4. Milenko Tepic

Αποστολέας Θέμα: 4. Milenko Tepic  (Αναγνώστηκε 2881 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

4. Milenko Tepic
« στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 07:48:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή Σέρβο καλαθοσφαιριστή Milenko Tepic για την σεζόν 2015-2016. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας με έναν παίκτη ποιότητας και μεγάλης εμπειρίας από το κορυφαίο επίπεδο.

Πολυ καλη μεταγραφη! smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Milenko Tepic
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 07:49:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Παίκτης με μέλλον!!!!!! musicrocker
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 07:53:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 08:31:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Απο τους 3 σερβους, ο καλυτερος εννοειται!
Καλως ηρθες! flag
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Απ: 4. Milenko Tepic
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2015, 08:20:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Μου αρέσουν τα πράγματα στον ΠΑΟΚ"

Για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την Παρτίζαν μίλησε ο καλαθοσφαιριστής του "Δικεφάλου", Μιλένκο Τέπιτς στην ιστοσελίδα kosarka24.com.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Ερυθρό Αστέρα (ήττα για τον "Δικέφαλο" με 72-70): "Oι αγώνες με τον Ερυθρό Αστέρα είναι πάντα ένα κίνητρο και έχουν ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Για πολλά χρόνια ήμουν στην Παρτίζαν, ξέρω τι είναι να παίξεις ένα τέτοιο ντέρμπι και παρέμεινα πιστός στο άσπρο και το μαύρο χρώμα (σ.σ. εννοεί επειδή τώρα ανήκει στον ΠΑΟΚ και πριν τον "Δικέφαλο" αγωνιζόταν στην Παρτιζάν)".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Μια εβδομάδα βρίσκομαι στην ομάδα. Είμαι ακόμη σε στάδιο προσαρμογής αλλά μπορώ να πω πως είχα έναν καλό ρυθμό και μου αρέσουν όλα τα πράγματα που γνώρισα στον ΠΑΟΚ".

Για το ότι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παρτίζαν ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς: "Ήταν πολύ καιρό προπονητής μου, μπορώ να πω πως ήταν και φίλος μου. Λυπάμαι έτσι όπως κατάληξαν τα πράγματα μαζί του... Τώρα είναι μια τελειωμένη ιστορία".

Για το ότι τεχνικός της Παρτιζάν θα είναι ο βετεράνος παίκτης της ομάδας, Πέταρ Μπόζιτς: "Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, είναι μια νέα αρχή για αυτόν. Θα χρειαστεί χρόνο και είμαι βέβαιος πως θα είναι ένας ποιοτικός προπονητής, όπως ήταν και σαν παίκτης".

sport24.gr

Έλα ρε παικταρά  smilepaok
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 08:16:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Να κινούμαστε σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο"

Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Για την "βαριά" ήττα με 87-54 από την Τράμπζονσπορ στο τουρνουά που έγινε στην Σμύρνη: "Ηταν, αλήθεια, κακή. Δεν πρέπει να παίζουμε έτσι, στη διάρκεια της χρονιάς σίγουρα θα έχουμε και τέτοιες άσχημες μέρες, θα προσπαθήσουμε να τις μειώσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, δε νομίζω, όμως, πως χρειάζεται να κάνουμε μεγάλο θέμα το ότι χάσαμε στο πρώτο ματς στο τουρνουά της Σμύρνης, γιατί αποδείξαμε τις δύο επόμενες μέρες της διοργάνωσης ότι μπορούμε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο.

Αυτός είναι ο στόχος μας φέτος: Να κινούμαστε σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και να κερδίζουμε ομάδες που βρίσκονται σε αυτό. Αντιδράσαμε αρκετά καλά απέναντι στην Ανκαρα και την Καρσίγιακα, έχουμε πιστεύω να κρατήσουμε πολλά θετικά στοιχεία της ομάδας, αλλά και πολλά πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε, με βάσει την παρουσία μας στο τουρνουά στη Σμύρνη. Δεν πρέπει, επίσης, να αφήνουμε να περάσει ότι έχουμε στο δυναμικό μας έναν καινούργιο παίκτη (σ.σ. Ντάρκο Μπάλαμπαν), μας έλειψε και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να έχουμε αυτοπεποίθηση και με αυτά τα στοιχεία μπορούμε να κάνουμε μια καλή σεζόν".

