Scouting team

Αποστολέας Θέμα: Scouting team  (Αναγνώστηκε 3648 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Scouting team
« στις: Αυγούστου 24, 2015, 03:05:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ στελεχώνει το τμήμα σκάουτινγκ με πρόσωπα τα οποία γνωρίζουν το περιβάλλον του Δικεφάλου. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, επήλθε συμφωνία με τον Λίνο για να αναλάβει σκάουτερ των "ασπρόμαυρων" στη Νότια Αμερική.

Τα πάντα οριστικοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (23/8) μετά τη συνάντηση που είχε ο Βραζιλιάνος με τους Σαββίδη και Αρνεσεν. Θυμίζουμε, ότι είχε συζητηθεί η επιστροφή του Λίνο ως ποδοσφαιριστή πριν αναλάβει ο 59χρονος Δανός το πόστο του αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ.

sport24.gr

Επιτελους κινησεις επαγγελματικης ομαδας! :)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Scouting team
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 24, 2015, 03:28:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και άλλους με αυτόν τον τρόπο.
Κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 24, 2015, 06:37:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Λινο,Λινο, Λινοοοο flag flag
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 03:10:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Πλέον ο ΠΑΟΚ μπορεί να φέρει μεγάλους παίκτες"

Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα "Μetrosport" για την απόκτηση του Μπερμπάτοφ:

"Δεν ήταν έκπληξη για μένα γιατί ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός έχει δημιουργήσει τις συνθήκες για να φέρει παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την κίνηση, γιατί πιστεύω πως ο Μπερμπάτοφ έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Πιστεύω, πως και οι υπόλοιπες ομάδες, που είναι ανταγωνιστικές προς τον ΠΑΟΚ, θα σεβαστούν περισσότερο την ομάδα".

Ξεκίνησες συνεργασία με τον ΠΑΟΚ επίσημα;

"Ναι είναι γεγονός πως εργάζομαι για τον ΠΑΟΚ από ένα διαφορετικό πόστο σε σύγκριση με αυτό που είχα συνηθίσει. Δεν το κρύβω, πως θα προτιμούσα να παίζω ποδόσφαιρο, αλλά πλέον παρακολουθώ παίκτες που αξίςουν το ενδιαφέρον. Εκτός από την παρακολούθηση, είμαι πάνω από ένα κομπιούτερ, ενώ έχω απευθείας επικοινωνία με τους εκπροσώπους της ομάδας".

Πώς αποδέχθηκες το γεγονός ότι ολοκλήρωσες την ποδοσφαιρική σου καριέρα και ξεκίνησες μία διαφορετική συνεργασία;

"Ηταν πολύ δύσκολο να το αποδεχθώ. Ακόμη και σήμερα. Πάντως δουλεύω για τον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μου δίνει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση για να έχω επιτυχίες. Στην Λατινική Αμερική υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες, αρκετοί εκ των οποίων μπορούν να αγωνιστούν στην Τούμπα. Αλλωστε ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες με προσωπικότητα, με καθαρό μυαλό, ποιοτικά χαρακτηριστικά, παίκτες που θα τιμούν την φανέλα που φορούν".

Πρότεινες παίκτες στον ΠΑΟΚ;

"Όχι ακόμη, είμαι στο στάδιο της έρευνας, όμως πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα".

Πότε θα έρθεις και πάλι στη Θεσσαλονίκη;

"Θέλω να πιστεύω πολύ σύντομα, το αργότερο μέχρι τον Δεκέμβριο θα έρθω για να συναντηθώ με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ".

Θέλεις να ακούσεις ξανά το σύνθημα: Λίνο - Λίνο που φωνάζουν οι οπαδοί;

"Τρελαίνομαι κάθε φορά που το ακούω σε βιντεάκια στο διαδύκτιο. Θέλω να το ακούσω και πάλι ξανά όταν έρθω στην Τούμπα. Τους ευχαριστώ πύρα πολύ".

Ακόμη ο Λίνο μίλησε για τους Σαββίδη και Αρνεσεν:

"Όταν είχα έρθει την τελευταία φορά στην Θεσσαλονίκη, μίλησα τόσο με τον κύριο Σαββίδη, με τον γιο του αλλά και τον Φράνκ Αρνεσεν. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια Σαββίδη γιατί μου εμπιστεύτηκε μία ξεχωριστή θέση για να βοηθήσω την ομάδα, από την πατρίδα μου, την Βραζιλία. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για να προσπαθήσω περισσότερο και να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης. Με τον Αρνεσεν έχουμε μία πολύ καλή επικοινωνία και τον ευχαριστώ. Από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε στην Θεσσαλονίκη, αλλά και το επόμενο διάστημα όπου επικοινωνούμε με ηλεκτρονικό τρόπο και τον ενημερώνω αναλυτικά. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση".

Πολύ σημαντική η προσθήκη του Λίνο στο τμήμα scouting...

« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 06, 2015, 11:45:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ήρθε με... προτάσεις για τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη!

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά από την στιγμή που πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, είναι σαφές ότι ήθελε να ενεργοποιηθεί πλέον σε έναν νέο ρόλο.

