20. Uros Duvnjak

Αποστολέας Θέμα: 20. Uros Duvnjak  (Αναγνώστηκε 3236 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

20. Uros Duvnjak
« στις: Ιουλίου 27, 2015, 04:32:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο Uros Duvnjak επιστρέφει στον ΠΑΟΚ

H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με το Σέρβο καλαθοσφαιριστή Uros Duvnjak, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας και πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2015-2016).

Ο Uros Duvnjak γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1986 στο Βελιγράδι, έχει ύψος 1μ.90 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτιζάν Βελιγραδίου το 2004, συνέχισε στη Sloga Kraljevo την σεζόν 2005-06, έπαιξε στην Atlas (2006), στη Vojvodina Srbujagas (2006-07), στην FMP Zeleznik (2007-08), την Radnicki KG 06 (2008-09), την PBG Basket Poznan (2009-10), Phantoms Braunschweig (2011), Mega Vizura (2011-12), για να έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2011-12. Αγωνίστηκε μάλιστα σε 11 αγώνες πρωταθλήματος και πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ εκείνη την σεζόν, που ήταν η πρώτη του στην Ελλάδα, στην οποία αποφάσισε να μείνει και στη συνέχεια της καριέρας του.

Τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο και οι 36 πόντοι που πέτυχε απέναντι στον Άρη στην εκτός έδρας νίκη της Κρητικής ομάδας στο Παλέ, είναι και το απόλυτο ρεκόρ πόντων που έχει στην Ελλάδα. Την σεζόν 2013-14 έπαιξε στον Πανιώνιο, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Κηφισιάς.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/4395
Μαρκοβιτς- Ντουβνιακ! smilepaok paokara
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Uros Duvnjak
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 27, 2015, 06:42:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εμπειρος παικτης με πολλες παραστασεις απο το ελληνικο πρωταθημα!
Καλως επεστρεψες! paokara
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 27, 2015, 06:57:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Καλος αλλα μετριος παικτης. Καλοδεχουμενος
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 27, 2015, 07:34:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Η πιο εύκολη απόφαση της καριέρας μου»

Ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα, στα μέσα της σεζόν 2011-12 και τώρα, τέσσερα χρόνια αργότερα, του εμπιστεύεται και πάλι μία θέση σε ένα ρόστερ υψηλών απαιτήσεων. Ο Uros Duvnjak θα φορέσει και πάλι την ασπρόμαυρη φανέλα, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος που θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, για την ακρίβεια δηλώνει ότι είναι τιμή του και μιλάει στο paokbc.gr για τις προσδοκίες που έχει και την πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά που περιμένει σε Ελλάδα και Ευρώπη…

-Τελικά ήταν εύκολη ή δύσκολη η απόφασή σου να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ;
«Ήταν μία πολύ εύκολη απόφαση. Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη μου ομάδα στην Ελλάδα, είχα μόνο καλές εμπειρίες από την πρώτη μου σεζόν στην ομάδα, τους γνωρίζω όλους καλά, ξέρω πόσο υψηλό είναι το επίπεδο της ομάδας και για μένα είναι πολύ σημαντικό που θα παίξω ξανά στον ΠΑΟΚ. Είναι τιμή μου να επιστρέψω στην ομάδα και για να είμαι ειλικρινής, ήταν η πιο εύκολη απόφαση της καριέρας μου».

-Πως φαντάζεσαι την επόμενη σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να συμμετέχει σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και έναν πολύ δύσκολο όμιλο στο Eurocup;

«Ελπίζω και εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στην 3η θέση, συνεπώς υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Γνωρίζω καλά όλο το προπονητικό επιτελείο και ειδικά τον κ. Μαρκόπουλο, ξέρω ότι πάντα προσπαθεί να δημιουργήσει πολύ δυνατές ομάδες, που ξεκινούν από την άμυνα και δίνουν βάση στις οργανωμένες επιθέσεις. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να κάνουμε την πορεία που όλοι θέλουμε την επόμενη σεζόν κι εγώ από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, γνωρίζω σχεδόν τα πάντα. Είναι επίσης πολύ σημαντικό που υπάρχουν στην ομάδα άνθρωποι που συνεργάζονται χρόνια μαζί. Νομίζω ότι μας περιμένει μία χρονιά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

-Θα δεις και πολλά γνωστά σου πρόσωπα, όχι μόνο από τον ΠΑΟΚ, καθώς στο Ρέθυμνο ήσουν συμπαίκτης με τον Τσόχλα…
«…Ναι και με τον Σαλούστρο στον Πανιώνιο και εύχομαι να συναντήσω ξανά στον ΠΑΟΚ τον πολύ καλό μου φίλο τον Kevin Langford. Όλοι τους είναι εξαιρετικά παιδιά και νομίζω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή σεζόν».

