25. William Hatcher

Αποστολέας Θέμα: 25. William Hatcher  (Αναγνώστηκε 5038 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 25. William Hatcher
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 07, 2015, 09:28:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Τα λαθη ειναι μεσα στο παιχνιδι, κανει κατι απερισκεπτα κατι φορες, αλλα κανει και κατι ωραια!! smilepaok

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 09, 2015, 11:54:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Πέντε αγωνιστικές περίμενε ο ΠΑΟΚ για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη φετινή Α1, επικρατώντας 74-63 μέσα στο Ρέθυμνο και αυτό το κατάφερε έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ουίλιαμ Χάτσερ! Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εξαιρετικός με τρομερά ποσοστά ευστοχίας για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και έτσι αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής!

Συγκεκριμένα, σε 32:01’’ λεπτά συμμετοχής, είχε 21 πόντους (6/6 1π., 3/3 2π., 3/5 3π.), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 κλεψίματα και ισάριθμα κερδισμένα φάουλ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.

Πολυ καλος και σταθερος.
Μας ελειπε ενας παικτης σαν τον Χατσερ.
Μπραβο του.

« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 03:43:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Θέλω να είμαι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ"

O Γουίλιαμ Χάτσερ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στο νικηφόρο (63-74) παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στο Ρέθυμνο (ο Αμερικανός πέτυχε 21 πόντους κόντρα στον ΑΓΟΡ, πήρε τέσσερα ριμπάουντ, έδωσε τρεις ασίστ και έκανε πέντε κλεψίματα).

Για την συγκεκριμένη διάκρισή του μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξή του σε MVP της 5ης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του νίκη;

"Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για μένα να κερδίσω τον τίτλο του MVP της 5ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ευχαριστώ ειλικρινά για την αναγνώριση. Είναι ακόμη πιο ωραίο το γεγονός ότι ήρθε αυτή η αναγνώριση μέσα από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι για μας. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό που είχα μία τέτοια εμφάνιση και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και μάλιστα ένα εκτός έδρας παιχνίδι και απέναντι σε μία καλή ομάδα. Φυσικά και δεν σχεδιάζεις σε ένα παιχνίδια να βγεις MVP, απλά προσπάθησα να βγω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα μου και να κάνω ότι χρειάζεται για να κερδίσουμε και να είμαστε επιτυχημένοι και είμαι χαρούμενος που συνέβη αυτή την αγωνιστική".

Τι άλλαξε στην ομάδα ώστε να καταφέρει να φτάσει στην πρώτη της νίκη;

"Η μόνο αλλαγή που κάναμε ήταν ότι προσθέσαμε έναν πολύ βασικό παράγοντα στην ομάδα μας και αυτός είναι ο «Μπιγκ Σόφο». Η βοήθειά του στην ομάδα μας θα είναι τρομακτική. Εκτός από αυτό όμως, πιστεύω ότι παίξαμε με την ίδια ένταση, εργαστήκαμε σκληρά κάθε μέρα, ήμασταν απλά άτυχοι σε ορισμένα παιχνίδια και τα πράγματα δεν ήρθαν με το μέρος μας. Πιστεύουμε όμως στους εαυτούς μας σαν ομάδα και ειλικρινά πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε μία καλή σεζόν".

Ποιες είναι οι προσδοκίες του ΠΑΟΚ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η άποψη σου γενικά για το επίπεδο του Πρωταθλήματος της φετινής σεζόν;

"Προσωπικά για μένα είναι η δεύτερή μου χρονιά στον ΠΑΟΚ και αισθάνομαι πολύ πιο άνετα αυτή την φορά. Και νομίζω ότι αυτό φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο παίζω αυτή την χρονιά στον ΠΑΟΚ. Δεν έχω κανένα στόχο ατομικό και δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά. Το μόνο που θέλω είναι να οδηγήσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο, ξέρω ποιες είναι οι ευθύνες μου και θέλω να κατευθύνω την ομάδα σωστά. Θέλω να είμαι ο ηγέτης της ομάδας και το γεγονός ότι έχω δίπλα μου ορισμένους πολύ καλούς παίκτες, ο στόχος μου είναι σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Πάντα πιστεύουμε ότι είμαστε από τις κορυφαίες ομάδες στο πρωτάθλημα και είναι μία πολύ μεγάλη σεζόν. Και θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν. Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντα ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Φυσικά υπάρχουν οι δύο κυρίαρχες ομάδες ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχουν μερικές πραγματικά πολύ καλές ομάδες που ακολουθούν και κάνουν πολύ δυνατό το πρωτάθλημα. Και για αυτό πρέπει να είναι έτοιμος σε κάθε παιχνίδι".

