcher
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 09:30:45 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Τα έχω με τον εαυτό μου"

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, ο Ουίλιαμ Χάτσερ βρισκόταν στην κορυφή της λίστας με τους κορυφαίους σουτέρ ελευθέρων βολών στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Βλέπετε, ο γκαρντ του ΠΑΟΚ μετρούσε το απόλυτο (14/14) από τη "γραμμή της φιλανθρωπίας", για να αποτελέσει τον πλέον αξιόπιστο παίκτη της ομάδας του όταν πήγαινε να εκτελέσει ελεύθερες βολές. Απέναντι στο "τριφύλλι" διεύρυνε το σερί των εύστοχων βολών, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα αποδείχθηκε λιγότερο ψύχραιμος.

Με την ομάδα του μπροστά στο σκορ, ο Ουίλιαμ Χάτσερ μπορούσε να της δώσει μαξιλαράκι ασφαλείας, αλλά είχε 0/2 βολές!
Συνεχόμενες μάλιστα, "σπάζοντας" το σερί της ευστοχίας του. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούσε να μην εκδηλώσει τον εκνευρισμό του μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο ο "δικέφαλος" ηττήθηκε με έναν πόντο (70-69).

"Είμαι εκνευρισμένος με τον εαυτό μου για τις βολές που έχασα στο τέλος. Είχα 100% στις βολές μέχρι απόψε (σ.σ.: χθες) και έχασα τις πιο κρίσιμες στο φετινό πρωτάθλημα. Τι να πω τώρα γι αυτό; Δεν γίνεται να έχω χάσει και τις δύο. Ξέρεις, είμαι περήφανος για το γεγονός πως στο πέρασμα της καριέρας μου έβαζα πάντα τις βολές. Είναι χαρακτηριστικό του παιχνιδιού μου αυτό, η ευστοχία στις βολές. Απογοήτευσα την ομάδα και τους συμπαίκτες μου", είπε αρχικά ο Αμερικανός πλεϊμέικερ μιλώντας στο Sport24.gr για να συνεχίσει σχολιάζοντας την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε:

"Είναι άσχημο και ενοχλητικό να χάνεις με τέτοιο τρόπο. Είναι σκληρό για την ψυχολογία και μας φθείρει. Τώρα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε να παίξουμε το παιχνίδι της Τετάρτης. Πονάει πολύ να βλέπεις τέτοια παιχνίδια, που θα μπορούσες κάλλιστα να τα έχεις κερδίσει, και να φεύγεις ηττημένος. Είναι πραγματικά άσχημο όλο αυτό".

"Παλεύουμε μέχρι τέλους"

Ένα από τα θέματα που του θέσαμε ήταν η λειψανδρία που υπάρχει φέτος. Στοιχείο που γίνεται ακόμη πιο έντονο όταν υπάρχουν (σημαντικές) απουσίες, όπως αυτή του Νίκολα Μάρκοβιτς. Επ αυτού, είχε να σχολιάσει πως "είμαστε μια ομάδα που παλεύει κάθε παιχνίδι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Υπάρχουν βέβαια αγώνες που χάνουμε τον έλεγχο, αλλά δεν τα παρατάμε όσο πίσω κι αν είμαστε στο σκορ. Είναι κάτι που απαιτεί χαρακτήρα, πίστη και πνευματική σκληράδα. Νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη (16/12) για  το παιχνίδι με τη Λιέτουβος Ρίτας".

Ένα παιχνίδι που δεν είναι απλό γιατί "πρόκειται για "do or die" και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε. Αξίζουμε να βρισκόμαστε στους Last 32 του Eurocup. Θα είμαστε μαχητικοί όπως απέναντι στον Παναθηναϊκό και θα δικαιωθούμε".