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ;

«Το μόνο που μπορώ να πω στους φιλάθλους μας και νομίζω ότι το ίδιο θα θέλουν να πουν όλοι στην ομάδα, είναι πως σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα παλεύουμε για κάθε μπάλα και θέλουμε σε αυτή την προσπάθειά μας, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/4396

« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 02, 2015, 05:40:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Όταν ο Ντούβνιακ ήταν στα "ασπρόμαυρα" και... άρεσε

Τι έκανε ο Σέρβος όταν είχε φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα; Προσαρμόστηκε σχετικά γρήγορα (το πρώτο του ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν στις 22/01/2012) και μάλιστα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της αγωνιστικής χρονιάς 2011-12, είχε τον πέμπτο μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων (9.4 ανά αγώνα) ανάμεσα στους ΠΑΟΚ πίσω από αυτούς των Δήμου Ντικούδη, Γιάννη Καλαμπόκη, Μάρκους Γκόρι και Νίκου Παππά.

Σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του, έπαιζε 25 λεπτά μέσο όρο (σ.σ. μιλάμε για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) ενώ το καλύτερό του παιχνίδι το έκανε απέναντι στο Περιστέρι στο "Παλατάκι" (νίκη για τον "Δικέφαλο" με 74-70) έχοντας πετύχει 20 πόντους και συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Σε κάποια ματς μάλιστα έδειξε... κρύο αίμα σε κρίσιμα σημεία αναλαμβάνοντας με επιτυχία να σκοράρει όταν η μπάλα "έκαιγε". Σε γενικές γραμμές... άρεσε κατά το πέρασμά του την σεζόν 2011-12 και αυτό μέτρησε πολύ για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ φέτος.

sport24.gr

Πιστεύω θα είναι καλύτερος φέτος...

« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 23, 2015, 06:24:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

"Είχα πολύ καλές αναμνήσεις από την προηγούμενη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ, οπότε και η απόφαση που πήρα ήταν εύκολη, αλλά και από την άλλη έχω καλό προαίσθημα για την επόμενη σεζόν. Και για μένα και για την ομάδα, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά", είπε αρχικά τις δηλώσεις του Uros Duvnjak και συνέχισε: "Είναι σημαντικό το γεγονός ότι έρχομαι σε ένα πολύ οικείο περιβάλλον, είναι τα ίδια πρόσωπα γύρω από την ομάδα, ο ίδιος προπονητής, ενώ υπάρχουν και παίκτες που χωρίς να έχουμε παίξει μαζί στον ΠΑΟΚ, ήμασταν μαζί σε άλλες ομάδες, όπως ο Σαλούστρος και ο Τσόχλας, αλλά και ο Markovic με τον οποίο ήμασταν μαζί στη Zeleznik. Δε νομίζω ότι θα χρειαστώ ιδιαίτερο χρόνο για να προσαρμοστώ και σίγουρα είμαι και πιο έμπειρος και πιο έτοιμος σαν παίκτης από ότι στην πρώτη μου συνεργασία. Τότε είχα έρθει για μισή σεζόν, τώρα είμαι από την αρχή κι αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Ο Uros Duvnjak αναφέρθηκε και στην παρουσία του Κώστα Βασιλειάδη στην ομάδα του ΠΑΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η παρουσία θα μας κάνει όλους καλό, είναι παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου, αγωνιζόταν στην Ευρωλίγκα όλα αυτά τα χρόνια, θα μάθουμε όλοι από αυτόν και σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ".

smilepaok

Απ: 20. Uros Duvnjak
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 27, 2015, 08:38:39 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Υψηλές οι φιλοδοξίες στον ΠΑΟΚ..."

Ο Ούρος Ντούβνιακ έπαιξε στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2011-12 (ήρθε κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης αγωνιστικής χρονιάς) και πλέον θα αγωνιστεί φέτος ξανά στον "Δικέφαλο". Ο ίδιος δήλωσε:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: "H ατμόσφαιρα όταν ήρθα ήταν και τότε καλή. Τώρα είναι ακόμη καλύτερη... Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ίδιοι στο σταφ, στην διοίκηση και ξέρω πολλά παιδιά. Γι' αυτό και ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια κάνει καλή πορεία, γιατί έχει μια καλή ατμόσφαιρα".