Για το ματς Κυπέλλου με το Ρέθυμνο που θα γίνει στις 7/10 στο "Παλατάκι": "Ελπίζω ότι θα φτάσουμε κοντά στο επίπεδο που θέλουμε την Τετάρτη και θα κερδίσουμε το Ρέθυμνο. Δε θα είναι εύκολο. Κάθε αρχή είναι δύσκολη, μπορούμε να παίξουμε καλά και να προκριθούμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. θέλουμε να αρχίσουμε τη χρονιά με μια σημαντική νίκη και στην πορεία να δούμε πως θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα".

Για το δύσκολο πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της σεζόν (παίζει την 1η αγωνιστική με ΑΕΚ, την 3η με Αρη και την 4η με Ολυμπιακό): "Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή της σεζόν. Μετά το Κύπελλο υπάρχουν οι αγώνες για το πρωτάθλημα με ΑΕΚ, Αρη, Ολυμπιακό, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτούς. Είναι δύσκολο να υπάρχει προσδοκία να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο, κάποια στιγμή θα χάσουμε κιόλας. Πρέπει να προσεγγίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις μας απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο. Στο ενδιάμεσο από τα δύσκολα πρώτα ματς στην Ελλάδα, έχουμε και τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πολλές μετακινήσεις. Η σεζόν είναι μεγάλη, πρέπει να έχουμε υπομονή, να δουλεύουμε στο παιχνίδι μας, να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και πιστεύω ότι αυτή η πρακτική μας θα αποδώσει".

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, τον Ντάρκο Μπάλαμπαν: "Τον ξέρω, όχι τόσο καλά, όσο άλλους Σέρβους παίκτες, δεν παίξαμε μαζί τόσο πολύ, δεν ήμασταν στα ίδια πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Ξέρω ότι είναι καλός παίκτης, όσο περισσότερο βρίσκεται με την ομάδα, τόσο θα δείχνει τις ικανότητές του. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έκανε καλή κίνηση με την απόκτησή του και θα το αποδείξει ο ίδιος προσεχώς. Θα τον βοηθήσουμε όλοι να προσαρμοστεί στην ομάδα, ειδικά εμείς οι συμπατριώτες του. Είναι σημαντικό να μπορείς να μιλάς σε καινούργιο περιβάλλον στη μητρική γλώσσα σου".

Για την απόδοσή του ως τώρα: "Προσπαθώ να προσαρμόσω τις ικανότητες και τα πλεονεκτήματά μου στα δεδομένα της ομάδας. Δεν είναι θέμα που θέλω εγώ να παίζω, αλλά κάθε στιγμή τι χρειάζεται από μένα η ομάδα. Ο στόχος είναι αυτός, αν πρέπει να παίξω στο "1" ή στο "2" ή στο "3", θα το κάνω. Μπορώ να αγωνιστώ και στις τρεις θέσεις, εφόσον αυτό χρειάζεται να κάνω για να βοηθώ τον ΠΑΟΚ να κερδίζει παιχνίδια. Εχω πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, πάνω στα οποία δουλεύω".

Για το κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ:
"Η ατμόσφαιρα στον ΠΑΟΚ είναι πολύ φιλική, από την πρώτη στιγμή που ήρθα νιώθω ότι είμαι σπίτι μου. Η προσέγγιση από τους ανθρώπους της ομάδας, τους προπονητές, τα παιδιά στα γραφεία, στα αποδυτήρια, όλα είναι εξαιρετικά! Τα πάντα σε κάνουν να προσαρμόζεσαι πολύ γρήγορα στα δεδομένα του συλλόγου".

« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 25, 2015, 12:26:07 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, η σεζόν είναι μεγάλη»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του ο Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος στάθηκε στα πολλά χαμένα ριμπάουντ, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα που ακολουθείται για τον ΠΑΟΚ τόσο σε Ελλάδα, όσο και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στην επίθεση παίξαμε πολύ σκληρά, αλλά χάσαμε το παιχνίδι στα ριμπάουντ. Πήραν πολλά περισσότερα και όταν ξέρεις την ώρα που σουτάρεις ότι ακόμα και αν το χάσεις, θα πιάσεις τη μπάλα, σουτάρεις πιο ελεύθερα. Πέτυχαν πολλά τυχερά σουτ, αρκετοί παίκτες που δεν ξέραμε ότι θα μπορούν να σκοράρουν, σκόραραν, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Νομίζω ότι γενικά, η μεγαλύτερη διαφορά στις δύο ομάδες, ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ».