Όταν του ζητήσαμε να δώσει μια εξήγηση στα πολλά σκαμπανεβάσματα του ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αποκρίθηκε ότι "έχουμε ταυτότητα στο παρκέ, με παιδιά που δεν τα παρατάνε. Ξέρουμε τους ρόλους μας και ποιος κάνει τι. Κάποιες φορές έχουμε την τύχη να λείπει από τα παιχνίδια μας", για να προσθέσει αναφερόμενος στη μάχη της τριάδας:

"Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός είναι δύο μεγάλες δυνάμεις, αλλά έχοντας παίξει αντίπαλός τους βλέπω ότι δεν είναι τόσο "άτρωτοι". Από εκεί και πέρα υπάρχουν ο Άρης και η ΑΕΚ που είναι πολύ ποιοτικές ομάδες, αλλά δε νομίζω ότι είμαστε χειρότεροι".

"Θέλουμε το Κύπελλο"

Το τελευταίο πράγμα στο οποίο αναφέρθηκε ήταν οι στόχοι της ομάδας του τη φετινή αγωνιστική περίοδο. "Πριν απ όλα, πρέπει να βρούμε τρόπο να κάνουμε έναν πολύ δυνατό β' γύρο στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε"

"Έχουμε και το Κύπελλο Ελλάδος μπροστά μου. Ο Φάρος Κερατσινίου μπορεί να παίζει στη δεύτερη κατηγορία αλλά έχει πολύ έμπειρους παίκτες. Το Κύπελλο Ελλάδος είναι ένας από τους στόχους μας. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση. Αν καταφέρουμε να αποφύγουμε είτε τον Παναθηναϊκό είτε τον Ολυμπιακό στον α' γύρο των πλέι οφ, πιστεύω ότι θα έχουμε πιθανότητες να τερματίσουμε τρίτοι.

Οντως περιεργο που εχασε και τις 2 βολες, αλλα σε αυτον τον παικτη δεν μπορεις να πεις τιποτα!
Εχει παιξει εκπληκτικα παιχνιδια!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 04:02:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Όταν ο Χάτσερ παίρνει τον ΠΑΟΚ από το... χεράκι

O Αμερικανός ήταν φοβερός και μετά το 68-60 υπέρ των Λιθουανών, πέτυχε 14 συνεχόμενους (!) πόντους με αποτέλεσμα ο "Δικέφαλος" να προηγηθεί με 70-74. Με λίγα λόγια ο Χάτσερ πήρε από το... χεράκι τον ΠΑΟΚ προκειμένου να τον οδηγήσει στην νίκη και αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που το έχει κάνει την τρέχουσα σεζόν.

Σε κρίσιμα και δύσκολα σημεία κάποιων αγώνων, ο Χάτσερ έχει σημαντική συνεισφορά στο να "έρθουν" οι νίκες για τον ΠΑΟΚ με ξεσπάσματά του στο σκοράρισμα. Για παράδειγμα... Απέναντι στο Ρέθυμνο (η πρώτη νίκη των "ασπρόμαυρων" στο πρωτάθλημα) στο 37' ο Χάτσερ πέτυχε σημαντικό τρίποντο και ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 58-65 ενώ ο Ματαλών στην συνέχεια "απάντησε" (61-65). Ο ΑΓΟΡ βρέθηκε στο -2 (63-65 με καλάθι του Σάφτενααρ) και ο Χάτσερ "έγραψε" το 63-67 λίγο πριν το 39'. Πάλι ο Αμερικανός σκόραρε κάνοντας το 63-69 στα 31'' πριν το τέλος και κάπου εκεί γράφτηκε ο επίλογος του αγώνα ("διπλό" για τον ΠΑΟΚ με 63-74).

Στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας στην Τουρκία ("διπλό" για τους "ασπρόμαυρους" στην παράταση με 73-75), ο Χάτσερ μετά το 36-20 (στο 22') πέτυχε 18 πόντους μέχρι το 53-58 (στο 37') και γενικά αυτός ήταν που έδωσε το... σύνθημα για την αγωνιστική αντεπίθεση των "ασπρόμαυρων". Προς το τέλος της παράτασης ο Αμερικανός διαμόρφωσε το 69-71 και στα 42'' πριν το φινάλε σκόραρε ο Ακιόλ (72-71). Ο Μέρφι στα 23'' έκανε το 73-71 και ο Χάτσερ στα 7'' "έγραψε" το 73-73. Στα 6'' οι Τούρκοι έκαναν μπρος-πίσω και ο Αμερικανός έδωσε την νίκη με εύστοχο δίποντο (73-75) λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Σε εκείνο το ματς ο Χάτσερ "φόρτωσε" το καλάθι των Τούρκων με 32 πόντους...