Για τις φιλοδοξίες του: "Οι δικές μου φιλοδοξίες αλλά και του ΠΑΟΚ είναι υψηλές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα... Τα τελευταία χρόνια η ομάδα πάντα τερματίζει ψηλά στο πρωτάθλημα και έχει καλή πορεία στην Ευρώπη. Οπότε οι δικές μου φιλοδοξίες που ταυτίζονται με αυτές της ομάδας, είναι να έχουμε μια καλή πορεία και να τερματίσουμε ψηλά και στις δύο διοργανώσεις".

Για το ότι δεν θα συνεργαστεί με τον... καλό του φίλο, Κέβιν Λάνγκφορντ: "Δεν είναι πρόβλημα, ούτε απογοήτευση. Θα ήθελα να παίξουμε μαζί, αλλά πιστεύω πως ο Κέβιν επέλεξε το καλύτερο για την δική του καριέρα. Καλή του επιτυχία...".

Για την πορεία στην Ευρώπη και αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από πέρυσι (την σεζόν 2014-15 έφτασε ως τους "32" του Eurocup): "Είναι το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Δεν μπορώ να ξέρω μέχρι που θα φτάσουμε. Οι φιλοδοξίες μας είναι υψηλές, είτε να τερματίσουμε στην ίδια θέση, είτε και για κάτι ακόμη περισσότερο".

Για το ότι στην θέση του υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και το πώς το βλέπει ο ίδιος αυτό: "Θα υπάρχει ανταγωνισμός αλλά θα έχουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Συνεπώς αυτό θα είναι καλό για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να λειτουργήσει η ομάδα".

Αν βρεθει σε μερα, σε 'καθαρισε" ο Ντουβνιακ. :)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 09, 2015, 04:39:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μεγάλη ομάδα και οικογένεια

Από τη στιγμή που αυτή τη χρονιά, δυστυχώς, δεν θα είμαι συμπαίκτης με τον Kevin, τουλάχιστον είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε. Ξεκινάμε λοιπόν αυτό το blog και συνεχίζουμε το προηγούμενο, ελπίζοντας ότι αυτή την χρονιά θα έχουμε να γράψουμε μόνο για καλά πράγματα. Είναι όμως μία μεγάλη σεζόν, οπότε θα δούμε.

Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, την ομάδα στην οποία έπαιξα για πρώτη φορά όταν ήρθα στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και υπάρχει λόγος που είναι στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας τα τελευταίας χρόνια. Είναι μία μεγάλη οικογένεια και ελπίζω όλοι να απολαύσουμε τη φετινή σεζόν. Θα είναι μία μεγάλη και δύσκολη σεζόν και όλοι περιμένουμε όλα αυτά τα παιχνίδια που μας περιμένουν.

Κερδίσαμε τον αγώνα του Κυπέλλου και είναι πραγματικά πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη. Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο, το Eurocup την επόμενη Τετάρτη και είναι πλέον ώρα, μετά από δύο περίπου μήνες σκληρής προετοιμασίας, να μπούμε στο ρυθμό των δύο αγώνων την εβδομάδα και των πολλών μετακινήσεων. Εύχομαι να είμαστε υγιείς, χωρίς τραυματισμούς, γιατί χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με μεγάλη εμπειρία, παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Είναι μία ομάδα με παίκτες αθλητικούς, με πολύ υψηλό μπάτζετ, αλλά όπως όλοι, έχουν την αδυναμίες τους και θα προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε εκεί ακριβώς. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας. Θέλουμε πάνω από όλα να παίξουμε μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και να κερδίζουμε για κάθε παιχνίδι.

Πιστεύω ότι ξεκινά ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Καλύτερο και πιο δυνατό από τα προηγούμενα χρόνια. Όπως πάντα, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, δύο σπουδαίες ομάδες της Ευρωλίγκα που πάντα είναι υποψήφιες για το φάιναλ φορ και το καλό είναι ότι αυτή την σεζόν υπάρχουν τρεις ομάδες στο Eurocup. Για αυτό πιστεύω ότι το επίπεδο φέτος θα είναι υψηλότερο. Πολλά μεγάλα παιχνίδια και πολλές προκλήσεις. Περιμένω περισσότερο κόσμο σε κάθε γήπεδο. Το Σάββατο είναι τα πρώτα παιχνίδια. Καλή αρχή λοιπόν.

