"Πρέπει να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας"Για διάφορα θέματα μίλησε στον Arena ο Γκάρι Ροντρίγκες.
Συγκεκριμένα είπε:Για τις εμπειρίες του στον ΠΑΟΚ: "Οι εμπειρίες μου είναι πάρα πολύ καλές, είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μια πολύ σημαντική μεταγραφή για μένα, ήρθα σε μια ομάδα που πολλοί ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνιστούν. Μόνο καλές εμπειρίες έχω από το πρώτο εξάμηνο στον ΠΑΟΚ. Ακόμα προσαρμόζομαι αλλά νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος για τις συνεχόμενες βραβεύσεις μου. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ χαρούμενος και αυτός είναι ο λόγος που η απόδοση μου είναι τόσο καλή, ελπίζω με το νέο χρόνο, να γίνω ακόμα καλύτερος αλλά και η ομάδα να αρχίζει να αποδίδει καλύτερα".
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν αγωνίζεται ικανοποιητικά: "Μερικές φορές δεν παίζουμε καλά, αλλά έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια πάντως ότι το τελευταίο διάστημα δεν παίζουμε καλά. Το θέμα από δω και πέρα είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και να πετύχουμε τους στόχους μας".
Για την θέση που του αρέσει να παίζει: "Είμαι κλασικός αριστερός εξτρέμ, αυτή είναι η θέση μου και σε αυτή τη θέση προτιμώ να παίξω. Στον ΠΑΟΚ έχω όλη την πλευρά και σίγουρα είναι πιο δύσκολο, αλλά νομίζω ότι τα καταφέρνω καλά. Παίζω σε οποιαδήποτε θέση μου ζητήσει ο προπονητής μου, όπως το έχω κάνει από την αρχή της σεζόν. Αυτό που μου αρέσει να κάνω είναι να βγάζω ασίστ στους σέντερ φορ, αλλά έχω καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και όποτε βρω την ευκαιρία, να σκοράρω".
Για τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ: "Ο Μπερμπάτοφ είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής, μεγάλη προσωπικότητα και είναι καλό για τον ΠΑΟΚ που υπάρχει στην ομάδα, είναι καλό για τα νεαρά παιδιά γιατί με την εμπειρία του μπορεί να τους βοηθήσει και εντός αλλά και εκτός γηπέδων".
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και για το γεγονός ότι ο ίδιος είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας: "Μοιάζω με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου, δεν έχω ξαναδεί κόσμο να στέκεται με τέτοιο τρόπο δίπλα στην ομάδα. Πρέπει να τους ικανοποιήσουμε από εδώ και πέρα γιατί μέχρι τώρα δεν είμαστε τόσο καλοί όσο θέλουμε".
Για τους στόχους: "Πρέπει να βγούμε δεύτεροι και να κατακτήσουμε το κύπελλο. Νομίζω αν το καταφέρουμε αυτό, όλοι θα είναι ευχαριστημένοι".
Να γυρίσεις με το καλό γιατί είσαι πολύ σημαντικός παίκτης...