sport24.gr

Πρέπει να μείνει....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 16, 2016, 06:54:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ρε μεγαλε τι πονο εχεις δωσεις τελευταια? :))
 smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 16, 2016, 07:03:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 17, 2016, 10:41:31 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Θέλω να βάζω μεγάλα σουτ"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ:

Για την νίκη επί της ΑΕΚ: "Σίγουρα θα το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι... Κάθε νίκη είναι σημαντική αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια παιχνίδια που μένουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο στο μυαλό σου. Αυτό το παιχνίδι, λοιπόν, είναι ένα από αυτά. Για μένα είναι του ίδιου επιπέδου με το ματς κόντρα στην Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη και με το παιχνίδι που κερδίσαμε με τον Αρη πριν τρία χρόνια".

Για το τι σκέφτηκε όταν η ΑΕΚ ξέφυγε με 24 πόντους (15-39): "Σκεφτόμουν πως το παιχνίδι είχε πολύ χρόνο ακόμη. Είναι διαφορικό να χάνεις με 20 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Τότε αρχίζεις να πιέζεσαι. Το να χάνεις 20 πόντους στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου δεν είναι καταδικαστικό. Πιστεύαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε, βέβαια χρειαζόταν μεγαλύτερη προσπάθεια σε άμυνα και επίθεση αλλά δεν πιστέψαμε πως το ματς ήταν χαμένο. Υπήρχαν πιθανότητες. Το ίδιο συνέβαινε και με την Μπεσίκτας στη Θεσσαλονίκη όταν κέρδιζε με 25 πόντους και φέραμε το ματς στους έξι πόντους και για λίγο δεν καλύψαμε την διαφορά. Δεν χάσαμε την πίστη μας πως μπορεί να γυρίσει το ματς".

Για το τι σκέφτηκε όταν "σηκώθηκε" στα 12'' πριν το τέλος του αγώνα προκειμένου να κάνει με τρίποντο το 79-75: "Παίζω μπάσκετ 26 χρόνια. Το παιχνίδι έχω καταλάβει πως απλά ξετυλίγεται. Φτάσαμε σε εκείνο το σημείο, είμαι άνετος στην ομάδα και ξέρω πως οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές με εμπιστεύονται. Δεν ήταν κάτι δύσκολο... Δεν χρειαζόταν να σκεφτώ για να πάρω το σουτ, ούτε είχα κάποια τρομερή πίεση. Ακόμη και να το έχανα, η ομάδα ήταν μπροστά έναν πόντο. Θα μπορούσαμε να παίξουμε μια άμυνα, να δούμε τι θα κάνουμε. Αυτή είναι η θέση μου στην ομάδα... Θέλω να έχω ηγετικό ρόλο, να δημιουργώ μεγάλα σουτ και να βάζω μεγάλα σουτ. Θεωρώ πως εγώ και ο Βασιλειάδης έχουμε το μεγαλύτερο μερίδιο και την μεγαλύτερη ευθύνη γι' αυτό το κομμάτι. Οπότε δεν μου είναι καθόλου δύσκολο. Απλά ήρθε (σ.σ. η φάση στην οποία σκόραρε με τρίποντο στο τέλος), δεν το σκέφτηκα καν και έκανα το σουτ".

Για το αν είχε στο μυαλό του απέναντι στην ΑΕΚ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, όπως έκανε στο ματς με την Μπεσίκτας στο οποίο πέτυχε 14 συνεχόμενους πόντους: "Δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας, δεν σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο, το ότι δηλαδή πως θα πρέπει να σκοράρω για να μπορέσει να κερδίσει η ομάδα. Απλά στο ημίχρονο σκέφτηκα πως αν υπήρχε πιθανότητα να κερδίσουμε, σίγουρα εγώ θα πρέπει να βελτίωνα το παιχνίδι μου και να πάρω περισσότερες πρωτοβουλίες και να έχω πιο ενεργό ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο. Είτε να πετύχω 20 πόντους, είτε να δώσω 10 ασίστ, είτε να δημιουργήσω καταστάσεις για να σκοράρουν πιο εύκολα οι συμπαίκτες μου. Αυτό σκέφτομαι, όχι το ότι πρέπει να σκοράρω. Αν έρθει αυτό, ήρθε...".