Πάρε μπρος μεγάλε! ::)

« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 14, 2015, 11:01:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο Ούρος Ντούβνιακ ανέφερε με τη σειρά του: "Ηταν δύσκολο ματς. Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Αξίζαμε την νίκη γιατί παλέψαμε πολύ από την αρχή και κάναμε ό,τι χρειαζόταν. Ξέραμε πως θα επιστρέψει ο αντίπαλος και το πέτυχε παίζοντας ζώνη στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κάναμε λάθη αλλά το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε και αρχίσαμε καλά την διοργάνωση. Μπράβο σε όλους στην ομάδα για την νίκη αυτή. Παίξαμε επιθετική άμυνα και προσπαθήσαμε στον τομέα. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου αλλά θα μπορούσα και καλύτερα.

Πολυ καλη εμφανιση, θελω να σταθεροτητα και θα παμε καλα!

« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 16, 2015, 05:37:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Δεν υπάρχει χρόνος ούτε να απογοητευτείς, ούτε να πανηγυρίσεις»

Στα στοιχεία που θα κάνουν τον ΠΑΟΚ να συνεχίσει θετικά την πορεία του αναφέρθηκε ο Ούρος Ντούβνιακ στο μπλογκ του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως η προσοχή της ομάδας είναι απόλυτα στραμένη στο ματς με την Κηφισιά.

Αναλυτικά:

«Το Σάββατο έρχεται το δεύτερό μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Έχουμε ήδη ξεχάσει την ήττα από την ΑΕΚ. Καταλάβαμε τα λάθη μας, αναλύσαμε όλες τις λεπτομέρειες και σίγουρα πήραμε ένα μάθημα από αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχει χρόνος για να απογοητευτείς από τις ήττες, ούτε όμως και χρόνος για να πανηγυρίσεις τις νίκες. Κι αυτό ισχύει και για τη νίκη που κάναμε στο πρώτο μας παιχνίδι στο Eurocup. Ήταν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας και ακόμη πιο σπουδαίο το γεγονός ότι δείξαμε πως παίζουμε σαν ομάδα. Κάθε παιχνίδι μετράει και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο κάθε τρεις ημέρες.

Στο Ευρωπαϊκό μας παιχνίδι αγωνιστήκαμε με μία ροζ κορδέλα στη φανέλα μας, γιατί με αυτό τον τρόπο η ομάδα συμμετέχει και στηρίζει την διεθνή προσπάθεια ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα και ελπίζω ότι με την κίνησή μας αυτή θα βοηθήσουμε έστω και λίγο προς την σωστή κατεύθυνση και κυρίως για να δείξει περισσότερη προσοχή ο κόσμος. Ήταν ένα από τα ωραία που έγιναν στο παιχνίδι της Τετάρτης. Το άλλο ήταν η έκπληξη που ετοιμάσαμε όλη στην ομάδα για τον προπονητή μας. Ήταν πολύ σημαντικό για τον κόουτς Σούλη που συμπλήρωσε 300 παιχνίδια ως προπονητής του ΠΑΟΚ, δεν ήξερε τίποτα για την τούρτα που εμφανίσαμε στη συνέντευξη Τύπου και το πρόσωπό του εκείνη την ώρα, έδειχνε πόσο έκπληκτος ήταν. Και ήταν πολύ καλό που συνδυάσαμε αυτή την στιγμή με νίκη.

Όπως όλοι ξέρετε, το πιο σημαντικό είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Ο Darko τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Eurocup, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Ο Απόλλων μάλλον θα είναι και πάλι εκτός, θα είναι μία σημαντική απώλεια για μας, αλλά ελπίζω να είναι σύντομα και πάλι μαζί μας. Το θετικό είναι ότι έχουμε μαζί μας έναν νέο παίκτη, που δεν είναι και τόσο νέος στην ομάδα. Ο Will επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια. Είναι έμπειρος πλέι μέικερ, καλός παίκτης και πάνω από όλα πολύ καλός χαρακτήρας. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ.

Το παιχνίδι με την Κηφισιά θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Έχουν κάνει ορισμένες αλλαγές, αλλά η φιλοσοφία στο μπάσκετ δεν αλλάζει. Ήμουν πέρσι σε αυτή την ομάδα, οπότε γνωρίζω καλά για τι ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε. Τους αρέσει να παίζουν γρήγορα, με πολλούς αιφνιδιασμούς και φυσικά έχουν ένα από τα πιο κυρίαρχα πεντάρια, που ξέρει πώς να χρησιμοποιεί το σώμα του. Είναι επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Εάν καταφέρουμε να πάμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό θα είμαστε μία χαρά».