Για το λόγο που έχασαν πολλά ριμπάουντ: «Κάθε κατάσταση είναι διαφορετική. Ο Χάγκινς και ο Γουάιτ είναι πολύ αθλητικοί παίκτες και είναι δύσκολο να τους βγάλεις από το ριμπάουντ. Κάποιες φορές βοηθάς λίγο παραπάνω και μένουν ελεύθεροι οι αντίπαλοι στο ριμπάουντ, οι μπάλες πηγαίνουν διαφορετικά πάνω από το στεφάνι. Γενικά το κλειδί ήταν τα πολύ περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ που πήραν».

Για το τι έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ εκτός από τα ριμπάουντ για να μείνει ως το τέλος στο παιχνίδι: «Τα περισσότερα από τα άλλα πράγματα που έπρεπε να κάνουμε, νομίζω τα κάναμε καλά. Είχαμε καλό μομέντουμ, στην τέταρτη περίοδο, όταν ο Ξανθόπουλος έβαλε ένα τρίποντο από τη γωνία… Εκεί ήμασταν ένα πόντο πάνω και πήραν το προβάδισμα. Σε εκείνες τις στιγμές, αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και λίγο πιο τυχεροί, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το 0/3 στο πρωτάθλημα: «Όταν κοιτάς τη μεγαλύτερη εικόνα, το 0/3 είναι πολύ κακό αποτέλεσμα. Είχαμε μια πολύ σκληρή εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, επειδή η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Εχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα τώρα στην αρχή, στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, παίζουμε με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο μας και μετά θα πάμε στο Ρέθυμνο, οπότε πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, να δουλέψουμε μαζί, να πιστέψουμε ο ένας στον άλλο και πραγματικά πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να παλέψει για τα ημιτελικά των πλέι οφ και την τρίτη θέση».

Παντως δεν εχεις κανει και εσυ κανενα καλο παιχνιδι ακομα!!!

« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 03:52:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα έχουμε καλύτερη συνέχεια»

Ο Μιλένκο Τέπιτς τοποθετήθηκε πριν από λίγη ώρα στην media day της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος γκαρντ μίλησε τόσο για το μέλλον της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη όσο και για το αυριανό (11/11, 19:00) παιχνίδι με τη Λιέτουβος Ρίτας στο «PAOK Sports Arena».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Ρεθύμνου και τη συνέχεια: «Φυσικά είμαστε ικανοποιημένοι. Είχαμε μία πολύ δύσκολη αρχή με δύσκολο πρόγραμμα. Κάναμε άσχημες ήττες, αλλά το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι και πιστεύω ότι τα αποτελέσματα στη συνέχεια θα είναι καλύτερα για εμάς».

Για το αυριανό παιχνίδι με τη Λιέτουβος Ρίτας: «Οι δύο ομάδες θα παλέψουμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι μόλις η 5η αγωνιστική, υπάρχουν και τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε την αντίπαλο μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι».

Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ: « Έχουν ενέργεια, ευστοχία στα τρίποντα και πολύ ροτέισον και πρέπει αυτό να το αντιμετωπίσουμε. Αν καταφέρουμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο ενέργειας και περιορίσουμε την ευστοχία τους στα τρίποντα, έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε».

Τι θυμάται από την παρουσία του στη λιθουανική ομάδα: «Έχουν μόνο έναν παίκτη από αυτούς που είχα συμπαίκτες εγώ όταν αγωνίστηκα εκεί πριν δύο χρόνια, τον Ορελίκας. Εχουν αλλάξει όλα τα στοιχεία της ομάδας, μέχρι και ο προπονητής. Είναι μία μπασκετική χώρα, ο κόσμος αρέσκεται να βλέπει μπάσκετ. Απόλαυσα που έπαιξα για αυτούς».