Για το αν οι τελευταίες νίκες με την Λιμόζ και την ΑΕΚ βοηθούν τον ΠΑΟΚ για το ματς με την Ολντενμπουργκ: "Το παιχνίδι της Τρίτης θα είναι διαφορετικό. Η Ολντενμπουργκ είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει σε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως το γερμανικό. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση. Πιστεύω γενικά στην ομάδα. Θεωρώ πως έχει πολύ καλούς παίκτες και πολύ καλό ρόστερ. Μπορεί σε κάθε ματς να μην παίζουμε το ίδιο και να μην μπαίνουν τα σουτ όπως θα έπρεπε να μπαίνουν αλλά για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, ότι η ομάδα θα παλέψει και θα προσπαθήσει πάρα πολύ σκληρά για να πάρει το αποτέλεσμα που πρέπει".

Για το ότι το ματς με την Ολντενμπουργκ θα γίνει την Τρίτη και δεν υπάρχει πολύς χρόνος για ξεκούραση: "Θα προτιμούσα το παιχνίδι να είναι την Τετάρτη αλλά παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να παραπονεθώ. Οταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, ο στόχος ήταν να παίζω σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη. Αν παραπονεθώ που θα παίξω δύο σκληρά παιχνίδια σε λίγες μέρες, μάλλον δεν είναι σωστό. Από την Κυριακή πρέπει να συγκεντρωθούμε. Αυτό είναι το επάγγελμά μου και αυτό πρέπει να κάνω".

Για τη "ζεστή" ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο "Παλατάκι": "Το περίμενα. Ηλπιζα πως θα ήταν έτσι και πως θα εμφανιζόταν ο κόσμος. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, μας βοήθησε πραγματικά γιατί αν ήταν όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν βλέπω πως θα μπορούσαμε να ανακάμψουμε εύκολα στο σημείο που χάναμε με 24 πόντους. Είναι τεράστια η βοήθεια, είμαι ευγνώμων γι' αυτήν την ατμόσφαιρα όταν δημιουργείται και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί".

Για το ότι η ατμόσφαιρα δεν τον άγχωσε και έδειξε να το απολαμβάνει μαζί με τον κόσμο:
"Το ευχαριστήθηκα. Μου αρέσει να παίζω για τον κόσμο στα εντός έδρας ματς".

Ενα ακομη εξαιρετικο παιχνιδι
Μπραβο ρε παικταρα!

« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 04, 2016, 10:54:48 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Από ρολίστας, πλέον ηγέτης

Από τους 7 πόντους μέσο όρο που είχε ο Γουίλιαμ Χάτσερ στο Eurocup την περασμένη σεζόν με την Σαρλερουά, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει 13,7 πόντους και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ.

Ο Χάτσερ στην Σαρλερουά στα ματς του Eurocup (σεζόν 2014-15):

Μέσος όρος πόντων: 7

Ευστοχία στα δίποντα: 35,1%

Ευστοχία στα τρίποντα: 36,7%

Ευστοχία στις βολές: 50%

Μέσος όρος στα ριμπάουντ: 0,6

Μέσος όρος στα κλεψίματα: 0,7

Μέσος όρος στις ασίστ: 1,7

Μέσος όρος στο σύστημα αξιολόγησης: 2,7

Ο Χάτσερ στον ΠΑΟΚ στα ματς του Eurocup (σεζόν 2015-16):

Μέσος όρος πόντων: 13,7

Ευστοχία στα δίποντα: 48,8%

Ευστοχία στα τρίποντα: 41,3%

Ευστοχία στις βολές: 83%

Μέσος όρος στα ριμπάουντ: 2,3

Μέσος όρος στα κλεψίματα: 0,9

Μέσος όρος στις ασίστ: 3,4

Μέσος όρος στο σύστημα αξιολόγησης: 13,3

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ....

« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 04, 2016, 07:02:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 08, 2016, 11:31:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η ισπανική Σαραγόσα εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον για τον αθλητή και προσπάθησε να τον δελεάσει προσφέροντάς του περισσότερα από 20.000 δολάρια για κάθε μήνα συνεργασίας. Το ποσό είναι πολλαπλάσιο των χρημάτων που εισπράττει στον ΠΑΟΚ, συν τοις άλλοις το ισπανικό πρωτάθλημα δικαίως θεωρείται το καλύτερο της Ευρώπης.

Ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση, ο μεν παίκτης δεν πίεσε καταστάσεις, δεδομένου του ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αρνητικός. Κι έτσι το ζήτημα τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτό που θα επιδιώξουν εξάλλου στον Δικέφαλο είναι η ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος ενόψει των πλέι οφ.

Ελπιζω να μεινει!

« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 14, 2016, 12:40:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Αυτό που προσπαθώ είναι να βοηθάω την ομάδα μου"

Ο Αμερικανός μίλησε και για τις προτάσεις που έχει δεχθεί από το εξωτερικό και ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται εδώ παίζει για τον ΠΑΟΚ και τον ενδιαφέρει μόνο αυτό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμερικανός παίκτης του Δικεφάλου:

«Πιστεύαμε ότι θα το κερδίσουμε πιο εύκολα από ότι το κερδίσαμε. Η Πάτρα έπαιξε αυτό που μπορούσε, δεν ήταν εύκολο για εμάς, να βρούμε τους αυτοματισμούς μετά από περίπου δύο μήνες, που είχαμε να παίξουμε όλοι μαζί. Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις ρυθμό, όταν λείπουν παίκτες τόσο καιρό. Το θετικό ήταν ότι μπορέσαμε να παίξουμε όλοι μαζί, ήταν μια καλή νίκη και ίσως έδειξε πιο εύκολη από ότι ήταν στην πραγματικότητα.

Σίγουρα η πέμπτη θέση αυτή τη στιγμή, δείχνει να είναι ο στόχος της ομάδας. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας, τα οποία μπορούμε να τα κερδίσουμε. Υπάρχουν και δύο ματς εκτός έδρας, με τα Τρίκαλα και την Καβάλα, τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σαν ομάδα και να μπούμε όσο το δυνατόν πιο καλά στα πλέι οφ.

Είμαι εδώ, παίζω για τον ΠΑΟΚ. Όσο παίζω για τον ΠΑΟΚ, θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι πολύ θετικό να έχεις την προσοχή άλλων ομάδων από την Ευρώπη, αλλά αφού βρίσκομαι εδώ, αυτό που προσπαθώ είναι να βοηθάω την ομάδα μου.

Δε νομίζω ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος. Τα τέσσερα παιχνίδια που απέμειναν είναι υπεραρκετός χρόνος για να μπορέσουμε να βρούμε ρυθμό. Πλέον είναι ένα παιχνίδι την εβδομάδα, υπάρχουν πέντε ή ακόμα και επτά προπονήσεις πριν το παιχνίδι. Θα μπορέσουμε να βρούμε την άκρη. Βέβαια, είναι δύσκολο. Ο Βασιλειάδης έλεγε ότι ήταν πολύ κουρασμένος, με τον Απόλλωνα. Μετά και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής, πιστεύω ότι θα έχουμε βρει το ρυθμό που χρειαζόμαστε για τα πλέι οφ. Είναι πολύ θετικό που έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας.

Για μένα, ήταν σίγουρα κάτι που μου είχε λείψει. Είναι μια παρουσία που κυριαρχεί μέσα στο καλάθι. Είναι πολύ καλό για μένα, σαν γκαρντ να ξέρω ότι μπορώ να δημιουργήσω μια φάση, ότι θα μπορώ να έχω αποτέλεσμα, μέσα στο καλάθι. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρω ότι θα έχω το σωστό σκριν, μου δίνει περισσότερη ελευθερία κίνησης. Είναι μεγάλο θέμα η παρουσία του, για ολόκληρη την ομάδα».

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!

« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 18, 2016, 09:03:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113