Το ήθελε και ο Ιβάν Σαββίδης και για τον λόγο αυτό ο Λίνο είναι ο άνθρωπος του δικεφάλου στην Λατινική Αμερική. Το πρώτο ουσιαστικό ρεπόρτινγκ για τους ποδοσφαιριστές που είδε εκεί, το έφερε σήμερα στην Τούμπα, όπου είχε την δυνατότητα να συναντήσει φυσικά γνωστούς και φίλους. Ο ρόλος του Λίνο αναμφίβολα είναι πολύ σημαντικός, καθώς είναι σπουδαίο για τον ΠΑΟΚ να βρίσκει παίκτες της... δικής του κλάσης για παράδειγμα, όταν ακόμη κοστίζουν λιγότερα χρήματα και μπορούν να αποκτηθούν ευκολότερα. Δεν αποκλείεται να έχουν ρόλο οι προτάσεις του και στην περίοδο του Ιανουαρίου.

metrosport.gr

Έχει μάτι ο Λίνο και αν του δοθεί σημασία μπορεί να βγάλουμε λαυράκι... :)

« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 05, 2016, 11:41:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Αυτά συζήτησαν στα γραφεία της Τούμπας Μίχελ και Κοντρέρας!

Λούμπος Μίχελ και Πάπλο Κοντρέρας είχαν ευκαιρία να συζητησουν για τους παίκτες που πρότεινε ο Χιλιανός και όχι μόνο…

Κλαούντιο Μπαέσα, Πάουλο Γκαρσές και Ραφαέλ Καρόκα δεν χαρακτηρίζονται ακριβές περιπτώσεις και θα μελετηθούν από το επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, οι δύο άνδρες συζήτησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας του Κοντρέρας με τον ΠΑΟΚ από τη θέση του σκάουτερ, όπως συμβαίνει με τον Λίνο. Ο Μίχελ τόνισε στον Χιλιανό ότι αυτή την περίοδο υπάρχει Έλληνας σκάουτερ που καλύπτει τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή (Χιλή, Περού, Κολομβία), ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας για το μέλλον.

Η συζήτηση των δύο ανδρών διήρκεσε δύο ώρες και στο τέλος συμφώνησαν να κρατήσουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Ο Κοντρέρας αποχώρησε ευχόμενος καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, εκφράζοντας και την πίστη του γι' αυτό.

Ο ΠΑΟΚ κερδισμένο θα βγει μακροπρόθεσμα από τέτοιες ενέργειες...

« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 06, 2016, 10:55:29 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Σε ολες τις μεγαλες ομαδες οι παλιοι παικτες αξιοποιουνται με τον εναν η τον αλλον τροπο.

« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 06, 2016, 12:34:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Προσωπικά, δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο, πείτε το διαίσθηση ή όπως θέλετε, εμένα η φάτσα του Κοντρέρας δεν με εμπνέει καμία εμπιστοσύνη!!!  :whistiling:

Είναι κι αυτό το πέρασμα του απ τους πουστόγ@υρους μετά από εμάς βέβαια... :-[

Δεν ξέρω, κάτι δεν μου κολλάει πάντως να μου έρχεται απροειδοποίητα με "το εμπόρευμα κάτω απ την μασχάλη" για να μου το πλασάρει!!!  :o

Κάτι σαν πλανόδιος πωλητής ρε παιδί μου...σαν "λαϊκατζής" ένα πράμα; Δεν ξέρω πως να το πω ακριβώς... smoking

Δεν μου φαίνονται σοβαρά πράματα αυτά, αλλά...προσωπική μου άποψη επαναλαμβάνω!!!  ;)
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 11:15:49 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Λίστα παικτών από Λίνο και Κοντρέρας

Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Άλβες Λίνο που ήδη έχει καταθέσει λίστα στην ΠΑΕ με παίκτες από τη Λατινική Αμερική. Τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που προτείνει ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου θα τις μελετήσουν ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής της ομάδας και θα αποφασίσουν αν πρέπει ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για κάποιον παίκτη.

Την ίδια ώρα έτοιμος να προτείνει τους δικούς του παίκτες στον ΠΑΟΚ είναι και ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός που λειτουργεί πλέον ως ατζέντης ποδοσφαιριστών έχει ήδη κάνει μία πρώτη κουβέντα με τον Βλάνταν Ίβιτς και τον επόμενο μήνα θα έρθει στην Ελλάδα για να έχει μία πιο αναλυτική συζήτηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τους παίκτες τους οποίους προτείνει.  Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Κλαούντιο Μπαέσα, ο 22χρονος κεντρικός μέσος που έχει αγωνιστεί και ως στόπερ και διαθέτει ανασταλτικές ικανότητες. Αγωνίζεται στην Κόλο Κόλο της Χιλής και είναι δεξιοπόδαρος, ενώ έχει ύψος στα 172 εκατοστά.

Χθες το βράδυ, εξάλλου, προέκυψε φημολογία ότι άνθρωπος του ΠΑΟΚ ετοιμάζει ταξίδι για «κατασκοπία» στη Λατινική Αμερική.

Στόπερ, 1.72? ::)

« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 02:46:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η θεση του ειναι μεσος αλλα εχει παιξει και στοπερ, δεν ειναι στοπερ ρε Μοικανε  ::)
Παντως εχει καλο δεξι, απο οσο μπορεις να καταλαβεις απο βιντεο.