Για τον Ορελίκας: «Παίζει στις θέσεις 3-4, είναι πολύ καλός σουτέρ με καλή νοοτροπία στο σκοράρισμα. Αν βρει τον ρυθμό του μπορεί να είναι επικίνδυνος παίκτης για εμάς και πρέπει να τον προσέξουμε πολύ».

Τι άλλαξε με την παρουσία του Σχορτσιανίτη στον ΠΑΟΚ: «Έχουμε έναν δυνατό μεγάλο παίκτη όπως ο Σοφοκλής που όλοι πρέπει να προσέχουν. Η παρουσία του βοηθάει την ομάδα και αναγκάζει τον αντίπαλο να παίξει ντάμπλ τιμ. Κάποια εύκολα καλάθια που πετυχαίνει, όπως και η γενικότερη παρουσία του στην ομάδα πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ».

« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 16, 2015, 10:50:44 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Προσπαθούμε να αλλάξουμε λόγω Σχορτσανίτη"

Για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Κολοσσό, για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη αλλά και για το εκτός έδρας ματς (18/11) με την Ζολνόκι μίλησε ο Μιλένκο Τέπιτς.

Συγκεκριμένα o Σέρβος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είπε:

Για τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό: "Ηταν ένα δύσκολο ματς. Ξεκινήσαμε καλά και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο η εξέλιξη του παιχνιδιού διαφοροποιήθηκε. Χάσαμε τον ρυθμό μας επιθετικά και δεν παίζαμε ήρεμα και οργανωμένα. Είναι βέβαια δύσκολο να παίζουμε ανά τρεις μέρες και από την άλλη ο Κολοσσός έχει μια πολύ καλή ομάδα. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε παίζοντας πολύ καλή άμυνα και ξεπεράσαμε τα άλλα προβλήματα".

Για τα πολλά χαμένα τρίποντα στον αγώνα με τον Κολοσσό: "Οταν η ομάδα δεν πάει καλά στην επίθεση και δεν βρίσκει ρυθμό, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μοιράζουμε την μπάλα και να πηγαίνουμε σε διεισδύσεις και λέι απ. Ψάχναμε για μεγάλα τρίποντα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψουμε. Εγιναν σουτ με δεδομένο πως ήταν στο παρκέ ο Σχορτσανίτης. Τα ελεύθερα σουτ είναι μέσα στο παιχνίδι να τα χάσεις. Υπήρχαν και κακά σουτ και θα μπορούσε να πάρει διαφορετική τροπή η επίθεση".

Για τον Σχορτσανίτη και ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του: "Φυσικά και η ομάδα πρέπει να προσαρμοστεί. Ηρθε ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των αντίπαλων ομάδων και θα είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια της επίθεσης. Ο Σοφοκλής έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο επιθετικό παιχνίδι. Η ομάδα έχει προσπαθήσει να αλλάξει το παιχνίδι της για να μπορέσει να ταιριάξει στο παιχνίδι του Σοφοκλή ώστε αυτός να βγάλει τις ικανότητες που έχει και να μπορέσει να εξωτερικεύσει το ταλέντο του".

Για τα συνεχόμενα ματς και για το εκτός έδρας παιχνίδι (18/11) με την Ζολνόκι: "Η ομάδα νιώθει καλύτερα και ρολάρει. Εχουμε ένα σερί νικών ενώ είχαμε και ένα σερί ηττών πριν. Υπάρχουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αυτή είναι η δουλειά μας... Γνωρίζοντας τα αποτελέσματα του ομίλου, το ματς στην Ουγγαρία είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να πιέσουμε την Ζολνόκι για να κερδίσουμε, να την αφήσουμε δύο βαθμούς πίσω και στο τέλος να έχουμε μια ασφαλή διαφορά. Ισως αυτή η νίκη να κρίνει το ποιος θα περάσει".

Πρέπει να κάνεις και ένα καλό παιχνίδι κάποια στιγμή, όχι απλώς μέτριο...

« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 12, 2016, 09:05:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ρε ανθρωπε καναμε μαυρα ματια για να σε δουμε να παιζεις λιγο.
13 ποντους, αιντε ρε παρε λιγο μπρος! ::)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!