Να γίνεις ρε παικταρά αλλά να μείνεις και του χρόνου... :)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 08:17:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ετσι ρε Γουιλ, ποιος Οντουμ να ουμ?  smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 11, 2015, 11:19:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Χωρίς πλάκα από την μέρα που ήρθε είναι σταθερά πάνω από τους 12 πόντους.
Πήγαινε στο τόπικ του όντουμ και δες πέρσι πως σερνόταν στην αρχή...
Σίγουρα ο Χάτσερ έχει το ελαφρυντικό ότι έχει ξαναβρεθεί στην ομάδα και στην Ελλάδα γενικότερα, αλλά είναι ΛΙΡΑ 100 για την ώρα.
Σήμερα 17 πόντους. musicrocker

« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 12, 2015, 11:00:38 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Πολυ καλος στην οργανωση και οταν βρισκει ευκαιρια εκτελει.
Αν ηταν πιο νωρις εδω θα ηταν αλλιως αλλα ποτε δεν ειναι αργα. :)

« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 02, 2015, 11:04:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

RESPECT

« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 02, 2015, 11:19:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ! pano
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 09:35:57 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η μεγάλη πρόοδος του Χάτσερ

Τρομερός ο Γουίλιαμ Χάτσερ στο ματς απέναντι στην Μπεσίκτας... Πέτυχε το νικητήριο καλάθι διαμορφώνοντας το τελικό 73-75 ενώ "σταμάτησε" στους 32 πόντους. Γενικότερα έχει προσφέρει πολλά μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν, αν και ένιωσε αμφισβήτηση κατά το παρελθόν που είχε αγωνιστεί ξανά στον "Δικέφαλο" ενώ η μεταγραφή του φέτος δεν θα μπορούσε να πει κανείς πως προκάλεσε... ενθουσιασμό σε φίλους των "ασπρόμαυρων".

Ο Χάτσερ είχε παίξει την σεζόν 2012-13 στον ΠΑΟΚ έχοντας (στο πρωτάθλημα) 10,2 πόντους μέσο όρο και 6,9 ranking ανά αγώνα. Η αλήθεια είναι πως τότε είχε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και αυτά δημιούργησαν προβληματισμό σε στελέχη του "Δικεφάλου. Γενικότερα του είχε ασκηθεί έντονη κριτική τότε, αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος τον "κράτησε" στην ομάδα.

Είναι ο πολυτιμότερος του ΠΑΟΚ στο Eurocup

Φέτος ο Ελληνας κόουτς τον επέλεξε για να δώσει λύσεις στο οργανωτικό κομμάτι αφού ο Μιλένκο Τέπιτς ήταν ξεκάθαρο πως είχε πρόβλημα στο "1". Η μεταγραφή του δεν έκανε... κλικ σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο Χάτσερ είναι πολύ καλός ως τώρα. Αποτελεί τον πολυτιμότερο παίκτη του "Δικεφάλου" στο Eurocup βάσει ranking, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην διοργάνωση (13,4 πόντους μέσο όρο) και ο δεύτερος σκόρερ των "ασπρόμαυρων" στο πρωτάθλημα.

Αναμφίβολα υπάρχει μια... μεγάλη πρόοδος για τον Χάτσερ, αν σκεφτεί κανείς πως έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό "όπλο" του φετινού ΠΑΟΚ ενώ παλαιότερα είχε καλλιεργηθεί ένα κλίμα αμφισβήτησης σε ό,τι αφορά την προσφορά του στον "Δικέφαλο".
Αμοιβαία η ικανοποίηση...

Σε κάθε περίπτωση, στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τον Αμερικανό (αυτό δεν προκύπτει μετά την τρομερή εμφάνισή του κόντρα στην Μπεσίκτας αλλά και από προηγούμενα ματς), ο οποίος δείχνει πως μπορεί να "δώσει" πολλά. Οπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη, ο Χάτσερ είναι κι αυτός ευχαριστημένος από την παρουσία του στον "Δικέφαλο" και από το κλίμα που έχει συναντήσει στους "ασπρόμαυρους".

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάποια στιγμή μελλοντικά (εφόσον τα δεδομένα παραμείνουν ίδια) να γίνει κουβέντα για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ εν όψει της σεζόν 2016-17. Στον "Δικέφαλο" είναι ικανοποιημένοι από την αγωνιστική του παρουσία, στέκονται ωστόσο και στο γεγονός πως ο Χάτσερ έχει πολύ καλό χαρακτήρα.

Παικταρας !!!!

Μεγάλε Χατσερ! smilepaok

« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 09:48:18 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Μεγαλη εμφανιση , δεν το συζηταμε.....Ελπιζω να το δουν εκει στη διοικηση και να γινει καποια κρουση στον Ιβαν μπας και μεινει ο παικτης....

Ειναι κριμα καθε χρονο να ερχεται και ενας παικτης , να παιζει καλα και την επομενη να σηκωνεται και να φευγει....

Καποτε πρεπει να φτιαχτει ενας βασικος κορμος ....Διαφορετικα καθε χρονο τα ιδια θα εχουμε....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών